Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Help me!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 07/06/2006 :  10:55:23  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
V sobotu mi došly baterky v klávesnici.Na svým domácím hřbitově PCček jsem jednu klávesnici našel, připojil a hraju dál.Problém je v tom, že mi nejde vykřičník a dodneška jsem nový baterky nesehnal.Pls, poraďte mi někdo, jak to mám vyřešit.Pár věcí mě už napadlo,ale většinu jsem zamítnul.
Např.: 1.)Jezdím do a z práce autem. Zastavím u obchodu a koupím si ty baterky. NE! Nesnáším fronty v obchodech a je tam zákaz zastavení.
2.)Pošlu tam starou. NE! Ta je schopná k těm baterkám přikoupit ještě DVD přehrávač, televizi, video a mikrovlnku.
3.)Nechám si starou klávesnici a budu používat ALT+33. NE! Vykřičník používám často a ztratím tím tak 3s denně a to je víc jak 18 minut ročně.
Poslední věc, co mě napadla, je přát si baterky pod stromeček.
Jestli se s touto situací už někdo z vás setkal, pisněte mi pls, jak jste to vyřešili, páč Ježíšek je daleko a narozky i svátek jsem letos měl.

Edited by - Ceko on 07/06/2006 11:00:12

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 07/06/2006 :  10:56:51  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
pouzivej anglickou klavesnici.

Edit: Nebo tam posli starou, ale pred odchodem ji seber penize i obcanku a nech ji jenom pade na baterky. (Bez obcanky ji uver nedaji.)

Tolik her a tak malo casu... :)

Edited by - axtheb on 07/06/2006 10:58:20
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 07/06/2006 :  10:58:11  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

pouzivej anglickou klavesnici.

NE! Plete se mi pak Y Z

Edit:Když jí seberu peníze,tak mi tam nedojde a řekne, ať si tam dojdu sám. Věř mi, já jí znám.

Edited by - Ceko on 07/06/2006 11:03:36
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 07/06/2006 :  11:10:04  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
No to si asi v prdeli. Nenapada mne reseni, ktere by se ti behem jednoho roku vyplatilo.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 07/06/2006 :  11:47:00  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
Začni hrát omalovánky WoW. Tam se jen kliká velkým kurzorem na velké barevné ikonky a pozorují se zvířátka v přírodě kolem. Vykřičník by byl pro hráče WoW příliš pokročilým programátorským výrazem, takže je jeho použití v omalovánkách přísně zakázáno a pokutováno.

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 07/06/2006 :  12:00:04  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Udelej bodovanej raid a ona se naka dobra duse najde:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/06/2006 :  12:12:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mittra

Začni hrát omalovánky WoW. Tam se jen kliká velkým kurzorem na velké barevné ikonky a pozorují se zvířátka v přírodě kolem. Vykřičník by byl pro hráče WoW příliš pokročilým programátorským výrazem, takže je jeho použití v omalovánkách přísně zakázáno a pokutováno.

tak to rpave neni bohuzel temer vsechny postavy zadavajici questy maji nad hlavou velky vykricnik, takze tudy cesta nevede

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 07/06/2006 :  12:23:30  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Si nakopíruj vykřičník do schránky a pak ho pastuj dle libosti... ctrl+v tě nestojí ani o vteřinu víc ...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 07/06/2006 :  12:40:57  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
nainstaluj dalsi klavesnici, asi angl s rozlozenim z/y tak jak na ceske
btw file, se obavam, ze prave takto to resi :)
a nebo me napada, z dlouhodobejsiho hlediska muzes vymontovat autobaterii, udelat kompenzaci na 12V (nejakej ten odpurek a tisteny spoj) a tlacit klavesnici z tohoto zdroje. kdyz dojde, dolijes kyselinu a jedeme dal. SIce prace spojena s timto vsim zabere tak cca 3hodinky, ale z toho globalniho pohledu 18min/rok, za 20let se ti to vrati a jses jak kdybys sis skocil pro nove baterky.
a jeste jedno btw, zlata kabelaz tady u tech klavesnic :)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 07/06/2006 :  12:45:00  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Si nakopíruj vykřičník do schránky a pak ho pastuj dle libosti... ctrl+v tě nestojí ani o vteřinu víc ...

Já si ho kopíroval, ale pak jsem potřeboval něco jinýho a vykřičník zmizel.
Takže už zbývá opravdu jenom /tell czaraid !raid start sakra, zase ten vykřičník

Edit: To Deka: Tohle už je zajímavější! Kámoš mi už navrhoval, že se můžu připojit k jeho elektrárně, ale chtěl po mně plutonium a ti ukrajinci vypadali, že mi ho nedají....tak to padlo.

Edited by - Ceko on 07/06/2006 13:17:20
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 07/06/2006 :  13:24:56  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hele, a nenapadlo te pouzit ten Petuv program a namapovat si vykricnik jinam?:-)

Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 07/06/2006 :  13:34:38  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Hele, a nenapadlo te pouzit ten Petuv program a namapovat si vykricnik jinam?:-)

Taky možnost, snad. Stáhnout program, hodinu nastavovat a pak hrát. Při používání starý klávesnice návratnost za necelý čtyři roky. Jen tak dál, všechny varianty zapisuju a čísluju, pak ve hře hodím ALT+33roll...
Edit:opraveno

Edited by - Ceko on 07/06/2006 13:40:04
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 07/06/2006 :  13:43:58  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Napoj si klávesnici na síťovej adaptér! Určitě ty nebo tvá drahá polovička máte nějaký spotřebiče který ho využívají

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 07/06/2006 :  13:51:22  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Napoj si klávesnici na síťovej adaptér! Určitě ty nebo tvá drahá polovička máte nějaký spotřebiče který ho využívají

Jasně!!! Modem mám na adaptér. Ještě dneska ho odpojím, ustřihnu koncovku a napíchnu klávesnici.... Výborně Phile!

...sakra, ale jak potom budu hrát AO?????

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:23:55  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hele, a kdo u vas kupuje jidlo, piti, nebo aspon toaletak?:-)

Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:51:59  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Hele, a kdo u vas kupuje jidlo, piti, nebo aspon toaletak?:-)

Jj, každý den někdo jde na nákup. Ale ještě se mi nepodařilo vzpomenout si a říct si o ty zasraný baterky.

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:54:45  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
no a co sousedi? ti nemaji baterky na pujceni? :DD

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 07/06/2006 :  14:57:30  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ceko

[quote]
Jasně!!! Modem mám na adaptér. Ještě dneska ho odpojím, ustřihnu koncovku a napíchnu klávesnici.... Výborně Phile!

...sakra, ale jak potom budu hrát AO?????

V tom případě ti už zbejvá jediný, trochu riskantní řešení, kerý by mělo fungovat ....

... šlohni ženě baterky z vibrátoru

... a doufej že je nevytloukla když si byl včera on-line!

Philty - main, engie

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:04:03  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ceko
Jj, každý den někdo jde na nákup. Ale ještě se mi nepodařilo vzpomenout si a říct si o ty zasraný baterky.

Hmmmm. Tak to si v hajzlu

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/06/2006 :  15:52:02  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
oprav starou klavesnici? .p

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 07/06/2006 :  17:50:16  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Prosim te, dej mi adresu poslu ti je

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 07/06/2006 :  18:08:07  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
Díky všem za help! Už jsem to vyřešil. Starou klávesnici jsem vrátil na hřbitov a ze třetího šuplíku vpravo jsem vytáhnul klávesnici, kterou jsem používal, než jsem si koupil bezdrátovku. No a bezdrátovka šla do toho šuplíku do doby, než si vzpomenu koupit baterky.

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 07/06/2006 :  20:04:21  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
Podívej Čeko, kdyby jsi měl ještě problém, že ti stará utrácí credity tak mě řekni. Mám kamaráda je to pistolovej Adva a jmenuje se "Pejsek". No a ten by počkal před shopem a kdyby vylezla s něčim jinym než s baterkama tak........

jedno Fáčko a je po problémech.

AO Kocourek
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 08/06/2006 :  07:32:11  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
Díky Kocoure za ochranku, ale pochybuju, že Tvůj ranged adva bude mít na jejího snipera.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 08/06/2006 :  17:01:16  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
gimp. adv se zastabou nikoho netrefi a uz vubec nemuze pomyslet na nejake perkovani

Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 08/06/2006 :  19:43:23  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
Vy jste oslivi, si ani nemuze zena nic koupit... fuj, ze se nestydite...
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 09/06/2006 :  00:13:33  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
kdyz si to zaplati ze sveho <3

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 09/06/2006 :  09:42:09  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

kdyz si to zaplati ze sveho <3

Ty si zenska?:P

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 09/06/2006 :  10:13:21  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem proč vlastně nechceš nový DVD přehrávač, televizi, video a mikrovlnku, to jsi proti technickému pokroku?

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 09/06/2006 :  10:15:15  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Mimochodem proč vlastně nechceš nový DVD přehrávač, televizi, video a mikrovlnku, to jsi proti technickému pokroku?

jj, promítačka mi bohatě stačí.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000