Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 prosim pomoc
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 04/05/2006 :  22:26:44  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
Prosim vas potreboval bych vasi radu.asi vas timto problemem zaskocim ale stalo se mi tato vec:wowko slo v pohode do te doby nez se zacalo patchovat na 1.10.2!asi na 7% mi vyjela chyba:aktualizaci nelze aplikovat,protoze nesouhlasi kontrolni soucet!no nic dal jsem na radu a wow preinstaloval.Tzn.ze bylo potreba patchnout na 1.10.0 a najednou mi to zacalo psat i u tohoto patchu!!smazal jsem HDD a porad to pise ja uz fakt nevim co mam delat!!??kdyz to bude ve vasich moznostech mi poradit budu vam vdecny.dekuji

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 04/05/2006 :  22:32:39  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Smazal si HDD? Jako ze si reinstaloval system? Protoze pokud nepomuze full reinstall, na čisty Win hodit WoW a zkusit ho opatchovat... zkus si stahnout z jineho zdroje ty patche, pokud možno připo přez blizz downloader... Taky přimo ve složce kde maš WoW je programek s nazvem "repair", tak to zkus..

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 04/05/2006 :  22:57:44  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fantom

Prosim vas potreboval bych vasi radu.asi vas timto problemem zaskocim ale stalo se mi tato vec:wowko slo v pohode do te doby nez se zacalo patchovat na 1.10.2!asi na 7% mi vyjela chyba:aktualizaci nelze aplikovat,protoze nesouhlasi kontrolni soucet!no nic dal jsem na radu a wow preinstaloval.Tzn.ze bylo potreba patchnout na 1.10.0 a najednou mi to zacalo psat i u tohoto patchu!!smazal jsem HDD a porad to pise ja uz fakt nevim co mam delat!!??kdyz to bude ve vasich moznostech mi poradit budu vam vdecny.dekuji

Tohle spíš než na WoW nebo cokoliv jiného vypadá na špatně stáhnutý patch. Zkus ho stáhnout znovu.
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 04/05/2006 :  23:05:44  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

Tohle spíš než na WoW nebo cokoliv jiného vypadá na špatně stáhnutý patch. Zkus ho stáhnout znovu.

No WoW to samozřejmě určitě nebude
Řikam, stahnout patch z jineho zdroje (znova resp.)

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 05/05/2006 :  17:19:26  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
Njn ale to by mi nekdo z vas musel hodit nejake linky,protoze netusim kde bych to mohl najit...
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 05/05/2006 :  18:43:51  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:

Njn ale to by mi nekdo z vas musel hodit nejake linky,protoze netusim kde bych to mohl najit...

http://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads/ - tu stahni 1.10, zbytek přez Blizz Downloader

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/05/2006 :  09:08:55  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
to musim platit!?
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 06/05/2006 :  09:13:28  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
jo uz sem sjel rolovatkem:D
Go to Top of Page

Mark
Starting Member

87 Posts

Posted - 07/05/2006 :  19:12:38  Show Profile Send Mark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky se mi to stalo.. musis si vytahnout nakou starou kopii wow,nebo wow smazat a nainstalovat znova-potom opatchovat. (zalohuj si addony)

D2:Mark,Max R.I.P.
UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P
W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P.
AoC -TOS 80-R.I.P.
Warhammer - WE,Shaman ....
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 08/05/2006 :  11:14:05  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mark

quote:

Taky se mi to stalo.. musis si vytahnout nakou starou kopii wow,nebo wow smazat a nainstalovat znova-potom opatchovat. (zalohuj si addony)

wow jsem odinstalovl asi 5x a porad to same.dal jsem na rady ostatnich(smazat HDD,vymazat soubory v tempu,patchovat a vypnout vsechny aplikace ctrl+alt+del krome system,nainstalovat servise pack 2)nic nepomohlo!neporadili mi ani technici z cd projectutakze ted jsem odeslal mail blizardu.staro kopii wowu mam vzit kde?:)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/05/2006 :  09:29:51  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
co znamena vyraz smazat HDD ? kdyz pises ze si pak smazal soubory v tempu?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 09/05/2006 :  14:49:59  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
no tak samozrejme ze sem nejdriv zkousel jestli pomuze vymazat slozku Temp a az pote jsem smazal harddisk.
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 09/05/2006 :  15:05:34  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:

no tak samozrejme ze sem nejdriv zkousel jestli pomuze vymazat slozku Temp a az pote jsem smazal harddisk.

A furt ti to nejde? Ani s tema novyma patchema atd. ?

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:38:38  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
Nejde.zkousel jsem proste vsechno a stale nic!vcera jsem znova odinstaloval wow a nainstaloval.zkusil jsem jen tak nainstalovat 1.9.0 patch a co mi to nenapsalo,opet:nesouhlasi kontrolni soucet!!!
nekdo mi taky tvrdil ze to muze byt chyba providera,nevim...
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:12:23  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejde.zkousel jsem proste vsechno a stale nic!vcera jsem znova odinstaloval wow a nainstaloval.zkusil jsem jen tak nainstalovat 1.9.0 patch a co mi to nenapsalo,opet:nesouhlasi kontrolni soucet!!!
nekdo mi taky tvrdil ze to muze byt chyba providera,nevim...

Nezbyde ti asi nic jineho, nez zkusit cely soft OS + WoW + patch na jinym kompu, connectu...

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:24:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no ja to tady moc necetl, jen me napadla takova hloupost, nemas treba US verzi a snazis se na ni dat EU patch anebo obracene ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 09/05/2006 :  18:31:15  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

no ja to tady moc necetl, jen me napadla takova hloupost, nemas treba US verzi a snazis se na ni dat EU patch anebo obracene ?

No dovol :DDD
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/05/2006 :  18:43:23  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Proste mas asi spatnou instalacku wowka.Sezen si jinou.:)

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 09/05/2006 18:44:38
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 09/05/2006 :  19:58:21  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

blbost:)mam chybu pri patchovani ne pri instalaci
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/05/2006 :  20:28:27  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by beldor5

blbost:)mam chybu pri patchovani ne pri instalaci

Mno nechapu jak to vis? proste neprobehlo dobre patchovani nejakeho souboru (to znamena ta chyba souctu).To muze byt bud chybny patch nebo chybna instalace.Nemuzes vedet co s toho... muzes skusit nekde sehnat manual a podivat se na cislo eroru

.....
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 10/05/2006 :  06:26:51  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Je to nejake zmatene
Zkus nainstalovat zakladni WoW, tos rikal, ze ti jde. Pak si od znameho nech vypalit jeho opatchovane WoW, svuj adresar smaz a misto nej si nakopci ten od kamose. Jestli ti to ani pak nepojede, nema te buh rad a bez radej nekam randit

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/05/2006 :  08:46:23  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno jde o to ze wow zakladni instalace muze a nemusi byt dobra.To nepoznas dokud hru nepustis(a ani pak to neni jiste) pripadne pokud se patchovanim nepokusis opatchovat nejaky pozkozeny soubor.Takze mas 2 moznosti

1.Pozkozenou instalaci wowka
2.Pozkozeny patch soubor

Sezen si wowko odjinud +kup si treba nejake score co ma na DVD nejnovejsi patch a skus to znovu.Me se to taky uz parkat stalo a pokazde vetsinou stacilo stahnout patch z jineho zdroje(pripadne jinym spusobem "torrent ftw pokud mas pomalej connet")

Edit: jo nebo to udelej jak rika sten.To je nejrychlejsi..

.....

Edited by - beldor5 on 10/05/2006 08:47:51
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 10/05/2006 :  15:09:01  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stan

Je to nejake zmatene
Zkus nainstalovat zakladni WoW, tos rikal, ze ti jde. Pak si od znameho nech vypalit jeho opatchovane WoW, svuj adresar smaz a misto nej si nakopci ten od kamose. Jestli ti to ani pak nepojede, nema te buh rad a bez radej nekam randit

to je dobrej napad:) Ale drahej,protoze na cedecko se wow nevejde a ja nemam dvd mechaniku:DD ale myslim ze toho litra do toho investuju:)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000