Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 C'Thun down...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/04/2006 :  00:08:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tentokrát doopravdy.

Downed by Nihilium on Magtheridon server.

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-dungeons-en&t=62631&p=1&tmp=1#post62631

Machři.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 26/04/2006 :  08:01:44  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no EU meli stesti ze aplikovali hotfix s nerfom, ked bol v us reset instanci. Takze Ho amici daju v rcyhlom slede teraz
ale i tak gratz dobru robotu odviedli

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 26/04/2006 :  09:48:54  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ehm... trosku to banalizujes
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 26/04/2006 :  10:15:55  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
crap loot compared to difficulty...
Itemizacia AQ40 FTL

Edited by - Jebka on 26/04/2006 10:16:08
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 26/04/2006 :  10:47:04  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Nj motivace jit nekam dal v aq 40 je vazne skoro nulova.Ten loot z C'Thuna imo vazne neni adekvatni.Nebo je to jen bad luck a nadropovali ty nejvetsi crapy co dropnout muzou

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/04/2006 :  11:09:14  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
kazdopadne dobra zprava je, ze ten zasrany cinan Mao C'Thun je mrtev..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 26/04/2006 :  11:22:12  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

Nj motivace jit nekam dal v aq 40 je vazne skoro nulova.Ten loot z C'Thuna imo vazne neni adekvatni.Nebo je to jen bad luck a nadropovali ty nejvetsi crapy co dropnout muzou

jedine warriori a shamani/paladini tam budu chcet chodit kvoli gloves of anihilation a dark edge of insanity... ten zbytok je taky nijaky je o malinky kusok lepsi ako bwl stuff, ale fakt nic take ako ked sme zazili uvedenie bwl epicov... To bola vtedy zmena t1->t2 a absolutne imba zbrane a bizuteria.
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 26/04/2006 :  11:37:07  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
Snad nas to bude bavit nez vyjde 1.11 s Necropolis. Brouku mam plny zuby.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 26/04/2006 :  11:58:09  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka
jedine warriori a shamani/paladini tam budu chcet chodit kvoli gloves of anihilation a dark edge of insanity... ten zbytok je taky nijaky je o malinky kusok lepsi ako bwl stuff, ale fakt nic take ako ked sme zazili uvedenie bwl epicov... To bola vtedy zmena t1->t2 a absolutne imba zbrane a bizuteria.

Saman muze nosit plate?
Kolik dropu Te treba motivuje chodit na Nefa? Me osobne jakozto rogue motivovaly 3 veci a 2 z toho uz mam.
Z Ragnarose me lakaly taky jen 3 dropy a 2 uz mam a 3. nechci.
Ja osobne to nemuzu posoudit, ale vetsina tech guild, kteri ho dali ted tvrdi, ze po tom fixnuti/nerfu je udajne lehky, ale jak rikam, nemuzu posoudit, protoze sem u nej nikdy na zadny potazmo vazny pokus nebyl.
Co se tyce tech dropu, tak pokud je pravdivy ten screen, ktery se kdysi na webu objevil, ze to je udajny loot http://www.partingvisions.com/modules/Image_Hosting/images/sigs/cthunloots.jpg
Tak pokud je pravdivy treba ten pasek zhruba vlevo nahore (Clutch of the Tentacle), tak ten je docela IMBA.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 26/04/2006 :  12:55:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
shaman nosi sekeru
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 26/04/2006 :  12:56:33  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kundihrabka

quote:

Saman muze nosit plate?
Kolik dropu Te treba motivuje chodit na Nefa? Me osobne jakozto rogue motivovaly 3 veci a 2 z toho uz mam.
Ja osobne to nemuzu posoudit, ale vetsina tech guild, kteri ho dali ted tvrdi, ze po tom fixnuti/nerfu je udajne lehky, ale jak rikam, nemuzu posoudit, protoze sem u nej nikdy na zadny potazmo vazny pokus nebyl.
Co se tyce tech dropu, tak pokud je pravdivy ten screen, ktery se kdysi na webu objevil, ze to je udajny loot http://www.partingvisions.com/modules/Image_Hosting/images/sigs/cthunloots.jpg
Tak pokud je pravdivy treba ten pasek zhruba vlevo nahore (Clutch of the Tentacle), tak ten je docela IMBA.

dark edge of insanity pre sham/pal...
tak ten pasek urcite neni nic co by vzbudzovalo "OMFG WTF" emocie, skor to je taky druid item, nema to ani AP, ani +skill, ma to len staminu a crit. samozrejme ze zavisi na kontretnom setupe cloveka aby vedel posudit ci to bude upgrade alebo nie, ale prave o tom hovorim... BWL epixi vyvolali "OMFG WTF GG NREF PLIX" emocie ale o tych epixoch z AQ sa da povedat asi toto: "Ok mozno by som si to za urcitych okolnosti zobral, bol by to malinky upgrade ale myslim si ze moj current eq poskytuje lepsie synergie a ako celok mam z neho viac ako z tohto C'Thun epixu". To ma na tom vytaca. Ked si spomeniem aky upgrade je upgrade z MC epixov na BWL epixy tak je to nebe a dudy oproti BWL-> AQ40 epixs.

ofc just imho
Napr ja by som rad jedine tie shadowpriest botky z cthuna, ale zasa to neni nic that extra, kludne by som vedel behat v bloodguards botach resp betrayers botach. taky minor upgrade ale nic co by vo mne vyvolavalo "OMFG"

Edited by - Jebka on 26/04/2006 12:59:57
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 26/04/2006 :  13:01:51  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
Ono vubec nejde o tu staminu a ten crit, nejde ani o ten hit ale o ten posledni radek "Adds 13 shadow damage to your melee attacks"

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 26/04/2006 :  13:07:45  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
hm ok mozno by stalo prepocitat to kolko je to navysenie dps, pac takych 60AP by sa mi tam pacilo viac, ale nakolko nejsom schopny si to prepocitat pac moje matematicke schopnosti su nulove, rad by som videl ako sa to odrazi na navyseni dps.

stejne si myslim ze najvacsie upgrady z celeho aq su z aq20 a to tie skill books ^^

Edited by - Jebka on 26/04/2006 13:10:39
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 26/04/2006 :  13:29:02  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

hm ok mozno by stalo prepocitat to kolko je to navysenie dps, pac takych 60AP by sa mi tam pacilo viac, ale nakolko nejsom schopny si to prepocitat pac moje matematicke schopnosti su nulove, rad by som videl ako sa to odrazi na navyseni dps.

stejne si myslim ze najvacsie upgrady z celeho aq su z aq20 a to tie skill books ^^

Death's Sting
Binds when picked up
Dagger
One-Hand
Speed 1.90
101-152 Damage
(66.6 Damage per Second)
+10 Stamina
Durability 75
Requires Level 60
Passive: +38 Attack Power.
Passive: Increased Daggers +3

a ten leather opasek je taky imba
20 sta +crit 1hit 13 shadow dmg za uder

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 26/04/2006 13:29:50
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 26/04/2006 :  13:34:23  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Souhlas s Mefistem, kudla je jedna z nejlepsich ve hre a pasek JE imba.

A o rankech z AQ si myslim svoje. +15 fixni DMG na BS....gg blizz :P

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 26/04/2006 :  13:52:59  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:

Death's Sting
Binds when picked up
Dagger
One-Hand
Speed 1.90
101-152 Damage
(66.6 Damage per Second)
+10 Stamina
Durability 75
Requires Level 60
Passive: +38 Attack Power.
Passive: Increased Daggers +3

a ten leather opasek je taky imba
20 sta +crit 1hit 13 shadow dmg za uder

jinak ten pasek je fakt sadistickej
dagger rogue se stale zaplym snd + insta attackama =
1,26+- attack speed MH, 1,12 offhand ... do toho pripocitejte dalsi insta uder co 6 sekund

bila dmg je velkou casti roguova dps .. tenhle pasek ti efektivne zvysi vsechny rany o 13 ... kdyz to prevedes tak je to increase tak o 8-10 dps podle rychlosti daggeru ... to je fakt docela dost :)

a navic pak bude vybihat vic cislicek ... juchuuu :p

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/04/2006 :  14:07:51  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno ja nevim.Fakt je bila dmg velkou casti z dmg DAGGER!!! rogua?Fakt dagger rogue zapina SnD? piece of cake for me

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 26/04/2006 :  14:28:08  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono vubec nejde o tu staminu a ten crit, nejde ani o ten hit ale o ten posledni radek "Adds 13 shadow damage to your melee attacks"

Já to říkám taky - feral druid loot! :-P
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 26/04/2006 :  15:35:50  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Mno ja nevim.Fakt je bila dmg velkou casti z dmg DAGGER!!! rogua?Fakt dagger rogue zapina SnD? piece of cake for me

Treba combat dagger build 16/25/10 SnD zapina dost casto.

quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

Já to říkám taky - feral druid loot! :-P

Need for Nefarian's class call - dr00d, ze?

Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 26/04/2006 :  15:37:21  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

dela to neco pres 40% a SnD zapinam prakticky porad bez toho neni dmg, jen kdyz mam CB tak dam evis jindy mi CP zere jen SnD...

WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired
WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 26/04/2006 :  15:47:17  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

U boss fightu se snazim mit SnD skoro porad nahozeny, evis davam jen kdyz nevim co s body, coz u sealfate dagger s kombinaci s renataki trinketem je dost casto. White dmg dela dost velkou cast rogue overall dmg.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/04/2006 :  15:59:13  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno ja to bral spis na pvp.Tam je to trosku jine.:)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 26/04/2006 :  22:49:43  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno ja to bral spis na pvp.Tam je to trosku jine.:)

nj .. typickej druid :p
nemysli na raid jen by chtel zabijet lidi se svym imba dps

u snd nejde ani tak o to jestli si combat nebo ne

dulezity je mit hodne +hit a dobrej dps MH/OH

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 26/04/2006 :  23:06:31  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
bavite se o kravinach a oni zatim oslavuji ze sundali nejakou svini a od zitra nam zlevni chleba v Evrope uvidite
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 26/04/2006 :  23:38:33  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
preco si niektori ludia kupuju boty za 1000$ ked su aj take co stoja len 200$ a rozdiel medzi nimi je maly?

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 27/04/2006 :  07:04:20  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
Oproti tomu obrazku, ktery kdysi ukazoval ten loot je Death's Sting nerfnuty.
http://webpages.atlanticbb.net/~voique/cthun.jpg

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 27/04/2006 :  07:33:17  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
A zkus hadat proc Deathsting nerfnuli o 0.2DPS ..omg ti amici jsou fakt mimo. Myslis, ze by mohlo mit neco 66.6 DPS ..hahaha ..

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 27/04/2006 07:53:31
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 27/04/2006 :  09:58:13  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
http://www.immortalityguild.com/

tmuto sa hovori Imba lewt -.-
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/04/2006 :  10:12:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

bavite se o kravinach a oni zatim oslavuji ze sundali nejakou svini a od zitra nam zlevni chleba v Evrope uvidite

jj, zlevni, jsem rikal, ze je dobre, ze zabili toho zlutaka..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 27/04/2006 :  14:32:16  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Saman muze nosit plate?

chachacha

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21586

:)
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 27/04/2006 :  14:43:22  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
chachacha

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21586

:)

Njn co se da delat, ten belt by byl moc velka pohadka. Nicmene tohle ma uplne jiny nazev, tak by tam treba jeste mohl byt v jeho utrobach k nalezeni i ten co dava shadow damage, ale tomu fakt sam neverim

Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 28/04/2006 :  09:35:59  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21839

toto je imba loot normalne uz snivam o +1k healing bez gimpovania ostatnych stats

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 28/04/2006 :  10:06:56  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
ok lol, prvy imba itam, tak trocha zbieram sanku z podlahy... ffs 187healing + 55 enchant + red dragonscale protector (resp shield z oura)
Go to Top of Page

Mark
Starting Member

87 Posts

Posted - 30/04/2006 :  16:11:01  Show Profile Send Mark a Private Message  Reply with Quote
Je pravda,ze loty v Aq jsou dost neadekvatni,ale na druhou stranu Aq zacina v podstate az u Huhuran (u nekoho od twinu) Jinak ty fighty pred tim jsou velice easy..

D2:Mark,Max R.I.P.
UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P
W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P.
AoC -TOS 80-R.I.P.
Warhammer - WE,Shaman ....
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page