Author |
Topic  |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
|
| |
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 08:01:44
|
no EU meli stesti ze aplikovali hotfix s nerfom, ked bol v us reset instanci. Takze Ho amici daju v rcyhlom slede teraz ale i tak gratz dobru robotu odviedli |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 09:48:54
|
ehm... trosku to banalizujes |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 10:15:55
|
crap loot compared to difficulty... Itemizacia AQ40 FTL |
Edited by - Jebka on 26/04/2006 10:16:08 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 10:47:04
|
Nj motivace jit nekam dal v aq 40 je vazne skoro nulova.Ten loot z C'Thuna imo vazne neni adekvatni.Nebo je to jen bad luck a nadropovali ty nejvetsi crapy co dropnout muzou |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 11:09:14
|
kazdopadne dobra zprava je, ze ten zasrany cinan Mao C'Thun je mrtev.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 11:22:12
|
quote: Originally posted by Johny
Nj motivace jit nekam dal v aq 40 je vazne skoro nulova.Ten loot z C'Thuna imo vazne neni adekvatni.Nebo je to jen bad luck a nadropovali ty nejvetsi crapy co dropnout muzou
jedine warriori a shamani/paladini tam budu chcet chodit kvoli gloves of anihilation a dark edge of insanity... ten zbytok je taky nijaky je o malinky kusok lepsi ako bwl stuff, ale fakt nic take ako ked sme zazili uvedenie bwl epicov... To bola vtedy zmena t1->t2 a absolutne imba zbrane a bizuteria. |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 11:37:07
|
Snad nas to bude bavit nez vyjde 1.11 s Necropolis. Brouku mam plny zuby. |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 11:58:09
|
quote: Originally posted by Jebka jedine warriori a shamani/paladini tam budu chcet chodit kvoli gloves of anihilation a dark edge of insanity... ten zbytok je taky nijaky je o malinky kusok lepsi ako bwl stuff, ale fakt nic take ako ked sme zazili uvedenie bwl epicov... To bola vtedy zmena t1->t2 a absolutne imba zbrane a bizuteria.
Saman muze nosit plate?  Kolik dropu Te treba motivuje chodit na Nefa? Me osobne jakozto rogue motivovaly 3 veci a 2 z toho uz mam. Z Ragnarose me lakaly taky jen 3 dropy a 2 uz mam a 3. nechci. Ja osobne to nemuzu posoudit, ale vetsina tech guild, kteri ho dali ted tvrdi, ze po tom fixnuti/nerfu je udajne lehky, ale jak rikam, nemuzu posoudit, protoze sem u nej nikdy na zadny potazmo vazny pokus nebyl. Co se tyce tech dropu, tak pokud je pravdivy ten screen, ktery se kdysi na webu objevil, ze to je udajny loot http://www.partingvisions.com/modules/Image_Hosting/images/sigs/cthunloots.jpg Tak pokud je pravdivy treba ten pasek zhruba vlevo nahore (Clutch of the Tentacle), tak ten je docela IMBA. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 12:55:40
|
shaman nosi sekeru |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 12:56:33
|
quote: Originally posted by kundihrabka
quote: Originally posted by Jebka jedine warriori a shamani/paladini tam budu chcet chodit kvoli gloves of anihilation a dark edge of insanity... ten zbytok je taky nijaky je o malinky kusok lepsi ako bwl stuff, ale fakt nic take ako ked sme zazili uvedenie bwl epicov... To bola vtedy zmena t1->t2 a absolutne imba zbrane a bizuteria.
Saman muze nosit plate?  Kolik dropu Te treba motivuje chodit na Nefa? Me osobne jakozto rogue motivovaly 3 veci a 2 z toho uz mam. Z Ragnarose me lakaly taky jen 3 dropy a 2 uz mam a 3. nechci. Ja osobne to nemuzu posoudit, ale vetsina tech guild, kteri ho dali ted tvrdi, ze po tom fixnuti/nerfu je udajne lehky, ale jak rikam, nemuzu posoudit, protoze sem u nej nikdy na zadny potazmo vazny pokus nebyl. Co se tyce tech dropu, tak pokud je pravdivy ten screen, ktery se kdysi na webu objevil, ze to je udajny loot http://www.partingvisions.com/modules/Image_Hosting/images/sigs/cthunloots.jpg Tak pokud je pravdivy treba ten pasek zhruba vlevo nahore (Clutch of the Tentacle), tak ten je docela IMBA.
dark edge of insanity pre sham/pal... tak ten pasek urcite neni nic co by vzbudzovalo "OMFG WTF" emocie, skor to je taky druid item, nema to ani AP, ani +skill, ma to len staminu a crit. samozrejme ze zavisi na kontretnom setupe cloveka aby vedel posudit ci to bude upgrade alebo nie, ale prave o tom hovorim... BWL epixi vyvolali "OMFG WTF GG NREF PLIX" emocie ale o tych epixoch z AQ sa da povedat asi toto: "Ok mozno by som si to za urcitych okolnosti zobral, bol by to malinky upgrade ale myslim si ze moj current eq poskytuje lepsie synergie a ako celok mam z neho viac ako z tohto C'Thun epixu". To ma na tom vytaca. Ked si spomeniem aky upgrade je upgrade z MC epixov na BWL epixy tak je to nebe a dudy oproti BWL-> AQ40 epixs.
ofc just imho Napr ja by som rad jedine tie shadowpriest botky z cthuna, ale zasa to neni nic that extra, kludne by som vedel behat v bloodguards botach resp betrayers botach. taky minor upgrade ale nic co by vo mne vyvolavalo "OMFG" |
Edited by - Jebka on 26/04/2006 12:59:57 |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 13:01:51
|
Ono vubec nejde o tu staminu a ten crit, nejde ani o ten hit ale o ten posledni radek "Adds 13 shadow damage to your melee attacks" |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 13:07:45
|
hm ok mozno by stalo prepocitat to kolko je to navysenie dps, pac takych 60AP by sa mi tam pacilo viac, ale nakolko nejsom schopny si to prepocitat pac moje matematicke schopnosti su nulove, rad by som videl ako sa to odrazi na navyseni dps.
stejne si myslim ze najvacsie upgrady z celeho aq su z aq20 a to tie skill books ^^ |
Edited by - Jebka on 26/04/2006 13:10:39 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 13:29:02
|
quote: Originally posted by Jebka
hm ok mozno by stalo prepocitat to kolko je to navysenie dps, pac takych 60AP by sa mi tam pacilo viac, ale nakolko nejsom schopny si to prepocitat pac moje matematicke schopnosti su nulove, rad by som videl ako sa to odrazi na navyseni dps.
stejne si myslim ze najvacsie upgrady z celeho aq su z aq20 a to tie skill books ^^
Death's Sting Binds when picked up Dagger One-Hand Speed 1.90 101-152 Damage (66.6 Damage per Second) +10 Stamina Durability 75 Requires Level 60 Passive: +38 Attack Power. Passive: Increased Daggers +3
a ten leather opasek je taky imba 20 sta +crit 1hit 13 shadow dmg za uder
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
Edited by - Mefisto on 26/04/2006 13:29:50 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 13:34:23
|
Souhlas s Mefistem, kudla je jedna z nejlepsich ve hre a pasek JE imba.
A o rankech z AQ si myslim svoje. +15 fixni DMG na BS....gg blizz :P |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 13:52:59
|
quote: Originally posted by Mefisto
quote: Originally posted by Jebka
stejne si myslim ze najvacsie upgrady z celeho aq su z aq20 a to tie skill books ^^
Death's Sting Binds when picked up Dagger One-Hand Speed 1.90 101-152 Damage (66.6 Damage per Second) +10 Stamina Durability 75 Requires Level 60 Passive: +38 Attack Power. Passive: Increased Daggers +3
a ten leather opasek je taky imba 20 sta +crit 1hit 13 shadow dmg za uder
jinak ten pasek je fakt sadistickej dagger rogue se stale zaplym snd + insta attackama = 1,26+- attack speed MH, 1,12 offhand ... do toho pripocitejte dalsi insta uder co 6 sekund
bila dmg je velkou casti roguova dps .. tenhle pasek ti efektivne zvysi vsechny rany o 13 ... kdyz to prevedes tak je to increase tak o 8-10 dps podle rychlosti daggeru ... to je fakt docela dost :)
a navic pak bude vybihat vic cislicek ... juchuuu :p |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 14:07:51
|
Mno ja nevim.Fakt je bila dmg velkou casti z dmg DAGGER!!! rogua?Fakt dagger rogue zapina SnD? piece of cake for me |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 14:28:08
|
Ono vubec nejde o tu staminu a ten crit, nejde ani o ten hit ale o ten posledni radek "Adds 13 shadow damage to your melee attacks"
Já to říkám taky - feral druid loot! :-P |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 15:35:50
|
quote: Originally posted by beldor5
Mno ja nevim.Fakt je bila dmg velkou casti z dmg DAGGER!!! rogua?Fakt dagger rogue zapina SnD? piece of cake for me
Treba combat dagger build 16/25/10 SnD zapina dost casto.
quote: Originally posted by Gurrshael
Ono vubec nejde o tu staminu a ten crit, nejde ani o ten hit ale o ten posledni radek "Adds 13 shadow damage to your melee attacks"
Já to říkám taky - feral druid loot! :-P
Need for Nefarian's class call - dr00d, ze?  |
 |
|
Regnak
New Member

155 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 15:37:21
|
Mno ja nevim.Fakt je bila dmg velkou casti z dmg DAGGER!!! rogua?Fakt dagger rogue zapina SnD? piece of cake for me
dela to neco pres 40% a SnD zapinam prakticky porad bez toho neni dmg, jen kdyz mam CB tak dam evis jindy mi CP zere jen SnD... |
WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired WoW Charity <Narayah> UD mage - retired
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 15:47:17
|
U boss fightu se snazim mit SnD skoro porad nahozeny, evis davam jen kdyz nevim co s body, coz u sealfate dagger s kombinaci s renataki trinketem je dost casto. White dmg dela dost velkou cast rogue overall dmg. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 22:49:43
|
Mno ja to bral spis na pvp.Tam je to trosku jine.:)
nj .. typickej druid :p nemysli na raid jen by chtel zabijet lidi se svym imba dps
u snd nejde ani tak o to jestli si combat nebo ne
dulezity je mit hodne +hit a dobrej dps MH/OH |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 23:06:31
|
bavite se o kravinach a oni zatim oslavuji ze sundali nejakou svini a od zitra nam zlevni chleba v Evrope uvidite |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 23:38:33
|
preco si niektori ludia kupuju boty za 1000$ ked su aj take co stoja len 200$ a rozdiel medzi nimi je maly?
|
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 07:33:17
|
A zkus hadat proc Deathsting nerfnuli o 0.2DPS ..omg ti amici jsou fakt mimo. Myslis, ze by mohlo mit neco 66.6 DPS ..hahaha .. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 27/04/2006 07:53:31 |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 10:12:20
|
quote: Originally posted by Araya
bavite se o kravinach a oni zatim oslavuji ze sundali nejakou svini a od zitra nam zlevni chleba v Evrope uvidite
jj, zlevni, jsem rikal, ze je dobre, ze zabili toho zlutaka.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 14:32:16
|
Saman muze nosit plate?  Kolik dropu Te treba motivuje chodit na Nefa? Me osobne jakozto rogue motivovaly 3 veci a 2 z toho uz mam. Z Ragnarose me lakaly taky jen 3 dropy a 2 uz mam a 3. nechci. Ja osobne to nemuzu posoudit, ale vetsina tech guild, kteri ho dali ted tvrdi, ze po tom fixnuti/nerfu je udajne lehky, ale jak rikam, nemuzu posoudit, protoze sem u nej nikdy na zadny potazmo vazny pokus nebyl. Co se tyce tech dropu, tak pokud je pravdivy ten screen, ktery se kdysi na webu objevil, ze to je udajny loot http://www.partingvisions.com/modules/Image_Hosting/images/sigs/cthunloots.jpg Tak pokud je pravdivy treba ten pasek zhruba vlevo nahore (Clutch of the Tentacle), tak ten je docela IMBA.
chachacha
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21586
:) |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 14:43:22
|
quote: Originally posted by Jebka chachacha
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21586
:)
Njn co se da delat, ten belt by byl moc velka pohadka. Nicmene tohle ma uplne jiny nazev, tak by tam treba jeste mohl byt v jeho utrobach k nalezeni i ten co dava shadow damage, ale tomu fakt sam neverim  |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 10:06:56
|
ok lol, prvy imba itam, tak trocha zbieram sanku z podlahy... ffs 187healing + 55 enchant + red dragonscale protector (resp shield z oura) |
 |
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 30/04/2006 : 16:11:01
|
Je pravda,ze loty v Aq jsou dost neadekvatni,ale na druhou stranu Aq zacina v podstate az u Huhuran (u nekoho od twinu) Jinak ty fighty pred tim jsou velice easy.. |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
 |
|
|
Topic  |
|