Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Hledá se prezident
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 11/04/2006 :  15:51:33  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

quote:
Originally posted by emilka

vsechno jsou tu blaboly...tohle dohadovani je fakt jako ze skolky...a ja si to jeste pamatuju:P

sa vracaju do detskych let

jj,jenom pozor na to,aby je kvuli tomu nevyhodili z prace.....otazka je z jake priciny driv. Jestli, ze jim jeste nebylo 18 let nebo ze nepracuji
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:01:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

No a mozna se dopracujeme i k tomu, proc jsi pristoupil k odebrani RL.

to vypada skoro jako bys o tom vedel neco vic nez ja

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:05:53  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
Pertho ty se nudis,co? Bez se najist, udela se ti dobre:)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:09:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno este 20 minut pak padla a hura domu :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:11:39  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

No a mozna se dopracujeme i k tomu, proc jsi pristoupil k odebrani RL.

to vypada skoro jako bys o tom vedel neco vic nez ja

No...mozna

Rekneme, ze jsem byl u toho, kdyz padlo rozhodnuti. Pravdou je, ze jsem nic nenamital, protoze jsem si jej jednak nepripoustel, jednak mi nedochazelo a jednak mi to bylo ukradene. No a pozdeji jsem se to snazil nejak doresit k me spokojenosti...ale to uz je v historii ICQ a to znas.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:15:52  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mno este 20 minut pak padla a hura domu :)

pak si pekne lehni a treba si cti...zitra budes mnohem lepe naladen:)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:18:30  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by sleglik
Moje otázka je: povedeš CzA nadále, i když nebudeš prezident?

Vzdáš se opravdu prezidentování? (myslím funkce)

Tyhle otázky nejsou blábol :).

Sou blabol. O pravidlech czaraidu rozhoduje prezident.
Co mas dal na mysli s vedenim CzA netusim. Ono toho jinak zas tak moc neni, a da se to delegovat.
Co se tyce prezidentovani, jdi kandidovat a uvidis. Pokud neminis kandidovat a mit jen kecy typu omni> Toje a dal si farmit viraly v CzB s tim ze to nema s CzA nic spolecnyho tak si blabol dal.

Opakuju znova tyhle otázky nejsou blábol. Jsou jednoznačně položený a očekávám jednoznačnou odpověd. Rád bych odpověd formou ano/ne. Nic víc, nic mín.

Jde mi totiž o to, že Paja napsal na oficiálním fóru, že lidé v cza nepovažují funkci prezidenta za důležitou (měl pravdu, já to považuju za důležité, ale už jsem nebyl v cza) a ty jsi s tím souhlasil.

Navíc, když jsem byl já prezident (svoje 2 dny slávy ), pořád jsi mi do toho kecal co a jak :).

Takže položím naprosto jednoduché otázky. Nechci žádný spam. Všechno ostatní klidně ignoruj jenom napiš ano/ne. Pokud to nedokážeš budu si myslet, že jsi ....... . :)

Vzdáš se opravdu funkce prezidenta Czech Anarchy? (Ano/ne)

Povedeš nadále CzA, i když nebudeš prezident? (Ano/ne)

Abyc osvětlil proč tyhle otázky pokládám. Tohle auditko přináši konfliktní situaci a pokud napíšeš "Ne nevzdám se funkce" pak tohle auditko splňuje všechny atributy k tomu, aby bylo zamčeno, protože hlavní téma "hledá se nový prezident" je už neplatné. Pokud budeš nadále vést CzA prezident tak pak také, protože co je to za funkci, když nemá praktickou moc.

Tudíž stačí na jedno otázku odpověd ano a pak můžeme lock :). Není to jasné?

Tudíž Tojejedno prosím jednoznačnou a stručnou odpověd :).

-

Edited by - sleglik on 11/04/2006 16:30:13
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:19:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

pak si pekne lehni a treba si cti...zitra budes mnohem lepe naladen:)

blbost :) cteni a psani mam za 8 hodin v praci dost :) radi si pustim wow nebo oblivion a hezky si zahraju

Edit: Neprehanet

Yours, Scissors.

Edited by - Khaot on 11/04/2006 16:28:32
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:24:32  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

blbost :) cteni a psani mam za 8 hodin v praci dost :) radi si pustim wow nebo oblivion a hezky si zahraju

mno a pak se muzu divit...

Edit: Neprehanet :p

bylo to dulezite :P

Edited by - emilka on 11/04/2006 16:32:36
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 11/04/2006 :  17:56:51  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vzdáš se opravdu funkce prezidenta Czech Anarchy? (Ano/ne)

Povedeš nadále CzA, i když nebudeš prezident? (Ano/ne)

Je to blabol ptas se blbe, za prve se funkce nevzdavam, predavam ji tomu, koho si zvolite z kandidatu. Za druhe vedeni CzA je siroky pojem. Kecat do toho budu jako kazdej.
Zatím ne, je 0 kandidátů.
Ne

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 11/04/2006 :  18:25:15  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
... IMHO sa na to vyserte .. nech sa niekde nahlasia kandidati, toje pusti vote a vec je vyriesena

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 11/04/2006 :  18:27:28  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
uz ma nebavi citat dookola stale tie iste hovna co si tu prehadzuje. aspon raz sa bavte na konkretnu temu a nepchajte do toho co kto kde skym urcite riesil aby niekoho ineho pripravil o nejake body, boty, trenky, whatever.

hovno, hovna, mluvit hova su registrovane ochranne znamky (C) Octopuss xxxx-2006

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 11/04/2006 :  21:03:41  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
You have gained a new Alien Title: Hero!

hele Feky :)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/04/2006 :  08:28:30  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
No vidim, ze Toje taktne vynechal zminku o tom, jak cela ta vec zacala. A vzhledem ke znechuceni vsech ostatnich nad marnymi pokusy o vytahnuti tohoto pribehu z hlavniho aktera, budu muset ja.

Takze: Byla vetsinou nejak schvalena pravidla, ktera navrh Pertha (Toje a Paja byli proti, ale jak videli, ze vetsina lidi je chce, podridili se a prijali je za sve v zajmu My skveli). Na teamspeaku jsme tak nejak dojednavali (teda spis oni, ja se do toho nehrnul...mam od prirody v teto oblasti rucicky do zadu, spis umim jen blbe kecat a rypat :p) jak to bude fungovat prakticky. Jeden krasny den Toje, Wilda a Pertha delali inferno sanct key. Cekalo se cekalo a porad nebylo dost lidi. Pertha se rozhodl, ze vec je jiz ztracena (coz byla) a sel si po svych.
To se setkalo s velkym odporem od Tojeho a na TS probehla slusna hadka se vsemi temi peprnymi vyrazy a cele to skoncilo odchodem Perthy z TS s tim, ze nema zapotrebi poslouchat takovou intelektualni vymenu nazoru.
Naces se Toje neskutecne nasral, pry ho ignoruje atd a kvuli Perthovi ted neudela inf sanct key (prestoze domluvene to bylo na druhy den) a jal se Perthu lincovat. Za meho i Wildoveho ticheho souhlasu mu udebral kde co. Nasledujici dny/den (pamet jiz neslouzi) predelal pravidlo z onech schvalenych do novych, ktera v upravach funguji dodnes.
Pochopitelne Toje nikdy Perthovi nepriznal, ze jej zbavil RL kvuli hadce, ale obhajoval to (jak asi vsichni vime uz nazpamet) neochotou raidovat, povinnosti v jine guilde atd. Marne jsem se oba tenkrat snazil nejak usmirit, jeden nezacne komunikovat s druhym....bo prezident preci nebude mluvit s neclenem guildy, druhy zase ja nic, ja jsem poskozeny a prvni zase ze nemuze flamovat a druhy ze kdyz verejne debata zacala, tak verejen pokracovat atd.... vysledkem bylo, ze Pertha upozornil na nemalo mezer a nejasnosti v novych pravidlech. Diry a mezery se zacelily a z Tojeho jsem vytahl slib, ze jiz nikdy nebude menit pravidla bez vseobecneho souhlasu.
To nedodrzel a pravidla menil i nadale a prestoze jsem se nekolikrat ozval, nerespektoval to. Posledni kapkou pro me bylo tema zpetneho odprodeje itemu za body do banky, kde i v topicu s hlasovanim vetsina lidi toto odmitla, nicmene Toje pravidlo nechal v platnosti, protoze ON TO TAK CHCE (nekde se da dohledat presna formulace). Kazdopadne toto byla posledni kapka pro mne.

Jinak jestli si nekdo mysli, ze takzvane poolu k necemu jsou, tak se myli. Jsou vhodne jen pro to, aby to, co se Tojemu nelibi (ale navrh prisel a nekdo nalehal na zmenu), tak to teda dame na neschvaleni...a pokud preci jen, tak pool muze bezet treba tyden, 14 dni...mesic, ono se na to zapomene (takovych bylo), ale zmena nemuze byt provedena, protoze se to musi zanest do pravidel a ted neni cas a musi se tam to a ono...

Doufam, ze toto alespon nekterym osvetli muj a Perthum postoj k Tojemu a Pajovi (jak se to rika, jeden za 18, druhy bez dvou...

Edited by - Khaot on 12/04/2006 08:29:21
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2006 :  08:42:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja teda musim rict ze takto konkretni duvod jsem se dozvedel az dneska :)
jinak sem mel pouze domenky, ktery sem nemel moc o co oprit a myslel si ze me toho zbavil proste protoze nechtel abych mu do delani pravidel a jejich svevolnyho meneni kecal, ale tuhle hadku si pamatuju bo me neskutecne nakrklo ze kdyz jsem ja cekal na nekoho hodiny a hodiny a pak sem potreboval odejit dozvedel jsem se ze si klic udelaj s pedrem a na me nepockaj tak sem vylitl a poslal secky do prdele a odesel si delat to co sem musel
jo a sanct klic nema chocholousek dodneska :)

bylo to proste neco jako tyden campim a pomaham tojemu s t2 pak chci jeden kousek pro crata a toje nema cas, nechce se mu apod. proste ano ja rad pomuzu ale cekam jako slusnost ze dotycnej pak ochotne pomuze me

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/04/2006 :  09:36:06  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Ted to z nějakých expertů dementuje, že to není pravda :).

Můžu napsat proč mě vadí Tojejedno. Po včerejšku mi vadí víc lidí a to jsem měl v plánu jít s nima na apf .

Ufane sorry, ale už mi fakt raději nepiš. S těmahle lidma jsem skončil. Možná budete mít radost, ale po včerejšku uvažuju o konci AO :).

-
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 12/04/2006 :  10:01:00  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
Berte tohle jako pohled nezúčastněného a jen na doplnění pls:
- hlasování očemkoliv je fajn, avšak poslední slovo má prezident - proto je kua prezident, a tuhle funkci nikomu nezávidím spíše naopak, velká poklona (čím víc membrů v guildě tím větší ta poklona); samozřejmě je na uvážení, pokud se guilda takřka jednohlasně rozhodne, měl by to i prezident podpořit
- jasně že většinu lidí nasere, když příjdou o frčky na kabátě (viz. RL) - to se dá vyřešit přece, není to rozhodně důvodem k doživotní vendetě
- osobně se řídím dvěma pravidly, jak v realu tak všude jinde: Všichni stejné podmínky a Nikdy nikoho do ničeho nenuť
z to vyplývá, pokud se to někomu nelíbí, klidně ať táhne, nikdo kvůli tomu brečet nebude, ale vždy je to jen jeho chyba a ať už to kurva neřeší s guildou, na kterou se vysral kvůli kravinám
- ad Pertha - no v jednom s tebou zásadně souhlasím a to je otázka pomoci od guildy. Když helfnu já, předpokládám že ten kterému jsem helfnul mně také helfne, pokud je to v jeho silách. Kdy a jak, to už je na domluvě. Avšak v RKA je to jinak, páč má velice málo aktivních vyšších levelů hrajících membrů, tam platí když můžu pomůžu a nic za to nechci, proto guilda existuje. Ne kvůli raidům nebo zasranému equipu a hamti hamti, aby si hráči pomáhali, A HLAVNĚ ABY JE TO BAVILO!!!
- reputace CzA nikdy nebyla větší (za tu dobu co hraji). Neříkám, že je to pouze prezidentem, ale má na to podstatný vliv. btw kdo prohlásí "že to není pravda" dostane fošnou zpoza rohu . A druhé btw. kdo přestoupil do jiné guildy a nehlásá slávu své "alma máter" je u mně normální svině a nevidím důvod, proč by měl vůbec prolízat CzA fórum.

-to tak asi všechno jako offtopic dobrý ne?

p.s. Toje, pokud na to nemáš čas, naber pomocníky třeba jako advisory (nebo squad commandry, tojejedno), schopných lidí tam máš habakůk a ředitelovat můžes dál. V RKA je to tak, že díky timezones vidím prezidenta tak 2x za měsíc a to hlavně na ofic meetingu, přesto všechno klape, recrutuje se, dělají se eventy, atd.

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Ceko
New Member

223 Posts

Posted - 12/04/2006 :  10:31:33  Show Profile  Send Ceko an ICQ Message Send Ceko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ted to z nějakých expertů dementuje, že to není pravda :).

Můžu napsat proč mě vadí Tojejedno. Po včerejšku mi vadí víc lidí a to jsem měl v plánu jít s nima na apf .

Ufane sorry, ale už mi fakt raději nepiš. S těmahle lidma jsem skončil. Možná budete mít radost, ale po včerejšku uvažuju o konci AO :).

To Tě nesmí ani napadnout! AFK a follow na pen misi mi nikdo jinej nedovolí.
A jestli jo, tak můžu dědit?

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/04/2006 :  10:59:27  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Možná budete mít radost, ale po včerejšku uvažuju o konci AO :).

May i have ur stuff?

Go to Top of Page

mercy
Starting Member

56 Posts

Posted - 12/04/2006 :  11:36:25  Show Profile Send mercy a Private Message  Reply with Quote
Vsichni jsme si rovni, jen nekteri jsou si rovnejsi... :)
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 12/04/2006 :  12:09:08  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vidim, ze Toje taktne vynechal zminku o tom, jak cela ta vec zacala. A vzhledem ke znechuceni vsech ostatnich nad marnymi pokusy o vytahnuti tohoto pribehu z hlavniho aktera, budu muset ja.

No nevim jestli je "vypraveni jak to bylo podle mne" vnasenim svetla. Nebudu vypravet jak to bylo podle mne. Jen se pokusim konfrontovat tvoje vypraveni co tu stoji s tim, co se da odnekud dolozit. Podle mne si jen opet shrnul to, co uz jste tu s Perthou xkrat napsali a ja se pokusil xkrat vyvratit. Nebo je zde neco noveho?

Add Pertha:
I z vasich dvou po sobe jdoucich prispevku je videt, ze si to kazdy pamatujete jinak: Ty ze byla intelektualni vymena na TS, Pertha ze se nasral poslal mne do prdele a odesel. Mluvis tu za Willa, ze potichu schvaloval lyncovani Perthy. Jo, kazdej si to pamatujeme jinak. Ja si za rozhodnutim Perhty zbavit RL v te dobe stojim. Za zpusob jakym jsem to udelal ne. Za to uz jsem se omluvil a poucil jsem se. Jedina fakta, ktera stoji na me strane jsou, ze nikdo nebyl za to, ze se mnou nesouhlasil, nasral mne, neco mi provedl "perzekuovan". Pokud by byl Pertha jeden pripad, tak proc ne dalsi? A muj motiv je jaky? A ze je nekdo zbaven RL, advisora, veterana, no a co? O jakou "moc" prichazi? Ja jsem to zduvodnil, jsou lide kteri tem duvodum neveri. No a co se s tim da delat? Bavit se o tom furt dokola?

Add ty:
Puvodne si tvrdil, ze jsem se dohodl s tebou a s Willem. Ted tvrdis, ze si ze mne vytahl slib ty. Co priste? V pravidlech bylo, je a bude, ze pravidla urcuje prezident. Az tam nejaky prezident da, ze rozhoduje to a to, tak budiz, ale opet je to jen tve tvrzeni, ze jsme se takto dohodli. Vzhledem k tomu, jaky jsem pedant bych takovou vec rozhodne dal do pravidel (tady zase jen takovy semifakt, ze vse davam do pravidel, ale tohle jsem slibil kamaradickum na TS a do pravidel nedal...).
Co se tyce anket jen na neco a anket co konci u ledu. Mame tady forum, ankety tu jsou, a tak ze by si snad svoje tvrzeni dolozil.
(Abstrahujme od vzniku czaraid pravidel, ktere jsem ja v den 0 prohlasil za dana a je to hlavni projev "svevule").
Mame tady pravidla kde je seznam zmen. Je/byla tam jedina svevolna zmena - vraceni xNT. Hlasovani o kterem mluvis se tyka AI armoru. Mel jsem nejake duvody, ty jsem se snazil osvetlit a bylo to nouzove docasne reseni(vsechno je napsano na imperiu). To ze si tuto zmenu az 14 dni potom co vesla v platnost zacal povazovat za podraz je fakt a trochu nesedi. A muzu tady popisovat historku jak jsem udelal chybu a udelal raid, na ktery jsi mohl dorazit o pet minut pozdeji bez bodu (viz dalsi dolozitelny flame zde na imperiu) a v ten okamzik si zacal vypravet o podrazech co delam. Ale to nikam nepovede.

Podle mne se to da shrnout s tim, ze nekterym lidim nevyhovuju ja, pripadne to jak je CzA rizena. Nevidim pak duvod proc to jednou nerict, pripadne navrhovat zmeny, misto toho kydani hnoje vsude mozne.
Tenhle topic nabizi lidem moznost zmeny. Pokud ji chteji, at ji realizuji. Pokud dal budete kydat hnuj vsude kolem, tak uz fakt nevim, jaky to ma smysl. Bud to lidem vadi, nebo jim to nevadi. Pokud je to vas osobni problem, o kterem chcete presvedcit ostatni, tak uz tech presvedcovacich topicu bylo dost, a bud vam veri, nebo ne.
Ale uz fakt nevim, proc zas a znova dokazovat a vyvracet jak Pertha prisel o RL a tim byl podrazen, a jak Khaotovi po 14ti dnech doslo jak zavazne byl porusen slib podrazakem Tojem, ktery mu pry byl dan...
Tohle vsechno uz je tu xkrat psano a akorat to lidi zdrzuje od uzitecnejsi prace.

PS Tvuj postoj k Pajovi ten prispevek nijak neosvetluje. Jen dalsi rejpnuti

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2006 :  12:31:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
znovu opakuji, ze to ze jsem byl zbaven RL me maximalne zbavilo jedine zabavy kterou jsem v dobe hrani mel tj organizovani hry a zabavy ostatnim
podrazem myslim zmenu pravidel ackoliv dohoda znela ze zasadni zmeny budou probihat hlasovanim
jenze hlasovani se hodilo v pripade prechodu online - offline kde paja a toje byli skalopevne presvedceni, ze offline prohraje angazovali pro hlasy i neaktivni hrace a presto se jim nepovedlo
v tomto pripade se hlasovani nehodilo, jakozto v ostatnich pripadech protoze hlasovani je okamzite vyhlasovano ve vecech a zpusobem aby bylo zamitnuto ale nikdy ve vecech ktery tojemu nesedi
napr staly krik ohledne toho ze hnt nebylo hlasovano ale ai armor ano a tak to pro hnt neplati a muze si udelat co chce
proc tedy nebylo promptne udelano hlasovani o tom samym obecne ?
obdobne jako bylo bleskove zavedeno jine hlasovani urcene k zamitnuti s otazkou jasne polozenou tak, ze az na par jedincu kteri s otazkou takto polozenou nesouhlasili rpeformulovali ji a pak odklepli

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Obojetnik
New Member

205 Posts

Posted - 12/04/2006 :  12:57:36  Show Profile Send Obojetnik a Private Message  Reply with Quote
tak už si konečně rozdupejte bábovičky, roztrhejte občanky a omluvte se preventivně i za to co jste neudělali... vidím nedalekou budoucnost, kde Paja, Toje, Pertha, Khaot, Slegla a všichni kdo se kdy jenom otřeli o CzA ve vzájemném objetí pokojně odchází za horizont při západu slunce.... kthnxbye
errrr aspoň teda myslím.. doufám. no asi ne, ale i tak už byste toho vážně mohli nechat, půlka lidí aktivně hrajících v CzA tenkrát nehrála a půlka z druhý půlky si to pamatuje jinak než ta třetí půlka, ve skutečnosti to samozřejmě bylo úplně jinak, ale koho to vlastně dneska ještě zajímá?

Kostq
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:01:03  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

znovu opakuji, ze to ze jsem byl zbaven RL me maximalne zbavilo jedine zabavy kterou jsem v dobe hrani mel tj organizovani hry a zabavy ostatnim
podrazem myslim zmenu pravidel ackoliv dohoda znela ze zasadni zmeny budou probihat hlasovanim
jenze hlasovani se hodilo v pripade prechodu online - offline kde paja a toje byli skalopevne presvedceni, ze offline prohraje angazovali pro hlasy i neaktivni hrace a presto se jim nepovedlo
v tomto pripade se hlasovani nehodilo, jakozto v ostatnich pripadech protoze hlasovani je okamzite vyhlasovano ve vecech a zpusobem aby bylo zamitnuto ale nikdy ve vecech ktery tojemu nesedi
napr staly krik ohledne toho ze hnt nebylo hlasovano ale ai armor ano a tak to pro hnt neplati a muze si udelat co chce
proc tedy nebylo promptne udelano hlasovani o tom samym obecne ?
obdobne jako bylo bleskove zavedeno jine hlasovani urcene k zamitnuti s otazkou jasne polozenou tak, ze az na par jedincu kteri s otazkou takto polozenou nesouhlasili rpeformulovali ji a pak odklepli

Ja uz fakt nevim co z toho mas. Ser na to. Az si mi bude nekdo kdo hraje stezovat, ze ho prehlizim a nevypisuju ankety tak to budu resit. Stale rojici se nove a nove zbytecne problemy, ktere se kdysi stali a podle nekoho to bylo tak a tak, s kterymi zas a znova prichazi nehrajici urazenci nemam cas resit.
Zacni hrat, zacni presvedcovat hrace o tom jak to se mnou podle tebe doopravdy je, ale mne o tom fakt nepresvedcuj.
Psat hovadiny "angazovali pro hlasy i neaktivni hrace" to uz se mi fakt jen zda.

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:04:23  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
....angazovali pro hlasy i neaktivni hrace....

uhmms, vzali si telefonni seznam a obvolavali lidi at hlasujou pro offline.... tohle uz je ale Pertho hodne smeseny teda...

Ja s touhle diskuzi taky koncim, uz se to zase obratilo ve smesnost
Navic lidi co maji problem, maji osobni problem s tojem a vsecky zmeny ac nektery podle vas "diktaturalni" jsou podle me naprosto vpohode, nikoho nezvyhodnujou ani nikomu neubiraj.
bump for Fekyho a Oktuv post a ted uz i Kostquv post

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:07:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

uhmms, vzali si telefonni seznam a obvolavali lidi at hlasujou pro offline.... tohle uz je ale Pertho hodne smeseny teda...

Navic lidi co maji problem, maji osobni problem s tojem a vsecky zmeny ac nektery podle vas "diktaturalni" jsou podle me naprosto vpohode, nikoho nezvyhodnujou ani nikomu neubiraj.

nehraj si na moralistu byl si to pouze a jen ty kdo trval na tom aby se v tom pokracovalo

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:13:03  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nehraj si na moralistu byl si to pouze a jen ty kdo trval na tom aby se v tom pokracovalo

jo to souhlasi, ja jsem chtel aby se to uz konecne doresilo, ale reseni to nema, kdyz uz citim, ze to vypada na konec, zacinas si tady cucat veci z prstu chlape a i v mych ocich zacinas pusobit smesne s argumentem, ze: ....angazovali pro hlasy i neaktivni hrace....

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:29:03  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
hmm od minula uz to tu pokrocilo ale uroven zas klesa
Tomuto tpicu bych dal privlastek oscilujci s ohledem na uroven

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:29:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Wilda

jezis tak ja se omlouvam ze to nedokazu brat smrtelne vazne a sem tam si prisadim poznamku, ktera je alespon ode me myslena jako odlehceni
brani ti tak zasadne vnimat podstatu toho prispevku ze to mam z nej odmazat nebo ji dokazes ted kdyz vis ze je schvalne trosku mimo ignorovat a venovat se podstate

Edit: quoty a dodatek

mimochodem mohlo to byt vyresene , ja sem byl odhodlanej skoncit s poukazovanim na verejnym foru a mohli ste mit v tojeho svatyni klidek a poradek

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 12/04/2006 13:31:53
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:39:32  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obojetnik.... půlka lidí aktivně hrajících v CzA tenkrát nehrála a půlka z druhý půlky si to pamatuje jinak než ta třetí půlka, ve skutečnosti to samozřejmě bylo úplně jinak, ale koho to vlastně dneska ještě zajímá?

Co víc dodat?

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:49:25  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Wilda

jezis tak ja se omlouvam ze to nedokazu brat smrtelne vazne a sem tam si prisadim poznamku, ktera je alespon ode me myslena jako odlehceni
brani ti tak zasadne vnimat podstatu toho prispevku ze to mam z nej odmazat nebo ji dokazes ted kdyz vis ze je schvalne trosku mimo ignorovat a venovat se podstate

Edit: quoty a dodatek

mimochodem mohlo to byt vyresene , ja sem byl odhodlanej skoncit s poukazovanim na verejnym foru a mohli ste mit v tojeho svatyni klidek a poradek

a co je pak odlehceni a co je vazne? jako byt to na me, tak to vezmu jako urazku na cti, protoze angazovat a presvedcovat dalsi lidi mi prijde pro cloveka s nizkou urovni....
Ok venuju se podstate. Kazdej z nas tu ma nejakou verzi, podle me verze je na kazde strane kousek pravdy, ale ani jedna nevystihuje emocionalni chovani lidi kdyz prijdou "o moc" nebo chovani nekoho urazeneho atd. Nikde neni zohlednen aspekt, ze jeden je na druhyho nasranej a podle toho se tak chova. Vem si kdyby se tohle resilo bez emoci... problem tu neni. Ukaz mi jedno jediny pravidlo, ktery dava nekomu prevahu nad tim druhym, dokaz, ze jedno jediny pravidlo, ktery bylo konkretne "samonastoleno" je chyba a nekdo na tom tezi.... neni.
Proto rikam, ze ty lidi co sem pisou o toje podrazakovi maj osobni problem s nim netykajici se pravidel, guildy atd, ale je to lehce hoditelne na to, tak proc to neudelat, ze?

ad Svatyne:
Nechces aby jsme te uctivali jako mucednika, kdyz u tojeho mame svatyni?

Edited by - Wilda on 12/04/2006 13:50:32
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:51:02  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Toje...je mi jedno, ze se ti nelibi co jsem napsal. Je mi take celkem jedno, ze v zajmu zachovani jakehosi postoje zde pletes nasledky s pricinami (slib, 14 dni, ze jsem neco rekl o wildovi nekdy..) a ze si vymyslis.
Jen zde presentuji co se a jak se stalo. Je to pravda, vis to ty, vi to Wilda, vim to i ja. Nebo snad chces poprit to, kdy jsi zebral Perthovi RL a ze jsi pak zmenil pravidla? Asi tezko, da se to totiz dohledat zde na foru.

Ad paja...ano je to rypnuti

Edit: A je mi jasne,ze nebudes popisovat svou verzi udalosti, protoze NENI JINA nez co jsem popsal. Toho jsi si vedom

Edited by - Khaot on 12/04/2006 13:55:06
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:59:26  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
uz me to fakt unavuje, uz to ani neni sranda jako tomu bylo na zacatku, protoze se tady furt opakuji vyplody chorobne mysli perthu a ted se pridal i khaot.

Oba dva nehraji a nevidim zadnou jejich konstruktivni myslenku.

Hosi bezte si hrat na svuj pisecek a pro flame, ktere je vam tak blizke si vyberte jine forum, doporucuji idnes.cz novinky.cz. Myslim, ze tam najdete hodne priznivcu.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2006 :  14:00:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ukaz mi jedno jediny pravidlo, ktery dava nekomu prevahu nad tim druhym, dokaz, ze jedno jediny pravidlo, ktery bylo konkretne "samonastoleno" je chyba a nekdo na tom tezi.... neni.

ad Svatyne:
Nechces aby jsme te uctivali jako mucednika, kdyz u tojeho mame svatyni?

ne ja vidim proste porad problem v necem jinym
nevim jestli ani ty si to nepamatujes dohodu o tom ze se pravidlo o okamzite aukci spotrebaku nastoli po hlasovani na foru, ano nekterym lidem - khaotovi a pedrovi se to nelibilo ze se to protahne kvuli hlasovani
a tahle dohoda padla a navic prosim ze smesnyho duvodu ze sem nekoho poslal do haje kvuli tomu ze proste byl blbej den otravny cekani a tak byly hrany na svech stranach dost ostry
ono to castecne bylo proste jak mali kluci ja ho poslu do haje tak on me sebere zpusob zabavy , ale to s zmenou pravidel mozna to byl dalsi bonbon co me chtel vzit ale to jsem uz jaksi nepobral

ale to je proste stret dvou myslenek toho jak fungovala CzA mnoho let a kterej je me vlastni tj ze se o pravidlech podle kterych se funguje dohodne vetsina zucastnenych
a pak ta druha metoda kdy rpavidla nastoluje nekdo kdo ma patent na rozum napise sice ze je pristupnej diskuzi ale kdo zkusi diskutovat je oznacen za nepohodlneho a vyobcovan

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 12/04/2006 14:04:48
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 12/04/2006 :  14:34:31  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nebo snad chces poprit to, kdy jsi zebral Perthovi RL a ze jsi pak zmenil pravidla? Asi tezko, da se to totiz dohledat zde na foru.

Nepopiram, ze jsem sebral Perthovi RL.
quote:

Ja si za rozhodnutim Perhty zbavit RL v te dobe stojim.

Nepopiram, ze jsem urcil pravidla
quote:

Abstrahujme od vzniku czaraid pravidel, ktere jsem ja v den 0 prohlasil za dana a je to hlavni projev "svevule").

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 12/04/2006 :  14:37:33  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obojetnik

tak už si konečně rozdupejte bábovičky, roztrhejte občanky a omluvte se preventivně i za to co jste neudělali... vidím nedalekou budoucnost, kde Paja, Toje, Pertha, Khaot, Slegla a všichni kdo se kdy jenom otřeli o CzA ve vzájemném objetí pokojně odchází za horizont při západu slunce.... kthnxbye
errrr aspoň teda myslím.. doufám. no asi ne, ale i tak už byste toho vážně mohli nechat, půlka lidí aktivně hrajících v CzA tenkrát nehrála a půlka z druhý půlky si to pamatuje jinak než ta třetí půlka, ve skutečnosti to samozřejmě bylo úplně jinak, ale koho to vlastně dneska ještě zajímá?

A vis co mne nejvic vadi? Ze mne asi taky vetsina tech lidi co tu nad tim ohrnuji nos radi do skupiny falmeru a dupajicich po babovickach. Ale mate radu, co s tim? Ignorovat ty prispevky urazejici mne, a kdyz to nezabere tak CZA a ostatni lidi? Vyzkouseno, pokracuje dal. Pokus o rozumnou diskuzi? Nemozne. Vyzvani at se na to vyserou? Taky nepomohlo.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2006 :  14:46:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
A vis co mne nejvic vadi? Ze mne asi taky vetsina tech lidi co tu nad tim ohrnuji nos radi do skupiny falmeru a dupajicich po babovickach. Ale mate radu, co s tim? Ignorovat ty prispevky urazejici mne, a kdyz to nezabere tak CZA a ostatni lidi? Vyzkouseno, pokracuje dal. Pokus o rozumnou diskuzi? Nemozne. Vyzvani at se na to vyserou? Taky nepomohlo.

a vis co me nejvic vadi ? ze si hrajes na svatouska a pritom za to muzes jen a pouze ty
ty jsi zacal s jednanim stylu nemam te rad tak ti rozkopu babovicky a zatahnu do toho i cza
ty jsi odmital komunikovat o situaci jak na icq tak z TS jsi odesel, duvod mi dosel az ted protoze ja se na ts blahovy pokousel argumentovat ohledne toho ze pry odchazim z raidu a zatim problem byl v tom ze sem te poslal kde slunce nesviti
a to ze si stojis za tim, ze protoze te nekdo posle do haje mu seberes RL no tak to svedci o cloveku co je schopen rozumne diskuze

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 12/04/2006 :  14:46:38  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozna by pomohlo, kdyby ses poradne vyjadril a ne jen tak aby to vypadalo, jak ty nic. Zadne polovicate obraty, nic o tom, jak muzes neco rict. Pekne to rekni, rekni svou verzi. Nereknes, nechces a vis moc dobre proc.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 12/04/2006 :  22:40:06  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Vidím že stále diskutujete, jen tak dál!

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 13/04/2006 :  07:35:45  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Vidím že stále diskutujete, jen tak dál!

Vypada to, ze vsichni cekaji na Tojeho a jeho verzi udalosti.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 13/04/2006 :  07:56:52  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vypada to, ze vsichni cekaji na Tojeho a jeho verzi udalosti.

Tož uvidíme:
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17986

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 14/04/2006 :  13:31:44  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Takže k dnešnímu dni se přihlásilo 0 zájemců o post prezidenta CzA.
Každopádně výzva trvá, jakmile se mi někdo ozve, dám vědět dám tak tři dny čas aby se kdyžtak ještě ozvali. Pak budou volby.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/04/2006 :  13:36:30  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
muzu byt nehrajici kapitan? :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 14/04/2006 :  13:47:05  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

Mně je jedno kdo bude zvolen, jen mi stačí nějakej ingame char, který mi tellne, já mu to pak předám a budu se mu vyhýbat:-)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/04/2006 :  14:14:42  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mně je jedno kdo bude zvolen, jen mi stačí nějakej ingame char, který mi tellne, já mu to pak předám a budu se mu vyhýbat:-)

furt mam tu froob mulu, ze jo ;)

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 14/04/2006 :  14:42:46  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
Koukam vse pri starem, aspon to tu zije :).

P.S. Zdravim skvadru.

P.P.S. Nekrmte trolla! :)

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/04/2006 :  14:52:09  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
omg, co tu delas? ;)
ses uklep v browseru, ne? ;)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 14/04/2006 :  14:54:30  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg, co tu delas? ;)

Tipuju ze kocicka odjela na Velikonoce tak ted premejsli co ze to vlastne delaval nez ji poznal:-)

Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:01:10  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

omg, co tu delas? ;)

Tipuju ze kocicka odjela na Velikonoce tak ted premejsli co ze to vlastne delaval nez ji poznal:-)

Bingo :). Nebude vecer nejaky raid? :))

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:03:26  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by commanche

quote:

quote:

omg, co tu delas? ;)

Bingo :). Nebude vecer nejaky raid? :))

po vikendu bude raid s pomlazkama ;)

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page