Author |
Topic  |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 00:38:56
|
Datum: 13.4.2006 - Ctvrtek Cil: Trial of Awakened/Temple of Scale Cas: 20:15 Misto: Bonemire, The Halls of Fate landing platform Trvani: do 24:00 Raid leader: Klattu/Frederic Pravidla: Raidy JAK/RAF Preference: JAK raidforce, 6 healeru, DPS chary preference 68+
Note: 2. zkouska na silu raidu, zacneme trialem a uvidime jestli se to lepsi, trial je kratky a bud to pujde nebo ne. Po trialu bleskovy presun do Temple a zkusime zabit opet par draku.
Grupy: Luckyluke Frederic Masaznik Jarisa Udan
Klattu Kromus Porresha Lucya Gooni
Jakuzak Zuzug Mufa Nekricek Kazgoroth Edodia
Danculus Atomic Zotikus Lekarnik
2-4 mista volna, uvidime jak Xyan a Querio.
|
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
Edited by - Klattu on 13/04/2006 10:06:22
|
|
| |
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 00:39:49
|
Klattu |
|
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 06:59:04
|
Udan |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
Danculus
New Member

156 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 08:22:47
|
pridam sa, len dufam ze ma zas jednoducho neodpoja od NEtu jak vcera |
 |
|
Xantus
Moderator

504 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 08:39:32
|
Edodia |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 09:03:54
|
Lekarnik |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
 |
|
LL
New Member

297 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 09:06:07
|
LL |
 |
|
Miraf
New Member

148 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 10:13:23
|
gooni jdu |
 |
|
Zuzug
New Member

229 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 10:41:16
|
Dracokiller Zuzug |
Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired) Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 11:41:09
|
Porresha |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 12:49:15
|
 |
Imaziel
|
 |
|
Zuzug
New Member

229 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 12:50:18
|
Maso s kusem masa v ruce |
Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired) Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
|
 |
|
jakuza
New Member

209 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 12:55:08
|
jakuzak |
 |
|
atomiccz
Moderator

189 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 13:12:59
|
atom
|
Edited by - atomiccz on 07/04/2006 13:13:25 |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 13:30:59
|
Kaz |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
RED EYE
New Member

458 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 15:26:52
|
Lucya |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
 |
|
Mufa
New Member

128 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 17:36:20
|
Jarisa Mufa |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
|
Snek
New Member

129 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 17:14:07
|
Mam ten den narozeniny, takze nejspis nebudu. Pokud bych byl, sel bych raidovat (dam vedet nejpozdeji v prubehu dne). Pisu to sem tak nejak jako vyjadreni, ze "mi nevadi jit umrit bez lootu" , jen se mi proste nejspis nehodi ten datum.
Querio |
Edited by - Snek on 13/04/2006 18:50:24 |
 |
|
Ashkael
New Member

146 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 18:28:27
|
Xyan zasrany soe my zmenilo heslo kdyz my opravovali xyana a nevim se dostat dovnitr :( kdyz tak pls nekdo at napise aby my vratili stary heslo a kdyz ne tak at si to hodi skoncil sem jeste se ozvu cus zatim na raid nejdu |
EQ2/Xyan-Defiler
|
Edited by - Ashkael on 11/04/2006 18:57:32 |
 |
|
fedaikin
New Member

380 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 19:55:10
|
Nekricek. |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 13/04/2006 : 08:42:12
|
Zotikus |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
Snek
New Member

129 Posts |
Posted - 13/04/2006 : 18:49:48
|
Proc se zabit v hospode za penize, kdyz to muzu udelat v EQ2, kde to mam predplacene . Jdu na raid.
Querio |
 |
|
atomiccz
Moderator

189 Posts |
Posted - 13/04/2006 : 19:07:49
|
Dneska nemuzu dorazit kleknul mi server v siti musim s tim udelat poradek a jeste k tomu ty pameti pristi tyden uz je konecne budu mit :) a bude cas tak zas budu rdy |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 13/04/2006 : 23:48:31
|
Dikec za raid.Sice jsme to nedali,ale zlepšení je dost výrazný a škoda některých pokusů.Nicméně věřím,že příště to už dáme a možná bude u některých větší zájem o ZÁBAVU nebo jak tomu vlastně říkaj  |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 13/04/2006 : 23:51:13
|
Akce super, uz sem cekal ze to dame i v tech 18 lidech hehe 
|
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 13/04/2006 : 23:53:56
|
Jsem nasraty, ze mi nejel net a nemohl s tim pomoci . Snad priste no... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
LL
New Member

297 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 09:03:18
|
Super akce, ten drak pude ... myslím si, že kdyby byl full raid, tak šel :o)
|
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 09:17:02
|
to je vec nazoru...   |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
fedaikin
New Member

380 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 09:22:19
|
Drak si to jistě nemyslel.     |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 09:41:30
|
quote: Originally posted by Drew Nicméně věřím,že příště to už dáme a možná bude u některých větší zájem o ZÁBAVU nebo jak tomu vlastně říkaj 
Ty znas nekoho kdo hraje eq2 a nema zajem o zabavu? 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 09:45:16
|
no chlapci a devcata, pokud to vezmu od planovaneho zacatku 20:15 tak min 1h30min jsem se fakt nebavil, pak to slo a konec me dorazil...nic proti |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:01:09
|
Hehe chci vas videt jak campite draky na pristup do Daetholu... S takovym pristupem se tam nikdy nepodivame.
Chjo uz se zase rozciluju... |
 |
|
Mufa
New Member

128 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:11:52
|
nerozciluj se, zrzko, u obeznich je pravdepodobnost infarktu mnohem vyssi :)
a zbytek nechapu, s jakym pristupem? |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:17:18
|
Já nevím když se něco nezkusí tak nic nezískáme.Kdybych to měl vzít od začátku,tak jsem po prvním pořádným fightu odlogl a šel chrnět,protože 5 smrtí za jednoho moba je fakt trošku moc (některý ressy přicházeli do AE moba takže paráda),ale to jsem přešel protože testnout se ta zóna musí.Teď už víme jak postupovat a známe přibližný AE mobů,takže příště pokud bude morálka a nebudou se dělat některý ptákoviny to dáme celý.
2Kaz : kazi je super že máš infa o mobech a píšeš to do raidu,ale popravdě když jsou všichni na voice,tak se chat sleduje jen kvuli assist hláškám a nějaký tvoje info se může lehce přehlédnout. Snad to už bude příště ok,pokud bude dostatek slušnýho DPS a full raid bude to fajn. |
 |
|
fedaikin
New Member

380 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:18:10
|
Jo. Jakej přístup. Umřel jsem s váma včera radostně 5x. :) |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:24:18
|
quote: Originally posted by Mufa
nerozciluj se, zrzko, u obeznich je pravdepodobnost infarktu mnohem vyssi :)
a zbytek nechapu, s jakym pristupem?
Ja ti asi domluvim toho kadernika, at ti udela nejake pekne vlasy na tu tvoji plesku!!!  
K pristupu: laxni, pasivni nevim jak to jinak nazvat. Chapu ze nekteri nemaji raidovani jako druho praci nebo jako guildy typu Xanadu, Redemption, kdy nastoupi a drou dokud to nemaji. Ale pokud se chceme podivat i do jinych raid zon nez je jenom Laboratory, tak je treba pretrpet nepopularni cast raidovani... Ale to vse tu uz bylo napsano a tusim to pekne rekl Udan myslivec. |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:33:38
|
Jen muj pohled na tuto zonu :
Klidne tam pujdu jeste parkrat. Dokonce vcera padl i drop (i kdyz ho nikdo nechtel ...). Jinak s full raidem a bez blbosti dojdeme k drakovi priste cca za hodinu (muj odhad) - tech mobu tam je totiz relativne malo (3 nebo 4 pully, named, 10 pulu, Gate Keeper, 12 pulu a Final Warden a pak 4 puly a Drak - cca)
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:35:57
|
quote: Originally posted by Pedro K pristupu: laxni, pasivni nevim jak to jinak nazvat. Chapu ze nekteri nemaji raidovani jako druho praci nebo jako guildy typu Xanadu, Redemption, kdy nastoupi a drou dokud to nemaji. Ale pokud se chceme podivat i do jinych raid zon nez je jenom Laboratory, tak je treba pretrpet nepopularni cast raidovani...
Co to je nepopularni cast raidovani? Kdo tu je laksni nebo pasivni? Muzes byt prosim konkretnejsi?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 10:55:56
|
quote: Originally posted by Atronach Co to je nepopularni cast raidovani? Kdo tu je laksni nebo pasivni? Muzes byt prosim konkretnejsi?
At si to kazdy prebere po svem a sahne do svedomi. Ja se bavil celkove a ne o teto zone. BTW a nebud vztahovacny jak to tak rad delas . |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:00:27
|
Nevadi mi umirat a pokud to ma nejaky smysl ci ucel, tak mi ani nevadi ze neni loot.
Co mi ale vadi je, kdyz lidi neposlouchaji co se jim rika, delaji si vse po svym a jeste si u toho mysli, ze jsou mistri sveta. Tim jsem ted nemyslel nikoho konkretniho. Obecne mam za poslednich par raidu pocit, ze jako celek to hrajeme jak lamy a nechcipame proto, protoze by sme na to nemeli, ale protoze delame velke mnozstvi zbytecnych chyb. |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:03:59
|
quote: Originally posted by Raady
Nevadi mi umirat a pokud to ma nejaky smysl ci ucel, tak mi ani nevadi ze neni loot.
Co mi ale vadi je, kdyz lidi neposlouchaji co se jim rika, delaji si vse po svym a jeste si u toho mysli, ze jsou mistri sveta. Tim jsem ted nemyslel nikoho konkretniho. Obecne mam za poslednich par raidu pocit, ze jako celek to hrajeme jak lamy a nechcipame proto, protoze by sme na to nemeli, ale protoze delame velke mnozstvi zbytecnych chyb.
Pod to se rad podepisu! |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:04:00
|
quote: Originally posted by Pedro At si to kazdy prebere po svem a sahne do svedomi. Ja se bavil celkove a ne o teto zone. BTW a nebud vztahovacny jak to tak rad delas .
Nejsem vztahovacny a nemyslim muj dotaz zle.
Chtel bych opravdu vedet, co myslis. Protoze pokud tu problem je (asi ano jinak bys ten mail nepsal), tak by asi bylo dobre to probrat. Prohlaseni at si to kazdy prebere se mi nelibi. Budto bud konkretni nebo mlc (no ofense).
Ja jsem svuj nazor na raidovani/zony/questy uz psal. Odhlasoval jsem i vetsinu poolu kde slo o neco duleziteho, a pokud se objevi nejaky problem, klidne se k nemu vyjadrim (i kdyz me tu vsichni berou jako notorickeho rejpala).
|
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:09:53
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Pedro At si to kazdy prebere po svem a sahne do svedomi. Ja se bavil celkove a ne o teto zone. BTW a nebud vztahovacny jak to tak rad delas .
Nejsem vztahovacny a nemyslim muj dotaz zle.
Chtel bych opravdu vedet, co myslis. Protoze pokud tu problem je (asi ano jinak bys ten mail nepsal), tak by asi bylo dobre to probrat. Prohlaseni at si to kazdy prebere se mi nelibi. Budto bud konkretni nebo mlc (no ofense).
Ja jsem svuj nazor na raidovani/zony/questy uz psal. Odhlasoval jsem i vetsinu poolu kde slo o neco duleziteho, a pokud se objevi nejaky problem, klidne se k nemu vyjadrim (i kdyz me tu vsichni berou jako notorickeho rejpala).
Hodne to souvisi i s tim co napsal Zot. Proste ja se snazim vymacknou ze sveho charu maximum a vim, ze jsou tam i taci co si ten raid proste odchodi (treba to uz lip hrat neumi) a proto sem napsal, ze si to musi kazdy prebrat sam. Vis u tebe je fakt tezke poznat kdy to myslis vazne a kdy jenom rypes . |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:26:28
|
Naprosto souhlasím se Zotem. JAK je co se týče složení a levelů už momentálně dostatečně silný,doplácíme ale na zbytečné chyby a tím je celý raid slabší.Neberu to vzhledem k umírání,ale spíš jako důvod toho umírání.To že umřem na namedovi,když neznáme jeho AE a specky je pohoda,ale že cípnem kvůli špatné koordinaci některých jednotlivců je blbý.Jak psal Pedro každej by se měl snažit vymáčknout ze svýho charu maximum,neznamená že když dělám obrovský DPS a přitom X -krát cípnu že to je ok.Už raději ani nemluvím o hlášených AE a stáhnutí se na safe plac. Mno snad se to zas nějak vylepší a raid force bude makat v plné síle. |
 |
|
Snek
New Member

129 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:27:58
|
Myslím, že ještě pár raidů jako včera a lidé si zase vzpomenou, jak se raiduje (ano, píšu "vzpomenou", ne "naučí se", protože je to hlavně o morálce a koncentraci; ta zóna není těžší než byly T6 zóny pro T6 raid, jenže všichni jsou teď zvyklí na T6 zóny a T7 raid, kde opravdu pomalu stačí stát a počkat, až mob umře)
Ale pomohlo by, kdybychom chodili raidovat ve 24 lidech...
|
Edited by - Snek on 14/04/2006 11:28:46 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:35:17
|
quote: Originally posted by Pedro Proste ja se snazim vymacknou ze sveho charu maximum a vim, ze jsou tam i taci co si ten raid proste odchodi (treba to uz lip hrat neumi) a proto sem napsal, ze si to musi kazdy prebrat sam.
Jo rozumim a souhlasim. V okamziku kdy me prestane bavit piplat si svou postavu a vest gildovni raidy, neni uz asi nic co by me u eq2 drzelo.
Ano chci svoji postavu zdimat na maximum (proto experimenty s agrem v PP:R), nevadi mi smysluplne umirani (viz me KvD ratio diky raidum) a raiduji kdy muzu (viz muj pocet odchozenych raidu).
Ano, mam pocit ze ne vsichni jedou naplno (ne v DPS ale v soustredeni se na raidu).
Nevadi mi vtipek na ventrilu, rejpnuti co se mu zasmejem, vadi me kdyz 10 lidi rika jak by neco udelalo a pulka lidi to zacne delat jako by RL neexistoval. Kazen sla na JAK raidech strasne dolu, a je skoda ze RL nechce resit warningy.
|
|
 |
|
Zuzug
New Member

229 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 13:11:30
|
Ja bych to nevidel tragicky,jasne ze moralka klesla ,kdyz se nam momentalne nedari jak chceme.Je to otazka par pokusu na kazdy zone,nez se naucime par prvnich namedu a pak uz to bude veselejsi ty pokusy. V trialech nebude dle me 100% pristup dokud nebude mit prevazna vetsina lidi v raidu patricny krok,tim padem mnohem vetsi zajem na tom to dat dokonce,navic zde demoralizuje raid nulovy loot,takze se v podstate neni cemu divit. TO znamena jedno jedine ,prez vikend vsichni povine udelat step na raid trial (taky ho jeste nemam ) a pristi tejden bude ten zevl na konci bit jak zito |
|
 |
|
fedaikin
New Member

380 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 13:18:31
|
JJ. Dáme dohromady grupu a rozjedeme víkendovou mašinérii smrti a na příští týden už bude patřičný krok. :) |
 |
|
Mufa
New Member

128 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 14:03:38
|
quote: Originally posted by Pedro
[Ja ti asi domluvim toho kadernika, at ti udela nejake pekne vlasy na tu tvoji plesku!!!  
ty mi proste zavidis, ja si muzu dovolit holou hlavu, protoze mam krasnou lebku a nemusim ji schovavat pod nanosem rzi  |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 14:18:47
|
quote: Originally posted by Mufa
quote: Originally posted by Pedro
[Ja ti asi domluvim toho kadernika, at ti udela nejake pekne vlasy na tu tvoji plesku!!!  
ty mi proste zavidis, ja si muzu dovolit holou hlavu, protoze mam krasnou lebku a nemusim ji schovavat pod nanosem rzi 
Mas stesti, ze nemas vlasy! Jinak by sme si do nich vjely . |
Edited by - Pedro on 14/04/2006 14:19:30 |
 |
|
|
Topic  |
|