Author |
Topic  |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
|
| |
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 15:10:26
|
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=3068
V dnesnim update 27.9 bude napriklad odstranen Mind bar
ma byt odstranena chybova hlaska
"Too Many Commands Queued; Command dropped".
Ma byt opraveno i Lottery loot a Random loot v groupe
a jeste : maji byt odstraneny timery na boss NPC na Mustafaru  Vice informaci najdete kdyz kliknete na odkaz nahore |
|
Edited by - WanargiMort on 04/04/2006 15:41:15 |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 16:35:06
|
quote: Originally posted by WanargiMort
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=3068
V dnesnim update 27.9 bude napriklad odstranen Mind bar
ma byt odstranena chybova hlaska
"Too Many Commands Queued; Command dropped".
Ma byt opraveno i Lottery loot a Random loot v groupe
a jeste : maji byt odstraneny timery na boss NPC na Mustafaru  Vice informaci najdete kdyz kliknete na odkaz nahore
ale co je lepsie, na ofic fore sa to hemzi prispevkami o novych expach za huntenie beznych mobov..1.2k expov za killy cca lvl 80 ked je clovek 88 a podobne..vidim ze dnes odskusam :) |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 05/04/2006 : 08:01:40
|
to odstranění timeru u bossů na Mustafaru znamená, že teď se spawnují pravidelně každých 10-15 minut - včera jsme asi 10x zabili Storm Lorda, 4x Propheta a já si sundal 5x Commander Narla. Ceny glowingů půjdou rapidně dolů... |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 05/04/2006 : 11:17:10
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
to odstranění timeru u bossů na Mustafaru znamená, že teď se spawnují pravidelně každých 10-15 minut - včera jsme asi 10x zabili Storm Lorda, 4x Propheta a já si sundal 5x Commander Narla. Ceny glowingů půjdou rapidně dolů...
to je dobře.. ale drop rate nezmenily takze slevni jen nektery |
jůůz d fóós |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 05/04/2006 : 11:27:47
|
quote: Originally posted by Kravka
to odstranění timeru u bossů na Mustafaru znamená, že teď se spawnují pravidelně každých 10-15 minut - včera jsme asi 10x zabili Storm Lorda, 4x Propheta a já si sundal 5x Commander Narla. Ceny glowingů půjdou rapidně dolů...
to je dobře.. ale drop rate nezmenily takze slevni jen nektery
Jo jo taky to ocenuji asi se zase na Mustafar podivam  |
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 05/04/2006 : 12:54:26
|
A jeste jedna vec, kterou zminil uz Dark jsou XP
Ted se da grindit na mobech sice to neni jako behem CU navic je tam group XP penalty , ale jak si muzete vsimnout probiha zuriva diskuze aby group XP penalty byla zrusena. Takze uvidime co z toho nakonec bude  |
|
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 05/04/2006 : 14:58:29
|
to by bylo super,tohle by se mohlo protlačit |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 05/04/2006 : 19:31:42
|
drop rate? Mno, jestli čekáš 3 hodiny na Storm Lorda a pak ho killneš, nebo jestli ho za ty 3 hodiny killneš 6x, tak může zůstat starý drop rate, stejně je ta šance o dost větší... |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 08:43:17
|
drop rate? Mno, jestli čekáš 3 hodiny na Storm Lorda a pak ho killneš, nebo jestli ho za ty 3 hodiny killneš 6x, tak může zůstat starý drop rate, stejně je ta šance o dost větší...
ano ale stejne vetsina rare glowingu jsou v dungeonech s timerem kde vetsinou nejde jit bez grupy takze tam se asi nic nezmeni.. kua ale mind mi chybi, nejak si na to nemuzu zvyknout ze mi vzali mysl  |
jůůz d fóós |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 09:07:24
|
quote: Originally posted by Kravka .. kua ale mind mi chybi, nejak si na to nemuzu zvyknout ze mi vzali mysl 
Bez urazky stejne ta mysl nemela smysl   |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 10:18:36
|
quote: Originally posted by Kravka .. kua ale mind mi chybi, nejak si na to nemuzu zvyknout ze mi vzali mysl 
Bez urazky stejne ta mysl nemela smysl  
ja vim ale vizualne mi chybi, vim ze byl k nicemu... a taky trocha nostalgie, nejrozporuplnejsi bar z pre CU o kterem se vedly dlouhe debaty je uz minulosti ... |
jůůz d fóós |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 11:10:45
|
To jo no ... modra je dobra  |
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 15:07:26
|
drop rate? Mno, jestli čekáš 3 hodiny na Storm Lorda a pak ho killneš, nebo jestli ho za ty 3 hodiny killneš 6x, tak může zůstat starý drop rate, stejně je ta šance o dost větší...
ano ale stejne vetsina rare glowingu jsou v dungeonech s timerem kde vetsinou nejde jit bez grupy takze tam se asi nic nezmeni.. kua ale mind mi chybi, nejak si na to nemuzu zvyknout ze mi vzali mysl 
Mno, Kubaza Foremana soluju, stejně tak storm lorda, a pak už je jen HK a Droid commander (nebo ještě něco? Možná destroyer v Droid Factory). |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 15:19:03
|
z praetoriana mi vcera spadnul (poprve, asi to pridali po tom poslednim hotfixu) colour crystal takova hezka ruzova co jeste nemam.. myslim ze i s lootem neco provedli, pada i vice jednotek u kozesin, kostí atd. |
jůůz d fóós |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 17:00:24
|
Koudy zda se mi to jenom nebo ses ted spokojenejsi po te uprave?  |
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 06/04/2006 : 21:04:35
|
z praetoriana mi vcera spadnul (poprve, asi to pridali po tom poslednim hotfixu) colour crystal takova hezka ruzova co jeste nemam.. myslim ze i s lootem neco provedli, pada i vice jednotek u kozesin, kostí atd.
loot ze zvirat zvedli |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 07/04/2006 : 12:30:24
|
Koudy zda se mi to jenom nebo ses ted spokojenejsi po te uprave? 
Jasně, jsem spokojenější a budu až do úterý. |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 02:50:33
|
Wanargi, mozna jsem se ptal. Existoval a mozna jeste existuje sipkarsky klub ktery mel v nazvu Quicepu. Nemas s nimi neco spolecneho? |
Edited by - Almych on 08/04/2006 07:33:59 |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 09:54:10
|
ty jo ty expi dost stoupli predtim sem za ancka dostal 500 a ted 2010 |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 13:26:49
|
Combat upgrade 3?
quote:
Weapons & Combat System Changes
We’re going to alter the combat engine to place primary importance on player equipment instead of player level. This means that acquiring better equipment will be of great importance. Existing weapons will automatically have their damage/speed values changed if necessary.
Various other combat mechanisms are being investigated in support of the Expertise system that’s also being developed in this publish. Things like glancing blows (misses) and critical hits are all being looked at.
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=38470 |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 14:10:40
|
quote: Originally posted by Arkos Agnos
Combat upgrade 3?
:))))  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 16:07:27
|
quote: Originally posted by Carmax
Combat upgrade 3?
:)))) 
uz bylo na case, ne ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 08/04/2006 : 19:35:54
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Combat upgrade 3?
:)))) 
uz bylo na case, ne ? 
to je fakt, uz dlouho nikoho nenasrali..  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 09/04/2006 : 04:27:43
|
Mno ty zmeny nejsou tak markantni. Ale vypadaji opravdu dobre, jsem na to hodne zvedavy... |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 09/04/2006 : 10:22:38
|
tak to jsem zvedavbej taky... ted parim oblivion a do patche 28 me nikdo v SWG neuvidi
ale jak je tam psano "moc pekny" ale jak moc markatni budiu ty zmeny, na to jsem zvedav NG2  |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 09/04/2006 : 12:58:14
|
Ach jo, nechtěj to nazvat rollback? Vždyť to už tu bylo (a fungovalo to). Takže zase vyházet všechny zbraně, budou na nic, a jít shánět nové (nejlepší bude, když reward zbraně, co už jsem dostal, budou mít crapové staty a jenom nově získané reward zbraně budou dobré - a hráči, co si poctivě všechny questy udělali už dřív, zase utřou).
 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 09/04/2006 : 13:12:47
|
jop bude to zase crao |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 09/04/2006 : 16:28:03
|
Enni prosimte nauc se psat, nebo alespon po sobe kontrolovat ty posty pac je to fakt hruza. Dyt kazde druhe slovo pomalu nedava smysl .
|
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 09/04/2006 : 17:46:37
|
ja se omlouvam ale ted jsem se probudil a nejak jsem asi ze sna psal na forum.... ono chodit si lehnout okolo 11:00 neni fakt dobry jsem asi namesicnej |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 22:35:53
|
quote: Originally posted by Almych
Uz se tesim na guildovni stanici
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngepilot&message.id=64655&view=by_date_ascending&page=1
Pristi tyden bych mel mit konecne novou VGA, tak se KONECNE objevim.
pokud to neni jen sweet talk a opravdu to tak bude tak klobouk dolu, konecne by vesmir byl vyuzitelnej na neco jinyho, nez na delani nudnejch pilot kvestu |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 10/04/2006 : 23:04:13
|
Uz se tesim na guildovni stanici
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=ngepilot&message.id=64655&view=by_date_ascending&page=1
Pristi tyden bych mel mit konecne novou VGA, tak se KONECNE objevim.
pokud to neni jen sweet talk a opravdu to tak bude tak klobouk dolu, konecne by vesmir byl vyuzitelnej na neco jinyho, nez na delani nudnejch pilot kvestu
No uvidime :) Ja se modlim aby pridali vehicle s zbranema... |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 07:03:52
|
Bylo by to pekne, ale dokud se k tomu oficialne devove nevyjadri tak mame ultrum . |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 12:48:13
|
ja bych chtel zpatky fp pety (od recruitera stormtrooper atd...) |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 13:42:48
|
quote: Originally posted by Dreik
ja bych chtel zpatky fp pety (od recruitera stormtrooper atd...)
vsechno bude... ted budou s velkou slavou a pompou vracet co uz jednou fungovalo a budou tomu rikat feedback  |
jůůz d fóós |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 14:13:14
|
Je to super, co chystaji a pripravuji. Akorat me trosku zarazi, ze se vlastne oklikou dostavame zpet pred CU. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 15:05:58
|
Hm, nekde jsem cetl vyjadreni jednoho z devu co pak bylo hned smazano. Oni se dostali do stavu, kdy byl v enginu takovej zmatek, ze nebyli schopni efektivne v nem pracovat a menit veci, aniz by pokazde nezkurvili neco jineho. Cely NGE byl o tom, ze to orezali co to slo. Takze ted tam postupne vracej veci a snad to zase nezlami. |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 15:11:09
|
Hm, nekde jsem cetl vyjadreni jednoho z devu co pak bylo hned smazano. Oni se dostali do stavu, kdy byl v enginu takovej zmatek, ze nebyli schopni efektivne v nem pracovat a menit veci, aniz by pokazde nezkurvili neco jineho. Cely NGE byl o tom, ze to orezali co to slo. Takze ted tam postupne vracej veci a snad to zase nezlami.
nejhorsi je ze ty poradne zmeny co slibuji (myslim FRS, char trees, CA's revamp, craft revamp atd...) maji byt nekdy az za pul roku nebo jeste dyl... furt jen na neco cekat, nebyt SW tak je tahle hra davno nekde na smetisti. Edit: jo vzpoměl jsem si jak těsně po NGE psalo pár fanatiků jak je to ted lepší a vymakané, pritom to skoro neslo hrat. |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 11/04/2006 15:14:49 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
|