Author |
Topic  |
Koron
New Member

151 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 16:49:37
|
ja to rikam porad ze samani sou silnejsi ... ale i silencnuty palat muze hodit granat |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 16:57:28
|
Za shamana se teprv ucim, moc casu na to nemam, ale zakladni taktika na warry rogue apod., by snad byla... Na paladina teda rozhodne zatim zadnou nemam... ten jeho zkur**** shield /btw, jaky to ma vubec CD, plz?/, ranged execute a hamme of justice... nechapu Pokud to nekdy vylozene nezalamil, tak sem ho bez nedal (hm, fakt ze to vetsinou zalamim ja , respektive meli zatim o dost lepsi equip)
|
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 17:01:45
|
quote: Originally posted by beldor5
mno co takhle hit heal heal hit execute ..to ti nic nerika? taky nechapu proc vubec muzou v Xsec poslanecke imunite delat dmg..
lebo dmg co loladin udela stoji za velke hovno |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 17:05:06
|
quote: Originally posted by Cuk0r
mno co takhle hit heal heal hit execute ..to ti nic nerika? taky nechapu proc vubec muzou v Xsec poslanecke imunite delat dmg..
lebo dmg co loladin udela stoji za velke hovno
Coz je u nesmrtelneho healera vskutku zasadni chyba, to musi kazdy uznat :) |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 17:10:35
|
quote: Originally posted by Relative
Za shamana se teprv ucim, moc casu na to nemam, ale zakladni taktika na warry rogue apod., by snad byla... Na paladina teda rozhodne zatim zadnou nemam... ten jeho zkur**** shield /btw, jaky to ma vubec CD, plz?/, ranged execute a hamme of justice... nechapu Pokud to nekdy vylozene nezalamil, tak sem ho bez nedal (hm, fakt ze to vetsinou zalamim ja , respektive meli zatim o dost lepsi equip)
paladin vs shaman je 50v50 boj imho skurvena bublina ma cd 5min to znamena ze ked si ju nahodi(- ako shaman si si poradil moc dobre) tak pusti dole grounding totem a daj sa do ghostwolfu, bez prec ooc eat/drink come back a dokonci pracu. Ked si tauren tak to mas docela vyhodne. Uz na 70%HP mu hrozi corpserun ak nema DS/nevychlasta potion. Samozrejme ak mas horsi equip ako oni tak si z toho nic nerob. Working as intended.
quote: Originally posted by Rahman Coz je u nesmrtelneho healera vskutku zasadni chyba, to musi kazdy uznat :)
ja neviem ale ted sa mi ta nesmrtelnost moc nezda ked ludia maju bwl equip...ja mam cca 5,1kHP(autoattacknoob equip) a obcas ma v BG nejaky mag 2shotne tak rychle ze ani nestihnem tu bublinu... |
Podpisy su pre magorov. |
Edited by - Cuk0r on 07/03/2006 17:21:11 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 17:28:10
|
quote: Originally posted by Rahman Coz je u nesmrtelneho healera vskutku zasadni chyba, to musi kazdy uznat :)
ja neviem ale ted sa mi ta nesmrtelnost moc nezda ked ludia maju bwl equip...ja mam cca 5,1kHP(autoattacknoob equip) a obcas ma v BG nejaky mag 2shotne tak rychle ze ani nestihnem tu bublinu...
Cece ja ji s warrem taky nejak nestiham. A to se taaaak snazim :\ |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 21:36:11
|
Cukor: trinketovej mag tohle udělá normálně a prakticky každé classe, rozdíl je v tom že ty když vidíš že používá trinkety můžeš dát bublinu a o těch 12 (?) sekund dýl přežít a přerušovat nebo někoho léčit. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 07/03/2006 : 22:07:13
|
quote: Originally posted by Rahman
lebo dmg co loladin udela stoji za velke hovno
Coz je u nesmrtelneho healera vskutku zasadni chyba, to musi kazdy uznat :)
         8/10 |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Topic  |
|