Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW zdarma / Blizzard server
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 20/01/2006 :  18:23:13  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Čau všichni. Abych to tu uvedl trochu na pravou míru, nejde mi o nějakej power leveling. Navíc komunitu, low level instance i hru znám . Spíš sem si chtěl po čase zase zahrát a fakt na to teď nemám ani minutu. Nemá pro mě smysl se tam logovat na hodinu v pracovní den když u toho stejně usnu a o víkendech se věnuju chlastu a kočičkám (co jinýho Blacku ). Ani mi nejde zase tak o nějakou postavu. Prostě je tady čistej account a jestli si chce někdo ze starších zahrát a při tom mi tam nažene levely + nějaký GP na pozdější support, tak pár měsícu budu klidně lepit (a pokud to pak nekoho chytne a bude chtít hrát dál se svou postavou není problém se semnou rozumě domluvit). Pětikilo měsíčně se mi v těch složenkách a účtech co platím stratí jako nic . Kupovat nějakej power level acc se mi nechce, ja spíš raději nějakýho pohodáře co se umí chovat rozumě a ví o co de. Jinak chlapi všechny vás tu zase rád vidím a nějaká pařba by nebyla na škodu ...

To NOE: Jasan chlape, nějaký to levelování ve WoW mám už za sebou, startoval jsem 00:00:01 po té co pustili serwery takže je mi to jasný.

No a časy kdy jsem si mohl dovolit sedět u compu 20 hodin denně jsou dávno pryč, však se vy študentíci taky jednou dočkáte ... ve 30ti takhle za vama jednou dojde matka a postaví vás před hodtovou věc, odedněška kapesný místo 40ti litrů jen 20 a snaž se synku sám ... a je to, pifko je dneska strašně drahý a luxusní kotátka ještě dražší ... takže vám nezbyde nic jinýho něž makat ...

what he said ^. :p

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 20/01/2006 :  19:08:32  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No, som student a mat 40 litrov kapesni ...... to by bolo

No jo. Je to těžký s tím vyžít na celej měsíc, to máš pravdu ale co naděláš. Zase ono když se uskrovníš, poslední dva týdny v měsíci jíš suchý rohlíky a hulíš místo malborek startky, dá se na těch 40ceti přežít, ale co je to za život ...
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 20/01/2006 :  19:20:11  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:

ti poviem, 40 je hovno, aspon 60 ked si chces vybehnut aj cez weekend

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 20/01/2006 :  19:26:47  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Jestli se tu bavíte o slovenských korunách tak to je jasný Feky ... Moje chyba. Sem si to nepřevedl ...
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 20/01/2006 :  20:13:34  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Přihlásil se mi Khostri. Někoho takového jsem měl přesně na mysli takže je to tu vyřešeno. Díky všem za účast v diskuzi.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 20/01/2006 :  21:01:40  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sandwinder

necetl sem to cely, ale priboo hleda nekoho kdo mu nalevli postavu, mam ten pocit ze uz tu par postav mel nechapu nekere lidi co tu resi naky ze neco nezna a buhvi co nezna tak mozna posledni patche hry jinak mel 60tku na SM mezi prvnima mam ten dojem

Kajman napsal příspěvek na foru! Takže ještě žije! Bombaaaaaa! :) Ahoj Kajmane, ty stará vojno! :)

Phygente tak kolik už máš vážných zájemců? :)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 20/01/2006 :  21:07:43  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Přihlásil se mi Khostri. Někoho takového jsem měl přesně na mysli takže je to tu vyřešeno. Díky všem za účast v diskuzi.

Já se přihlásil první! Jen jsem to neřekl tak úplně naplno

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)

Edited by - Firian on 20/01/2006 21:08:45
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 20/01/2006 :  21:36:51  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ty koukej zacit levlit na normalnim accountu, zavislaku ;-)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 20/01/2006 :  23:47:10  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No jo. Je to těžký s tím vyžít na celej měsíc, to máš pravdu ale co naděláš. Zase ono když se uskrovníš, poslední dva týdny v měsíci jíš suchý rohlíky a hulíš místo malborek startky, dá se na těch 40ceti přežít, ale co je to za život ...

jo jenze tady narazime na zajimavou anomalii, ze at by byla castka na mesic jakkoliv velika .. nebo spís mala? .. no hodnoceni mala/velka je dost subjektivni a vzdycky vyjde ve vysledku nedostacujici, tak rekneme, kdyby byla ta castka jakakoliv svym rozsahem. Tak vzdycky posledni tyden, dva (podle situace) bude muset clovek zrat suchy rohlíky

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 20/01/2006 23:48:56
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/01/2006 :  01:04:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Pockajte, pouzivame rovnaky slovnik ???

Pretoze ,,liter,, je v slovencine 1000, cize 40 litru je 40 000 .... neviem ako ostatny studenti, ale s intrakom, cestou a solidnym jedlom na cely mesiac vyjden na 8 000 maximalne ... a to este chodim do hospy sem tam. Tak ja by som skor nevedel co robit so 40 000 na mesiac ....
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 21/01/2006 :  06:05:24  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pockajte, pouzivame rovnaky slovnik ???

Pretoze ,,liter,, je v slovencine 1000, cize 40 litru je 40 000 .... neviem ako ostatny studenti, ale s intrakom, cestou a solidnym jedlom na cely mesiac vyjden na 8 000 maximalne ... a to este chodim do hospy sem tam. Tak ja by som skor nevedel co robit so 40 000 na mesiac ....

lol
(ano, litr v češtině je taky 1000,-)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 21/01/2006 :  10:21:30  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Ono ten post nebyl pro studenty matfyz a podobnych nesmyslu ani na nejaky hlubsi studium vyznamu. Rekl bych ze pro nektere mel vyvolat usmev na tvari pro druhe mozna skleb, nic vic nic min, ze aano Priboo ?

Black
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/01/2006 :  18:44:34  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Aano
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/01/2006 :  13:12:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ige.com
nabizeji power leveling tveho charu, dokonce si muzes vybrat levely a jakej chces mit potom equip..ale je to relativne draha zalezitost.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000