Author |
Topic  |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 18:23:13
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Čau všichni. Abych to tu uvedl trochu na pravou míru, nejde mi o nějakej power leveling. Navíc komunitu, low level instance i hru znám . Spíš sem si chtěl po čase zase zahrát a fakt na to teď nemám ani minutu. Nemá pro mě smysl se tam logovat na hodinu v pracovní den když u toho stejně usnu a o víkendech se věnuju chlastu a kočičkám (co jinýho Blacku ). Ani mi nejde zase tak o nějakou postavu. Prostě je tady čistej account a jestli si chce někdo ze starších zahrát a při tom mi tam nažene levely + nějaký GP na pozdější support, tak pár měsícu budu klidně lepit (a pokud to pak nekoho chytne a bude chtít hrát dál se svou postavou není problém se semnou rozumě domluvit). Pětikilo měsíčně se mi v těch složenkách a účtech co platím stratí jako nic . Kupovat nějakej power level acc se mi nechce, ja spíš raději nějakýho pohodáře co se umí chovat rozumě a ví o co de. Jinak chlapi všechny vás tu zase rád vidím a nějaká pařba by nebyla na škodu ...
To NOE: Jasan chlape, nějaký to levelování ve WoW mám už za sebou, startoval jsem 00:00:01 po té co pustili serwery takže je mi to jasný.
No a časy kdy jsem si mohl dovolit sedět u compu 20 hodin denně jsou dávno pryč, však se vy študentíci taky jednou dočkáte ... ve 30ti takhle za vama jednou dojde matka a postaví vás před hodtovou věc, odedněška kapesný místo 40ti litrů jen 20 a snaž se synku sám ... a je to, pifko je dneska strašně drahý a luxusní kotátka ještě dražší ... takže vám nezbyde nic jinýho něž makat ...
what he said ^. :p |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 19:08:32
|
quote: Originally posted by Pepo
No, som student a mat 40 litrov kapesni ......  to by bolo 
No jo. Je to těžký s tím vyžít na celej měsíc, to máš pravdu ale co naděláš. Zase ono když se uskrovníš, poslední dva týdny v měsíci jíš suchý rohlíky a hulíš místo malborek startky, dá se na těch 40ceti přežít, ale co je to za život ... |
 |
|
feky
New Member

397 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 19:20:11
|
ti poviem, 40 je hovno, aspon 60 ked si chces vybehnut aj cez weekend |
Fekyller [equip] |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 19:26:47
|
Jestli se tu bavíte o slovenských korunách tak to je jasný Feky ... Moje chyba. Sem si to nepřevedl ... |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 20:13:34
|
Přihlásil se mi Khostri. Někoho takového jsem měl přesně na mysli takže je to tu vyřešeno. Díky všem za účast v diskuzi. |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 21:01:40
|
quote: Originally posted by Sandwinder
necetl sem to cely, ale priboo hleda nekoho kdo mu nalevli postavu, mam ten pocit ze uz tu par postav mel nechapu nekere lidi co tu resi naky ze neco nezna a buhvi co nezna tak mozna posledni patche hry jinak mel 60tku na SM mezi prvnima mam ten dojem
Kajman napsal příspěvek na foru! Takže ještě žije! Bombaaaaaa! :) Ahoj Kajmane, ty stará vojno! :)
Phygente tak kolik už máš vážných zájemců? :) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 21:07:43
|
Přihlásil se mi Khostri. Někoho takového jsem měl přesně na mysli takže je to tu vyřešeno. Díky všem za účast v diskuzi.
Já se přihlásil první! Jen jsem to neřekl tak úplně naplno 
 |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
Edited by - Firian on 20/01/2006 21:08:45 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 21:36:51
|
Ty koukej zacit levlit na normalnim accountu, zavislaku ;-) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 20/01/2006 : 23:47:10
|
No jo. Je to těžký s tím vyžít na celej měsíc, to máš pravdu ale co naděláš. Zase ono když se uskrovníš, poslední dva týdny v měsíci jíš suchý rohlíky a hulíš místo malborek startky, dá se na těch 40ceti přežít, ale co je to za život ...
jo jenze tady narazime na zajimavou anomalii, ze at by byla castka na mesic jakkoliv velika .. nebo spís mala? .. no hodnoceni mala/velka je dost subjektivni a vzdycky vyjde ve vysledku nedostacujici, tak rekneme, kdyby byla ta castka jakakoliv svym rozsahem. Tak vzdycky posledni tyden, dva (podle situace) bude muset clovek zrat suchy rohlíky  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 20/01/2006 23:48:56 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 21/01/2006 : 01:04:18
|
Pockajte, pouzivame rovnaky slovnik ???
Pretoze ,,liter,, je v slovencine 1000, cize 40 litru je 40 000 .... neviem ako ostatny studenti, ale s intrakom, cestou a solidnym jedlom na cely mesiac vyjden na 8 000 maximalne ... a to este chodim do hospy sem tam. Tak ja by som skor nevedel co robit so 40 000 na mesiac .... |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/01/2006 : 06:05:24
|
Pockajte, pouzivame rovnaky slovnik ???
Pretoze ,,liter,, je v slovencine 1000, cize 40 litru je 40 000 .... neviem ako ostatny studenti, ale s intrakom, cestou a solidnym jedlom na cely mesiac vyjden na 8 000 maximalne ... a to este chodim do hospy sem tam. Tak ja by som skor nevedel co robit so 40 000 na mesiac ....
lol (ano, litr v češtině je taky 1000,-) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 21/01/2006 : 10:21:30
|
Ono ten post nebyl pro studenty matfyz a podobnych nesmyslu ani na nejaky hlubsi studium vyznamu. Rekl bych ze pro nektere mel vyvolat usmev na tvari pro druhe mozna skleb, nic vic nic min, ze aano Priboo ?  |
Black |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 21/01/2006 : 18:44:34
|
Aano  |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 13:12:51
|
ige.com nabizeji power leveling tveho charu, dokonce si muzes vybrat levely a jakej chces mit potom equip..ale je to relativne draha zalezitost. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Topic  |
|