Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 AOE mage exping
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 06/12/2005 :  07:42:32  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, vcera jsem utratil 25g za retalentovani sveho maga, tak bych aspon popsal svoji zkusenosts AOE maga - frost talent, co jsem si vyzkousel.
requires
5/5 permifrost
3/3 winterchill
3/3 improve blizzard
2/2 artic reach ( for not getting hit + rooting )

Postupnost taktiky:
naagrujete na sebe 3-4 moby. Je docela dulezite, aby byli 1-2 lvly pod vama kvuli resistovani, ktere je u tohoto buildu docela kriticke.

Posloupnost casteni:
1)naagrujete
2)frost nova
3)blink + asi sekundu bezite
4)otocite se a zakouzlite na zmrazenou skupinku blizzard (posledniho moba se zadni cast kruhu jen letmo dotyka)
5)tesne pred skoncenim prvniho blizardu zakouzlite druhy blizzard (predni cast rozsahu kruhu je u vasich nohou)
6)jakmile jsou uz mobove u vas, kouzlite cone of cold
7)frost nova
8)blink + asi sekundu bezite
9)otocite se a zakouzlite na zmrazenou skupinku blizzard (posledniho moba se zadni cast kruhu jen letmo dotyka)
10)tesne pred skoncenim prvniho blizardu zakouzlite druhy blizzard (predni cast rozsahu kruhu je u vasich nohou)
11)jakmile jsou uz mobove u vas, kouzlite na dorazku cone of cold

Touhle dobou by mobove meli byt jiz mrtvi - stav vasi many podle popisu na wowforu by mel byt teoreticky 1/8. Ma zkusenost je (asi nemam dobrej equip) je, ze mi zustane mana tak maximalne na jeden blink.

Vyhody, nevyhody, uskali:
-tahle taktika je sice dobra na expeni, ale vyzaduje dobre nacviceni celeho postupu. Pripravte se, ze z poctaku bduete casto umirat, nez vse vychytate
-bohuzel jsem do sveho buildu zaradil i Frostbite, od ktereho jsem ocekaval navyseni dmg pres criticly, ale jelikoz pusobi dost nahodne, stava se, ze jeden mob je zmrazen, ale ostatni postupuji dopredu - coz je pro vas nevyhodne diky tomu,z e je potrebujete udrzet v hloucku.
-kontrolujte behem cele akce sve okoli. Xklrat se mi stalo, ze ke me prisel naagrovanej jeste jeden mob diky memu ustupu a cele casteni mi rozhodil.
-pokud nemate celej postup dokonale zazitej, bude vas stat i zacne mnozstvi HP. Nesmite panikarit a pouzivat mana shield..pokud nemate vazne dobrej equip, ta mana vam pak bude chybet.

No snad to per lidem ulehci exping. Co jsem zkousel, tak prumerne jsem prvni den zkouseni agroval bezne tak 3 moby najednou. Pri tomto mnozstvi je vysledek dosti pochybny. Expu/cas je sice vic, jak pri kydleni jednoho moba po druhem, ale vyvazuje to zvysene riziko. Pri agrovani vice mobu najednou by se to vsak jiz hezky vyplatilo.

Zkousel jsem cele na lvl 35, kdy je pro hordu na forech doporucovan Shimmering flats - bohuzel musimk konstatovat, ze tato lokace se mi nezda dobre odhadnuta. Jedine pouzitelne moby jsem nasel v podobe skorpionu, ktery jsou v hloucku kolem nejakeho rozbiteho stroje. Vsude jinde jsou potvory moc rozblizli po mape (v pripade tech malejch broucku - ty jsou take u sebe, ale sbihaji se dosti chaoticky a neda se odhadnout, co vsechno pribehne a hlavne jak rychle).

Nejlepsi tuto taktiku je asi pouzit az v dobe, kdy clovek ma mounta - kvuli agrovani a zbytecnym ztratam hp.

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 06/12/2005 :  08:27:39  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
este link na video s temer schodnou taktikou:
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=1885
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000