Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 addon
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bolero2004
Starting Member

7 Posts

Posted - 04/12/2005 :  18:41:31  Show Profile Send bolero2004 a Private Message  Reply with Quote
Nevíte náhodou,jak se jmenuje addon,který ukazuje odpočítávání v sekundách na barech?Nemyslím tím čas buffu,vidím to vždy ve videu,ale jak hledám,nemůžu najít tento addon.Předem děkuji za odpověd..

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 04/12/2005 :  18:57:40  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bolero2004

Nevíte náhodou,jak se jmenuje addon,který ukazuje odpočítávání v sekundách na barech?Nemyslím tím čas buffu,vidím to vždy ve videu,ale jak hledám,nemůžu najít tento addon.Předem děkuji za odpověd..

Mam pocit ze myslis addon AB info

EDIT link: http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=834

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 04/12/2005 19:03:15
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 04/12/2005 :  18:58:27  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
cooldowncount

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/12/2005 :  21:33:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
díky, taky jsem po tom pátral.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:23:09  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
Pokud pouzivate Discord Action Bars tak v Misc nastaveni si to muzete zaskrtnout, maj to v sobe implementovany....
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:41:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

Pokud pouzivate Discord Action Bars tak v Misc nastaveni si to muzete zaskrtnout, maj to v sobe implementovany....

ja moc implementovane ? mam v prehledu addonu jak DAB, tak CooldownCount (u nej pozn. ze je nutny pro nasledujici) a CooldownCountDiscord
ale nechtelo se mi to zkouset zakazanim/vymazanim tech dvou, tak mozna by to slo i bez nich

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:45:19  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
Nevite jak se jmenuje addon na odstraneni duplicitnich topicu a blbecku, co sim neumeji procist par stranek fora?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:50:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster

Nevite jak se jmenuje addon na odstraneni duplicitnich topicu a blbecku, co sim neumeji procist par stranek fora?

EraseBlaster 0.99beta
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:57:34  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Warlord

ja moc implementovane ? mam v prehledu addonu jak DAB, tak CooldownCount (u nej pozn. ze je nutny pro nasledujici) a CooldownCountDiscord
ale nechtelo se mi to zkouset zakazanim/vymazanim tech dvou, tak mozna by to slo i bez nich

proste staci jen DAB a v jeho nastaveni si muzes zapnout CD timer na barech...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/12/2005 :  10:00:08  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
je nakej addon na pocitani aggra ? abych jako mag vedel esli este muzu kouzlit nebo si mam dat pauzu ... nebo na to mam pouzivat instinkt?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 06/12/2005 :  10:01:35  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

EraseBlaster 0.99beta

Nemas odkaz? Treba by slo nejakou promenou predelat, aby to mazalo skutecne lamky ;)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 13/12/2005 :  21:35:35  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

je nakej addon na pocitani aggra ? abych jako mag vedel esli este muzu kouzlit nebo si mam dat pauzu ... nebo na to mam pouzivat instinkt?

instinkt :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000