Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 17/01/2006 :  15:36:50  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
K tomu odkazu o změně systému : i když bychom si asi mnozí přáli aby se tomu tak stalo, já osobně nevěřím na zázraky a myslím že je to fáma a nic víc. Jenomže : minimálně jeden úkol tato fáma splnila. Určitě jste si všimli kolik lidí na to za jediný den zareagovalo, už jen tento fakt svědčí o tom co hráče zajímá, a kde je to pomyslné jádro pudla. Pokud devové/Soe sledují fóra (o čemž často pochybuju), tak to přece musí vidět, kolik lidí zvedne hlavu na téma rollback či něco v tom smyslu. Pokud jste se někdo začetli dále do reakcí, jistě jste si všimli, že mnoho hráčů napsalo, že jestli se to opravdu změní, aktivují opět svoje někdy i 3 (!) zrušené accounty. A to znamená jisté peníze od veterána, kterej s tím jen tak nesekne a na peníze SOE přece slyší. Takže nehledě na to jestli je to fáma nebo ne, tak díky za ni
To Olu : pokud něco bude, tak to oslavíme s jerzeem na stodolni :) třeba se pak k nám chasník vrátí, beztak už se nudí

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 17/01/2006 15:40:33
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 17/01/2006 :  16:44:50  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Kravka

...

Uz jenom 14 dnů, nemůžu se dočkat

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 17/01/2006 :  17:02:25  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

...

to by vypadalo jako JKA3

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 17/01/2006 :  17:38:13  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:

quote:

...

pěkný badge olu

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 17/01/2006 :  17:42:42  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

pěkný badge olu

díky, dalo dost práce se k tomu badgi propracovat , je to tezkej quest , same pridrzle npc a obcas nekdo bugnutej uplne.

Edited by - Olusriel on 17/01/2006 17:50:46
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 17/01/2006 :  21:21:58  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
jo ja nevim co tady se resi ale prejit na system pred CU mysleno pred pub9 asi neni problem...
Pro jediho by to znamenalo konecne frakcni system a perma death...
- kdyz jsi lama tak prijde BH a jsi mrtvel s levelem 1
- elder jedi kdyz je lama tak ze z neju jen jedi a pak jen 0

konecne bude Jedi vyvazenej a ne kazdej za nej bude hrat, bude to za nej dost tezky a proto by mel byt o trochu silnejsi... coz veterani asi budou...

vse bude tezsi a pokud budes chtit jit na rancorna tak jedine ve skupine nekolika hracu... konecne team game
S FPS vydim v tom trochu jako nadeji pro comebacj SWG do pole s MORPG

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 18/01/2006 :  09:49:03  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
Zakladni problem. Pre pub 9 system byl nevyvazenej. Vratit se k k tomu tak 90% jedi vymre uz jen proto, ze uz nikdo nema v krvy jak se to hralo.... atd. Prejit na to zpet muze pripadat realny (tim nenarazim na tebe Eni ty si rekl mozny) jen lidem co proste nechapou zakladni principy a pro ktery je slovo system jen mytem nebo nadavkou.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 18/01/2006 :  09:54:52  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
pitku nekde v praze, co vy na to?

To je primo vyborny napad, neco takoveho tu uz dlouho chybelo. Kdy a kde ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/01/2006 :  10:09:23  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
prijedte do brna a pujdu taky

Black
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 18/01/2006 :  10:12:42  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:
Originally posted by Black

prijedte do brna a pujdu taky

Brno je zlata lod , za devcaty z Brna chod....dudlaaaj dudlaaajdaaaa

Ne Praha by byla lepsi

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 18/01/2006 :  10:50:24  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
pokud to bude v Praze tak rád dorazím a mohly by se udelat nejaky fotky a dat na web, jo a sel by i Horac (niresan)

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 18/01/2006 10:52:19
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 18/01/2006 :  13:17:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
Jednoduchy zpusob jak zredukovat komunitu Jedi a ndz moznost konecne zase lidema hrat co chteji
Ja nemusim byt Jedi pokud bude za nej obtizne hrta tak za nej budu hrat pokud bude jen moznost mit na nej pravo a budu vedet ze byt jedi a stale se ohlizet nan podezrela BH bude pro me vice zabavnejsi nez se stat jedim na seriove lince a lufrovat to jako na vyrobni lince.
Prece tak to nebylo.. Jedi by mel byt rare a nebo by mel byt po zasloznene odmene..
Ja bych vratil Jedi pred pub 9..dale bych vratil 23 povolani a nechal to ve FPS a byla by to coolll hra

Jo kdyby se slo nekdy okolo 24.1.. tak bych byl v PHA na skoleni, jinak v patek tam taky jedu tak zkuste neco naplanovat a ja bych dorazil take ... sice asi jen na colu a taky mozna take i pokecat.. o slavnych casech SWG a BOH

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 19/01/2006 :  08:40:53  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
taky se Vam cuká obraz? Projevuje se to tak, že se např. otočíš a kamera škubne do polohy zpátky.. třeba 20x po sobě. Před NGE to nedělalo.

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:02:04  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
Stava se ti to pri loadovani itemu (napr. pri vstupu do budovy ci pri vstupu do jine oblasti) ?

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:21:06  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:
Originally posted by Sagger

Stava se ti to pri loadovani itemu (napr. pri vstupu do budovy ci pri vstupu do jine oblasti) ?

nn me se to stalo taky, bezim po planete a najednou zacala blikat obrazovka, total zmatek, nic neslo delat, pomohlo az alt+tab a zpět, pak uz to slo. ale mam jinej docela uber bug, na mustafaru se mi casto stava ze u kubaza beetle kdyz je chci sejmout tak oni na me utoci a ja nemuzu. kurzor se mi nezmeni na utocny mod, mam to porad jako sipku a stojim jak mamlas a chcije jen ze me..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:25:15  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
bezim po planete a najednou zacala blikat obrazovka, total zmatek, nic neslo delat, pomohlo az alt+tab a zpět, pak uz to slo

Tohle se mi obcas stane taky, prevazne v IMP outpost na Talusu a v Mesnix na Mustafaru, beru to jako klasicky graficky glitch a alt tab jak rikas to fixne.

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:35:27  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
taky si pridam uvital bych jakoukoliv radu:

FPS me vicemene kdekoliv kolisa mezi 5-30 v docela rychlych intervalech klidne i kdyz stojim a cumim do zdi, co by to mohlo byt ?

Black
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:47:45  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:

FPS me vicemene kdekoliv kolisa mezi 5-30 v docela rychlych intervalech klidne i kdyz stojim a cumim do zdi, co by to mohlo byt ?

Tim ze ten meric ukazuje uplne zcestny hodnoty :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:54:38  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
black : netusim, ale mam dojem ze to vice mene dela vsem, mi se to taky stava.

jo Jinak jsem vcera lootl sandals z Propheeta na Mustafaru a maj bonus v terrain negotation +15, ale mam dojem ze negace terenu byla zrusena. loot rewamp by taky neuskodil...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:55:20  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
mam pocit, ze s NGE tam kopli engine, kterej byl nekolik mesicu starej a tudiz ma bugy, ktere byly davno odstraneny
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/01/2006 :  09:57:23  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:

Tim ze ten meric ukazuje uplne zcestny hodnoty :-)

To, ze connection meter ukazuje picoviny, jsem si zvykl. Ale u fps si to nemyslim.

quote:
jo Jinak jsem vcera lootl sandals z Propheeta na Mustafaru a maj bonus v terrain negotation +15, ale mam dojem ze negace terenu byla zrusena. loot rewamp by taky neuskodil...

Omyl, terrain negotiation jako jeden z mala funguje.

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 19/01/2006 :  11:31:11  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
Omyl, terrain negotiation jako jeden z mala funguje.
[/quote]
Aha no ja to bral podle toho že když spustim FR a jsem v prudkym kopci tak skoro stojim, to starej FR byl jina kava.. možna nema v sobe novej FR i negaci terenu, asi jen zrychluje. no a ty sandale vyzkousim.. stejne mi v novym systemu chybi tabulka jako byla ve starym systemu nalevo vedle skill tree, kde jsem si mohl rolovat a vsechny vlastnosti tam byly prehledne popsany.. dnes obleces sandale, ale nikde nevidis napsano ze bys mel nejakej bonus.. pripada mi to cim dal vice hraju silene nedotazeny polotovar, ale treba sem jen moc narocny a ma to tak bejt..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 19/01/2006 :  12:11:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
vidis to v characteru, hned prvni zalozka
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 19/01/2006 :  12:25:36  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
To me spis chybi combat log

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 19/01/2006 :  12:37:29  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:

Jo to bylo prvni po cem jsem se zhanel.

Black
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 19/01/2006 :  12:44:49  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:

quote:

v combat logu v NGE by stejne bylo jen:

*clickity*
*clickity*
*clickity*
*click*
*clickity*
*clickity*
*clickity*
*clickity*

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 19/01/2006 :  12:47:55  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:

quote:

jo to sme 2, ja hned po prvnim nalogovani nastavoval chat a combat log jsem marne hledal.. ten mi taky chybi.
ted jsem koukal, terrain neg skutecne funguje, ale zas to nejde kombinovat s elder robou.. a co se tyka ty tabulky s vlastnostma, tak je skutecne jen jedna v char, ale to je zalostne malo, oblecu sandale a kde to vidim na jaky hodnote mam negaci terenu ? myslim ze soe momentalne provozuji takovej hybrid ze sami poradne nevedi co funguje a co ne.. predtim to bylo hezky napsany pod sebou, speed, accuracy, ls experimentace, assembly a ja nevim co vsechno, proste prehled jak na tom sem overall, komplet vypis skillu postavy, vse se menilo podle oblecenych veci..no ale zase srovnavam, coz jsem si zakazal .. ted je to omezeny na jednu tabulčičku aby to kazdej pochopil, no budiž...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 19/01/2006 :  13:49:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

quote:
bezim po planete a najednou zacala blikat obrazovka, total zmatek, nic neslo delat, pomohlo az alt+tab a zpět, pak uz to slo

Tohle se mi obcas stane taky, prevazne v IMP outpost na Talusu a v Mesnix na Mustafaru, beru to jako klasicky graficky glitch a alt tab jak rikas to fixne.

jo to se me taky obcas stavalo, treba pri vychazeni z obchodaku v bohemce, pomohl alttab
a stava se to obcas i ve WoW, taky pomuze alttab, (zbytek vety vymazan autocenzurou)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 19/01/2006 :  14:55:08  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
jedi nebyl over-powered :)
pekny pre CU video, nejaky pvp a duely.

http://glug.grm.hia.no/~kristian/swg/PreCUfootage.wmv

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 19/01/2006 :  23:37:40  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

super duel , hod sem jeste nejake podobne linky jestli mas pls.

Edited by - Olusriel on 19/01/2006 23:38:36
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 19/01/2006 :  23:42:35  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

jo to se me taky obcas stavalo, treba pri vychazeni z obchodaku v bohemce, pomohl alttab
a stava se to obcas i ve WoW, taky pomuze alttab, (zbytek vety vymazan autocenzurou)

loadovanim to podle mne nebude, stalo se mi to po cca 5 minutovem cuceni na jedno misto(duel). Mam docela slusny packet loss, nebude to timto?

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 20/01/2006 :  00:10:25  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:

Kdyz na to tak koukam, tak jsem rad, ze je tu NGE

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/01/2006 :  07:21:40  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
quote:

quote:

Kdyz na to tak koukam, tak jsem rad, ze je tu NGE

Hehe presne to jsem si rikal kdyz jsem to sledoval

Black
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/01/2006 :  08:43:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
tohle jde, mimo jine, dnes na test center

User Interface

* Primary and secondary attacks and actions (Right and Left mouse buttons) can now be mapped to keyboard keys.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:15:28  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:

quote:

nn me se to stalo taky, bezim po planete a najednou zacala blikat obrazovka, total zmatek, nic neslo delat, pomohlo az alt+tab a zpět, pak uz to slo. ale mam jinej docela uber bug, na mustafaru se mi casto stava ze u kubaza beetle kdyz je chci sejmout tak oni na me utoci a ja nemuzu. kurzor se mi nezmeni na utocny mod, mam to porad jako sipku a stojim jak mamlas a chcije jen ze me..

To s broukama se mi stalo také, mají nějak posunutou zásahovou oblast, když jim namíříš nad hlavu (kolem health baru), tak je zasahovat můžeš - akorát je umění se tam trefit
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:22:18  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
to Sager, Black : ano, souhlasím že mnohé nebylo v pořádku, ale když vidím dnešní cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak tak z toho taky nemam zrovna nejlepsi pocit. myslim to jak pouzivali specky,target system, souboj mel svoje zakonitosti a jistou logiku, zadne zmatkovite klickovani jako je tomu dnes. taky zruseni KD byla imo velka chyba, dobre nacasovanej KD casto rozhodoval, nebo naopak mohl zachranit kuzi pri uteku, s tim musite souhlasit...
ano dnes je to asi vyvazenejsi ale zase města připomínají města duchů..

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 20/01/2006 09:40:28
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:30:29  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
To s broukama se mi stalo také, mají nějak posunutou zásahovou oblast, když jim namíříš nad hlavu (kolem health baru), tak je zasahovat můžeš - akorát je umění se tam trefit
[/quote]
diky za radu, vcera jsem na to nahodou prisel taky, delal jsem quest kde jsem mel destroynout kubaza beetle nests, urcite to znate. Mozna mi nekdo poradite, splnil jsem vsechny body z questu a pritom mi to furt pise Destroy beetle nest 0/4. Pritom sem na vsechny nesty dal v radial menu Umistit nalož či jak je to.. a ono se to tvari jako nesplneny. neni to nahodou bug ? nevi nekdo ? dik

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 20/01/2006 :  09:54:55  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
prectete si par postu, docela jsem se zasmal jak SEO vypusti neco, a komunita je totalne nasrana cemu se věnují místo zasadnich problemu

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=17754

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:15:40  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:
myslim to jak pouzivali specky,target system, souboj mel svoje zakonitosti a jistou logiku, zadne zmatkovite klickovani jako je tomu dnes

Ale to neni zadne zmatkovite klickovani. Diky tomuto pohybovani je nase jednotka schopna porazit o dost silnejsi oppforce. Prirovnal bych to k pohybu pri hokeji . Propletat se, podporovat se, soustredit palbu, ustupovat, postupovat a pak v pravy okamzik zautocit v plne sile a zatlacit na to spravne misto. Tomu se rika tymova prace

edit: po NGE je zakladni kamen uspechu chovat se jako jednotka, drzet pohromade, nasledovat jednoho a hlavne spolupracovat a ne se honit za fragem. Neni pak nad ten pocit, kdyz 6ti clena skupina porazi 12ti clenou skupinu.

1st Lokian Platoon, IHC

Edited by - Sagger on 20/01/2006 10:18:35
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:42:59  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
quote:

diky za radu, vcera jsem na to nahodou prisel taky, delal jsem quest kde jsem mel destroynout kubaza beetle nests, urcite to znate. Mozna mi nekdo poradite, splnil jsem vsechny body z questu a pritom mi to furt pise Destroy beetle nest 0/4. Pritom sem na vsechny nesty dal v radial menu Umistit nalož či jak je to.. a ono se to tvari jako nesplneny. neni to nahodou bug ? nevi nekdo ? dik
[/quote]

Broukum musite mirit pod nohy a v tom questu musim postrilet i vsechny brouky co se spawnou.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:45:32  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
quote:

prectete si par postu, docela jsem se zasmal jak SEO vypusti neco, a komunita je totalne nasrana cemu se věnují místo zasadnich problemu

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=17754

njn a ted premyslim jestli mam zase prijit hrat

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 20/01/2006 :  10:48:42  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:
Ale to neni zadne zmatkovite klickovani. Diky tomuto pohybovani je nase jednotka schopna porazit o dost silnejsi oppforce. Prirovnal bych to k pohybu pri hokeji . Propletat se, podporovat se, soustredit palbu, ustupovat, postupovat a pak v pravy okamzik zautocit v plne sile a zatlacit na to spravne misto. Tomu se rika tymova prace

Pises o palbě, ano ale pochybuju ze to co pises plati i pro meleery/jedi.. rangeri jsou urcite spokojeni, ale ja ranger nikdy nebyl, jsem zastance herniho stylu telo na telo a jestli nekdo v minulosti nebyl spokojeny s vyvazenosti povolani, tak ja jsem nespokojen pravě dnes.. ranger je vuci meleerovi ve velky vyhode, kolikrat se za nekym honim, a i kdyz stojim u nej tam to hlasi ze jsem daleko, jelikoz mec ma range jen 0-4m.. rangerovi se to nestane. a neni to jen muj nazor, nadava na to spousta lidi na forech. takze jestli to bylo nekdy nevyvazeny tak je to dnes.

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 20/01/2006 11:14:36
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 20/01/2006 :  11:00:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
melee v SWG nema co delat, mezi to patri samozrejme i jedi..
v SW se ma strilet a kdo chce sekat a krajet, necht jde do WoW..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 20/01/2006 :  11:13:17  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
quote:

jerzee taky jsi mel TKM def stackera, a musis uznat ze tyhle povolani maji svoje kouzlo, me proste nebavi behat s flintou, nerikam ze je neco lepsi a neco horsi, je to jen o hernim stylu co se komu vice libi

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 20/01/2006 11:15:04
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 20/01/2006 :  12:44:25  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Almych

tohle jde, mimo jine, dnes na test center

User Interface

* Primary and secondary attacks and actions (Right and Left mouse buttons) can now be mapped to keyboard keys.

kdyby tu hru designovali lidi, kteri hraji hry, tohle by udelali jako uplne prvni vec. Jeste ze jim to alespon vubec doslo. Je prece jasne, ze k rychlemu bojovemu systemu je zapotrebi jednoduche a intuitivni ovladani a system stlaceni klavesy + potvrzení myší = jedna akce moc na sviznosti neprida.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 20/01/2006 :  14:14:54  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

jerzee taky jsi mel TKM def stackera, a musis uznat ze tyhle povolani maji svoje kouzlo, me proste nebavi behat s flintou, nerikam ze je neco lepsi a neco horsi, je to jen o hernim stylu co se komu vice libi

tady nema cenu obhajovat byvala melee povolani. Mezi čechama nikdy nebyl opravdovy melee řezník. Je proto logicke, ze se v tomhle foru nikdo nebude zastavat stareho systemu, kde to melee profese řezaly, ale bude na nej plivat.
.. to neberte jako flame.

Edited by - Olusriel on 20/01/2006 14:57:48
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/01/2006 :  15:09:27  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

quote:

quote:

tady nema cenu obhajovat byvala melee povolani. Mezi čechama nikdy nebyl opravdovy melee řezník. Je proto logicke, ze se v tomhle foru nikdo nebude zastavat stareho systemu, kde to melee profese řezaly, ale bude na nej plivat.
.. to neberte jako flame.

mezi cechama co znas ty mozna nebyl ... ale nesmis zapominat ze ty jsi na ceske scene takovej jeste ... zajicek :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 20/01/2006 :  15:31:35  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Eagle

mezi cechama co znas ty mozna nebyl ... ale nesmis zapominat ze ty jsi na ceske scene takovej jeste ... zajicek :)

jestli ja jsem zajicek, pak ty jsi jetelíček ..se svym pul rokem ve hre a dej si pozor, zajíček rád jetelíček

Edited by - Olusriel on 20/01/2006 15:35:18
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 20/01/2006 :  16:37:39  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message
quote:

quote:

jestli ja jsem zajicek, pak ty jsi jetelíček ..se svym pul rokem ve hre a dej si pozor, zajíček rád jetelíček

spravne ... ale ja uz sem poradnej jetel :) a navic budu asi jedovatej ... no nic ... du se zalejt ... to nemelo bejt nic proti tobe ... treba ses ted dobrej kdo vi ale porad ses zajicek :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 20/01/2006 :  18:07:33  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

spravne ... ale ja uz sem poradnej jetel :) a navic budu asi jedovatej ... no nic ... du se zalejt ... to nemelo bejt nic proti tobe ... treba ses ted dobrej kdo vi ale porad ses zajicek :)

ja se dnes jdu taky zalejt

Edited by - Olusriel on 20/01/2006 18:08:17
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000