Author |
Topic  |
Temper
New Member

336 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 17:30:39
|
Přesně tak, jak píše Rash, to i vyznělo z toho E3 videa... v tom rozhovoru s vývojářem. PvP ano, ale ne jako priorita  |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 18:58:46
|
kazdopadne to ale nutne neznamena ze to pvp musi byt spatny |
lastfm |
 |
|
Garen
Starting Member
46 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 19:07:47
|
To nemusi ,ale vanguard mel bejt hlavne o pvp: |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 21:25:32
|
quote: Originally posted by Garen
To nemusi ,ale vanguard mel bejt hlavne o pvp:
A to psali kde? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 22:56:56
|
O PvP se porad nic nevi nebot to neni priorita. PvP ma byt spolu s vydanim a maji byt ruzny ruleset servery. Uvidime, jak moc se tomu budou venovat a do jaky miry si tim budou chtit nechat ovlivnit PvE. |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 08:24:17
|
ono staci dat pvp nakej smysl ve forme obdoby faction boju v uo nebo keepu v daocu a o zbytek neni nutny se hned nejak starat vyrovnany classy stejne nema zadna hra ktera ma povolani :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:00:50
|
když to nebude priorita tak bude silná ochrana těch co pvp nechtějí a velká šance se mu úplně vyhnout (a při smrti žádnej postih a žádná ztráta) už to samo o sobě dělá tu hru pro moje chápání pvp nezajímavou |
offline |
Edited by - Cotouch on 22/08/2006 11:01:51 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 11:09:59
|
quote: Originally posted by Cotouch
když to nebude priorita tak bude silná ochrana těch co pvp nechtějí a velká šance se mu úplně vyhnout (a při smrti žádnej postih a žádná ztráta) už to samo o sobě dělá tu hru pro moje chápání pvp nezajímavou
nemusi byt vubec pravda od toho jsou ruzny ruleset servery |
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 12:32:17
|
tak sem v bete :) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 12:58:12
|
quote: Originally posted by Marwyn
tak sem v bete :)
Ses mrtvej!  
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:03:00
|
Pak mi reknete, az vas bude vic, udelame nejakou groupu a dame dung ;) |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:09:54
|
quote: Originally posted by hRoch
Pak mi reknete, az vas bude vic, udelame nejakou groupu a dame dung ;)
nehrals SWG ? :) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 13:36:51
|
nehrals SWG ? :)
A nemas neco spolecneho s Cernym Rytirem?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 14:02:11
|
A jde se ti zaregistrovat? |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 14:19:14
|
quote: Originally posted by Tragedy
A jde se ti zaregistrovat?
ano, ale az po tom co me odpovedel support jak na to :P pokud ti to hlasi nejakej server problem pri vkladani jmena co mas na forech, tak si smaz cookies, di na ten odkaz co je v mailu a zvol vytvorit account (nesmis pouzit stavajici, jinak to blbne) takze mam na SOE dva accounty :P |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 14:29:01
|
A jde se ti zaregistrovat?
ano, ale az po tom co me odpovedel support jak na to :P pokud ti to hlasi nejakej server problem pri vkladani jmena co mas na forech, tak si smaz cookies, di na ten odkaz co je v mailu a zvol vytvorit account (nesmis pouzit stavajici, jinak to blbne) takze mam na SOE dva accounty :P
dik... jdu to zkusit, ale tohle teda fakt nechápu. |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 15:01:00
|
jeste jsem zapomel, ze musi ten account mit jiny jmeno nez je jmeno accountu u SOE coz teda taky nechapu proc :)) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 15:05:13
|
jeste jsem zapomel, ze musi ten account mit jiny jmeno nez je jmeno accountu u SOE coz teda taky nechapu proc :))
Jako začíná to fakt hezky... tím, že přesli pod SOE jsem čekal, že se právě podobným problémům vyhnou... připadá mi, že to je spíš opačně. |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 15:23:09
|
jeste maji par mesicu se ustalit... jediny co me fakt stve je ten podelanej SOE client protoze to patchovani a dnld patchu je des... |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 17:32:26
|
No hned nad zacatek me zas vytocili, na co je station acc kdyz pak budumit kazdou hru pod jinym uctem 
...jinak cus Marwe a dik ze si me usetril dopisovani se supportem |
Black |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 18:12:03
|
quote: Originally posted by Black
No hned nad zacatek me zas vytocili, na co je station acc kdyz pak budumit kazdou hru pod jinym uctem 
...jinak cus Marwe a dik ze si me usetril dopisovani se supportem
asi chtej mit betu oddelenou :) a na hru pak uz station acc pujde to oznamovali dopredu |
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 18:22:03
|
No jo ale kdo si ma pak ty vsechny ucty pamatovat, btw uz mam na SOE 6 uctu a zaregistrovat me to stejne neslo.
Jo dementi to jsou !!!
Az spolecnymi silami s Tragedym a Operou  |
Black |
Edited by - Black on 22/08/2006 20:35:58 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 18:37:39
|
Vas je v ty bete nejak moc:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 19:47:01
|
quote: Originally posted by Marwyn nehrals SWG ? :)
SWG jsem hral od zacataku, registraci u SOE jsem si udelal taky novou, asi ctvrtou v poradi a to jsem od SOE uz dlouho nic nehral ;) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 20:15:35
|
Jako ta registrace je fakt naprsto dementni... to delal nekdo vozralej, nebo nevim. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 22:38:51
|
ja predpokladam ze inteligentni spam filter na seznamu mi ten invite uz davno hodil do kose :)
tragedy ty bys mel bejt vycvocenej z ffxi :) tam to bylo taky husty |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 22/08/2006 22:39:24 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/08/2006 : 23:20:55
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ja predpokladam ze inteligentni spam filter na seznamu mi ten invite uz davno hodil do kose :)
tragedy ty bys mel bejt vycvocenej z ffxi :) tam to bylo taky husty
Tam to bylo sice kapku slozitejsi, ale vsechno fungovalo... tady nefunguje ani prd. Stejnej postup funguje jen na jednom compu ze ctyr a to jeste pouze v Opere... V IE to nejde vubec. A ve stejny verzi Opery se to taky na kazdym compu chova jinak. Neni nad profiky :) |
 |
|
Maleus
Starting Member
35 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 05:31:03
|
Ty co ste v bete ake mate z toho zatial pocit jak sa vam to pozdava? mne osobne to prijde dost desne i ked bere sa ze to je beta, a myslim ze HW naroky su az moc prehnane. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 11:01:09
|
nejak nepamatuju na mmorpg ktere by v bete nemela obrovske naroky na HW, a ostatne to plati i pro ostrou verzi nove mmorpg. |
lastfm |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 12:03:31
|
nejak nepamatuju na mmorpg ktere by v bete nemela obrovske naroky na HW, a ostatne to plati i pro ostrou verzi nove mmorpg.
WOW bylo náročné na HW?  |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 12:29:54
|
pro lidi s 256kovou ramkou a 486 procíkem určitě  |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 13:41:01
|
quote:
WOW bylo náročné na HW? 
velmi stupidni otazka, dnes po roce a pul od vydani jen velmi malo lidi muze chodit na raidy s detaily na max, nemluvim o mestech |
lastfm |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 14:57:33
|
Nahodou ve WoWu jsem mel napr. u Vaela celejch 20fps na max s AA+AF na old X800 XT PE ;) a VG ted v b3 jede mnohem rychlejc nez v b2, na smucce 7800 GTX to jede kolem 10-20fps na very high a 30+ na medium a optimalizace jeste budou, hlavne na very high, bude new speedtree atd. |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 15:30:52
|
me akorat zatim stve ze nepodporuji FSAA i pri vypnutym HDR ani skrze nastaveni driveru :( a taky me to dost casto prestane renderovat cokoliv (mozna kvuli SLI i kdyz to je na UT 2.5 enginu kterej by nemel mit s SLI problem), nebo jen treb 80% textur :), dale je trosku mrzuty ze at nastavim vse na maximalni vyditelnost, tak shadery jako by se aplikovali porad na fixni vzdalenost asi 30ti metru :P nehlede na stejnej problem s LOD. Takze kdyz stojim od stolu 30 metru, nevydim ze je na nem neco polozenyho a nebo ze vedle nej je sud :) potazmo sem rad ze vydim ten stul :))) Taky me DOST nastvalo ze jmena NPC, hracu, mobu, jsou nejak podivne udelany a pro me citelny ze vzdalenosti asi 10ti metru :P coz kdyz neco hledam tak docela vopruzz. Jinak to ma podle me slusnej potencial a herne zatim nemuzu moc soudit. (co se tyka HW tak to nebudu komentovat, protoze nemuzu posoudit jak to jede na slabsi konfiguraci) |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 18:41:06
|
me akorat zatim stve ze nepodporuji FSAA i pri vypnutym HDR ani skrze nastaveni driveru :( a taky me to dost casto prestane renderovat cokoliv (mozna kvuli SLI i kdyz to je na UT 2.5 enginu kterej by nemel mit s SLI problem), nebo jen treb 80% textur :), dale je trosku mrzuty ze at nastavim vse na maximalni vyditelnost, tak shadery jako by se aplikovali porad na fixni vzdalenost asi 30ti metru :P nehlede na stejnej problem s LOD. Takze kdyz stojim od stolu 30 metru, nevydim ze je na nem neco polozenyho a nebo ze vedle nej je sud :) potazmo sem rad ze vydim ten stul :))) Taky me DOST nastvalo ze jmena NPC, hracu, mobu, jsou nejak podivne udelany a pro me citelny ze vzdalenosti asi 10ti metru :P coz kdyz neco hledam tak docela vopruzz. Jinak to ma podle me slusnej potencial a herne zatim nemuzu moc soudit. (co se tyka HW tak to nebudu komentovat, protoze nemuzu posoudit jak to jede na slabsi konfiguraci)
Podporad AA samozrejme bude. Problem s renderovanim je casto spojenej s bloomem. SLI to rado zatim moc nema, lepsi je jet s jednou kartou. Renderovani na blizko se na forech uz taky resilo, ze by se to mohlo vykreslovat mnohem dal, snad to pridaj jako polozku v options. S nazvama problem nemam, ale hlasim se k lobistum za kompletni odstraneni nazvu a con systemu, utocit na neco, co clovek nevi ani jak je silny bych docela ocenil, ale to se asi nestane ;) |
Edited by - hRoch on 23/08/2006 18:41:49 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 19:55:14
|
Jako ten patcher je fakt brutální. Sem večer přišel domu, že to už bude stažený... a prej ještě 3 hodiny. No doufám, že pak už to nic stahovat nebude. |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 20:05:23
|
Jako ten patcher je fakt brutální. Sem večer přišel domu, že to už bude stažený... a prej ještě 3 hodiny. No doufám, že pak už to nic stahovat nebude.
Vanguard Build 1411b Patch Notes 8/22/06 a 21.4GB je ted komplet . |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 20:33:10
|
quote:
Vanguard Build 1411b Patch Notes 8/22/06 a 21.4GB je ted komplet .
to doufam neni jednotydenni pravidelny patch ? ;))) |
lastfm |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 23/08/2006 : 20:37:58
|
[quote] to doufam neni jednotydenni pravidelny patch ? ;)))
Ne ;) Nejvetsi patch mel asi 800MB. Normalne maj max. par set MB. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 08:47:20
|
Jako ten patcher je fakt brutální. Sem večer přišel domu, že to už bude stažený... a prej ještě 3 hodiny. No doufám, že pak už to nic stahovat nebude.
Vanguard Build 1411b Patch Notes 8/22/06 a 21.4GB je ted komplet .
V bete nejsem, takze ted nechapu. To jako vydali patch co ma 21,4GB?? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 10:50:19
|
ne.. rekl bych ze hra + vsecky vydane patche /ktere se prepisuji/ maji 22GB.
Vite nekdo neco ohledne beta faze? vy kdo ste v bete? od kdy je, kolik lidi vzali, do kdy je? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 10:59:15
|
Takže včera jsem to konečně dotáhnul, zapnul, zahrál a zase odinstaloval. Ta hra mi vůbec ni neříká. Pro mě osobně naprosto postrádá jakoukoli atmosféru. Krajina opravdu vypadá tak pustě a prázdně jako na screenshotech a animace postav je skutečně tak strnulá jako na videích. Celou dobu sem měl pocit, že hraju něco co už sem hrál, jen s jinou grafikou. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 11:02:04
|
Takže včera jsem to konečně dotáhnul, zapnul, zahrál a zase odinstaloval. Ta hra mi vůbec ni neříká. Pro mě osobně naprosto postrádá jakoukoli atmosféru. Krajina opravdu vypadá tak pustě a prázdně jako na screenshotech a animace postav je skutečně tak strnulá jako na videích. Celou dobu sem měl pocit, že hraju něco co už sem hrál, jen s jinou grafikou.
Ze bych mel pravdu? Ja kdyz jsem to videl na scr a videich, tak jsem si rikal Everquest 3 a to vubec nevim proc. Kamos to prave taha, tak jsem fakt zvedavy.
anyway Warhammer here i come! |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 24/08/2006 11:02:36 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 11:26:22
|
Tak uz patchuju
|
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 12:00:00
|
quote: Originally posted by Atronach
Tak uz patchuju
hehe :) tak přeju hodně trpělivosti :)) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 12:17:30
|
quote:
WOW bylo náročné na HW? 
velmi stupidni otazka, dnes po roce a pul od vydani jen velmi malo lidi muze chodit na raidy s detaily na max, nemluvim o mestech
Si dělal nějaký průzkum? já mluvil o WOW v době bety, jako ty ne? , v té době se moc ještě neraidovalo nakonec :-)) |
Edited by - spajdr on 24/08/2006 12:19:23 |
 |
|
potok
Starting Member
13 Posts |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 16:28:16
|
to UI vypada docela pekne ... je by me zajimalo co za povolani ma ve znaku ruzi ... :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 16:29:53
|
quote: Originally posted by Reyden
to UI vypada docela pekne ... je by me zajimalo co za povolani ma ve znaku ruzi ... :)
defka, ale k veci. Porad je to EQ3 s jinyma panakama.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 24/08/2006 16:30:05 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 16:30:13
|
quote: Originally posted by Reyden
to UI vypada docela pekne ... je by me zajimalo co za povolani ma ve znaku ruzi ... :)
potrebujes vedet aby si se nesplet pri zakladani charu ? Ruzovy trikoty maj taky :) |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|