Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vanguard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 06/12/2006 :  11:35:04  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Ted sem se docetl na bonuswebu Vanguard v předprodeji, ostrý start 29. ledna. To je skoro 2 tydny WoW: BC, alespon ti, na ktery nezbyde BC si maji co koupit

Nepredpokladam ze by na nekoho to BC nezbylo.¨Krabic bude urcite dost
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/12/2006 :  12:39:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Ted sem se docetl na bonuswebu Vanguard v předprodeji, ostrý start 29. ledna. To je skoro 2 tydny WoW: BC, alespon ti, na ktery nezbyde BC si maji co koupit

sakra budu muset opatchovat vanguarda a kouknout esi uz je to hratelny :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 06/12/2006 :  18:45:27  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
sakra budu muset opatchovat vanguarda a kouknout esi uz je to hratelny :)

Jen patchuj je pěkně velkej patch z 29.11. (mě to trvalo 16 hodin hehe) ... otevřely dost zón a řekl bych že i grafika trochu doznala změn a to k lepšímu aniž by se to nějak projevilo na harwarové náročnosti (můj subjektivní dojem - přijde mi že mám mnohem víc detailů a stejný FPS co jsem měl).
Udělali možnost si bindnout věci spešl itemem (zatím zdarma u general vendorů) aby jsi o ně nepřišel při smrti a zároveň zrušily možnost si přenést tělo k oltáři takže je to celkem hardcore, všechny itemy co nemáš bindnutý ti zůstanou v náhrobku v místě kde jsi umřel. Tím, že si věc bindneš ale ztratíš možnost jí prodat i NPC či tradovat (to je super pro ekonomiku).
Docela hustě zdražili equip u vendorů ... chesta lev.16 co stála cca 4silver teď stojí 15 silver ...
Další věc zavedli regeneraci z jídla (tím, že jen sedíš už se regenerace nijak nezrychlí oproti tomu když stojíš, je třeba sežrat ještě jídlo aby byla rychejší) system podobný WOW - ale nějak jim to moc zatím nefachá nebo jsem měl obyč žrádlo :)).
Fungují už lodě, viděl jsem dost lidí brázdit moře a vypadá to super.

Každopádně by jsme Perťáku mohli udělat pár levlů ne? Black je o víkendech celkem ready a já taky.

Noe

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 07/12/2006 :  18:11:46  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tak mensi pruzkum, kdo z bety (co sem chodi:-)) si rozhodne predobjedna a kdo rozhodne ne?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 07/12/2006 :  18:49:35  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Ja si urcite (pred?)objednam zberatelsku ediciu, aby som mal latkovu mapku na stenu.

Som v bete par mesiacov a vidim ako sa to vyvija a akym tempom. No... grafika pre mna nic moc, nemam rad taku sterilnu super-true-3D grafiku, kde itemy vyzeraju ako len tak naplacane na seba a akosi jeden k druhemu nepasuju. Ale dufam, ze sa to zmeni a ten svet ozivia (svetla, tiene, vtactvo, kamienky, haluzky na zemi, hmyz, rozne druhy trav, menej plasticity-bumpmappingu, ...).

Kazdopadne je to jedina normalna hra, co v dohladnej dobe vyjde a aj ked to nebude super uzas na zaciatku, tak dufam, ze casom to riadne dorobia. Spolieham viac-menej na ten potencial. Vidim, ze na tom pracuju (napr. po vcerajsom patchi som objavil novy kamen, ktory vyzera podstatne lepsie nez tie terajsie, pekna textura, neprehnany bumpmapping).

Ja Vanguard urcite kupujem.
Go to Top of Page

tempest
New Member

231 Posts

Posted - 07/12/2006 :  22:41:47  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
uz jste se nejak domlouvali na serveru na kterym zacneme? ja bych vyhlasil nejakej poll ale myslim ze, po zkusenostech z eq, nejlepsi bude na US serveru pac raidy nebudou snad tak lagovat a taky se budou dat ukoristit contestedi
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 08/12/2006 :  09:48:22  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
tak prej opravili render s 8800 grafarnama, ale neni tomu tak :P NPC nemaji ruce btw ne ze bych nebyl zvyklej z EQ2 kde me ruce na raidu bezne mizeli, ale precijen me to tolik neba bez tech rukou :P takze si pockam na dalsi patch a uvidime

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/12/2006 :  09:58:05  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tempest

uz jste se nejak domlouvali na serveru na kterym zacneme? ja bych vyhlasil nejakej poll ale myslim ze, po zkusenostech z eq, nejlepsi bude na US serveru pac raidy nebudou snad tak lagovat a taky se budou dat ukoristit contestedi

tj a pvp hraci se ukousou nudou ne?

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2006 :  10:36:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by tempest

tj a pvp hraci se ukousou nudou ne?

Toho bych se nebal. Podivej se na situaci eu/us dreadu treba v EQ2 a DAOCu.

Edited by - VT on 08/12/2006 10:46:26
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 08/12/2006 :  11:59:18  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Toho bych se nebal. Podivej se na situaci eu/us dreadu treba v EQ2 a DAOCu.

Presne... veskery PvP se odehrava na US.... EU je total death.

Spis bych resil pool, jestli zacit na PvP/nePvP serveru

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/12/2006 :  12:18:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Tak mensi pruzkum, kdo z bety (co sem chodi:-)) si rozhodne predobjedna a kdo rozhodne ne?

ja spis ne nez jo

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 08/12/2006 :  22:39:57  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
zdravíčko, po dlouhé době se opět hlásím. Nevím, jestli půjdu do předobjednávky VG, ale do koupě určitě. Každopádně chci krabicovou verzi a bude záležet, kdy VG vyjde u nás. Pokud by se to vleklo, asi to objednám přes net. Já bych, pokud do toho můžu mluvit, (což asi ne:-)) preferoval EU server (nePVP), už kvůli update apd. Na US serverech budou probíhat updaty v cca 20 hodin SEČ, což se mi moc nelíbí:-)
V betě nejsem, čekám na final verzi, ale určitě do toho jdu hned od začátku.
PS. jedna malá otázečka pro lidi v betě, když se porovná hardwarová náročnost EQ2 vc VG, jaký bude výsledek po posledním patchi?

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 09/12/2006 :  10:19:07  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cimrek Na US serverech budou probíhat updaty v cca 20 hodin SEČ, což se mi moc nelíbí:-)

Ty updaty budou spíše dřív - vidím to někde mezi 13-18 hod. SEČ cca. (mezi 7-11 ráno US času cca). Což je v pohodě.

Noe

Edited by - Noe on 09/12/2006 10:20:18
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 09/12/2006 :  11:05:57  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ja bych byl pro EU server - updaty pres den me desive s**ou. Vzdycky me to dobehne at jsou pres poledne, ve ctyri. Kdyby mely bejt k veceru - tak to bych se na to vyprd uplne.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 09/12/2006 :  11:57:41  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Betu jsem hral jen asi 15 minut, Ales(Arra) o neco vic, ja jsem dost spokojen, jdeme do preorderu a s nama pocitam min 2 lidi.

Preorder si jiz zkousim sehnat pres muj stray dobry cdromshop, ktery je ochoten posilat i jen kody

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 09/12/2006 :  12:00:56  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Jo a btw, v cem me prijde lepsi VG nez EQ2?

Hlavne v narocnosti, kterou mozna ne kazdy oceni.
Jen takove postrehy:
- neni zadny face auto attack - clovek se musi otacet za mobem sam (stizeni pro melle a hlavne pozicni melle)
- inteligence mobu, kteri v boji nestoji na miste, ale napr. obchazeji soupere (nelze pustit autoattack a proste vyhrat bo mob vas obejde a busi do vas zezadu)
- postihy za smrt, nutnost dojit pro mrtvolu

Dal nevim, fakt jsem to hral chvili, ale i toto me stacilo, abych se natesil

Go to Top of Page

godlike
New Member

209 Posts

Posted - 09/12/2006 :  23:03:57  Show Profile  Send godlike an ICQ Message Send godlike a Private Message  Reply with Quote
EU ci US je mi celkem jedno ale primluvil bych se za PVP, ve finale pokud si to poridim pujdu tam kam vetsina.

Vanguard-Xanadu-retired
EQ2-MDK-retired
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 10/12/2006 :  00:33:00  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Zdar vsem kdo si me pamatujou i tem ktery maji to stesti ze me jeste nepoznali!

Tak jsem si predobjednal 3 kousky vanguarda.Uz jsem napevno rozhodnutej to hrat.Vcera jsem si taky taky objednal ty preorder kody.... Proto bych se chtel zeptat,jestli nekdo nemate(no dejou se ruzny veci)preorder box,nebo nemate znamyho z Emeriky,kterej by byl schopnej nekam nasdilet ten instalator stahovace.Pokud by nekdo neco nekde vystrachal bylo by to super...

Pokud zase kecám nesmysly, tak mi to prosím promiňte.
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 10/12/2006 :  00:50:12  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Naco ti je instalator stahovaca? Budes uchovavat 20 GB Vanguarda na disku zopar mesiacov len tak?
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 10/12/2006 :  01:13:48  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
No ja si vubec nemyslim ze to bude par mesicu,podle me zacne open beta kousek po vanocich.

Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 10/12/2006 :  01:26:11  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
No neviem. Zatial nie su ziadne naznaky, ze by Beta 3 coskoro koncila a este musia stihnut Betu 4, kde by sa malo ladit aj PvP, co tiez nebude na kratko. Az potom pride na rad Open Beta, ktora bude podla mna najkratsia. Tipujem to minimalne na koniec februara/unora.
Ale ved moze byt aj inak, to nikto nevie.
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 10/12/2006 :  09:40:37  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
No jelikoz se jako tadum prodeje finalni hry objevilo 29.1.2007 coz sice neni ofic datum,ale objevilo se v dobe preorderu,predpokladam ze nebude daleko od pravdy.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 10/12/2006 :  09:59:32  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Fakt se mi nechce věřit že by tu betu 4 a 5 tak urychlili aby to stihli vydat 29.1. Leda, že by to spustili jen s PvM serverama - to by byli ale sami proti sobě. Bez PvP to bude nehratelný vzhledem k neinstancovaným dungům.

Jinak hru si určitě koupím, ale hrát jí budu jen na PvP serveru - tahle hra je koncipovaná tak, že PVP je pro ní životní nutnost hratelnosti stejně jako u UO.

Noe

Edited by - Noe on 10/12/2006 10:04:02
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 10/12/2006 :  11:12:55  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
na 100% US server, na EU nema smysl hrat.

Pokud na Pvp bude dostatecne velka guilda aby mohla raidovat pak na PVP server.

Kazdoapdne predobjednavam, jen z tech obchodu co predobjednavku nabizeji, odkud to budete brat vy ? Ja bral zatim temer vse z cdromshopu kde ale pokud vim predobjednavka k dispozici neni.

btw doufam ze me vemete do mdk :)

SOE, at our request, has sent some designers and artists up our way to make Vanguard even better. That's it. We appreciate it very much, and they are working just like Sigil people are working under Sigil's schedule and management. I hope there are no conspiracy theories about this. It's as simple as that.

We also hired a beta tester too. The more help the better.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 10/12/2006 12:50:27
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 10/12/2006 :  13:47:50  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
No US server asi kazdopadne. PvP neni vazne moje parketa,coz jsem myslim si predvedl ve vsech hrach co jsem hral Jinak netusim proc by PvP melo bejt neco na cem VG lezi a bezi...Jinak PvP server je potvrzenej tusim zatim jen jeden. Vubec by mi nevadilo PvP nastaveni jako na EQ1 non PvP serverech.Proste ferovej duel pro zabavu a ne sprosty vrazdeni nekoho kdo nema sanci,nebo pri PvM boji.To uz neni player vs. player,ale slayer vs. player.

Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 10/12/2006 :  16:25:21  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Jinak co se tyce toho predplatnyho final verzi jsem objednal na

http://www.gamestop.com/search.asp?Ntk=TitleKeyword&Ntx=mode%2Bmatchallpartial&Ntt=vanguard&N=0&find.x=0&find.y=0&find=Search

a z toho preorder baliku jsem objednal pouze kody z

http://onlinecdkey.com

ale ted uz to tam nenabizej,takze nevim,kazdopadne to byla jedina stranka ktera to umoznovala...Cekat jestli Sigil neco domluvi s Koch media se mi nechce,kdo vi za jak dlouho to bude pokud vubec.Ted uz se jen modlim aby mi ty kody dorazily a nekde sem sehnal ten instaler.Jedina platna oficialni verze je ted ta, ze preorder balik se MUSI koupit v blbym kamennym obchode za velkou louzi...

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 10/12/2006 :  18:55:14  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Btw, nepritomnst insta dungu neznamena, ze musi byt PvP, ale ze se lidi musi byt schopni dohodnout...

V EQ1 nebyly insta dungy nekolik let a udelali se az pro special ukol questy

Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 10/12/2006 :  19:03:54  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Datum 29.1.2007 pre release sa mi nijako nepozdava. Neviem ako by to stihli. Jedine co sa vie je, ze datum vydania je 1Q 2007. A to mam este celkom problem pochopit, ako to chcu stihnut hoci aj do 31.3.2007 - co je teda posledny den 1Q.

Edit: BTW Rashaverak, oprav si ted podpis. E6300 nema jadro Conroe, ale Allendale.

Edited by - Aenstrius on 10/12/2006 21:47:36
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 10/12/2006 :  19:39:20  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Taky si myslim, ze ty dungy bez instanci budou jen ku prospechu.Nehlede na to ze vyhrozujou jak budou ty hilvl dungy obrovsky.Pokud bude platit co slibovali o popeni namedu,nemoznost nameda ukrast jinou grupou atd. tak snad nebude problem pri rozumnym repopu si nejakou tu hodinku pockat.Pokud taky bude vicero dungu v urcitym lvl rozpeti tak vazne nevidim problem.No uvidime.... BTW co rikate na ten Ssra-like dung z videa? Vypada to velmi zajimave.

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 10/12/2006 :  22:11:32  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius
Edit: BTW Rashaverak, oprav si ted podpis. E6300 nema jadro Conroe, ale Allendale.

Contrary to popular belief, the E6300 and E6400 are not code-named Allendale.

Unlike its fancier big brothers, the E6300 has only 2MB of L2 cache to share between its two execution cores. You'll find plenty of silly sources that will tell you the code name for these 2MB Core 2 Duo processors is "Allendale," but Intel says otherwise. These CPUs are still code-named "Conroe," which makes sense since they're the same physical chips with half of their L2 cache disabled. Intel may well be cooking up a chip code-named Allendale with 2MB of L2 cache natively, but this is not that chip.

Plnym jmenem Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M sharing L2 Cache LGA 775 Processor

pokud mas ty allendale tak to te lituju ale ja mam conroe

For a very long time, it was considered that stripped down versions of the Conroe processors were code-named Allendale. In actuality, Allendale is a code-name for a different processor. Many suggest that E6300 and E6400 are actually code-named Allendale, however, the E6300 (1.86 GHz) and E6400 (2.13 GHz) processors are not code-named Allendale because they physically have 4 MB cache, same as their big brothers E6600 and E6700 - it is just that half of their physical memory is disabled. Traditionally, CPUs of the same family with less cache simply have the unavailable cache disabled (this allows parts that fail quality control to be sold at a lower rating). The fact that E6300 and E6400 are not code-named Allendale and actually code-named Conroe has been confirmed by Intel themselves.

The real Allendale processors, including the E4300, will be released during Q1 2007. The real Allendale processors use a smaller mask with only 2 MB of cache, thereby increasing the number of chips per platter.

doufam ze staci ?

lastfm

Edited by - Rashaverak on 10/12/2006 22:23:20
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 10/12/2006 :  22:23:55  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Mam Athlon64 ale hento som netusil, idem si o tom nieco precitat este. Odpustite Vase najjasnejsie vysokoblahorodie.

Edit: Takze tym padom aj CPU-Z to ukazuje zle? Hmmm.

Edited by - Aenstrius on 10/12/2006 22:25:17
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 10/12/2006 :  22:25:20  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius

Mam Athlon64 ale hento som netusil, idem si o tom nieco precitat este. Odpustite Vase najjasnejsie vysokoblahorodie.

to je v poradku akorat si me trochu nasral :) protoze na muj komp se kterym jsem extremne spokojenej spinu kydat nenecham :)

ale mas pravdu ze ukazuje allendale, zjevne podle ty cache

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_2#Conroe

lastfm

Edited by - Rashaverak on 10/12/2006 22:27:28
Go to Top of Page

Mocnor
Starting Member

44 Posts

Posted - 11/12/2006 :  21:31:11  Show Profile  Send Mocnor an ICQ Message Send Mocnor a Private Message  Reply with Quote
hele wowko mne zacina nudit a srat bo blizzard to pekne sere, muze mne nekdo z bety rict jestli to bude stat za to ? abych si to obednal ?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/12/2006 :  21:36:23  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Nebude to stat za to.... bejt tebou tak si to neobjednavam.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 11/12/2006 :  21:50:26  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Problem je, ze v dobe vydania hry snad nic ine na trhu nebude, takzeee... radsej lahke drogy ako ziadne . Akoze prace je na tom este naozaj dost, ale ma to aj svetle okamziky. Uvidime ako to cele dorobia, hlavne tu grafiku, aby nebola taka umelohmotna.
Co som sa pytal, tak vyssie-levelove zony a hlavne dungeony su mimoriadne pekne. Dnes som sa vybral nejake preskumat, ale dosiel som tak do pol cesty a tam uz pobehovali po lese take potvory, ze by ma zlozili na 0,2 rany.
Ale nasiel som opustenu lodku malu, ktora sa hojdala vo vlnach (moc pekne), tak som si ju chcel ukradnut, ale neslo to, uz niekoho bola.

Edited by - Aenstrius on 11/12/2006 21:50:50
Go to Top of Page

Mocnor
Starting Member

44 Posts

Posted - 11/12/2006 :  21:50:39  Show Profile  Send Mocnor an ICQ Message Send Mocnor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Nebude to stat za to.... bejt tebou tak si to neobjednavam.

na zaklade ceho ? hrajes betu ?
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 12/12/2006 :  01:00:09  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Asi takhle, tezko se domluvite zda je to ok nebo ne, kdyz nevite, co kdo preferuje, co ocekava a co nechce

Treba za me, ja uz objednal a duvody jsou nasledujici :
- po vice nez 2 letech pujdu do nove hry (z EQ2)
- ocekavam expovani, kde expa poleze pomalu, tzn. do top bych si pral pul roku (ale spokojen budu, kdyz to bude trvat vic jak 3 mesice )
- vetsi obtiznost hry nez EQ2 - postih za smrt, corpse recovery, nutny "rucni" pohyb v boji, lepsi social agro management a slozitost pullu
- udajne opravdu pekny craft
- bud PvE nebo :hlidane: PvP

A co jsem zatim videl sam v bete nebo slysel od lidi z bety, tak tohle VG splnuje a tak dotoho jdu

Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 12/12/2006 :  09:21:35  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Takze panove,zatim to vypada slibne.Tohle mi dneska doslo ohledne toho preorder boxu.

Online CD Key
------------------------------------------------------
Order Number: XXX
Detailed Invoice: /index/account_history_info.php?order_id=XXX
Date Ordered: Thursday 07 December, 2006

The comments for your order are

Notice Regarding your purchase of Vanguard Pre-Sale with BETA.

We are happy to report that we have received this title in stock. We will start delivering the key codes as soon as we have the actual software uploaded to our website.

The pre-sale kit is very basic and only includes 1 DVD , a unique code to allow you access to the OPEN Beta and the 3-day head start along with the Pre-Sale bonus item for you character once the game goes live.

The DVD includes features like Artwork, desktop wallpapers, guild mail creator, and a basic BETA client. You can install the beta client from the disk though you won't gain access to BETA until they move to open beta.

Because our service is an Email service and we don't actually ship software (unless you add shipping to your order) we relied on the manufactures to host the game clients for us. In this case, at least not at this point there is no client you can download from them. We will be offering you the ability to download the DVD that come with the pre-sale package directly from our website so you can get the game client installed, and play with some of the features available on the disk.

We are currently in the process of uploading the disk to our web host and it likely won't be available for you to download for another 48 hours. Once the file is uploaded to our website we will give you a download name and password and email you the key code associated with your purchase.

You should make sure you have at least 5gigs of hard drive space available. And you will need Directx 10 to play the BETA once it becomes available. If you don't already have the latest Directx you can download it for free at: http://www.microsoft.com/windows/directx/default.mspx

In addition to your key code and disk download we will be offering all our pre-sale customers a $4.00 coupon code you may use to purchase the retail version, or collector's edition. Vanguard is set to be released January 29th, 2007. However this date is subject to change.

Thank you for your order.
CustomerService@OnlineCDKey.com

Your order has been updated to the following status.

New status: Pre-Sale Pending

Please reply to this email if you have any questions.

Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 12/12/2006 :  10:49:55  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by FUFICEK

Jinak co se tyce toho predplatnyho final verzi jsem objednal na

http://www.gamestop.com/search.asp?Ntk=TitleKeyword&Ntx=mode%2Bmatchallpartial&Ntt=vanguard&N=0&find.x=0&find.y=0&find=Search

A z toho gamestopu si to objednal s akym poštovným, please?
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 12/12/2006 :  11:06:48  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
No z gamestopu je to postovny krvavy,do CR je to tusim 59,99$.Objednaval jsem ihned kdyz byla ofic. moznost preorderu.To ovsem jeste nikdo netusil, ze pro preoder box si budes muset dojit jeko nejakej tydyt do kamennyho kramu v eeeeemerice.Jinak ja sem objednaval 3 kusy takze postovny vyjde zhruba na polovinu ceny tech tri krabic s hrou
Ted uz jen aby to vydali nejak rozumne,pokud mozno ne v breznu

Edited by - FUFICEK on 12/12/2006 11:08:27
Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 12/12/2006 :  20:04:25  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
Z mého pohledu, proč jít do téhle hry je hlavně potenciál, který hra má (kromě toho, že není žádná jiná volba, EQ2 bych po skoro dvou letech označil za "na99%uzavřenou" kapitolu, přestože na něj budu vzpomínat jako na to nejlepší, co jsem kdy hrál... ostatní mě počínaje LA, WoW, D&D moc neoslovily). Viděl jsem sice pouze videa, screeny, pročetl všemožná fóra... a udělal jsem si obrázek, který na 99% splňuje mé požadavky. Velký a zajímavý svět, spousta questů, dobrá grafika, pomalé levelování, zajímavý craft, spousta předmětů, nové možnosti jako plavby lodí, diplomacie a hlavně neznámé prostředí, kde člověk neví, po čem šlape, kdo na něj vyskočí atd. Pokud někdo uvádí jako zápor, že se jedná o EQ3, já to naopak počítám jako klad. Kdyby vzali EQ2, posadili ho do jiných map, udělali 2000 nových questů, trošku pozměnili skilly a povolání, hned bych do toho šel :-) Doufám, že z velké části to přinese právě VG. Jediné, čeho se zatím trošku bojím je HW náročnost (spokojil bych se se stejnou, jako mělo EQ2).
PS. momentálně přemýšlím, kde by bylo nejlepší to předobjednat, rád bych přivítal komentáře, kdo má jaké zkušenosti...já zatím objednával jen přes digital download.

Edited by - cimrek on 12/12/2006 20:06:13
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/12/2006 :  22:51:26  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
kdo jste si objednali preorder napiste sem prosim odkud, dekuju

lastfm

Edited by - Rashaverak on 12/12/2006 22:54:49
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 13/12/2006 :  01:02:55  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Myslis preorder box nebo preorder regulerni hry?

Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 13/12/2006 :  01:16:39  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Jinak plnou hru bych asi doporucil objednat z www.cdromshop.com . Zatim me nikdy nezklamali kluci jedni kanadsky.A hlavne maji asi uplne nejlevnejsi shipping,tusim ze to bylo neco okolo 16$ pres registrovanou leteckou postu,domu ti to pak dorazi nejakym kuryrem(u me to byla tusim UPS).

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 13/12/2006 :  07:10:51  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cimrek
Jediné, čeho se zatím trošku bojím je HW náročnost (spokojil bych se se stejnou, jako mělo EQ2).
Je to horsi, EQ2 slo hrat i v bete kde byla tuna debug scriptu a final to posoupnou nahoru takze prumerny stroj mohl slusne hrat.
VG je nehratelny na nadprumeru v bete, hratelny se skubanim na novem zeleze. Doufam ze to v releasu zlepsi, protoze jinak si to moc lidi nezahraje (ano 5fps pri 5ti lidech v dungu moc na hrani neni).

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 13/12/2006 :  09:25:38  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Tak toto som skutocne necakal. Cerstva novinka z beta fora:

"... we are pleased to announce that Phase 4 of beta will be starting tomorrow (Wednesday) morning ..."

Pre jazykovo nezdatnych:
Dnes, v stredu 13.12.2006 niekedy vecer (po prepocitani casovej zony) by sa mala zacat nova faza bety s poradovym cislom 4.
Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 13/12/2006 :  09:40:43  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
Tím pádem by termín 29.1.2006 nemusel být nereálný.

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/12/2006 :  11:04:33  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno pokud chteji konkurovat TBC tak to bych jim chtel poprat hodne stesti.budou ho potrebovat...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 13/12/2006 :  11:36:14  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Beta 4 uz dnes? SUPER!!!!! To by mohlo znamenat ze uz tam dneska nahodi temer finalni verzi sveta a uz se budou jen mirne nastavovat nejaky mechanismy.Pokud se neprijde na zavaznou chybu tak uz si dovolim plne duverovat tomu konci ledna a uz pomalu stradam na R600 (bo 8800 neni spatna,ale je to nVidia )

Edited by - FUFICEK on 13/12/2006 11:37:33
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 13/12/2006 :  11:58:40  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Jinak k tomu TBC (docela zajimava zkratka). Jako nechapu co na tom datadisku kazdej vidi,ja koukal na obsah a shledavam ho uplne standartnim.Normalni nastavena kase ,ktera pridava standartni veci jako kazdej jinej datadisk(kus herniho sveta,novy rasy,novy skilly a kouzla),prinasi prvky co okopirovali odjinud(letajici mounty,epicky moby),trosicku dodelali PvP.Navic me udivuje jedna vec a to volitelna obtiznost dungeonu (??????).Vzhledem na to jakou dobu jim trvala vyroba toho datadisku bych rekl,ze zadna slava.... Mam snad bejt unesenej ze stovek novejch questu (kdyz vsechny budou urcite zas podobny tem,ktery se delaji dnes) nebo stovek novejch itemu (aby taky ne kdyz pridali jewelcrafting ze?).A uz vubec nejsem unesenej tim ,ze blizard zacina vykradat hry z vlastni staje(ad.socketed item).

Abych to shrnul,tenhle datadisk je podle me ocekavanej obrovsko masou lidi jen proto,ze z tohoto produktu konecne udela (mozna) zabavnou hru.

VYJADRIL JSEM POUZE SVUJ OSOBNI NAZOR.Nejsem hracem WoW( a to sem se vazne cely dva dny snazil,co jsem mohl).Pokud si nekdo mysli neco jinyho, klidne na me kricte

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,44 seconds. on eygor Snitz Forums 2000