Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 16:38:14
|
Znova jsem koukal na http://blogs.parc.com/playon/archives/2005/07/leveling_time_b.html
potom co jsem dohral maga na 30 a paladina na 30 a neprijde mne, ze by to bylo az tak moc rozdilne jako je na te tabulce. Zkousel jsem i rogueho do 20tky a potom teprve maga a prislo mne ze mag expil daleko rychleji.
Kdo z vas tu dojel vice povolani nekam vejs.. prijde vam to taky jinak nez uvadi ta tabule? Vseobecne mne prijde divny ze by priest byl tak rychlej a hunter tak pomalej vexpeni
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 16:55:28
|
Sorry but who cares really?
Ak expis rovnaku fakciu viackrat tak sa zakazdym doba levelovania skracuje. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 17:07:04
|
muze nekdo rict kdo ma zkusenost proc se druid leveluje pomalu ? :)
heal, bearform, roots ... no nevim :) maly dmg nebo co ? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 17:35:33
|
quote: Originally posted by Colldor
muze nekdo rict kdo ma zkusenost proc se druid leveluje pomalu ? :)
heal, bearform, roots ... no nevim :) maly dmg nebo co ?
lvluje se opravdu velice pomalu, můžu porovnávat druida s warlockem, tak ve zkratce:
druid: - buď bojuješ tak, že po boji máš skoro plnou manu a skoro plný HP, pak ale potvoru zabíjíš nechutně dlouho - nebo bojuješ tak, že potvoru zabiješ relativně rychle (na druidovský poměry - i tak je to pomalý ;)) pak ale musíš každou chvíli čekat na manu
warlock: - jedeš dmg dotama + hůlkou + petem, dps vcelku brutální, stále plná mana i HP, rozděluješ agro mezi peta a sebe, peta doplníš během pár sekund na full HP (skill který ubýrá hp tobě, ale petovi dává o hodně víc), navíc máš skill, kterej přesouvá hp do many, takže se ti pořád doplňuje oboje najednou (když teda nemáš full manu a málo hp, ale to se nestává), navíc máš stone (taková heal flaška zadarmo - jen za shard) a navíc máš drain life, kterym se můžeš léčit i když bojuješ...
no prostě druid není dmg dealer a je v tomto imo i o dost horší než priest, nevim teda moc jak po revampu, ale co jsem si s tím tak trošku hrál tak na papíře to vypadá líp než potom ve skutečnosti |
offline |
Edited by - Cotouch on 20/10/2005 17:37:37 |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 18:43:35
|
Jak to vidite v pvp, ktery class ma relativne navrch i proti presile? |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 18:45:24
|
K tomu druidovi, pokud beru specializaci na feral, tak by mel byt celkem s dps v pohode, ne? |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 19:15:35
|
quote: Originally posted by Nisha
Jak to vidite v pvp, ktery class ma relativne navrch i proti presile?
Kterýkoliv, pokud je v dobrých rukou...(přesilu beru max 3 opponenty-stejného lvlu samozřejmě)
K tomu druidovi, pokud beru specializaci na feral, tak by mel byt celkem s dps v pohode, ne?
Proč jet feral, když si můžu vzít rogue, že? |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 20/10/2005 19:16:45 |
 |
|
Garen
Starting Member
46 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 19:16:41
|
K tomu druidovi, pokud beru specializaci na feral, tak by mel byt celkem s dps v pohode, ne?
Bez dobre vybavy ne.A ani sni neni zas tak rychle kilovani.Furt je to pomale.Ale lepsi nez driv urcite. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 20:08:02
|
quote: Originally posted by Kořka
Kterýkoliv, pokud je v dobrých rukou...(přesilu beru max 3 opponenty-stejného lvlu samozřejmě)
Proč jet feral, když si můžu vzít rogue, že?
3 na 1 nema sanci nikdo .. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 20:18:07
|
quote: Originally posted by Stilgar
quote: Originally posted by Kořka
Proč jet feral, když si můžu vzít rogue, že?
3 na 1 nema sanci nikdo ..
War s reck. ano(vlastní zkušenost). Pokud potkáš pve gimpy, tak tu šanci máš, ale musí být obrovské štěstí, demence protivníků a někomu to může třeba i spadnout :p (a já napsal max. 3 oponenty, že...) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 21:05:25
|
no tak musíš počítat trošku normální protivníky |
offline |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 21:13:33
|
quote: Originally posted by Cotouch
no tak musíš počítat trošku normální protivníky
Tak když budeš počíat normální protivníky, tak ani 2 vs 1 nikdy nevyhraješ, takže celá debata o boji proti přečíslení postrádá smysl(aneb theorycraft ftl ^^) |
Arokh Estarioll |
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 21:32:20
|
zalezi na akom leveli, s akou vybavou a proti akym protivnikom :) napriklad pri pre-lvl60 alebo nevybavenych lvl 60 ma CC orientovany warlock (succuba/engineering) realnu sancu ak natrafi na spravne classy + rasy (+ noobov) ... na druhu stranu staci aby narazil na jedneho BM spec huntera ;)
to je len priklad ze niekedy sa da ak su spravne okolnosti, a niekedy nie, velku ulohu hra samozrejme skill a moment prekvapenia |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 21:49:53
|
To je zas diskuze .... zas porovnavate neporovnatelne. Kdyz potkam 3 n0by tak je zabiju s cimkoliv , kdyz 3 n00bove potkaji 1 profi hrace , tak on je zabije vsecky. Ale klidne si pokracujte v hloupe diskuzi dal. Ze se toho zucastnis ty korka me udivuje. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 21:57:44
|
quote: Originally posted by Bulway
Ale klidne si pokracujte v hloupe diskuzi dal. Ze se toho zucastnis ty korka me udivuje.
Postcount 4 life (píšu prezentačku do angliny => nuda => forum) |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 20/10/2005 21:58:00 |
 |
|
Heru
Starting Member
22 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 01:15:29
|
lvl 1- 60 Druid: 22.5 Hunter: 21.1 Mage: 18.7 Paladins: 21.0 Priest: 18.9 Rogue: 19.9 Shaman: 19.5 Warlock: 20.8 Warrior: 20.5
Tak to je trochu blbost, já měl palou na 60ce za 14 dní a to jsem se max coural, hodně lidí má pod 10 ... |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 04:03:41
|
tak musis to brat realne ... a ne ze rogue sunda 4 lidi naraz
sap jednoho, charge_sap helmou druhyho vanish swap na MC helmu, Ambush, BS 3tiho, MC 4tyho, dodelani 3tiho. sam + MC sunda dalsiho, preparation, vanish, Ambush, BS dodela 3tiho a 4tyho si poda naferovku
musis to brat realne proti oponentovi a tam fakt nemas proti 2 na 1 moc co sanci .. leda tak se pokusit jednoho z nich sejmout ... a proti 3 ses zcela v pytli .. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 21/10/2005 04:04:27 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 10:36:40
|
Jedine hunter pokud se pripravi = past, pet, spomalit a kotit. Videl jsem ve vic hunter videa jak davaj i 4 lidi najednou (kazdej lvl 60) - i kdyz samozrejme podminka je aby ty lidi ktere vrazi byli tak trosku lamy ;) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 12:17:45
|
V zásadě souhlasím s tím, že při určité kombinaci classů by někdo mohl 1v2 vyhrát. Myslím třeba mage, když by na jeho protivníkovi vydržel sheep, než sejme druhýho. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 13:42:06
|
Jedine hunter pokud se pripravi = past, pet, spomalit a kotit. Videl jsem ve vic hunter videa jak davaj i 4 lidi najednou (kazdej lvl 60) - i kdyz samozrejme podminka je aby ty lidi ktere vrazi byli tak trosku lamy ;)
video = souboje vytrzeny z kontextu naskladany za sebe
viz. world of roguecraft ... ten clovek musel na kazdou natocenou sekvenci umrit tak 20x :p
videa jsou pro zabavu a pro to aby kdyz to povolani hrajes, ti pomohli v objeveni nejaky novy taktiky kterou neznas rozhodne nemuzes dle toho soudit silu toho classu :p 4vs1 je impossible, pokud nehrajes proti uplnejm blbcum |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 19:06:38
|
quote: Originally posted by Mefisto
Jedine hunter pokud se pripravi = past, pet, spomalit a kotit. Videl jsem ve vic hunter videa jak davaj i 4 lidi najednou (kazdej lvl 60) - i kdyz samozrejme podminka je aby ty lidi ktere vrazi byli tak trosku lamy ;)
video = souboje vytrzeny z kontextu naskladany za sebe
viz. world of roguecraft ... ten clovek musel na kazdou natocenou sekvenci umrit tak 20x :p
videa jsou pro zabavu a pro to aby kdyz to povolani hrajes, ti pomohli v objeveni nejaky novy taktiky kterou neznas rozhodne nemuzes dle toho soudit silu toho classu :p 4vs1 je impossible, pokud nehrajes proti uplnejm blbcum
Snad jediny video s roguem co neni vytrhavany z kontextu, nejsou to jen vyhry a ukazky jak je danej clovek imba atd, narozdil od roguecraftu atd je imho Ming vs XYZ (14rank Hunter / warr se spinal reaperem / HW shadow priest atd). Nic nevytrhava z kontextu, jen duely. Nevystrihava svoje prohry (napr vs 14rank hunter chcipa vic nez vyhrava). Jinak ty videa sou opravdu jen pro zabavu. |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 19:08:34
|
rogue ktery prekvapi dvojici ma sanci ji zabit. Sap, nasledny blind. zabiti jednoho, pokud nestihne vanish, pouziti preparationu atd atd... |
Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 20:25:18
|
omg prosim muze nejakej moderator smazat ten offtopic aneb reakce na Nishu??
ja zalozim topic na tema PvE - jak kdo rychle leveluje a proc
a prijde nekdo a zepta se na uplne neco jinyho, navic total picovinu co uz se probira v X jinejch topicach a hafec lidi to tu zacne zasirat..
piste sem jen vase poznaky co se tyka casu levelovani/duvod.. hlavne zda se vam zda ten web pravdivy ci ne (imho se tam bere 1st char.. tzn neznalost sveta) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 09:57:30
|
Kdyz to tak vezmu, tak hodne zalezi, kdo u toho sedi, bo kdyz to vezmu takle, tak jsem zacinal s druidem, a na 60 lvl, jsem ho dotahnul asi za 2 mesice, ale kluk co zacinal stejne jako ja, a take druida, tak ho udelal asi o 14 dni driv. Zalezi na mnoha vecech, at je to v jakych partach chodis instance, nebo kolik vydelavas, atd. atd Proto si myslim, ze kdyz budes jo dobry hrac, a budes mit obrovsky stesti na vsechno, tak mas sanci i jako druid se dostat na 60 lvl driv jak warlock |
 |
|
Roman76
New Member

129 Posts |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 12:51:58
|
quote: Originally posted by Heru
lvl 1- 60 Druid: 22.5 Hunter: 21.1 Mage: 18.7 Paladins: 21.0 Priest: 18.9 Rogue: 19.9 Shaman: 19.5 Warlock: 20.8 Warrior: 20.5
Tak to je trochu blbost, já měl palou na 60ce za 14 dní a to jsem se max coural, hodně lidí má pod 10 ...
ani ne ja mam 31 a mam teprv 58lvl:P |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
|
Topic  |
|