Author |
Topic  |
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 20:15:55
|
quote: Originally posted by Nisha Ale nechapu jednu vec, jak ten hunter (par radku vys odkaz) mohl davat presilu i na svym lvlu  Je tak dobry nebo myslite ze je to proste hezky sestrihane? 
Jeho skill>tvůj(pravděpodobně)... easy Každý class je do pvp dobrý, ale ono totiž záleží i na tom, co se nachází mezi klávesnicí a židlí. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 20:32:37
|
quote: Originally posted by Kořka
quote: Originally posted by Nisha Ale nechapu jednu vec, jak ten hunter (par radku vys odkaz) mohl davat presilu i na svym lvlu  Je tak dobry nebo myslite ze je to proste hezky sestrihane? 
Jeho skill>tvůj(pravděpodobně)... easy Každý class je do pvp dobrý, ale ono totiž záleží i na tom, co se nachází mezi klávesnicí a židlí.
Holka co nikdy nehrala zadne hry, ale totalne propadla WoWu.  Je mi jasne že za dva měsíce (vlastně od srpna 3) se asi nenaucim hrat dokonale, dyť mám taky svůj první postavu a ještě mi 4 lvly do 60ky chybí :)
Proto taky hledám rady a tipy kde se dá  Snad už v tom tak uplně blba nejsem, davat si ostatni už umim, ale občas prostě... |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 20:39:18
|
troll je ten spravny posuk ... ;) "I kill two dwarves in da monrnin'. I kill two dwarves at night. I kill two dwarves in da aftanoon, and den I feel alright. I kill two dwarves in time of peace and two in time of war. I kill two dwarves before I kill two dwarves, and then I kill two more. " la la la
quote: Originally posted by JerzeeG tak tak.. a obzvlast kdyz se zasmeji nebo delaji /rude.. to jsou proste k sezrani.. 
az na tie warriorky, kto to ma vylupavat z toho plate brnenia kvoli takej jednohubke ;) ale aspon viem na co ho potrebuju ... "You know, squirrels can be deadly when cornered." 
BTW http://wowvault.ign.com/View.php?view=Voices.List&category_select_id=1 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2005 : 20:55:32
|
quote: Originally posted by puki
troll je ten spravny posuk ... ;) "I kill two dwarves in da monrnin'. I kill two dwarves at night. I kill two dwarves in da aftanoon, and den I feel alright. I kill two dwarves in time of peace and two in time of war. I kill two dwarves before I kill two dwarves, and then I kill two more. " la la la
Roflcopter! Ježiši! Blizzardům, co se týče humoru, to fakt pálí...(=imitace písničky od Boba Marleyho). A dík za ten odkaz  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 08:56:16
|
quote: Originally posted by Kořka
quote: Originally posted by puki
Roflcopter! Ježiši! Blizzardům, co se týče humoru, to fakt pálí...(=imitace písničky od Boba Marleyho). A dík za ten odkaz 
http://www.blizzplanet.com/modules.php?action=Content&pa=showpage&pid=91 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 21/10/2005 : 09:49:46
|
quote: Originally posted by Nisha Kruci, ja fakt nevim za co hrat. Nechci byt primarne healer, ale chci se mit moznost healovat (nesnasim jak se zacnu trochu angazovat v boji a kazdy na me rve healuj .
Ted budu trochu vulgarni, ale shadow priest v grupe a v instanci je na hovno, protoze grupa potrebuje healera. Stejne tak v PvP zastavam nazor, ze staci zakladni DOTY a pokud je priest v PvP grupe, tak ocekavam, ze bude healovat. V mych ocich je shadow priest solo only class. quote:
Chtela sem rychle expit, ale uz me zajima jen jedna vec, ktery class je dobry na pvp a troufne si i na presilu. Ted hraju za shadow priesta, je velmi dobry, ale presilu (samozrejmne mam na mysli nizsi lvly) moc nedavam. Mage, shaman a warr me pekne podrtili, a to byli jen na lvl35-40 :S Trvalo mi dost dlouho nez sem je dala, jeden mi stejne zdrhnul (diky bohu, asi si nevsim ze mi stacila jedna rana do hrobu) :(
Podle me hledas imba char, ktery bude kosit vsechno co potka. Nic takovy neni a nebude. Je to vsechno o tvym skillu a stesti. Pokud dokazes zabit dva na stejnym levelu jsi dobra, pokud tri mas stesti (v jistych pripadech to muze byt i skillem), pokud ctyri jsou to idioti . U maga se to zjednodusuje diky ovci.quote:
Ale nechapu jednu vec, jak ten hunter (par radku vys odkaz) mohl davat presilu i na svym lvlu 
Protoze si hodi treba freezing trap, protoze dobre managuje peta, protoze pouziva windclap, distracting shoty, granaty?? Ja nevim. Taky davam obcas dva stejny levely, kdyz na to prijde. Ale proste zalezi na mnoha okolnostech (procne ti extra swing, padne par critu, neresne ti intimi, mas dostatek rage z pocatku, chargnes ho prvni...atd...) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 21/10/2005 09:50:57 |
 |
|
Topic  |
|
|
|