Author |
Topic  |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/10/2005 : 15:55:27
|
Co se leavovani tyce, tak mam pocit, ze to dela spis horda. Jen jednou se mi stalo, ze leavnula aliance, ale zato levnula cela a zbyli tam jen 3 chudaci :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 10/10/2005 : 17:20:13
|
quote: Originally posted by simir
quote: Originally posted by Colldor
simir = warrior ktery umi max nekoho zabit v zergu a pak /rude-ovat makrem ;) poz. mam i screens ale je to zbytecna pruda postovat, ale kdyby nekdo chtel ...
i tak se dá, musím si nějak zpříjemnit špatné chvilky v AB (třeba když mám na sobě 2rogue co mě drží ve stuntu a warra co do mě ješte vali, tak už se jen dívám, ale mávat se mi nechce , ale alespoň neleavuji když vás vidím, narodzdíl od jiných...
No pokud si s tim leavem myslel na me, tak ano, jednou jsem odesel z AB kdyz bylo napsano ze AB konci kvuli nedostatku lidi. Holt 5 horde proti 15 aliku neni zrovna kombinace ktera slibuje kvalitni zabavu 
kazdopadne od tedka mas pro me novy jmeno, lidskej valecniku: simirude ! cya in AB ! :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 10/10/2005 17:22:21 |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 10/10/2005 : 18:44:20
|
quote: Originally posted by simir
simir = warrior ktery umi max nekoho zabit v zergu a pak /rude-ovat makrem ;) poz. mam i screens ale je to zbytecna pruda postovat, ale kdyby nekdo chtel ...
i tak se dá, musím si nějak zpříjemnit špatné chvilky v AB (třeba když mám na sobě 2rogue co mě drží ve stuntu a warra co do mě ješte vali, tak už se jen dívám, ale mávat se mi nechce , ale alespoň neleavuji když vás vidím, narodzdíl od jiných...
No pokud si s tim leavem myslel na me, tak ano, jednou jsem odesel z AB kdyz bylo napsano ze AB konci kvuli nedostatku lidi. Holt 5 horde proti 15 aliku neni zrovna kombinace ktera slibuje kvalitni zabavu 
kazdopadne od tedka mas pro me novy jmeno, lidskej valecniku: simirude ! cya in AB ! :)
lol, neber si vsechno k srdci co tady píšu, měl sem namysly své spolubojovníky kteří vstoupí do abčka kouknou kdo proti nim stojí a leavnou.
Cya in game !  |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
Edited by - simir on 10/10/2005 18:47:01 |
 |
|
Topic  |
|
|
|