Author |
Topic  |
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 18:36:56
|
quote: Originally posted by Stilgar
quote: Originally posted by Cuk0r
quote: Originally posted by Threepio
2 Stilgarr Consecration samozrejme capture vlajky prerusi...
neprerusi ak si zacal brat vlajku predtym ako pala pusti consecration
a inak sa mi to celkom paci ted vo WSG sa alici stazovali na shamanov ted si horda stazuje na paladinov v AB  
a oboje sou nesmyslny whiny ...
snadna odpoved:
Re_roll PvE, problem solved, bye.
tak jak je to s tou vlajkou Stilgare? ted som uplne mimo...ja som sa na Consecration davno vybodol tak som toto nemohol testovat ale co sme sa bavili na realm fore o AV(uz davno) tak tam hordaci tvrdili ze im consecration neprerusil ked uz zacali brat vlajku... |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 19:09:42
|
me consecration (z pohledu hordy) v pripade ze beru vlajku pribehne pal a hodi to nikdy neinteruptnulo a z toho taky vychazim (magma totem prerusuju spolehlive )
a jako pal soudit nemuzu do sem 16 retr 35 holy a Consec nemam (ted, casem se uvidi) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 19:57:49
|
tak mam suprovou zkusenost z AB lognu se tuhej resnu se tuhej resnu se prohrali sme tomu rikam rychlost:) |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/09/2005 : 21:26:06
|
Ked hrame guild AB tak je normalna vyhra do 6tich minut proti random alianci. Proste zabereme vsetkych 5 spotov a bezime do aliance base a killujeme ich hned ako sa narodia. |
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 08:15:47
|
Ja bych rekl ze Stilgar toho vi o paladinech mnohem vic jak nekteri co to hrajou uz od zacatka (paladina). Podle me v AB kdyz brani rogue tak to udrzi mnohem dyl jak pala. Me se to podarilo udrzel asi minutu, samozrejme ze sem pouzivl vsechny talenty ale udrzel sem to.
Concentracka neprerusuje nic to uz je znamy z av. |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243 |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 09:13:08
|
Concentration zabirani vlajky opravdu neprerusi.. to mam spolehlive vyzkouseny. A Stilgar vi o palatech opravdu dost... ty Grevene evidentne ne... |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 10:54:46
|
no concentration spolahlive neprerusi branie vlajky to viem aj bez skusania lebo je to aura 
co sa tyka rogue vs paladin v obrane tak so vsetkymi cd to udrzi pala dlhsie ako rogue  rogue by som poslal radsej do utoku kedze sam moze brat vlajku aj 4 ludom  |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
Roarke
Starting Member
44 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 11:13:54
|
no concentration spolahlive neprerusi branie vlajky to viem aj bez skusania lebo je to aura 
co sa tyka rogue vs paladin v obrane tak so vsetkymi cd to udrzi pala dlhsie ako rogue  rogue by som poslal radsej do utoku kedze sam moze brat vlajku aj 4 ludom 
tak to kazdopane.. i kdyz zalezi kolik jich je proti.. kdyz jsou dva, tak je lepsi rogue.. jedneho sapne a druheho umlati a pokud to prezije ,tak umlati i toho prvniho.. pokud jsou tri, tak uz je bez sance..
ale spis si myslim,ze jelepsi smichana obrana.. rogue,mag a priest/druid.. ubrani vlajku i proti 5-6 hordakum.. samozrejmne zalezi i na vybave a skillu..
Roarke
P.S. Zdravim Vrazdu :D
|
 |
|
Threepio
nic

126 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 11:32:15
|
mno ja vim zase na 100% ze mi consecration brani vlajky zrusi, a to kdyz ji zacnu brat, pala pribehne a hodi ji, tak jamile prvni tick da dmg tak failnu, nejsem si jist nicmene jestlize tam consecration uz je a ja do toho vstoupim a zacnu brat, testovano od zacatku tydne nepretrzite, vzhledem k tomu ze casto tam byl pouze paladin a jeden clovek se mnou tak to ani nikdo jiny zrusit nemohl a v combat logu zadny jiny dmg/hit/cokoliv nebylo. |
Tak trosku...klokan |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 11:59:01
|
quote: Originally posted by Roarke tak to kazdopane.. i kdyz zalezi kolik jich je proti.. kdyz jsou dva, tak je lepsi rogue.. jedneho sapne a druheho umlati a pokud to prezije ,tak umlati i toho prvniho.. pokud jsou tri, tak uz je bez sance..
Pokud to nejsou plechovky (plate), ktere zabijis moc dlouho, tak se daji zvladnout s prehledem 3, ale nekdy taky neudelas jako rogue nic, kdyz tam mas mezi nema huntera, ktery hodi past a jeste stoji na ni. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 21/09/2005 : 16:41:28
|
co sa tyka rogue vs paladin v obrane tak so vsetkymi cd to udrzi pala dlhsie ako rogue  rogue by som poslal radsej do utoku kedze sam moze brat vlajku aj 4 ludom 
jo to je od blizzardu pekna swinarna Consecration a Consetration ... :p
neco jak u Shamana Enhancement talent tree a vsechny ty gumy rikaj enchancement
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 23/09/2005 : 09:47:55
|
Já bohužel nemám zkušenosti z AV exploitovánim, protože na Thunderhornu jede AV tak jednou za měsíc, protože je na serveru málo hordy :(, ale ve WG vždy expolitovala jen horda, v AB na nic zatim nikdo nepřišel, naštěstí. Mám tedy opačnou zkušenost, u nás hraje za hordu více vyčůranků co kazí hru jako Nobless a Navles co snad nedělají nic jiného než hledají chyby v texturách. |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
 |
|
xerno
Starting Member
8 Posts |
Posted - 23/09/2005 : 10:32:34
|
Dnes bol vydany hotfix. Fakt ze nechapem postoj blizzardu, v AV si alici veselo exploituju mesiac a nic sa nedialo... |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 23/09/2005 : 10:51:56
|
quote: Originally posted by xerno
Dnes bol vydany hotfix. Fakt ze nechapem postoj blizzardu, v AV si alici veselo exploituju mesiac a nic sa nedialo...
a nebo to znamena ze to chozeni po skale v av neni exploit    |
 |
|
hix
Starting Member
5 Posts |
Posted - 27/09/2005 : 10:33:14
|
ad consecration - abych zabranil zabrani, musim ho dat driv nez zacne nepritel zabirat. pokud uz zacal zabirat, tak mi consecration nepomuze a musim do nej rucne. |
 |
|
Topic  |
|