Author |
Topic  |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 08:26:20
|
Mozno Vam to pride ako taky vseobecny rant, ale v poslednych dnoch ked som zacal s altom chodit instance aj mimo guildy, tak zacinam nechapat. Konkretne Shamani (obaja cze): Shaman 1: nehealuje, pretoze jeho healy nie su take 'specky' ako ma priest earthshocky (elemental) vs treanti v DMW vysledok: skoro vzdy mrtvy, "dyt ja pouzivam ES vzdy", ked som complainoval, leavol partu. Shaman 2: BRD aoe party, healer druid, shaman. Mag umiera, shaman s plnou manou. Preco nehealujes? Muj heal je 3sec cast. A LHW? Ale ten healuje iba za 500!
/rant off (bored at work)
|
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
| |
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 09:10:40
|
tohohle paláta jsem nepotkal osobně já, ale někdo z guildy..
Palát: Máš Divine Intervention? Ano. A proč jsi ju nepoužil? Protože nevím co dělá. |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 10:22:14
|
Co je lepsie ako random pickupy ?  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 10:24:31
|
random pickup raidy |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 11:29:13
|
quote: Originally posted by Seth
random pickup raidy
Neco ve stylu: LFG SCHOLO, LBRS, UBRS, Onyxia, MC nebo LFM MC (39spots left) ?  Tohle sem parkrat videl spamovat v IF  |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 04/09/2005 : 11:44:07
|
quote: Originally posted by frantar
Palát: Máš Divine Intervention? Ano. A proč jsi ju nepoužil? Protože nevím co dělá.
v LBRS sme donutili palata, aby si po instanci sel koupit skill divine interv.. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 10:17:17
|
quote: Originally posted by Pharoxx
quote: Originally posted by Seth
random pickup raidy
Neco ve stylu: LFG SCHOLO, LBRS, UBRS, Onyxia, MC nebo LFM MC (39spots left) ?  Tohle sem parkrat videl spamovat v IF 
SCHOLO, LBRS jako raid?  |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 10:47:24
|
quote: Originally posted by MegaDeath
quote: Originally posted by frantar
Palát: Máš Divine Intervention? Ano. A proč jsi ju nepoužil? Protože nevím co dělá.
v LBRS sme donutili palata, aby si po instanci sel koupit skill divine interv..
Já zas potkal wara level 59 kterýmu sem radil kde získat def stance... |
Edited by - Rakhen on 05/09/2005 10:47:45 |
 |
|
Sláine
Starting Member
27 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 10:58:22
|
No nebudu tak osklivej,abych dotycneho prasknul,ale je fakt,ze jeden z nasich Warrioru nemel do lvlu 55 berserker stance a divil se,jaktoze nemuze pouzivat nektery ability  |
Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 11:02:07
|
quote: Originally posted by Herbicid
SCHOLO, LBRS jako raid? 
Proc ne? Kdyz nejdes plnit kvesty tak je rozhodne vzit 10 lidi a normalne to zergnout kvuli dropu - casu to zabere mnohem min a za stejny cas muzes dat vice runu- vic bossu dole - vice pouzitelnych dropu |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 12:14:20
|
nic se nevyrovna placnuti Blessing of protection na MT a nasledna Innervace Rogua |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 13:03:08
|
Dobře také funguje salvation na MT  |
Ninjagon |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 14:04:52
|
A co takto super inteligentny magovia ktory si na seba hadzu Dumpen Magic (alebo aky je presny ten nazov) ked ideme niektore pasaze AE a su tam samy meele  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 15:00:00
|
magove s dumpen/amplify damage sou taky experti, to je fakt, prehazeny blessingy od paladinu sou na dennim poradku a nulovej heal dtto, nektery shamany taky clovek nedonuti lecit od "critadinu" ve valoru to ani necekam a kdyz prijdou do MC a maj jeden 2500 many a druhej s +int ringem 2700, tak je to obcas k placi |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 17:25:40
|
magove s dumpen/amplify damage sou taky experti, to je fakt, prehazeny blessingy od paladinu sou na dennim poradku a nulovej heal dtto, nektery shamany taky clovek nedonuti lecit od "critadinu" ve valoru to ani necekam a kdyz prijdou do MC a maj jeden 2500 many a druhej s +int ringem 2700, tak je to obcas k placi
Lol panáčku, proč by se měl shaman léčit? Každej přece ví, že shaman chodí do instancí aby pulloval shockem! |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 17:28:10
|
shocky a pull? ..to tam nemate priesta s mind blastem? |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 17:41:02
|
Kdysi dávno psal Mega že ještě nenašel paladina který by za něco stál, a já občas marně hledám použitelného šamana. A zlé zkušenosti mám i s druidy, bohužel většina z nich neustále přepíná do medvěda a zpět, mezitím spousta moonfire a když má dojít na heal-jsou out of mana. Přitom druidi kteří vědí co dělat jsou super healeři, a šamani jsou jako 2. healer taky v pohodě. Jenže dost jiných jim kazí pověst. |
Edited by - Magic on 05/09/2005 17:43:45 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 18:11:23
|
shocky a pull? ..to tam nemate priesta s mind blastem?
 |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 05/09/2005 : 18:11:26
|
quote: Originally posted by Magic
Kdysi dávno psal Mega že ještě nenašel paladina který by za něco stál, a já občas marně hledám použitelného šamana. A zlé zkušenosti mám i s druidy, bohužel většina z nich neustále přepíná do medvěda a zpět, mezitím spousta moonfire a když má dojít na heal-jsou out of mana. Přitom druidi kteří vědí co dělat jsou super healeři, a šamani jsou jako 2. healer taky v pohodě. Jenže dost jiných jim kazí pověst.
ano, druidi jsou skveli healeri a obcas se mi zda, ze jsou lepsi jak priesti (tak huraa do meele priesta ) |
o_O
|
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 06/09/2005 : 08:32:31
|
Resto druidi jsou příležitostí pro shadow priesty  |
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 09:11:29
|
Ty si zlyyyy, ty sa mu smejes ??? |
 |
|
UG
Starting Member
8 Posts |
Posted - 07/09/2005 : 12:38:39
|
Vcera mam taky skvelej zazitek se samanem. Wipli jsme a on dal self ress a pak resuje priesta. Vidime jak kouzli a najednou... zmizel. Spletl si recall s resem. Takhle jsme se uz fakt dlouho nezasmal.  |
Troggar Druid (60) Masurito WEB: http://masurito.web4u.cz/ Prihlasovani do raidu: http://www.netcafe.unas.cz/raid.php |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 08/09/2005 : 18:02:31
|
Já vzpomínám jak někdo v MC hodil portál (tuším šel pro potiony do banky) a lidi na to začali klikat, protože si to spletli se summonem  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 09/09/2005 : 09:44:37
|
Já tuhle rozvíjel teorii že shadow priest je úplně skvělej damagedealer (ale musí se vyvarovat mindblastu bo high ammount of threat) a jak ho blizzard zprasil těma kouzlama na léčení. To byl imho největší omyl, jinak ten class moh bejt dokonalej :) A všici priesti s tím souhlasili. |
Edited by - Rakhen on 09/09/2005 09:45:17 |
 |
|
Skilin
Starting Member
21 Posts |
Posted - 10/09/2005 : 20:05:14
|
Nebudu menovat ale muj zazitek s jednim "shadow mage". Scholo Wipe Twe proc si nehealoval ? Sem byl ve forme... A healovat nas bude kdo ? Ja myslel ze vas uhealuju pres vampiric...
a este jedne sem si vzpomel :) Scholo Wipe Twe proc si nehealoval ? Trenoval sem dagger.... Dyt sem kricel HEAL!! Mel sis dat bandazi... |
Mess with the best, die like the rest. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 12/09/2005 : 22:31:12
|
quote: Originally posted by Skilin
Nebudu menovat ale muj zazitek s jednim "shadow mage".
Lol co to je Shadow Mage? to bude v patchi 1.7 a jeste bude moct healovat? rofl |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
 |
|
|
Topic  |
|