Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 BG AV exploit - Czech ally
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:17:54  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
pohar trpelivosti pretekl
vazne si myslite, ze tenhle exploit se zabranim posledniho hrbitova bez jakohokoliv boje zustane nepotrestan?

za posledni tyden jsem byl v mnoha BG a ally VZDY pouzila tenhle exploit k vitezstvi. VZDY. Ale co me nejvic zarazi je to, ze se toho ucastni i cesti hraci a to i v pripadech, kdy jsou organizovani (20+ lidi z motion SA, CzH) a tudiz je vitezstvimnohem vice pravdepodobne

Jste fakt chudacci!

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:33:56  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Ale no tak sethe ;) to sis jeste nevsiml, ze aliance musi mit vzdy neco extra?

Co se AV BG tyce to, ze k nim do zakladny je pristup pres dlouhy most, na ktery krasne dostreli jejich vez to, ze u jejich HB stoji elite commander, ktereho je problem sundat i v parte protoze sebou vetsinou vezme i moby z HB (tzn moc stealth runu na HB nejde udelat) k tomu tenhle exploit. A jiste plno dalsich veci by se naslo (na ktere si momentalne nevzpomenu). Nerikam, ze zase my nemame v necem v AV BG vyhodu...jen si nejak sakra nemuzu vzpomenout v cem :)....aha uz vim mame shamany /ironie/

Zkratka Blizzard to alianci musi nejak ulehcit, kdyz min. 60% lidi z aliance jsou deti skolou povinne, ktere po nalogovani do WOW (pote co si snedi obed, ktery jim naservirovala maminka po prichodu ze skoly) vlezou do BG a spusti macro na bublinu, pseudo AE, heal, druhou bublinu, pseudo AE, ress :).

Ja uz se nad tim ani tak nepozastavuju, holt to blizzard musi opravit nejakym hotfix patchem, ale jestli hledas solidaritu mezi alianci (ted nemyslim uplne vsechny - ono i v radach hordy se par lidi najde), hledas spatne.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:35:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a horďáci to nedělají? zrovna minulý víkend mi o tom kolega povídal, že naběhnou na poslední hřbitov a hurá přes most.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:39:33  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
a prej ze sou alici ubreceny
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:41:40  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

a horďáci to nedělají? zrovna minulý víkend mi o tom kolega povídal, že naběhnou na poslední hřbitov a hurá přes most.

Ano hura pres most ;) ale tak to ma byt. A ne hura cestou kudy by vubec nemelo jit projit. Jedina pristupova cesta je skrz branu stejne tak jako u vas pres most.

Zamerne tu neuvadim kudy ze to ma jit....nehodlam tu navadet dalsi ubozaky. /napoveda...zacnete kopat tunel/

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:44:08  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

posledni hrbitov? ten pred mostem?
ja se tu bavim o POSLEDNIM hrbitove v BAZI - 2 obrazovky od generala

Nejhorsi na tom je, ze ally staci zabrat jeden HB - Iceblood a pak jen projet do nasi baze, exploitem obsadit HB a zbytek ally muze jit klidne umrit protoze se ressnou u generala a BG konci do 15 minut
Tohle mi vadi

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:50:40  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Tak ted se musim smat :D

1. Sem warrior a pushuju a hrbitov zabiram vzdy tak, ze jdu pres vase mrtvoly :)

2. Bych byt tebou mlcel, pac vas exploit na zabirani veze u nas v bazi tim, ze do ni skacete z kopce, na ktery se spravne nemate mit moznost tamtou cestou dostat, je to samy :)

3. Nikdy jsem nebyl v BG v raidu, kde by bylo vic jak 10 lidi z Motion, tak nevim, kde su sebral tech 20+

4. A jeste si stezuj na naky NPCko u hrbitova, kdyz pristup do vasi baze je totalni sux, protoze se jde pres dve velmi uzky branky, vsude se porad respawnuji a spamuji NPCcka a jeste musime prolezat skrz vez, takze kdyz horda chce, musi to ubranit. Takze tvoje argumenty, ze snad Alliance to ma lepe postavene, to je opravdu sranda :)

To ti opravdu natolik chybi sebereflexe ?

Cry me a river :)

http://motion.parba.cz

Edited by - Noztra on 01/08/2005 12:57:12
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:55:33  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Fakt je, že most do základny aliance se brání o něco líp než ta hordí brána, ale pak se zas u vás musí úzkou cestou do takového kopečka, kde to je také pěkná dead (aoe) zóna.
O tom, jak se zabírá poslední hřbitov - hutt v hordí základně podrobnosti nevím, sem si myslel že se tam někudy proplíží stealth (rogue/druid) commando, které to záškodnicky obsadí když vybije npc stráže, ale jak konkrétně a kudy jdou, nemám tušení.

Ninjagon
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/08/2005 :  12:57:12  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Ehm prijde ti to jako to samy?

1) kdyz je veskera horda uprostred mapy...exploitem se zabere nas HB v bazi vsichni alici se obetujou resnou se u nas a my nez se tam dostaneme je skoro konec.

2) my skocime do veze, ale to uz se bojuje jen ve vasi bazi tzn vsech 40 ally je na miste a ma sanci to tam branit. A docela uspesne brani...trva to i celkem dlouho obsadit tu vez. kdyz alik umre resne se par yardu od veze na zatim vcelku bezpecnem miste a bezi opet branit.

ANO musim uznat ze to je naprosto to same

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:00:16  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Ehm prijde ti to jako to samy?

1) kdyz je veskera horda uprostred mapy...exploitem se zabere nas HB v bazi vsichni alici se obetujou resnou se u nas a my nez se tam dostaneme je skoro konec.

2) my skocime do veze, ale to uz se bojuje jen ve vasi bazi tzn vsech 40 ally je na miste a ma sanci to tam branit. A docela uspesne brani...trva to i celkem dlouho obsadit tu vez. kdyz alik umre resne se par yardu od veze na zatim vcelku bezpecnem miste a bezi opet branit.

ANO musim uznat ze to je naprosto to same

Exploit jako exploit ... exploitujete vy, takze si nestezujte, ze to nekdo dela vam.

BTW ... vyhral jsem hodne Alteracu, ale nikdy jsem nezazil, ze by horda byla v pulce mapy a najednou nekdo zabral jejich hrbitov v bazi. Vzdycky jsme meli pod kontrolou frostwolf a nicili vas u vas v zakladne, kdyz jsme zabrali vas GY. Pokud se deje to, co pises, tak je to novinka poslednich nekolika malo dni, kdy jsem AV nehral, protoze do dnesniho dne jsem vyhru, jakou popisujes, nezaznamenal.

Edited by - Noztra on 01/08/2005 13:00:38
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:00:22  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

1. Sem warrior a pushuju a hrbitov zabiram vzdy tak, ze jdu pres vase mrtvoly :)

nemluvim o tobe

quote:
2. Bych byt tebou mlcel, pac vas exploit na zabirani veze u nas v bazi tim, ze do ni skacete z kopce, na ktery se spravne nemate mit moznost tamtou cestou dostat, je to samy :)

vzhledem k tomu, jak je navrzena ally zakladna je to fakt minimalni vyhoda
quote:

3. Nikdy jsem nebyl v BG v raidu, kde by bylo vic jak 10 lidi z Motion, tak nevim, kde su sebral tech 20+, asi jsi byl ozraly a videl dvojite :D

tak to si asi nehral ve ctvrtek a patek dopoledne

quote:

4. A jeste si stezuj na naky NPCko u hrbitova, kdyz pristup do vasi baze je totalni sux, protoze se jde pres dve velmi uzky branky, vsude se porad respawnuji a spamuji NPCcka a jeste musime prolezat skrz vez, takze kdyz horda chce, musi to ubranit. Takze tvoje argumenty, ze snad Alliance to ma lepe postavene, to je opravdu sranda :)

hehe preskoceni plotu do horde baze je opravdu tezky pristup do baze

quote:

To ti opravdu natolik chybi sebereflexe ?

sebereflexe mi nechybi, ale vadi mi ze lidi zneuzivaji bug ve hre k ziskani vyhody nad druhou stranou v mnozstvi vice nez velkem

[/quote]

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:01:33  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doufam ze si delas prdel ?
Tak si trosku srovnej co je to exploit
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:03:25  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Aha, takze to, ze vy zabirate vez bugem, to je v poradku a to se smi, ale ze nekdo zabira GY vam stejnym zpusobem, tak to se nesmi, a tuhle logiku rikate jen proto, ze Vez neni to same jako GY, tak tomu skutecne nerozumim :)

Pokud si mam srovnat v hlave, co je to exploit, tak v tom pripade si to srovnejte take.

A jak jsem psal, vami popisovany pripad jsem osobne nikdy v AV nezazil.

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:05:30  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jak jsem psal, vami popisovany pripad jsem osobne nikdy v AV nezazil.

edit: po noztrove vysvetleni to trochu umazu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 01/08/2005 13:09:06
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:05:54  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
[

BTW ... vyhral jsem hodne Alteracu, ale nikdy jsem nezazil, ze by horda byla v pulce mapy a najednou nekdo zabral jejich hrbitov v bazi. Vzdycky jsme meli pod kontrolou frostwolf a nicili vas u vas v zakladne, kdyz jsme zabrali vas GY. Pokud se deje to, co pises, tak je to novinka poslednich nekolika malo dni, kdy jsem AV nehral, protoze do dnesniho dne jsem vyhru, jakou popisujes, nezaznamenal.

hehe to jsi jich asi moc nevyhral pac posledni tyden se vyhrava jen tak ze zaberete GY u nas v base exploitem a na froswolf serete nabehnete do base kamikadze a jste vseci u generala. Mel by si to zacit hrat aby jsi vedel co se deje
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:06:41  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Aha, takze je to novnika poslednich par dni a ja ji tedy nezazil, no prosim, beru ...

Ale vase zabirani veze bugem se deje uz dele jak mesic a neni to zadna novinka a delate to porad a nikdo tu nebreci a nestezuje si :)

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:07:19  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:
[

hehe to jsi jich asi moc nevyhral pac posledni tyden se vyhrava jen tak ze zaberete GY u nas v base exploitem a na froswolf serete nabehnete do base kamikadze a jste vseci u generala. Mel by si to zacit hrat aby jsi vedel co se deje

Posledni tyden jsem na AV nemel cas ... mam 4k HP za cely tyden od stredy.

Ja to beru, ale odsoudim Allianci az v momente, kdy vy taky nebudete zenuzivat exploitu s vezi a to uz delate pres mesic ...

Edited by - Noztra on 01/08/2005 13:08:31
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:09:23  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
20 lidí z Motion v jednom BG nikdy ještě nebylo a je to škoda a změní se to. Možná dohromady ty větší české gildy těch 20 dají ale to je dost náhoda - zatím.
A jinak, pokud to zabírání posledního GY v základně hordy exploit je (což fakt nevim ale je to možné), pak to určitě opraví. Těžko však očekávat v situaci masivního útoku na základnu Frostwolf, že bude někdo z bojovně naladěných Motion stát stranou. Ne to se opravdu nestane a snad to ani nikdo neočekává

Ninjagon
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:12:00  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

O tom co tady nekdo povidal bych se moc nerozsiroval, kdyz to nemas overeny nemluv o tom.
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:12:11  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
No ja hlavne myslim, ze si nemaji horda vs ally co vycitat.

Jiz dele nez mesic horda zneuziva bug k zabrani prave veze u nas v zakladne, tyto pokusy se stupnuji s vetsim poctem zdechlin a mdk v danem AV. To znamena, ze vy zamerne take zneuzivate bug jiz dele nez mesic.

Rozdil je pouze v tom, ze Motion si tu nestezovali a kdyz se v takovem AV k obrane baze sesli, tak branili tu zabugovanou trasu a vam toto znemoznovali a dobre se pri tom bavili :)

Tim nijak nechci rikat, ze zneuzivani bugu je spravne a rozhodne mi to vadi, jen mi ale vadi, kdyz tu nekdo takto breci a hulaka, pritom sam ma maslo na hlave ...

Tim take nechci rict, ze o tom nemas informovat, ale rozhodne bych jako nekdo, kdo sam bugu zneuziva, volil trochu mirnejsi ton.

Howg.

Edited by - Noztra on 01/08/2005 13:14:57
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:14:03  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jo je to docela hloupý exploit, proto AV teď vůbec nehraju.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:14:06  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
A musím doplnit, že opravdu poslední týden co sem začal hrát AV BG, tak se zabírání posledního GY hordy, zatímco jejich armády bojují uprostřed, tak to se skutečně děje. Sám sem se divil, jak se tohle vlastně dělá a jak sem řekl, přesně to nevim doteď, ale aliance se o to v posledních dnech snaží neustále, to je prostý fakt.

Ninjagon
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:17:44  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
pro noztru a ninju:
nikdo tady nebvinuje motion jako guildu, to pozor, jen nektere vase lidi.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:18:14  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Problem je ten, ze se zneuziva exploit na obou stranach, ano, ten s GY je zavaznejsi, ale to nic nemeni na tom, ze to je oboustranne. Navic dokud nebyl tedy tenhle s GY znamy, exploitovala pouze horda ...

Proto znovu rikam autorovi originalniho postu, informuj, ale zpusobem umirnenym s trochou sebereflexe. Hulakas tady jak na maly decka, pritom sam nemas cisty stit a to se mi nelibi.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:24:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

O tom co tady nekdo povidal bych se moc nerozsiroval, kdyz to nemas overeny nemluv o tom.

To jsi napsal trošku pozdě, když se tady i někdo jiný zmínil o tom že horda dělá prakticky to samé a nevím proč bych neměl důvěřovat kolegovi z práce, ze kterým se znám pár let. Není důvod si tohle vymýšlet.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:26:25  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ja hlavne myslim, ze si nemaji horda vs ally co vycitat.

Jiz dele nez mesic horda zneuziva bug k zabrani prave veze u nas v zakladne, tyto pokusy se stupnuji s vetsim poctem zdechlin a mdk v danem AV. To znamena, ze vy zamerne take zneuzivate bug jiz dele nez mesic.

Rozdil je pouze v tom, ze Motion si tu nestezovali a kdyz se v takovem AV k obrane baze sesli, tak branili tu zabugovanou trasu a vam toto znemoznovali a dobre se pri tom bavili :)

Tim nijak nechci rikat, ze zneuzivani bugu je spravne a rozhodne mi to vadi, jen mi ale vadi, kdyz tu nekdo takto breci a hulaka, pritom sam ma maslo na hlave ...

Tim take nechci rict, ze o tom nemas informovat, ale rozhodne bych jako nekdo, kdo sam bugu zneuziva, volil trochu mirnejsi ton.

Howg.

Chlapecku jestli je to bug tak to reportni ale nemyslim si ze je to chyba a hlavne to neni tak jednoznacne zabrani bunkru pac se stejne musi vymlatit a nerozhodne to boj pac se tam musime dostat pres most notrmalni cestou coz vy nemusite protoze pouzivate chybu v texture (exploit) takze bez boje seberete nas GY v zakladne kde to hlidaji jen 4 nonelite usmudlany guardi. BTW jsem parkrat sledoval jak to delaji a tech jmen je nespocet treba Veronique Liquidator Koperfieldik aj. nerikam ze vina pada na Tvou guildu jenom ale jsou tam i lidi od vas
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:26:39  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
preskakovani brany u hordy neni exploit a taktez zabirani veze u aliku neni exploit, je to proste tak udelany
naopak imho zabirani posledniho GY u hordy je exploit
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:30:14  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To jsi napsal trošku pozdě, když se tady i někdo jiný zmínil o tom že horda dělá prakticky to samé a nevím proč bych neměl důvěřovat kolegovi z práce, ze kterým se znám pár let. Není důvod si tohle vymýšlet.

Protoze nic nevis pises nesmysle zadnej GY exploitem neberem a zabrat GY pred mostem neni snadny, a to co jsi napsal zabrat GY a hura pres most HEHE nenech se vysmat zahraj si to a pak nam tu neco rekni
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:32:48  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

preskakovani brany u hordy neni exploit a taktez zabirani veze u aliku neni exploit, je to proste tak udelany

jj jak pises.
Taky bych mohl rict ze zabrani hordacke veze jednim roguem je exploit coz je imho blbost , je to tak udelane mozna spatne ale je
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:35:07  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Hele, je to válka, každý se snaží vyhrát. Tady si nemá nikdo co vyčítat. Když vidím jak "zdechliny a spol." vesele skákají z kopečka oknem do bukru, tak taky zanadávám jaký to jsou chytrolíni a běžím je sejmout
Ten GY, to asi poslední dobou může dost naštvat, ale pokud to exploit je, tak nebude mít dlouhého trvání. Výhra za 45 minut je sice hezká na farmaření reputace a ranku, ale boj je to jaksi naprt.

Ninjagon
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:37:27  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Protoze nic nevis pises nesmysle zadnej GY exploitem neberem a zabrat GY pred mostem neni snadny, a to co jsi napsal zabrat GY a hura pres most HEHE nenech se vysmat zahraj si to a pak nam tu neco rekni

A kdo mluvil že to děláš zrovna ty? ty jsi celá horda snad? když všechny hřbitovy byly netknuté a poslední byl dobytý, tak to asi takový problém nebyl pro ně se k němu dostat. A i kdyby to nebyl exploit, tak v pořádku to není.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:39:39  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Lol kecy typu exploit jako exploit jsou teda zabavne.Pokud myslite todle srovnani vazne takse tu fakt neni o cem bavit

Je mirnej rozdil me necim co usnadnuje o5-10% dobiti baze a necim co behem 10min alikum vyhraje hru a hordaci nemuzou nic delat......

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:41:14  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
No, dneska dam po tydnu AV, at to vidim Live :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:41:24  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Však to se vychytá
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:43:12  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
A kdo mluvil že to děláš zrovna ty? ty jsi celá horda snad? když všechny hřbitovy byly netknuté a poslední byl dobytý, tak to asi takový problém nebyl pro ně se k němu dostat. A i kdyby to nebyl exploit, tak v pořádku to není.

A co to tu prosim te vypravis? Ke kazdemu GY se da celkem snadno dostat aniz by te nekdo videl. A kdyz se ti dostane skupinka 5-10 lidi k poslednimu GY u mostu zas takovy problem to neni ho dobit.

Stejne tak jako vy v 10 lidech mate sanci dobit nas GY u brany, nebo Iceblood, nebo Snowfall nehlede na to kde se zrovna "masa lidi" pohybuje.

Ale to ze par lidi exploitem zaberou GY primo v bazi? Udelal to snad nekdo z hordy u vas v bazi?

EDIT: GY uprostred mapy vlastne nejsou problem prebrat i v mnohem mene lidech.

Edited by - Little on 01/08/2005 13:44:40
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:43:24  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hehe ty si to nejak pletes to je proste hra taktika ze vemes par lidi a jdes nekam neco zabrat ale posledni GY je v bazi tenhle pred mostem neni posledni a rozhodne to v poradku je pac to delas normalnim hranim, ted fakt nevim na co chces poukazat.
BTW tohle delam i ja, ale to je naprosto v poradku to snad ani alika nenasere to je jako bych ja rekl ze nam nejakej vajickar s roguem veme Frostwolf GY ze je to chyba je to chyba ale jen hracu kteri ho nejedou branit.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:45:03  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Však to se vychytá

Mno prej uz to jednou hotfixem opravovali a vidis jak to dopadlo. Ja moc Blizzardu neverim
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:47:02  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj jak pises.
Taky bych mohl rict ze zabrani hordacke veze jednim roguem je exploit coz je imho blbost , je to tak udelane mozna spatne ale je

Já teda nevim co dělá rogue, ale se já objevím na věži, tak se na mě sesype tolik stráží že i paladin zdrhá (J/K)
Obvykle ale v normálním boji padnou nejdříve první 2 věže hordy + garrison a teprve pak přijde útok na bazi, ale to už je stejně armáda před branami. Za poslední týden co jsem byl v AV tak se klasickým postupem krůček po krůčku základna hordy dobila pouze jednou a že to stálo sakra úsilí, jinak vždy to bylo přes obsazení posledního GY přímo v jádru základny.

Ninjagon
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/08/2005 :  13:58:48  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
nevim co delate, stejne brecite na spatnym hrobe

nikdo to neprestane delat dokud to pujde, a proc taky, lehce ziskanej honor a nevim jestli tomu pomuze to, ze treba 4 lidi z motion zustanou mlatit iceblood GY a 36 lidi pujde do base vyuzit exploit, byli byste pak spokojeni?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 01/08/2005 :  14:00:03  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

quote:

quote:

jj jak pises.

Mno nespocetkrat jsem videl jednoho rogue s improved sap ze sapne guarda nejbliz baneru ze zadu zabere a zmizi a to dokonce i veze u nas v bazi
Já teda nevim co dělá rogue, ale se já objevím na věži, tak se na mě sesype tolik stráží že i paladin zdrhá (J/K)
Obvykle ale v normálním boji padnou nejdříve první 2 věže hordy + garrison a teprve pak přijde útok na bazi, ale to už je stejně armáda před branami. Za poslední týden co jsem byl v AV tak se klasickým postupem krůček po krůčku základna hordy dobila pouze jednou a že to stálo sakra úsilí, jinak vždy to bylo přes obsazení posledního GY přímo v jádru základny.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/08/2005 :  14:00:18  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Ninja:

Nehral jsi nahodou vcera vecer kolem 9-10. Mam pocit ze jsi tam byl. A jestli se nepletu tak tohle slo normalnim zpusobem. Alterac skoncil za cca 1:30 hod. Byl jsem v AV vseho vsudy 3x, takze o exploitu nevim nic a ani nechci vedet...

To Araya:

Nektery lidi, co jsi jmenoval Arayo znam a schvalne se zeptam, co mi na to reknou...

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 01/08/2005 14:01:31
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 01/08/2005 :  14:45:19  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Jako ty we přijdu z práce a nestačíms se divit co ste tady rozjeli.On je tohle nějakej bug ????? já myslel že tohle se počítá do normální taktiky nechapu proč by se tohle nemohlo dělat zabrat posledni GY invisible comandem rouge, druid.Jestli to horda nedokaže jejich problem.Ještě dodatek k budovám, všimnuli jste si jak lehke je vyběhnout ally bunker a jak zlouhavé je vyběhnutí horde toweru??? Tak hordo pomlč že to máte težší asi neumíte hrát včera jsem se lognul 3x přes den do AV a Horda byla 3x v naší zakladně.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 01/08/2005 14:46:09
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 01/08/2005 :  14:51:13  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Jako ty we přijdu z práce a nestačíms se divit co ste tady rozjeli.On je tohle nějakej bug ????? já myslel že tohle se počítá do normální taktiky nechapu proč by se tohle nemohlo dělat zabrat posledni GY invisible comandem rouge, druid.Jestli to horda nedokaže jejich problem.

nevis o cem mluvis

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 01/08/2005 :  14:51:24  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Jako ty we přijdu z práce a nestačíms se divit co ste tady rozjeli.On je tohle nějakej bug ????? já myslel že tohle se počítá do normální taktiky nechapu proč by se tohle nemohlo dělat zabrat posledni GY invisible comandem rouge, druid.Jestli to horda nedokaže jejich problem.Ještě dodatek k budovám, všimnuli jste si jak lehke je vyběhnout ally bunker a jak zlouhavé je vyběhnutí horde toweru??? Tak hordo pomlč že to máte težší asi neumíte hrát včera jsem se lognul 3x přes den do AV a Horda byla 3x v naší zakladně.

Ale no tak ;) tady se prece nikdo nebavi o invisible comandu ktery si to prosvisti pekne branou skrz vez az ke GY ;) tady se resi vyuzivani exploitu, pri kterem se dostane az ke GY klidne i vajickar, mag klidne by se tam dostala i gnomi babicka s holi aniz by si ji nekdo vsimnul

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 01/08/2005 :  15:15:09  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no pockejte az jestli vam na tohle nekdo z blizzu napise "working as intended" ;-)

no mmo
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/08/2005 :  15:26:43  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
btw, jak vypada ten exploit? v AV sem vic jak tyden nebyl, tak se ptam.

co si pamatuju tak zabrani nepratelskeho hrbitova probiha tak, ze se sunda vlajka, vymlatej se guardi a pak trva min 5 min (nestopoval sem to) nez hrbitov zmeni barvu na spojeneckou.

jak to funguje ten exploit? jako ze sundam vlajku a hned je z toho ally hrbitov? nebo jak? diky za vysvetleni
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 01/08/2005 :  15:39:47  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

pohar trpelivosti pretekl
vazne si myslite, ze tenhle exploit se zabranim posledniho hrbitova bez jakohokoliv boje zustane nepotrestan?

za posledni tyden jsem byl v mnoha BG a ally VZDY pouzila tenhle exploit k vitezstvi. VZDY. Ale co me nejvic zarazi je to, ze se toho ucastni i cesti hraci a to i v pripadech, kdy jsou organizovani (20+ lidi z motion SA, CzH) a tudiz je vitezstvimnohem vice pravdepodobne

Jste fakt chudacci!

Nevidim vubec nic spatneho na tom, kdyz rogues + druidi udelaji stealth rush a ukradou Vam posledni hrbitov. Delam to tez a delat budu, protoze jsem rogue a tohle je jeden z mych ukolu. Ty si tu klidne plakej na foru, ze to neni fer. Kdyz si to nehlidate, tak to je Vase vec. Znam minimalne 3 ruzne cesty jak se k tomu GY dostat.

Ty pravdepodobne myslis tu cestu, kdy nasednes na mounta, vypnes beh a vyjdes po te skale. Ano tohle se za exploit povazovat da, ale Blizzard to jen tezko osetri. Leda by tam pozmenil teren. Nicmene trestat to asi bude jen velmi tezko, protoze pri tomhle by leda museli nekoho primo chytit, protoze jinak se da proste rict, ze ten GY ukradli druidi + rogues.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/08/2005 :  16:43:44  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
ne, nejde o stealth ...

jde vylozene o bug ... popisovat nebudu (ze zrejmych duvodu)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/08/2005 :  16:52:00  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

ne, nejde o stealth ...

popsat klidne muzes, podle toho jak to tady popisujou, tak staci dojit do AV a dozvim se to, ale tam se mi nechce
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 01/08/2005 :  17:29:12  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by Stilgar

ne, nejde o stealth ...

popsat klidne muzes, podle toho jak to tady popisujou, tak staci dojit do AV a dozvim se to, ale tam se mi nechce

Jde proste o to ze kazdej alik se muze uplne bez boje dostat k poslednimu HB proste dirou ve zdi(v texture)....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

ivan
Starting Member

48 Posts

Posted - 01/08/2005 :  18:08:09  Show Profile Send ivan a Private Message  Reply with Quote
Nevidel jsem jedinou zminku o tom ze skakani do north bunkru je bug/exploit.

Je zajimave ale ze to jeste nehotfixnuli, kdyz uz je to od zacatku AV. Co se tyce toho noveho exploitu na zabirani horde GY v bazi je to prasarna, ale nemuzem s tim nic delat jineho nez ze se s tim smirime nebo budem ignorovat AV kompletne a nedavat ally zdarma rep/cp.

Anarchy Online: Ivanius 220 Fixer
PlanetSide: Ivanius 20 Infiltrator
World of Warcraft: Defka 60 Mage / Hajzl 60 Rogue
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000