Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Elf Warrior neumí se zbraní....
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 29/07/2005 :  01:12:22  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
Jsem N.Elf, Warrior, lvl 10, ale nemužu používat TWO-HAND blade. Weapon master v Darnassusu mě to naučit nemůže. Jak je to možné? Kde se to mám naučit?

(\_/)
(0.o)
(> <)

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 29/07/2005 :  01:32:59  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

Jsem N.Elf, Warrior, lvl 10, ale nemužu používat TWO-HAND blade. Weapon master v Darnassusu mě to naučit nemůže. Jak je to možné? Kde se to mám naučit?

¨
weapon master v kazdym meste umi jiny zbrane
jako NELF to asi budes mit kapanek slozitejsi, dostat se do IF/SW

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/07/2005 :  01:35:20  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Swords: Stormwind (Old Town)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 29/07/2005 :  10:16:34  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:
Originally posted by Nisha

¨
weapon master v kazdym meste umi jiny zbrane
jako NELF to asi budes mit kapanek slozitejsi, dostat se do IF/SW

Jestli ses v nake guilde tak se nech portnout warlockem do ironforge a z tama uz metrem v poho dojedes. Nejrychlejsi a nejbezpecnejsi.
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 29/07/2005 :  11:58:00  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
No, v Guildě nejsem, je ještě jiná rychlá cesta mezi kontinenty? Jak sem zkoušela na FREE, tak mezi Ironforge a Darnassus byl teleport, ale už není....

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:01:17  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
rychla cesta = rychle nohy :)

anebo bojuj ted s necim jinym a az budes vetsi level tak tam v pohode v ramci hry dojdes

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:51:15  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
http://strategy.worldofwar.net/news.php?id=24#link13

Z Auberdine, kdyz jede hned lod do menethil, tak jsi v IF za cca 20 minut. Pokud se budes drzet cesty, je to v pohode. Chodej to lidi i na levelu 5, co jsem videl. nezapominat otevirat gryphon flight pathy.

Edited by - solo on 29/07/2005 13:04:01
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:56:52  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
lidi proc by mela byt v guilde? staci se domluvit s grupou v tom vasem meste a warlock ji portne ne? ...proc delat veci jednodusse kdyz to jde slozite, ze?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:57:39  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
mozna proto ze se na tebe kazdej warlock vysere kdyz te nezna
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:59:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

mozna proto ze se na tebe kazdej warlock vysere kdyz te nezna

tak znaji se tady z fora ne? kdybych byl z aliance, pozadal bych guild warlocka nebo nahodneho kolemjdouciho warlocka a jeste nekoho aby mi portli kamosku z fora... otazka par minut...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/07/2005 :  13:00:56  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak to nekdy zkus
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 29/07/2005 :  13:09:36  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
Nisho,mam pro tebe radu,kdyz neco nevis tak nejdriv hledej na thottbot.com a kdyz to tam nenajdes tak se ptej v topicu otazky a odpovedi,imho je zbytecny kvuli kazdymu tvymu dotazu zakladat tisic topicu jak tady predvadis,i kdyz vetsinu lidi tady (prislusniku muzskeho pohlavi) jsi urcite uhnala na ty kotatka v avataru

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 29/07/2005 :  13:22:32  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
skoda jen ze ty kotatka jsou zive ...

Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 29/07/2005 :  15:44:14  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
klidne si to probehni, aspon si najdes flight pathy, ja s altem taky na lvl 10 sel z darnasusu do westfalu, protoze se mi nechtelo delat znova stejny questy.umrel jsem u toho snad jen jednou, kdyz sem na ceste potkal krokodyla.

Cerrbion - Night Elf Priest

Cerrbion

Edited by - Cerrbion on 29/07/2005 15:44:59
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/07/2005 :  22:03:36  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Přesně jak píší, proběhnout to určitě jde, já takhle probíhal s undead warem do thunderbluff kvůli odměně z warquestu (2handed mace), navíc si pomarkuješ windmastery po cestě (já markoval crossroads, camp a nakonec i thunderbluff) což se hodí do budoucna.

Edited by - Rakhen on 30/07/2005 22:05:30
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 30/07/2005 :  22:27:20  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Jeste nekdo souhlasi s tim ze to probehnout jde?

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 31/07/2005 :  02:00:04  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jiste ze to jde probehnout. V zasade lze ve wow probehnout s jakymkoliv charem jakoukoliv outdoor zonu.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 31/07/2005 :  03:10:06  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

....vetsinu lidi tady (prislusniku muzskeho pohlavi) jsi urcite uhnala na ty kotatka v avataru

Já tedy již WoW nehraji, ale když vidím ta koťátka....

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 08/08/2005 :  18:11:38  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Jiste ze to jde probehnout. V zasade lze ve wow probehnout s jakymkoliv charem jakoukoliv outdoor zonu.

musim souhlasit ... alespon si naberes flaght paths a naberes nejakej exp ... lidi sou holt dneska liny ... nechteli byste vsude mit teleporty? a co takhle teleportovaciho kone?
jako v UO runy .. ale v UO to bylo protoze z toho uz z toho vsichni zvraceli :))

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 08/08/2005 :  18:44:34  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
BTW nemas hrat spicaty ucho ale poradnyho warra jako je Krava a ta umi 2H hned:o))
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 08/08/2005 :  20:53:40  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

BTW nemas hrat spicaty ucho ale poradnyho warra jako je Krava a ta umi 2H hned:o))

No umi jen mace ta tva krava, blade neumi..., UD city.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,44 seconds. on eygor Snitz Forums 2000