Author |
Topic  |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 01:12:22
|
Jsem N.Elf, Warrior, lvl 10, ale nemužu používat TWO-HAND blade. Weapon master v Darnassusu mě to naučit nemůže. Jak je to možné? Kde se to mám naučit?
|
(\_/) (0.o) (> <) |
|
| |
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 01:32:59
|
quote: Originally posted by Nisha
Jsem N.Elf, Warrior, lvl 10, ale nemužu používat TWO-HAND blade. Weapon master v Darnassusu mě to naučit nemůže. Jak je to možné? Kde se to mám naučit?
¨ weapon master v kazdym meste umi jiny zbrane jako NELF to asi budes mit kapanek slozitejsi, dostat se do IF/SW |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 01:35:20
|
Swords: Stormwind (Old Town) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
vlask
Starting Member
19 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 10:16:34
|
quote: Originally posted by Mefisto
quote: Originally posted by Nisha
¨ weapon master v kazdym meste umi jiny zbrane jako NELF to asi budes mit kapanek slozitejsi, dostat se do IF/SW
Jestli ses v nake guilde tak se nech portnout warlockem do ironforge a z tama uz metrem v poho dojedes. Nejrychlejsi a nejbezpecnejsi. |
 |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 11:58:00
|
No, v Guildě nejsem, je ještě jiná rychlá cesta mezi kontinenty? Jak sem zkoušela na FREE, tak mezi Ironforge a Darnassus byl teleport, ale už není.... |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 12:01:17
|
rychla cesta = rychle nohy :)
anebo bojuj ted s necim jinym a az budes vetsi level tak tam v pohode v ramci hry dojdes |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 12:51:15
|
http://strategy.worldofwar.net/news.php?id=24#link13
Z Auberdine, kdyz jede hned lod do menethil, tak jsi v IF za cca 20 minut. Pokud se budes drzet cesty, je to v pohode. Chodej to lidi i na levelu 5, co jsem videl. nezapominat otevirat gryphon flight pathy. |
Edited by - solo on 29/07/2005 13:04:01 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 12:56:52
|
lidi proc by mela byt v guilde? staci se domluvit s grupou v tom vasem meste a warlock ji portne ne? ...proc delat veci jednodusse kdyz to jde slozite, ze? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 12:57:39
|
mozna proto ze se na tebe kazdej warlock vysere kdyz te nezna |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 12:59:46
|
quote: Originally posted by MegaDeath
mozna proto ze se na tebe kazdej warlock vysere kdyz te nezna
tak znaji se tady z fora ne? kdybych byl z aliance, pozadal bych guild warlocka nebo nahodneho kolemjdouciho warlocka a jeste nekoho aby mi portli kamosku z fora... otazka par minut... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 13:00:56
|
tak to nekdy zkus |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 13:09:36
|
Nisho,mam pro tebe radu,kdyz neco nevis tak nejdriv hledej na thottbot.com a kdyz to tam nenajdes tak se ptej v topicu otazky a odpovedi,imho je zbytecny kvuli kazdymu tvymu dotazu zakladat tisic topicu jak tady predvadis,i kdyz vetsinu lidi tady (prislusniku muzskeho pohlavi) jsi urcite uhnala na ty kotatka v avataru |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 13:22:32
|
skoda jen ze ty kotatka jsou zive ...  |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 15:44:14
|
klidne si to probehni, aspon si najdes flight pathy, ja s altem taky na lvl 10 sel z darnasusu do westfalu, protoze se mi nechtelo delat znova stejny questy.umrel jsem u toho snad jen jednou, kdyz sem na ceste potkal krokodyla. |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
Edited by - Cerrbion on 29/07/2005 15:44:59 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 30/07/2005 : 22:03:36
|
Přesně jak píší, proběhnout to určitě jde, já takhle probíhal s undead warem do thunderbluff kvůli odměně z warquestu (2handed mace), navíc si pomarkuješ windmastery po cestě (já markoval crossroads, camp a nakonec i thunderbluff) což se hodí do budoucna. |
Edited by - Rakhen on 30/07/2005 22:05:30 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 30/07/2005 : 22:27:20
|
Jeste nekdo souhlasi s tim ze to probehnout jde? |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 02:00:04
|
Jiste ze to jde probehnout. V zasade lze ve wow probehnout s jakymkoliv charem jakoukoliv outdoor zonu. |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 31/07/2005 : 03:10:06
|
quote: Originally posted by SHIMI
....vetsinu lidi tady (prislusniku muzskeho pohlavi) jsi urcite uhnala na ty kotatka v avataru
Já tedy již WoW nehraji, ale když vidím ta koťátka....  |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Shandor
starting father

138 Posts |
Posted - 08/08/2005 : 18:11:38
|
quote: Originally posted by Gabriel
Jiste ze to jde probehnout. V zasade lze ve wow probehnout s jakymkoliv charem jakoukoliv outdoor zonu.
musim souhlasit ... alespon si naberes flaght paths a naberes nejakej exp ... lidi sou holt dneska liny ... nechteli byste vsude mit teleporty? a co takhle teleportovaciho kone? jako v UO runy .. ale v UO to bylo protoze z toho uz z toho vsichni zvraceli :)) |
Mr. Gentian Reservoir Dogs
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/08/2005 : 18:44:34
|
BTW nemas hrat spicaty ucho ale poradnyho warra jako je Krava a ta umi 2H hned:o)) |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 08/08/2005 : 20:53:40
|
quote: Originally posted by Araya
BTW nemas hrat spicaty ucho ale poradnyho warra jako je Krava a ta umi 2H hned:o))
No umi jen mace ta tva krava, blade neumi... , UD city. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
|
Topic  |
|