Author |
Topic  |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 20/07/2005 : 23:08:30
|
Na vytvoreni grupy do WG. Sem si jistej ze mnoho z vas taky nebavi AV a jak vsichni vidime WG pomalu, no jiste zanika. Proto se snazim o vytvoreni 2 skupin ktery si proti sobe zahrajou (vzajemne pomuzou). Ocekavam dlouhodou spolupraci. Nebude to o tom kto je lepsi, nebo horsi. Pujde o to abychom obe nase strany uspokojili a nikto neodesel na prazdno. Samozrejme vicemene v relugernim zapase. Koho hledame ? 10 lidi ktery budou mit cas alespon 4 hodiny denne travit v WG, disciplinovani, seriozni. Nasim cilem sou ranky, prispusobujeme tomu i hru a jeji moznosti.
Kojot, warrior (kyberia)
|
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
|
| |
night_hawk
New Member

315 Posts |
Posted - 22/07/2005 : 16:50:59
|
Ja bych do toho sel, dnes vecer asi zacnu od nuly. Napis na ICQ, urcite me znas :) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/07/2005 : 17:20:59
|
Super tak uz ste dva... jen tak dal :) At je konecne proti komu bojovat :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 22/07/2005 : 18:37:55
|
To Kajot : Před 2 dny sem ti psal mail, tak na to mrkni. |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 23/07/2005 : 04:31:29
|
Jezis marja Hawku ahoj ! Urcite jo, vyleveluj a ses nas ! :o) (ozvi se mi na icq cece, pokecame .. ja na tebe cislo nemam, pac si nepamatuji heslo na svoje stary icq. Tzn = mam novy :-) )
Luko : Prosim te napis mi na icq, ja mam svuj email nedostupnej. Takze pokud si cekal odpoved a nedockal si se, omlouvam se, no nemohl sem nic delat :-(. Popripade mi muzes napsat na Ratlik4@azet.sk kdybis nemel icq. |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 23/07/2005 : 11:55:12
|
vydis tu zelenou kiticku nad jeho postem? |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
moonwraiths
Starting Member
30 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 22:10:56
|
malej ale podstatnej dotaz. jaký lvl tak scháníš? |
MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon |
 |
|
moonwraiths
Starting Member
30 Posts |
Posted - 25/07/2005 : 22:12:26
|
jo a ještě něco. já se kldině do tohoto programu zapojim |
MoonWraith-human-warrior/Shadow Moon |
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 15:43:40
|
"Nebude to o tom kto je lepsi, nebo horsi. Pujde o to abychom obe nase strany uspokojili a nikto neodesel na prazdno. Samozrejme vicemene v relugernim zapase."
No, nevim, to moc regulernosti nezari a dost zavani unfair honor point farmenim :) Pokud budes schvalne stridat vyhry a prohry porad se tejnym teamem, tak ti Blizz na to vlitne a muze z toho bejt dost velkej postih za exploit honor ranking systemu. Pokud to tak nezamyslite, tak potom nechapu formulaci: "Pujde o to abychom obe nase strany uspokojili a nikto neodesel na prazdno." ;)
Jinak si samo delejte, co chcete, je to vase vec, ale chtel jsem jen na to upozornit, abyste se pak treba nedivili ... |
http://motion.parba.cz |
Edited by - Noztra on 26/07/2005 15:44:26 |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 16:44:14
|
Noztra - Myslel sem to tak, jak sem to i napsal. "vicemene regulerni zapas". A vsichni dobre vyme ze by se u toho nikto nedrzel kdybi jeden team porad prohraval, takze kdyz dame 5 her ferovych a 2 pustime teamu kterej je na tom hur, prijde mi to porad ferovy hlavne vuci nam ... |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 16:57:15
|
quote: Originally posted by Kojot
Noztra - Myslel sem to tak, jak sem to i napsal. "vicemene regulerni zapas". A vsichni dobre vyme ze by se u toho nikto nedrzel kdybi jeden team porad prohraval, takze kdyz dame 5 her ferovych a 2 pustime teamu kterej je na tom hur, prijde mi to porad ferovy hlavne vuci nam ...
lol vidim, ze "honor system" rulez  |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 17:10:29
|
Sry Kojote, ale to je pekna sracka. Nakopat vsechny do prd..., za tohle takzvane PVP! Nekdo se snazi hrat regulerne nebo zabijet 1vs1, ale nepoustoupi, protoze lidi jako ty vecne campuji AV a WSG a tim padem nemas sanci na rank, ani kdyby jsi se posral. Kdejakej nouma beha s Unstopable Force a rewardy z AV. Pak prijde a vysmeje se ti jakej jsi noobz...kua tohle me fakt sre.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 26/07/2005 18:00:18 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 17:24:57
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Sry Kojote, ale to je pekna sracka. Nakopal vsechny do prd..., za tohle takzvane PVP! Nekdo se snazi hrat regulerne nebo zabijet 1vs1, ale nepoustoupi, protoze lidi jako ty vecne campuji AV a WSG a tim padem nemas sanci na rank, ani kdyby jsi se posral. Kdejakej nouma beha s Unstopable Force a rewardy z AV. Pak prijde a vysmeje se ti jakej jsi noobz...kua tohle me fakt sre. 
LOL simte co se rozcilujes? Podle mne jsou blizzardi velci ucitele narodu - WOW je dokonala priprava na RL - aneb vychcanci, svindleri, podvodnici a ninjalooteri FTW!  |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 17:53:13
|
Proc? Mno je to jednoduchy. Konecne jsem doufal, ze bude nova onlinovka, kde si zahraju PvP + dobry PvE + Blizzard...Jenze cim vic hraju, tim vic me to sere. I kdyby jsi se snazil jak pako, tak ranku 11+ dosahnes za nekolik mesicu (neli dele) regulernim zpusobem, kdezto tihle "lidi" jsou na ranku za tri mesice, a pak chlubi jaci jsou PvP machri. Ja alespon o sobe vim, ze jsem noob a mam se stale co ucit. Jenze tihle "PvP skilled" lidi ......
Edit: Ja se omlouvam, asi uz jsem starej, blbej a naivni... |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 26/07/2005 17:56:58 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 18:29:58
|
Proc? Mno je to jednoduchy. Konecne jsem doufal, ze bude nova onlinovka, kde si zahraju PvP + dobry PvE + Blizzard...Jenze cim vic hraju, tim vic me to sere. I kdyby jsi se snazil jak pako, tak ranku 11+ dosahnes za nekolik mesicu (neli dele) regulernim zpusobem, kdezto tihle "lidi" jsou na ranku za tri mesice, a pak chlubi jaci jsou PvP machri. Ja alespon o sobe vim, ze jsem noob a mam se stale co ucit. Jenze tihle "PvP skilled" lidi ......
Edit: Ja se omlouvam, asi uz jsem starej, blbej a naivni...
njn.... ja si myslel totez, ale uz pred dlouhou dobou (2mesice) jsem dosel k zaveru, ze Blizz tvori hru pro mass-teen-grind-dumb populaci a proste jsem frouznul account.... proc bych si mel taky platit hru, kde to co mne k ni prilakalo ani zdaleka nesplnilo ocekavani? PVP je diky mizernymu systemu (neexistence postihu za smrt) nehratelny pro kohokoliv mimo Zmrdimora a jemu podobne ("je nam jedno ze furt chcipame, hlavne ze nagrindujem/naninjalootujem honor/reputaci a tim si dokazeme jaky mame skill") PVM je do lev 60 slabe a nudne - po lev 60 existuji zabavne lokace, ale vyzaduji raid 40 lidi ... a jinak nic Craft je imitace - jinak to nazvat nedokazu
Ale na druhou stranu se diky WOW slusne bavim tady na forech pri tipovani veku autoru podobnych threadu jako je tento ;D |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 19:04:14
|
Nemyslete si za chci neco zadarmo. Ja byl prvni z tech co volali po tom at ozijou WG, pres 1 mesic sem trcel v tom zasranym AV 8 hodin denne, delal sem i nemozny at si muzu na sebe oblict pvp set. Jak prisel novej patch, mnel sem velikou radost ze WG opet ozilo, o to vic mne bolelo jak sem sledoval kazdodenni upadek, porad min lidi ... A jelikoz mam absolutni averzi vuci AV, moc mne bavi WG, tak proc to neudelat jak sem napsal? Vsichni budou spokojeny a jeste si uzijeme spoustu srandy ... Pokud mi chcete brecet na rameny za pvp rank farmeni, tak ste na spatny adrese ... skuste to u catastrophe. Ja uz tyden hraju za shamana a Kojota lognu jen obcas. Obcas kdyz se spolecne dohodneme na wg a tech par hodin vase ranky neohrozi, nemusite se bat. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 19:30:41
|
quote: Originally posted by brutus
Edit: Ja se omlouvam, asi uz jsem starej, blbej a naivni...
njn.... ja si myslel totez, ale uz pred dlouhou dobou (2mesice) jsem dosel k zaveru, ze Blizz tvori hru pro mass-teen-grind-dumb populaci a proste jsem frouznul account.... proc bych si mel taky platit hru, kde to co mne k ni prilakalo ani zdaleka nesplnilo ocekavani? PVP je diky mizernymu systemu (neexistence postihu za smrt) nehratelny pro kohokoliv mimo Zmrdimora a jemu podobne ("je nam jedno ze furt chcipame, hlavne ze nagrindujem/naninjalootujem honor/reputaci a tim si dokazeme jaky mame skill") PVM je do lev 60 slabe a nudne - po lev 60 existuji zabavne lokace, ale vyzaduji raid 40 lidi ... a jinak nic Craft je imitace - jinak to nazvat nedokazu
Ale na druhou stranu se diky WOW slusne bavim tady na forech pri tipovani veku autoru podobnych threadu jako je tento ;D
sam rikas ze 2 mesice nehrajes ... bye pokud se u hry nebavim tak ju nehraju, ale mit jeste 2 mesice po tom potrebu vsem ukazovat jak jsou debilni ze takovou sracku jeste hraji, je jeste horsi nez cokoliv co jsi vyjmenoval ty.
PvP honor proste neni o tom kdo je lepsi, ale do znacne miry kolik casu tomu obetuje (i kdyz i to neni zas tak uplne pravda), s tim se smir.
lzes, kdyz rikas nesmysli jako ("je nam jedno ze furt chcipame, hlavne ze nagrindujem/naninjalootujem honor/reputaci a tim si dokazeme jaky mame skill" ne ze bych to nejak schvaloval, ale nikdo netvrdil ze diky tomu sou nejaci skilleri, maji diky tomu driv silenjsi zbran (vyhodu v pvp) a proto to taky delali
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 19:59:35
|
quote: Originally posted by Stilgar ...
jj presne prispevky tohoto typu jsem mel na mysli kdyz jsem psal, ze se sem chodim bavit 
btw: z tvy signatury vidim ze uz si zase zmenil guildu... copak hnusneho po tobe chteli? zase nosit nevyhovujici barvu tabardu?  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/07/2005 : 21:58:37
|
quote: Originally posted by brutus
quote: Originally posted by Stilgar ...
jj presne prispevky tohoto typu jsem mel na mysli kdyz jsem psal, ze se sem chodim bavit 
btw: z tvy signatury vidim ze uz si zase zmenil guildu... copak hnusneho po tobe chteli? zase nosit nevyhovujici barvu tabardu? 
holt nekdo na to ma a nekdo ne ... smir se s tim  (nekdo se chce jen bavit .. a bavi se (po urcity cas) a nekdo chce byt best, ale uz neni schopen to realizovat tak quitne a pak postuje na forech blbosti <<< tvuj pripad)
Catastrophe neznas, jenom tim dokazujes svoji omezenost ... ad tabard .-.. oni nemaji, jejich odpoved "we are pvpers, we are supposed to be broken"
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 26/07/2005 22:00:53 |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 27/07/2005 : 12:28:20
|
Kojot: "Pokud mi chcete brecet na rameny za pvp rank farmeni, tak ste na spatny adrese ... skuste to u catastrophe"
Kojote, muzes to pls trochu presneji rozvest ? Celkem me to zajima ... diky moc. |
http://motion.parba.cz |
Edited by - Noztra on 27/07/2005 12:28:44 |
 |
|
Threepio
nic

126 Posts |
Posted - 27/07/2005 : 13:39:37
|
jo taky bych mel zajem, ingame Oink, 60 UD rogue |
Tak trosku...klokan |
 |