Author |
Topic  |
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 05:20:12
|
Muze mi nejaky znaly Bounty Hunter rict, kde casto grinduji jediove na Kashyyyku nebo jak je nejlip hledat?
|
|
| |
Whom
New Member

139 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 05:36:42
|
Nejsom BH ani grindujuci jedi, ale co pocuvam tak najviac grindujucich jedi sa nachadza asi v Ryatt trails, Webweaver level |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 10:37:55
|
No ono je to trochu slozite.... ale spousta jedi jsou prave v ruznych dungeonech na Kashiku.... tam kde je velice obtizne je najit |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 14:18:42
|
hm takze sem vyhodil 25 dolaru z okna :( |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 14:29:14
|
quote: Originally posted by Arnie
hm takze sem vyhodil 25 dolaru z okna :(
coze ? ja ti rikal, at neotviras okna v jachte, jak letis hyperprostorem na ten kashyyyk.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 14:29:39
|
jak vyhodil?
spise investoval ne?
pojd delat s nami ruzne akce na Kashyyyku a neflakej se doma v Bohemce |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 14:32:03
|
No ja si to koupil jen kvuli tomu abych mohl dal delat bh protoze vsichni jedi jsou zalazly tam. No a jestli je tam prakticky nemuzu najit tak sou to vyhozeny penize.... |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 14:50:11
|
tak si pockej AFK na SP az si pojede Jedi vyprazdnit XP a naucit skill |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 14:52:54
|
quote: Originally posted by riddle
tak si pockej AFK na SP az si pojede Jedi vyprazdnit XP a naucit skill
A jak tohle dela jedi castou jednou za tejden? |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 15:00:51
|
lol pri Doble XP? lol to jsi me rozesmal treba Lygie dela za 1hodku asi 300k JEDi XP |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 15:16:57
|
lol pri Doble XP? lol to jsi me rozesmal treba Lygie dela za 1hodku asi 300k JEDi XP
to je ted udelat jediho tak easy? |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 16:24:48
|
Pri double XP jo . Jinak uz se chysta patch ktery umozni BHckum vysilat seekery po kashyyyku a lovit jedi. |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 28/06/2005 : 17:37:36
|
quote: Originally posted by Jorssk
Pri double XP jo . Jinak uz se chysta patch ktery umozni BHckum vysilat seekery po kashyyyku a lovit jedi.
huraaa :))) tak to nebyly vyhozeny penize :) |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 08:49:53
|
Pri double XP jo . Jinak uz se chysta patch ktery umozni BHckum vysilat seekery po kashyyyku a lovit jedi.
To by me zajimalo, jak jim ti droidi reknou, na ktere urovni Rryatt jsem, nebo v ktere instaci Myydril Caverns.
Takze bych spis nez Marthyho mel ted cvicit jedie, abych se zbavil toho deficitu? |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 09:55:59
|
no prave to on neudela.... on maximalne muze vedet v jake casti kashiku jsi ale poize orientacne....
Ten droid ti nemuze ricz je tam a tam v 5 instanci |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 10:42:57
|
Vyhozený peníze?! Bez ROTW se nedá dělat skoro žádná z těch novejch věcí. Nemůžeš mít nový lodě, plnit questy = odměny atd. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 10:46:08
|
Expi v Ryyat trails na Feral wookiee spawnu a na Urnsoris v myyydril caves.Kdyztak pak posli tell hraci Alexea a ta ti rada rekne na jaky instanci jsou jedi .Porad pobiha po ryyat trails instancich a zapisuje si jedi kteri tam jsou a pak to da na forum. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 11:12:01
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Expi v Ryyat trails na Feral wookiee spawnu a na Urnsoris v myyydril caves.Kdyztak pak posli tell hraci Alexea a ta ti rada rekne na jaky instanci jsou jedi .Porad pobiha po ryyat trails instancich a zapisuje si jedi kteri tam jsou a pak to da na forum.
 dobry typek.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 12:49:08
|
Expi v Ryyat trails na Feral wookiee spawnu a na Urnsoris v myyydril caves.Kdyztak pak posli tell hraci Alexea a ta ti rada rekne na jaky instanci jsou jedi .Porad pobiha po ryyat trails instancich a zapisuje si jedi kteri tam jsou a pak to da na forum.
Dik Chlupaci konecne info jaky sem hledal :)Malej problem je ze vubec nevim o jakych lokachich to mluvite bo na ty mape neni zadnej orientacni bod na Kashyyyku. Predpokladam, ze semusej otevrit nejakejma questama, no snad nejsou dlouhy... Da se to za hodku vsechno otevrit? No i kdyby dyl tak snad to pujde. Holt clovek musi chvyli trpet, kdyz se pak chce bavit.. 
quote:
Vyhozený peníze?! Bez ROTW se nedá dělat skoro žádná z těch novejch věcí. Nemůžeš mít nový lodě, plnit questy = odměny atd.
Ve vesmiru nelitam. Jen v jachte a ta mi staci. Kdyby me bavily questy hraju EQ2 a ne SWG. Nevim jaky dalsi novy veci tam sou, uprime zadny znich nepotrebuju. Me ke stesti staci cile na ktery muzu utocit. Tech je ted kvuli tyhle p.....y planete malo, takze asi tak :)
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 14:28:13
|
Dik Chlupaci konecne info jaky sem hledal :)Malej problem je ze vubec nevim o jakych lokachich to mluvite bo na ty mape neni zadnej orientacni bod na Kashyyyku. Predpokladam, ze semusej otevrit nejakejma questama, no snad nejsou dlouhy... Da se to za hodku vsechno otevrit? No i kdyby dyl tak snad to pujde. Holt clovek musi chvyli trpet, kdyz se pak chce bavit.. 
quote:
Vyhozený peníze?! Bez ROTW se nedá dělat skoro žádná z těch novejch věcí. Nemůžeš mít nový lodě, plnit questy = odměny atd.
Ve vesmiru nelitam. Jen v jachte a ta mi staci. Kdyby me bavily questy hraju EQ2 a ne SWG. Nevim jaky dalsi novy veci tam sou, uprime zadny znich nepotrebuju. Me ke stesti staci cile na ktery muzu utocit. Tech je ted kvuli tyhle p.....y planete malo, takze asi tak :)
To mám nejradši, lidi kteří ostatním přidávají starosti a ničí jejich hru, jenom proto, že se oni chtějí bavit. Zkus si dělat postavu přes rok, aby pak přišel nějaký mamlas a připravil tě o těžce vydřené body zkušeností (proti tomu, co je potřeba na BH - počítej s tím, že za Bola na lvl 80 Jedi dostává desetinu Jedi expu než ty třeba pistol expů. Takže když ty dostaneš 10000 expů, Jedi jen 1000. A přitom jeho skill boxy stojí mnohonásobně víc, než skill boxy blbého BHčka. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 29/06/2005 14:29:23 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 14:36:10
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
To mám nejradši, lidi kteří ostatním přidávají starosti a ničí jejich hru, jenom proto, že se oni chtějí bavit. Zkus si dělat postavu přes rok, aby pak přišel nějaký mamlas a připravil tě o těžce vydřené body zkušeností (proti tomu, co je potřeba na BH - počítej s tím, že za Bola na lvl 80 Jedi dostává desetinu Jedi expu než ty třeba pistol expů. Takže když ty dostaneš 10000 expů, Jedi jen 1000. A přitom jeho skill boxy stojí mnohonásobně víc, než skill boxy blbého BHčka.
Ja jediho mam me to nerikej..... |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 14:41:58
|
To mám nejradši, lidi kteří ostatním přidávají starosti a ničí jejich hru, jenom proto, že se oni chtějí bavit. Zkus si dělat postavu přes rok, aby pak přišel nějaký mamlas a připravil tě o těžce vydřené body zkušeností (proti tomu, co je potřeba na BH - počítej s tím, že za Bola na lvl 80 Jedi dostává desetinu Jedi expu než ty třeba pistol expů. Takže když ty dostaneš 10000 expů, Jedi jen 1000. A přitom jeho skill boxy stojí mnohonásobně víc, než skill boxy blbého BHčka.
Ja jediho mam me to nerikej.....
Aha, já mám vypnuté podpisy, tak nevím kdo je kdo... |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 15:55:48
|
nezapomen, ze nikdo nikoho nenuti delat jedie.. a pokud ho nekdo chce, tak se musi smirit s podminkami jeho ziskani.. a mezi ne patri i tezsi trenink a riziko zabiti BHckem.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:56:04
|
To se nedivim ze je tolik jedi na serverech jestli je vic lidi jak koudy...Snad BH jsou urceni na redukovani poctu jedi nebo snad ne?
edit: Hlavne na jedi jako ochechule ze je BH 2x zabije protoze jsou lamy a hned s hrou trisknou   (sakra to jsem nemel psat ted dostanu prednasku....) |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 29/06/2005 16:57:40 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:58:09
|
No koudaku ale ty si byl ze zacatku taky proti jedi a byl si pro aby je takhle BHcka vyrasovali pac nemaj ve hre co delat . |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:59:49
|
To se nedivim ze je tolik jedi na serverech jestli je vic lidi jak koudy...Snad BH jsou urceni na redukovani poctu jedi nebo snad ne?
edit: Hlavne na jedi jako ochechule ze je BH 2x zabije protoze jsou lamy a hned s hrou trisknou   (sakra to jsem nemel psat ted dostanu prednasku....)
ty si vul |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 17:01:08
|
wlk - no comment, skoda slov. |
Edited by - Jorssk on 29/06/2005 17:01:22 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 18:18:17
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden To mám nejradši, lidi kteří ostatním přidávají starosti a ničí jejich hru, jenom proto, že se oni chtějí bavit. Zkus si dělat postavu přes rok, aby pak přišel nějaký mamlas a připravil tě o těžce vydřené body zkušeností (proti tomu, co je potřeba na BH - počítej s tím, že za Bola na lvl 80 Jedi dostává desetinu Jedi expu než ty třeba pistol expů. Takže když ty dostaneš 10000 expů, Jedi jen 1000. A přitom jeho skill boxy stojí mnohonásobně víc, než skill boxy blbého BHčka.
LooooooooooooooooooooL ty si vocas na se nic jinyho rict neda. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Yazon
New Member

117 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 18:18:32
|
Hehe ja se snad kuli tobe i lognu  |
Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika |
 |
|
Whom
New Member

139 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 18:42:39
|
mne sa to nezda vyvaze, jedi po kazde strati.Ked BH za zabytie jedi, dostava prachy. Jedi straca mnzostvo expov. Ked zabyje jedi BH nedostane nic iba tak dlksi pobyt v terminale.... Na fore su aj nejake navrhy, v pripade neuspesnych misii by siel BH do termu a bol sam loveny Myslim ze toto by bolo omnoho zaujimavejsie 
quote: Originally posted by Werrevlk edit: Hlavne na jedi jako ochechule ze je BH 2x zabije protoze jsou lamy a hned s hrou trisknou  
grrrrrr |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 20:18:34
|
quote: Originally posted by Yazon Hehe ja se snad kuli tobe i lognu 
Spis by jsi se mel lognout kvuli praci, kterou jsme s IPF zacali a v ktere v IHC pokracujeme  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 08:14:01
|
No vcera jsme (jsem) s par lidma z IHC lechtal lightsaberem spoustu zviratek. Zjistil jsem ze BH jsou sorta docela hodnych lidi nebot Arnieho slusne zravej pekne si s nama popovidaj o vecne slave cisari zasalutujeme si poklonime se a zase jedou hledat nejakou rebelskou s***i. Docela se mi to libilo. Umim navic blesk :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 08:43:39
|
Nevim v jake jsi guilde asi IHC a ta je v alliance ve ktere ma klid od imp. BH protoze clenove nesmeji lovit cleny. Ale koudy v zadne takove allianci neni a tak klidne na nej jako na impa prijdou tri BH a umlatej ho. Nevim proc tady loooolujes kdyz si zacal hrat pred nedavnem a nic takoveho si jeste nezazil. |
Edited by - Jorssk on 30/06/2005 08:44:10 |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 09:59:40
|
Na Chimaeře to chodí tak že dobrý Imp. guildy jsou v alianci a jejich členové - BH - samozřejmě nesměj napadat Sithy (pokud dělaj pro Impérium a nejsou to svině). |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 10:12:22
|
Nevim v jake jsi guilde asi IHC a ta je v alliance ve ktere ma klid od imp. BH protoze clenove nesmeji lovit cleny. Ale koudy v zadne takove allianci neni a tak klidne na nej jako na impa prijdou tri BH a umlatej ho. Nevim proc tady loooolujes kdyz si zacal hrat pred nedavnem a nic takoveho si jeste nezazil.
Hral za staryho systemu a bylo to tam stejny. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 11:40:21
|
Jasne tak jen pro zajimavost..... Me napadalo pred prijeti do IMP aliance mnoho imperialnich BH z renovovanych guild. Ale ted co jsem se dostali do IMP Aliance tak me napadavaji pouze rebelsti BH a tech zas tak moc neni... |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 13:05:59
|
quote: Originally posted by Dargnon
Na Chimaeře to chodí tak že dobrý Imp. guildy jsou v alianci a jejich členové - BH - samozřejmě nesměj napadat Sithy (pokud dělaj pro Impérium a nejsou to svině).
Tak je tam pozdravuj. |
The siths shall rule again. |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 16:17:18
|
ze by dalsi flame war proti jedi? hihi |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 17:07:02
|
quote: Originally posted by Olusriel
ze by dalsi flame war proti jedi? hihi
ty se moc nesmej, oprav si podpis a nezapomen dat velikost pisma 1 a hlavne mazej do SWG.. potrebujeme kvalitni posily v boh.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 17:15:17
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ze by dalsi flame war proti jedi? hihi
ty se moc nesmej, oprav si podpis a nezapomen dat velikost pisma 1 a hlavne mazej do SWG.. potrebujeme kvalitni posily v boh..
ten podpis je delší než valná většina příspěvků tady na fóru (když nepočítam občasné slohové práce některých lidí ) |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 19:13:00
|
a hlavne neni uz pravdivej  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 17:54:40
|
a hlavne neni uz pravdivej 
no jo, uz sem ho opravil. Rozhodl sem se ze si radeji udelam kuchtika, bojovani za toho zlorada Vadera uz mne nebavilo  (kdo se mu ma porad klanet a cuchat ty jeho smradlavy nohy hihi) |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 18:00:13
|
Jasne tak jen pro zajimavost..... Me napadalo pred prijeti do IMP aliance mnoho imperialnich BH z renovovanych guild. Ale ted co jsem se dostali do IMP Aliance tak me napadavaji pouze rebelsti BH a tech zas tak moc neni...
proti bh potrebujes enni alianci?? muhaha, dyt ses jedi knight chlape, hihi  |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 18:08:14
|
Jasne tak jen pro zajimavost..... Me napadalo pred prijeti do IMP aliance mnoho imperialnich BH z renovovanych guild. Ale ted co jsem se dostali do IMP Aliance tak me napadavaji pouze rebelsti BH a tech zas tak moc neni...
proti bh potrebujes enni alianci?? muhaha, dyt ses jedi knight chlape, hihi 
btw jaky jsou postihy za zabiti jediho z aliance impem rovnez z aliance? Existuji vyjimky? nejaka povolenka k jedilovu, doba hajeni, jedi sadky nebo tak neco.. |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 19:00:22
|
ja se z tebe bracho poseru   |
jůůz d fóós |
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 19:19:57
|
rika tady nekomu edit u postu?:) |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 19:43:41
|
quote: Originally posted by Kravka
ja se z tebe bracho poseru  
Khaot - Temný Rytíř řádu Jedi Kamlin Khaot - Mistr Kuchař, Mistr Obchodník Olusriel (napůl s Hergothem) - Mistr Bio Inža --> sem to cetl Master Mindža hihi  |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 01/07/2005 : 19:49:31
|
Tak sem zaslechl, ze Hergothovy mece jsou hodne ostre a vcera sekaly, co pod ne prislo hihi  |
|
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 09:41:43
|
Olusriel
no ta aliance ma takovou vyhodu ze te nepujde huntit particka BH z IMP's jako treba huntili me....
ted je to v pohode... pokud by se stalo ze by nekdo z aliance huntil nekoho se seznamu guild melo by to vazne dusledky... pro guildu ke se dany BH nachazi |
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 12:11:45
|
(kdo se mu ma porad klanet a cuchat ty jeho smradlavy nohy hihi)
Podle mě mu nohy smrdět nemůžou když jsou mechanický  |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 12:15:38
|
quote: Originally posted by Lucky_Lee
(kdo se mu ma porad klanet a cuchat ty jeho smradlavy nohy hihi)
Podle mě mu nohy smrdět nemůžou když jsou mechanický 
Co kdyz do neceho slapne ?   |
 |
|
Topic  |
|