Author |
Topic  |
|
Muzz
Ben-Adar

151 Posts |
|
| |
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 16/07/2005 : 03:47:34
|
tesim se na to jak male decko |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 13:13:48
|
Fakt to fipada nice...akorat sem nidkde nenasel info kdy ot bude venku...asi....
EDIT:
blbce ses slepej... No announcement regarding a ship date has been made, though we are currently on schedule for release in the second half of 2005. |
Edited by - FlashCz on 21/07/2005 13:17:27 |
 |
|
FlashCz
Starting Member
47 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 13:23:49
|
Experience in DDO is earned by completing quests, not by killing monsters. As long as the quest goals are completed, we don’t really care how many enemies you kill along the way. This system gives us flexibility in deciding whether or not combat is required in a given situation -– some encounters might make combat unavoidable, while others can be circumvented by an appropriately sneaky and/or silver-tongued party. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 13:34:19
|
na mmorpg.com psali release nejdriv tento mesic a nic se nedelo. A najednou je 15/11/05 release date. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 14:01:00
|
Cim se to bude lisit od tuny ostatnich onlinovek? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 16:12:20
|
quote: Originally posted by Tragedy
Cim se to bude lisit od tuny ostatnich onlinovek?
Jinou barvou ponozek do bot u warrioru, ale pouze v pripade, ze si pred bojem nejprve sednou.  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
night_hawk
New Member

315 Posts |
Posted - 21/07/2005 : 18:18:38
|
No s tim datem vydani je to osemetne, protoze treba na www.gameplay.co.uk maji release date za 8dnu, tak nevim co je na tom pravdy.
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 22/07/2005 : 12:44:36
|
Heh, to me taky napadlo, prosel jsem celej FAQ a nenasel ani naznak odpovedi - v podstate na zadnou zasadnejsi otazku tykajici se gameplaye (mimo to ze nebude crafting ani PvP). Jasno maj evidentne pouze v pravidlech...ktery teda nevim nevim, jestli jsou nejstastnejsi volbou pro MMORPG. Ale uspesny to diky franchisu urcite bude i tak. |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 22/07/2005 : 14:50:13
|
dostaneš k tomu speciální sadu wireless kostek doufám :) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/07/2005 : 15:13:43
|
bude to d&d! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 29/07/2005 : 01:46:36
|
no imho hodne osekane d&d ale i tak jsem docela zvedavej :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 02/08/2005 : 13:59:11
|
quote: Originally posted by Reyden
no imho hodne osekane d&d ale i tak jsem docela zvedavej :)
njn, idealni to neni, ale uz se tesim :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/08/2005 : 15:23:22
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
njn, idealni to neni, ale uz se tesim :)
ja ne vypada to vic nez amatersky |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 22/08/2005 : 17:33:00
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
njn, idealni to neni, ale uz se tesim :)
beru zpet, cim vic o tom ctu, tim vic mi to prijde jako kravina |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/08/2005 : 20:03:49
|
jo, vubec to nevypada nijak zajimave.. takove neslane nemastne.. asi jako horizons.. par svetlejch stranek ale nic zajimavyho.. nic cim by to zaujalo.
bohuzel uplne stejna firma uplne stejne dokurvila middle earth online ;-( .. kdyz se podivam na screeny puvodni verze 2 roky stare od jineho developera.. tak z toho cisi svet lotra.. z tech novejch screenu prumer a sed.. zadna pohadkovost |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
|
Topic  |
|