Author |
Topic  |
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 07:26:05
|
Jen stručně: Utajovaná skutečnost, se včera stala officiální. Po vývoji dlouhém několik měsíců se většina členů gildy Eonarians ze serveru Mannoroth US přesídlila na EU server ShadowMoon. Hlavním důvodem byla veliká hráčská základna česky mluvících hráčů a našich přátel co tu hrají. Hledali jsme solidní větší gildu se kterou bychom se mohli spojit, abychom nabrali na síle vedoucí k epic raidům a našli jsme Motion. Za to že nás všechny vzali pod svou střechu jim patří dík. Tímto chci pozdravit své další přátele z řad aliance, konkrétně z aliančních gild Czech Heroes, Warriors of the Moon, TTH a další. Rovněž bych chtěl pozdravit naše "nepřátele" z hordy, gildy MDK, Zdechliny a především z Atlan's Army, se kteroužto gildou nás pojí douhá a slavná minulost. Myslím že se všichni máme nač těšit. 
|
Ninjagon |
|
| |
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 07:28:37
|
A ja furt proc sou posledni dobou vecer fronty 300 lidi  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 07:38:07
|
Jedná se cca o 15 veteránů, takže v tomto problém asi nebude  |
Ninjagon |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 07:45:53
|
mrtvy trpajzlik dobry trpajzlik
 |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 07:52:13
|
Taky diky za join k nam, doufam, ze budeme jedna parta :)
|
http://motion.parba.cz |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 08:32:46
|
Velmi solidní podpora pro Motion. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 08:34:19
|
Vitejte na Shadowmoonu. Urcite se potkame.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 14/06/2005 08:34:37 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 09:04:07
|
More foods for my gun  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 09:16:23
|
quote: Originally posted by Mamut
More foods for my gun 
hihi o)). taky si rikam ze bude vic krmeni pro psa :o). A kde ze ted levelujete, jen abych vedel.. :)). |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 09:48:01
|
Teď hlavně Shimmering flats, Desolace a Stranglethorn vale  |
Ninjagon |
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 12:57:01
|
Jo tak takhle to bylo. Mno a ja si rikal proc najednou chcete aby vsichni PvP hraci odesli. Tak ted uz to chapu a priste Nozzi vsem nemaz med kolem huby ... |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243 |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:03:27
|
Lol Zmrdimore, tohle nema vubec co delat s vasim odchodem, btw ty a ostatni jste odesli sami po tom, co jsem vykopnul z guildy podrazaka powera a jenika, kteri si to zaslouzili. Nikdo te nevyhanel, nemuzu za to, ze jdes radsi pryc s nekym, kdo je podrazak, misto aby si zustal ... Jsi fakt smesny, dej si facku a grow up :) |
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:15:36
|
Prosimte jaci podrazaci? Ze powere chtel jit k SA, pze si zrusil MC je podraz? Myslim ze podraz to byl od tebe, my jsme sli do Motionu hlavne za ucelem ze se bude chodit MC, takze Powera naprosto chapu a myslim ze dalsich X lidi.
Muzes mi rict v cem je Jenda podrazak? Ze s tebou nesel nikdy zadnou instanci? Az budes mit nahranych 50 dni cistyho casu jako my tak mozna pochopis ze Instance nejsou vsechno. A ze ani jeden z nich nebyl tymovej hrac tak pak nevim kdo je tady smesnej. Podle me jenda je (byl) nejlepsi Paladin v motionu.
Jojo nema to nic spolecnyho, proto ste vyhodili Powera, vcera napsal Jendovi ze je Odejit a pak nasledujici veta: Jestli odejde jeste nekdo z nove varky tak se nebudem vubec zlobit. Pak nejaka veta o tom ze ste zvedavi jak se Hyar pochlapi. Proste no koment ... Uz chapu proc jsou na tom alici tak spatne ... horda rox
Jinak se prosimte podivej kdo je smesnej. Post od Leadra SA http://www.rialto.cz/moje/x.jpg |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:24:15
|
Ano, power je podrazak, bohuzel, nebyl si online, kdyz byl na foru SA jeho prvni post, kde jim lezl do zadku a u nas v guilde se tvaril jako by nic, ten post byl pekny humus. Ze ho pak zeditoval, aby vypadal jako ten dobry, za to nemuzu, ale u SA s tim nepochodil, jeho post uz tam pro jistotu neni vubec. Ano, toto pokladam za podraz a nebyl jsem sam.
Jenika jsem pozadal o odchod proto, protoze v ten vecer, kdy jsem powera kicknul, se choval, kulantnte receno, divne a navic to mel nahnute z duvodu, ze na guild chatu porad otravoval s jeho brachou, kde uz oni jsou v MC a kde my, ze lamime apod. Jeho jedinym cilem ve hre byly Epic veci a PvP, nic jinyho ho nezajimalo, neslysel jsem ho snad ani nikdy nikoho pozdravit. Nenapsal jsem, ze je podrazak, to jsem psal o powerovim, ale sobecky hrac nema v Motion misto.
MC jsem rozhodne nezrusil, ale pouze jen tak na 14 dni pozastavil, protoze jste si behem raidu nadavali do dementu apod. a na to jsem rozhodne nebyl zvedavy a nestoji mi to za tu organizaci. Proto bude novy system, ktery tomuto zabrani. Smutny je, ze tema dementana jsi se ohanel i ty, takze v tvym pripade bych o MC mlcel ...
Prichod Sunreala a spol. nema s vami co delat uz jen z toho duvodu, ze jsou level 20-30 a zacali hrat teprve nedavno a navic jsme se spolu bavili davno pred tim, nez power v nedeli vecer udelal podraz.
Takze se na tohle vykasli, zkus se chovat jako dospelej a treba uz ve 4te guilde, co budes, vydrzis.
Timhle koncim veskerou debatu na toto tema. |
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:34:23
|
#1 ne videl sem to zeditovany a podle toho co rikal na TS ho plne chapu, radsi se ani neptam kdo byl nasranej ...
#2 Jenda nema ani jeden Epic item tak kde si to prosimte zase vzal? A co je pro tebe prosimte priorita hrani kdyz budes mit vsechny modry veci co chces? Bude ty instance chodit furt a furt znova? Nevykladej mi ze chce vsem pomahat atd. to mi fakt nenamluvis. No je to pravda, proste Horda ma mnohem lepsi lidi jak Aliance, skoda ze sem vymazal toho shamana ...
#3 Ja se demenatam ohanel jednou a to kdyz uz byla 1/2 raidu odpojena, to jako mam vsem podekovat za zkazeny odpoledne?
#5 Nevim kde beres ty tvoje informace, ale z gild ze kterych sem odesel sme odesli vzdycky spolu, protoze drzime jako parta kamosu a nepomlouvame se, proste kazdej dlea co potrebuje a nikdo nikomu nevycitame ...
Myslel jsem si ze ses fakt vpoho ale ted o tom zacinam pochybovat. Jinak zdravim zbytek Motionu cya |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:38:01
|
BTW Hyarovi jsem oznamil kick powera a duvod a to, ze pozadam jenika o odchod a duvod. Protoze mi bylo jasny, ze jste prisli spolu a ze to asi bude problem, rovnou jsem mu rekl, ze kdyby to pro nej byla prekazka a odesel kvuli vam, coz mi bylo jasne, ze udela, nebudu nastvany, ale rozhodne jsem ho nevyhanel.
To, ze se pochlapi, bylo mysleno tak, ze treba uzna, ze to power prehnal a zustane, bohuzel, nestalo se tak, odesel za vami a zrovna v jeho pripade me to opravdu mrzi.
Mrzelo me to i chvili v tvym pripade, ale ted uz ne, kdyz vidim a ctu, jak jsi mentalne na urovni.
Tak uz tu prestan exhibovat a zacni sam u sebe ;) |
 |
|
Zmrdimor
Starting Member
43 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:43:28
|
Chovam se presne tak jak kdyz je nekdo "vyhozenej" z gildy. Tim nemyslim ze sem byl kicknutej ale proste kdyz mi vyhodis 2 kamose se kteryma cely dny hraju tak ti mam podekovat? Opravdu nevim no, resit uz to nebudu rekl jsem toho vic nez dost i presto co se stalo GL |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:43:38
|
quote: Originally posted by Zmrdimor
#1 ne videl sem to zeditovany a podle toho co rikal na TS ho plne chapu, radsi se ani neptam kdo byl nasranej ...
#2 Jenda nema ani jeden Epic item tak kde si to prosimte zase vzal? A co je pro tebe prosimte priorita hrani kdyz budes mit vsechny modry veci co chces? Bude ty instance chodit furt a furt znova? Nevykladej mi ze chce vsem pomahat atd. to mi fakt nenamluvis. No je to pravda, proste Horda ma mnohem lepsi lidi jak Aliance, skoda ze sem vymazal toho shamana ...
#3 Ja se demenatam ohanel jednou a to kdyz uz byla 1/2 raidu odpojena, to jako mam vsem podekovat za zkazeny odpoledne?
#5 Nevim kde beres ty tvoje informace, ale z gild ze kterych sem odesel sme odesli vzdycky spolu, protoze drzime jako parta kamosu a nepomlouvame se, proste kazdej dlea co potrebuje a nikdo nikomu nevycitame ...
Myslel jsem si ze ses fakt vpoho ale ted o tom zacinam pochybovat. Jinak zdravim zbytek Motionu cya
Ano, usuzujes podle jeho pravdy, ktera je, bohuzel, nepravdiva. Jestli ti nekdo maze med kolem huby, tak je to on. Smula pro nej je, ze kdyz se to stalo, bylo jeste dost lidi online na to, aby to nebylo jen na me ...
Co si myslis o me, je mi jedno. Jeste si zjistim u Sarwahira jeho komentar k tomu obrazku, co si tu od powera pastoval, kdy a za jakych okolnosti se takto vyjadroval.
Nechapu, proc se tu porad ohanis nejakym nechozenim instanci, kdyz kick z guildy byl za podraz, co s instancema nema co delat.
Ze Jenik nema zadny epic item nesouvisi nijak s jeho chovanim Epic zrouta. Lezl na nervy vice lidem.
A uz prestan, zacinam mit z tebe bolehlav.
Kdyby nejaky admin se slitoval a topic locknul, nezlobil bych se ;) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:54:23
|
No konecne to nasazeni spionu a naseptavacu do rad aliance prinasi ovoce.
Jen se pekne hadejte mezi sebou at ma horda navrch. Nejak tu vasi kvantitativni prevahu musime udolat 
OK ... tak dost hadek ... taky vitam novy hrace na SM a bude mi cti pripsat si nejaky ten HK na "starych veteranech"  |
|
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 13:57:30
|
Pokazde, kdyz ctu takovyhle zajimavy flame, nadavam Blizzardu, ze u WoW nezavedl nejaky minimalni vekovy limit pro pristup do hry. Aneb zname rceni "Growing old is mandatory, growing up is optional." Ze ma horda lepsi komunitu? Jisteze ma. Skloubime-li daleko vetsi popularitu hrani za "kladnou" stranu s tahakem jmenem Paladin a poctem mentalne nevyspelych jedincu hrajicich tuto hru, setkame se s zalostnym vysledkem zhruba 3x vice mamlasu u Alliance. |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:00:05
|
quote: Originally posted by Iani
Pokazde, kdyz ctu takovyhle zajimavy flame, nadavam Blizzardu, ze u WoW nezavedl nejaky minimalni vekovy limit pro pristup do hry. Aneb zname rceni "Growing old is mandatory, growing up is optional." Ze ma horda lepsi komunitu? Jisteze ma. Skloubime-li daleko vetsi popularitu hrani za "kladnou" stranu s tahakem jmenem Paladin a poctem mentalne nevyspelych jedincu hrajicich tuto hru, setkame se s zalostnym vysledkem zhruba 3x vice mamlasu u Alliance.
Tezko rikat flame necemu, co je alespon z jedne strany normalnim argumentem ;) Takze si myslim, ze v tomhle pripade se o flame nejedna, ale je to jen muj nazor, ale mozna se pletu :) |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:00:37
|
quote: Originally posted by Little
No konecne to nasazeni spionu a naseptavacu do rad aliance prinasi ovoce.
Jen se pekne hadejte mezi sebou at ma horda navrch. Nejak tu vasi kvantitativni prevahu musime udolat 
OK ... tak dost hadek ... taky vitam novy hrace na SM a bude mi cti pripsat si nejaky ten HK na "starych veteranech" 
Vzdyt vas je snad jen ve Zdechlinach vic, nez vsech Cechu za Allianci ;) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:08:41
|
Little je v MdK je to nas "maly" "velky" druid
 |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:08:48
|
quote: Originally posted by Noztra
Vzdyt vas je snad jen ve Zdechlinach vic, nez vsech Cechu za Allianci ;)
Mno bohuzel podle "/y KHAN ALEK DREWL ER PEOTRAN" nepoznam jestli je ally cech nebo ne nevim kolik je ceskych ally guild celkem, natoz kolik ma clenu a nevim ani kolik clenu maji zdechliny.
Ale ten pomer byl myslen vseobecne ally : horda (1,3 : 1) (podle http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=225 o jejichz pravidelne aktualizaci se teda da pochybovat ) |
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:11:17
|
quote: Originally posted by Seth
Little je v MdK je to nas "maly" "velky" druid

/shy  |
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:12:29
|
quote: Originally posted by Little
Vzdyt vas je snad jen ve Zdechlinach vic, nez vsech Cechu za Allianci ;)
Mno bohuzel podle "/y KHAN ALEK DREWL ER PEOTRAN" nepoznam jestli je ally cech nebo ne nevim kolik je ceskych ally guild celkem, natoz kolik ma clenu a nevim ani kolik clenu maji zdechliny.
Ale ten pomer byl myslen vseobecne ally : horda (1,3 : 1) (podle http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=225 o jejichz pravidelne aktualizaci se teda da pochybovat )
To mas asi pravdu, myslel jsem Cechy.
BTW ad Seth, ja vim, ze neni ze Zdechlin, tim vas jsem myslel ceskou hordu, ne mdk :)
No, co jsem zaslechl, tak ve Zdechlinach je snad neco ke 200 lidi ? |
 |
|
bubu
New Member

126 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:14:23
|
Tak jen kratce. Zmrdimore nejsi normalni. Nejlepsi paladin byl a je Nicitel Aspon pro me teda 
Kabub domluvil  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:32:08
|
quote: Originally posted by Noztra No, co jsem zaslechl, tak ve Zdechlinach je snad neco ke 200 lidi ?
185. Kolem 50 online každý večer. Měsíc neaktivní chary jsou suspendovány. Z těch 185 je taková 1/3 altů. Fakticky je nás tedy cca 70 - 80 aktivních. |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:46:30
|
Já jsem VĚDĚL že na tomto fóru se "ta diskuze řádně rozběhne" 185 Zdechlin, to už je opravdu veliká Horda, klobouk dolů. Lidé co kdysi společně začínali s online hrami, teď vedou samostané velké gildy ve WoW a všechno se to střetává na ShadowMoonu. Nikdo neví co vše se teď může stát, jedno je ale jisté: Bude to maso ! 
|
Ninjagon |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:55:13
|
quote: Originally posted by NINJA Nikdo neví co vše se teď může stát, jedno je ale jisté: Bude to maso ! 
Ninjo, Ty jsi byl vždy velký romantik :-) |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 14:58:38
|
quote: Originally posted by Little ... Ale ten pomer byl myslen vseobecne ally : horda (1,3 : 1) (podle http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=225 o jejichz pravidelne aktualizaci se teda da pochybovat )
To museli pocitat v UC behem najezdu na nasi pani, ne? :) Muj osobni dojem je tak 2az3 k 1. Posledni dobou, kdyz si skocim zavrazdit nejakyho alika, pribehne hned jeho pet kamaradu (z toho dva paladini) 
Jinak se tez pripojuji k uvitani na Shadowmoonu, aliky ja proste zeru (doslova) :) |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 15:04:33
|
Az dneska bude zase stat ve fronte na BG 50 aliku, tak se zajedu podivat, jak to vypada na druhe strane, to bude asi dostatecne vypovidajici :) Jen doufam, ze vydrzim nazivu, nez to stihnu spocitat :) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 15:10:32
|
Az dneska bude zase stat ve fronte na BG 50 aliku, tak se zajedu podivat, jak to vypada na druhe strane, to bude asi dostatecne vypovidajici :) Jen doufam, ze vydrzim nazivu, nez to stihnu spocitat :)
Neboj az umres ... jako duch si to muzes prozkoumavat co hrdlo raci  |
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 15:12:17
|
quote: Originally posted by Bearsson
Muj osobni dojem je tak 2az3 k 1. Posledni dobou, kdyz si skocim zavrazdit nejakyho alika, pribehne hned jeho pet kamaradu (z toho dva paladini) 
Mno ja mam taky pocit ze to je spis 3 : 1 at sem byl v jakykoliv zone tak se to tam hemzilo alikama a hordy po malu (teda snad krome badlands a lowlvl zon - mimo obdobi zergu na XR ) |
|
Edited by - Little on 14/06/2005 15:13:04 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 15:17:00
|
- veliteli, nepritel nas obklicil ze severu, jihu, zapadu i z vychodu ... - vyborne, ted uz nam neutecou ...
  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 16:03:42
|
Zmrdimore zkus se vzit do pozice muze, kteryho pritelkyne by dala radsi prednost napr. tvemu kamosovi pred tebou, co bys udelal.. ?
Mozna, ze tohle je trochu pritazeny za vlasy, ale podstata je stejna |
Trance addicted <3 |
 |
|
Mogul-CZ
Starting Member
6 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:27:56
|
quote: Originally posted by Shad3
Zmrdimore zkus se vzit do pozice muze, kteryho pritelkyne by dala radsi prednost napr. tvemu kamosovi pred tebou, co bys udelal.. ?
Mozna, ze tohle je trochu pritazeny za vlasy, ale podstata je stejna
To je dobrej blabol .-)
Taky vitam na SM. V AA se konecne provadi selekce hracu, kteri pro guildu znamenaji to same jako hovno na chodniku. Jinak receno.. Dekujeme.. odejdete :-) Ted uz zbyvaji jen hraci odhodlani za HORDU zivot polozit !! Takze bude skutecne maso a ne jen honba sa setama a soukromim uspechem opeprenym radnym narcismem .-) Mate se nac tesit !! Dorustaj nam 60-levely !!
Forum http://www.atlans.wz.cz/forum/index.php Page http://www.atlans.wz.cz/index_a.php
Jinak bych se rad spojil z vasim GM ! Kontakt please.
Nemamiah. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 17:38:00
|
...aneb jak se nacpat do ciziho threadu  |
 |
|
Kuzelka
Starting Member

43 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 12:53:23
|
Zdravim nove prichozi, pozdravuji odchozi:o) |
WoW/DAoC/RO/EVE/WHO
Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest) Dorticek
-Shadowmoon (Drakthul) -Mordred -Czechro.net -Tranquility -Eltharion
Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.) |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 14:38:19
|
Ad Noztra vs. Zmrdimor: He he he 
Jinak samozrejme Vitam Aliancni imigranty z USA 
A gratuluji MegaDeathovi ke treti hvezdice  |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 15/06/2005 14:39:17 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:04:01
|
kdyby sli k horde, tak je vitam... takhle je nemam rad  |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:15:17
|
vitam nove hrace z USA serveru. Hodne stesti a uspechu i kdyz jsme kazdy na jine strane barikady. To Zmrdidor: Clovek s tvym nickem NEMUZE byt normalni, hezky nam to potvrzujes. |
Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:22:17
|
quote: Originally posted by Murdoc_
vitam nove hrace z USA serveru. Hodne stesti a uspechu i kdyz jsme kazdy na jine strane barikady. To Zmrdidor: Clovek s tvym nickem NEMUZE byt normalni, hezky nam to potvrzujes.
Je to Zmrdimor. Trpos, mam pocit ze paladin a potkas ho nejcasteji od 15:00 ve W/EPL svacit 50ky |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:38:35
|
quote: Originally posted by Herbicid
quote: Originally posted by Murdoc_
vitam nove hrace z USA serveru. Hodne stesti a uspechu i kdyz jsme kazdy na jine strane barikady. To Zmrdidor: Clovek s tvym nickem NEMUZE byt normalni, hezky nam to potvrzujes.
Je to Zmrdimor. Trpos, mam pocit ze paladin a potkas ho nejcasteji od 15:00 ve W/EPL svacit 50ky
human rogue, ale to je jedno ;) btw se asi před 14 dnama stala jedna věc, díky který ho už těžko někde potkáš, ale to je taky jedno ;) zasvěcení vědí... |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:42:03
|
ma jinej nick, ale potkas ho stejne |
 |
|
Mogul-CZ
Starting Member
6 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:44:10
|
quote: Originally posted by frantar
Je to Zmrdimor. Trpos, mam pocit ze paladin a potkas ho nejcasteji od 15:00 ve W/EPL svacit 50ky
human rogue, ale to je jedno ;) btw se asi před 14 dnama stala jedna věc, díky který ho už těžko někde potkáš, ale to je taky jedno ;) zasvěcení vědí... [/quote]
No co by.. smazli mu account za cheatovani.. A ono to nekoho prekvapilo ? Byl to Zmrd.. je to Zmrd a Zmrdem zustane do sveho bidneho konce. |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:56:20
|
quote: Originally posted by Mogul-CZ
quote: Originally posted by frantar
human rogue, ale to je jedno ;) btw se asi před 14 dnama stala jedna věc, díky který ho už těžko někde potkáš, ale to je taky jedno ;) zasvěcení vědí...
No co by.. smazli mu account za cheatovani.. A ono to nekoho prekvapilo ? Byl to Zmrd.. je to Zmrd a Zmrdem zustane do sveho bidneho konce. [/quote]
Cheatovani? Muzes to vysvetlit podrobneji? |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 16:01:34
|
nekdo rika ze byl pristizenej s "I WIN BUTTON", pravda je takova, ze si nafarmil trinket na summonuti pulky Motion  |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 16:06:40
|
A ted opet vazne prosim. Speedhack? |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
Mefisto