Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Eonarians = Motion
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:26:05  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Jen stručně:
Utajovaná skutečnost, se včera stala officiální. Po vývoji dlouhém několik měsíců se většina členů gildy Eonarians ze serveru Mannoroth US přesídlila na EU server ShadowMoon.
Hlavním důvodem byla veliká hráčská základna česky mluvících hráčů a našich přátel co tu hrají. Hledali jsme solidní větší gildu se kterou bychom se mohli spojit, abychom nabrali na síle vedoucí k epic raidům a našli jsme Motion. Za to že nás všechny vzali pod svou střechu jim patří dík.
Tímto chci pozdravit své další přátele z řad aliance, konkrétně z aliančních gild Czech Heroes, Warriors of the Moon, TTH a další.
Rovněž bych chtěl pozdravit naše "nepřátele" z hordy, gildy MDK, Zdechliny a především z Atlan's Army, se kteroužto gildou nás pojí douhá a slavná minulost.
Myslím že se všichni máme nač těšit.

Ninjagon

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:28:37  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
A ja furt proc sou posledni dobou vecer fronty 300 lidi

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:38:07  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Jedná se cca o 15 veteránů, takže v tomto problém asi nebude

Ninjagon
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:45:53  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
mrtvy trpajzlik
dobry trpajzlik

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  07:52:13  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Taky diky za join k nam, doufam, ze budeme jedna parta :)

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/06/2005 :  08:32:46  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Velmi solidní podpora pro Motion.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/06/2005 :  08:34:19  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vitejte na Shadowmoonu. Urcite se potkame.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 14/06/2005 08:34:37
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 14/06/2005 :  09:04:07  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
More foods for my gun

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 14/06/2005 :  09:16:23  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

More foods for my gun

hihi o)). taky si rikam ze bude vic krmeni pro psa :o).
A kde ze ted levelujete, jen abych vedel.. :)).

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 14/06/2005 :  09:48:01  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Teď hlavně Shimmering flats, Desolace a Stranglethorn vale

Ninjagon
Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/06/2005 :  12:57:01  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
Jo tak takhle to bylo. Mno a ja si rikal proc najednou chcete aby vsichni PvP hraci odesli. Tak ted uz to chapu a priste Nozzi vsem nemaz med kolem huby ...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?137243
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:03:27  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Lol Zmrdimore, tohle nema vubec co delat s vasim odchodem, btw ty a ostatni jste odesli sami po tom, co jsem vykopnul z guildy podrazaka powera a jenika, kteri si to zaslouzili. Nikdo te nevyhanel, nemuzu za to, ze jdes radsi pryc s nekym, kdo je podrazak, misto aby si zustal ... Jsi fakt smesny, dej si facku a grow up :)

Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:15:36  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
Prosimte jaci podrazaci? Ze powere chtel jit k SA, pze si zrusil MC je podraz? Myslim ze podraz to byl od tebe, my jsme sli do Motionu hlavne za ucelem ze se bude chodit MC, takze Powera naprosto chapu a myslim ze dalsich X lidi.

Muzes mi rict v cem je Jenda podrazak? Ze s tebou nesel nikdy zadnou instanci? Az budes mit nahranych 50 dni cistyho casu jako my tak mozna pochopis ze Instance nejsou vsechno. A ze ani jeden z nich nebyl tymovej hrac tak pak nevim kdo je tady smesnej. Podle me jenda je (byl) nejlepsi Paladin v motionu.

Jojo nema to nic spolecnyho, proto ste vyhodili Powera, vcera napsal Jendovi ze je Odejit a pak nasledujici veta: Jestli odejde jeste nekdo z nove varky tak se nebudem vubec zlobit. Pak nejaka veta o tom ze ste zvedavi jak se Hyar pochlapi. Proste no koment ... Uz chapu proc jsou na tom alici tak spatne ... horda rox

Jinak se prosimte podivej kdo je smesnej. Post od Leadra SA http://www.rialto.cz/moje/x.jpg

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:24:15  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Ano, power je podrazak, bohuzel, nebyl si online, kdyz byl na foru SA jeho prvni post, kde jim lezl do zadku a u nas v guilde se tvaril jako by nic, ten post byl pekny humus. Ze ho pak zeditoval, aby vypadal jako ten dobry, za to nemuzu, ale u SA s tim nepochodil, jeho post uz tam pro jistotu neni vubec. Ano, toto pokladam za podraz a nebyl jsem sam.

Jenika jsem pozadal o odchod proto, protoze v ten vecer, kdy jsem powera kicknul, se choval, kulantnte receno, divne a navic to mel nahnute z duvodu, ze na guild chatu porad otravoval s jeho brachou, kde uz oni jsou v MC a kde my, ze lamime apod. Jeho jedinym cilem ve hre byly Epic veci a PvP, nic jinyho ho nezajimalo, neslysel jsem ho snad ani nikdy nikoho pozdravit. Nenapsal jsem, ze je podrazak, to jsem psal o powerovim, ale sobecky hrac nema v Motion misto.

MC jsem rozhodne nezrusil, ale pouze jen tak na 14 dni pozastavil, protoze jste si behem raidu nadavali do dementu apod. a na to jsem rozhodne nebyl zvedavy a nestoji mi to za tu organizaci. Proto bude novy system, ktery tomuto zabrani. Smutny je, ze tema dementana jsi se ohanel i ty, takze v tvym pripade bych o MC mlcel ...

Prichod Sunreala a spol. nema s vami co delat uz jen z toho duvodu, ze jsou level 20-30 a zacali hrat teprve nedavno a navic jsme se spolu bavili davno pred tim, nez power v nedeli vecer udelal podraz.

Takze se na tohle vykasli, zkus se chovat jako dospelej a treba uz ve 4te guilde, co budes, vydrzis.

Timhle koncim veskerou debatu na toto tema.

Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:34:23  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
#1 ne videl sem to zeditovany a podle toho co rikal na TS ho plne chapu, radsi se ani neptam kdo byl nasranej ...

#2 Jenda nema ani jeden Epic item tak kde si to prosimte zase vzal? A co je pro tebe prosimte priorita hrani kdyz budes mit vsechny modry veci co chces? Bude ty instance chodit furt a furt znova? Nevykladej mi ze chce vsem pomahat atd. to mi fakt nenamluvis. No je to pravda, proste Horda ma mnohem lepsi lidi jak Aliance, skoda ze sem vymazal toho shamana ...

#3 Ja se demenatam ohanel jednou a to kdyz uz byla 1/2 raidu odpojena, to jako mam vsem podekovat za zkazeny odpoledne?

#5 Nevim kde beres ty tvoje informace, ale z gild ze kterych sem odesel sme odesli vzdycky spolu, protoze drzime jako parta kamosu a nepomlouvame se, proste kazdej dlea co potrebuje a nikdo nikomu nevycitame ...

Myslel jsem si ze ses fakt vpoho ale ted o tom zacinam pochybovat. Jinak zdravim zbytek Motionu cya

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:38:01  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
BTW Hyarovi jsem oznamil kick powera a duvod a to, ze pozadam jenika o odchod a duvod. Protoze mi bylo jasny, ze jste prisli spolu a ze to asi bude problem, rovnou jsem mu rekl, ze kdyby to pro nej byla prekazka a odesel kvuli vam, coz mi bylo jasne, ze udela, nebudu nastvany, ale rozhodne jsem ho nevyhanel.

To, ze se pochlapi, bylo mysleno tak, ze treba uzna, ze to power prehnal a zustane, bohuzel, nestalo se tak, odesel za vami a zrovna v jeho pripade me to opravdu mrzi.

Mrzelo me to i chvili v tvym pripade, ale ted uz ne, kdyz vidim a ctu, jak jsi mentalne na urovni.

Tak uz tu prestan exhibovat a zacni sam u sebe ;)

Go to Top of Page

Zmrdimor
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:43:28  Show Profile  Visit Zmrdimor's Homepage  Send Zmrdimor an ICQ Message Send Zmrdimor a Private Message  Reply with Quote
Chovam se presne tak jak kdyz je nekdo "vyhozenej" z gildy. Tim nemyslim ze sem byl kicknutej ale proste kdyz mi vyhodis 2 kamose se kteryma cely dny hraju tak ti mam podekovat? Opravdu nevim no, resit uz to nebudu rekl jsem toho vic nez dost i presto co se stalo GL

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:43:38  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zmrdimor

#1 ne videl sem to zeditovany a podle toho co rikal na TS ho plne chapu, radsi se ani neptam kdo byl nasranej ...

#2 Jenda nema ani jeden Epic item tak kde si to prosimte zase vzal? A co je pro tebe prosimte priorita hrani kdyz budes mit vsechny modry veci co chces? Bude ty instance chodit furt a furt znova? Nevykladej mi ze chce vsem pomahat atd. to mi fakt nenamluvis. No je to pravda, proste Horda ma mnohem lepsi lidi jak Aliance, skoda ze sem vymazal toho shamana ...

#3 Ja se demenatam ohanel jednou a to kdyz uz byla 1/2 raidu odpojena, to jako mam vsem podekovat za zkazeny odpoledne?

#5 Nevim kde beres ty tvoje informace, ale z gild ze kterych sem odesel sme odesli vzdycky spolu, protoze drzime jako parta kamosu a nepomlouvame se, proste kazdej dlea co potrebuje a nikdo nikomu nevycitame ...

Myslel jsem si ze ses fakt vpoho ale ted o tom zacinam pochybovat. Jinak zdravim zbytek Motionu cya

Ano, usuzujes podle jeho pravdy, ktera je, bohuzel, nepravdiva. Jestli ti nekdo maze med kolem huby, tak je to on. Smula pro nej je, ze kdyz se to stalo, bylo jeste dost lidi online na to, aby to nebylo jen na me ...

Co si myslis o me, je mi jedno. Jeste si zjistim u Sarwahira jeho komentar k tomu obrazku, co si tu od powera pastoval, kdy a za jakych okolnosti se takto vyjadroval.

Nechapu, proc se tu porad ohanis nejakym nechozenim instanci, kdyz kick z guildy byl za podraz, co s instancema nema co delat.

Ze Jenik nema zadny epic item nesouvisi nijak s jeho chovanim Epic zrouta. Lezl na nervy vice lidem.

A uz prestan, zacinam mit z tebe bolehlav.

Kdyby nejaky admin se slitoval a topic locknul, nezlobil bych se ;)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:54:23  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
No konecne to nasazeni spionu a naseptavacu do rad aliance prinasi ovoce.

Jen se pekne hadejte mezi sebou at ma horda navrch. Nejak tu vasi kvantitativni prevahu musime udolat

OK ... tak dost hadek ... taky vitam novy hrace na SM a bude mi cti pripsat si nejaky ten HK na "starych veteranech"

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 14/06/2005 :  13:57:30  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Pokazde, kdyz ctu takovyhle zajimavy flame, nadavam Blizzardu, ze u WoW nezavedl nejaky minimalni vekovy limit pro pristup do hry. Aneb zname rceni "Growing old is mandatory, growing up is optional." Ze ma horda lepsi komunitu? Jisteze ma. Skloubime-li daleko vetsi popularitu hrani za "kladnou" stranu s tahakem jmenem Paladin a poctem mentalne nevyspelych jedincu hrajicich tuto hru, setkame se s zalostnym vysledkem zhruba 3x vice mamlasu u Alliance.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:00:05  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

Pokazde, kdyz ctu takovyhle zajimavy flame, nadavam Blizzardu, ze u WoW nezavedl nejaky minimalni vekovy limit pro pristup do hry. Aneb zname rceni "Growing old is mandatory, growing up is optional." Ze ma horda lepsi komunitu? Jisteze ma. Skloubime-li daleko vetsi popularitu hrani za "kladnou" stranu s tahakem jmenem Paladin a poctem mentalne nevyspelych jedincu hrajicich tuto hru, setkame se s zalostnym vysledkem zhruba 3x vice mamlasu u Alliance.

Tezko rikat flame necemu, co je alespon z jedne strany normalnim argumentem ;) Takze si myslim, ze v tomhle pripade se o flame nejedna, ale je to jen muj nazor, ale mozna se pletu :)

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:00:37  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

No konecne to nasazeni spionu a naseptavacu do rad aliance prinasi ovoce.

Jen se pekne hadejte mezi sebou at ma horda navrch. Nejak tu vasi kvantitativni prevahu musime udolat

OK ... tak dost hadek ... taky vitam novy hrace na SM a bude mi cti pripsat si nejaky ten HK na "starych veteranech"

Vzdyt vas je snad jen ve Zdechlinach vic, nez vsech Cechu za Allianci ;)

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:08:41  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Little je v MdK
je to nas "maly" "velky" druid

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:08:48  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

Mno bohuzel podle "/y KHAN ALEK DREWL ER PEOTRAN" nepoznam jestli je ally cech nebo ne nevim kolik je ceskych ally guild celkem, natoz kolik ma clenu a nevim ani kolik clenu maji zdechliny.

Ale ten pomer byl myslen vseobecne ally : horda (1,3 : 1)
(podle http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=225 o jejichz pravidelne aktualizaci se teda da pochybovat )

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:11:17  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

Little je v MdK
je to nas "maly" "velky" druid

/shy

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:12:29  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno bohuzel podle "/y KHAN ALEK DREWL ER PEOTRAN" nepoznam jestli je ally cech nebo ne nevim kolik je ceskych ally guild celkem, natoz kolik ma clenu a nevim ani kolik clenu maji zdechliny.

(podle http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=225 o jejichz pravidelne aktualizaci se teda da pochybovat )

To mas asi pravdu, myslel jsem Cechy.

BTW ad Seth, ja vim, ze neni ze Zdechlin, tim vas jsem myslel ceskou hordu, ne mdk :)

No, co jsem zaslechl, tak ve Zdechlinach je snad neco ke 200 lidi ?

Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:14:23  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Tak jen kratce.
Zmrdimore nejsi normalni.
Nejlepsi paladin byl a je Nicitel Aspon pro me teda

Kabub domluvil
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:32:08  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
No, co jsem zaslechl, tak ve Zdechlinach je snad neco ke 200 lidi ?

185. Kolem 50 online každý večer. Měsíc neaktivní chary jsou suspendovány. Z těch 185 je taková 1/3 altů. Fakticky je nás tedy cca 70 - 80 aktivních.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:46:30  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Já jsem VĚDĚL že na tomto fóru se "ta diskuze řádně rozběhne"
185 Zdechlin, to už je opravdu veliká Horda, klobouk dolů.
Lidé co kdysi společně začínali s online hrami, teď vedou samostané velké gildy ve WoW a všechno se to střetává na ShadowMoonu. Nikdo neví co vše se teď může stát, jedno je ale jisté:
Bude to maso !

Ninjagon
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:55:13  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA
Nikdo neví co vše se teď může stát, jedno je ale jisté:
Bude to maso !

Ninjo, Ty jsi byl vždy velký romantik :-)
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 14/06/2005 :  14:58:38  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

To museli pocitat v UC behem najezdu na nasi pani, ne? :)
Muj osobni dojem je tak 2az3 k 1. Posledni dobou, kdyz si skocim zavrazdit nejakyho alika, pribehne hned jeho pet kamaradu (z toho dva paladini)

Jinak se tez pripojuji k uvitani na Shadowmoonu, aliky ja proste zeru (doslova) :)

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:04:33  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Az dneska bude zase stat ve fronte na BG 50 aliku, tak se zajedu podivat, jak to vypada na druhe strane, to bude asi dostatecne vypovidajici :) Jen doufam, ze vydrzim nazivu, nez to stihnu spocitat :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:10:32  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Az dneska bude zase stat ve fronte na BG 50 aliku, tak se zajedu podivat, jak to vypada na druhe strane, to bude asi dostatecne vypovidajici :) Jen doufam, ze vydrzim nazivu, nez to stihnu spocitat :)

Neboj az umres ... jako duch si to muzes prozkoumavat co hrdlo raci

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:12:17  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Muj osobni dojem je tak 2az3 k 1. Posledni dobou, kdyz si skocim zavrazdit nejakyho alika, pribehne hned jeho pet kamaradu (z toho dva paladini)

Mno ja mam taky pocit ze to je spis 3 : 1 at sem byl v jakykoliv zone tak se to tam hemzilo alikama a hordy po malu (teda snad krome badlands a lowlvl zon - mimo obdobi zergu na XR )

Edited by - Little on 14/06/2005 15:13:04
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/06/2005 :  15:17:00  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
- veliteli, nepritel nas obklicil ze severu, jihu, zapadu i z vychodu ...
- vyborne, ted uz nam neutecou ...

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 14/06/2005 :  16:03:42  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
Zmrdimore zkus se vzit do pozice muze, kteryho pritelkyne by dala radsi prednost napr. tvemu kamosovi pred tebou, co bys udelal.. ?

Mozna, ze tohle je trochu pritazeny za vlasy, ale podstata je stejna

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Mogul-CZ
Starting Member

6 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:27:56  Show Profile  Send Mogul-CZ an ICQ Message Send Mogul-CZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

Zmrdimore zkus se vzit do pozice muze, kteryho pritelkyne by dala radsi prednost napr. tvemu kamosovi pred tebou, co bys udelal.. ?

Mozna, ze tohle je trochu pritazeny za vlasy, ale podstata je stejna

To je dobrej blabol .-)

Taky vitam na SM. V AA se konecne provadi selekce hracu, kteri pro guildu znamenaji to same jako hovno na chodniku. Jinak receno.. Dekujeme.. odejdete :-) Ted uz zbyvaji jen hraci odhodlani za HORDU zivot polozit !! Takze bude skutecne maso a ne jen honba sa setama a soukromim uspechem opeprenym radnym narcismem .-) Mate se nac tesit !! Dorustaj nam 60-levely !!

Forum http://www.atlans.wz.cz/forum/index.php
Page http://www.atlans.wz.cz/index_a.php

Jinak bych se rad spojil z vasim GM ! Kontakt please.

Nemamiah.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/06/2005 :  17:38:00  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
...aneb jak se nacpat do ciziho threadu
Go to Top of Page

Kuzelka
Starting Member

duch lesa

43 Posts

Posted - 15/06/2005 :  12:53:23  Show Profile  Send Kuzelka an ICQ Message Send Kuzelka a Private Message  Reply with Quote
Zdravim nove prichozi, pozdravuji odchozi:o)

WoW/DAoC/RO/EVE/WHO

Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest)
Dorticek

-Shadowmoon (Drakthul)
-Mordred
-Czechro.net
-Tranquility
-Eltharion

Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/06/2005 :  14:38:19  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Ad Noztra vs. Zmrdimor: He he he

Jinak samozrejme Vitam Aliancni imigranty z USA

A gratuluji MegaDeathovi ke treti hvezdice

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 15/06/2005 14:39:17
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:04:01  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
kdyby sli k horde, tak je vitam... takhle je nemam rad
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:15:17  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
vitam nove hrace z USA serveru. Hodne stesti a uspechu i kdyz jsme kazdy na jine strane barikady.
To Zmrdidor: Clovek s tvym nickem NEMUZE byt normalni, hezky nam to potvrzujes.

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:22:17  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murdoc_

vitam nove hrace z USA serveru. Hodne stesti a uspechu i kdyz jsme kazdy na jine strane barikady.

Je to Zmrdimor. Trpos, mam pocit ze paladin a potkas ho nejcasteji od 15:00 ve W/EPL svacit 50ky

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:38:35  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:
Originally posted by Murdoc_

Je to Zmrdimor. Trpos, mam pocit ze paladin a potkas ho nejcasteji od 15:00 ve W/EPL svacit 50ky

human rogue, ale to je jedno ;) btw se asi před 14 dnama stala jedna věc, díky který ho už těžko někde potkáš, ale to je taky jedno ;) zasvěcení vědí...

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:42:03  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ma jinej nick, ale potkas ho stejne
Go to Top of Page

Mogul-CZ
Starting Member

6 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:44:10  Show Profile  Send Mogul-CZ an ICQ Message Send Mogul-CZ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frantar

human rogue, ale to je jedno ;) btw se asi před 14 dnama stala jedna věc, díky který ho už těžko někde potkáš, ale to je taky jedno ;) zasvěcení vědí...
[/quote]

No co by.. smazli mu account za cheatovani.. A ono to nekoho prekvapilo ? Byl to Zmrd.. je to Zmrd a Zmrdem zustane do sveho bidneho konce.
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 15/06/2005 :  15:56:20  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mogul-CZ

quote:
Originally posted by frantar

No co by.. smazli mu account za cheatovani.. A ono to nekoho prekvapilo ? Byl to Zmrd.. je to Zmrd a Zmrdem zustane do sveho bidneho konce.
[/quote]

Cheatovani? Muzes to vysvetlit podrobneji?

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:01:34  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nekdo rika ze byl pristizenej s "I WIN BUTTON", pravda je takova, ze si nafarmil trinket na summonuti pulky Motion
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:06:40  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
A ted opet vazne prosim. Speedhack?

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:12:43  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo

A ted opet vazne prosim. Speedhack?

zmena jmena

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/06/2005 :  16:16:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ted si rika Deathaak a potkas ho furt s tou samou bandou

Edited by - MegaDeath on 15/06/2005 16:17:11
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000