Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 16:24:18
|
WoW prekonava L1 a je otazkou nekolika dnu kdy prekona i L2. WoW se tak stane hrou s nejvetsim atm poctem subscriberu (/clap Rodier) (ono je to asi tak, ze ten clovicek dela statistiku +- mesic zpet, takze wow je dnes uz imho 'vitezem').
EQ2 se propada na dno ackovych titulu a drzi se na soucasne urovni asi jen kvuli Station (all) Access.
Vyrazne ztraci AO (zvlastni, je zadarmo..) a DAOC. Prekvapil mne narust subscriberu u ToonTown online :)
http://www.mmogchart.com/
|
Edited by - VT on 13/06/2005 16:26:54
|
|
| |
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 13/06/2005 : 16:29:22
|
Jo, celkem bych chtel bejt akcionarem Blizzardu, nebo pripadne spolecnosti, ktera WoW provozuje. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 11:52:17
|
no nevim jak moc velkej vliv ma blizzard na vivendi universal (: spolecnost s prijmama v radu desitek miliard dolaru |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 12:04:46
|
k ao bych mel malou spekulaci vidime , ze se vysvihla do zebricku cca pred pul rokem kdy to zacalo byt zdarma a ono dyl jak pul roku proste u free acc nelze vydrzet a pak se to lame mezi ty co zaplati a nebo ty co skonci, a vypada to, ze je vic tech co skonci |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 12:06:27
|
tak ne koukam jsem ten graf na poprve spatne pochopil :D oni tam zrejme free acc nepocitali, protoze tam naopak neni zadnej narust v tomhle obdobi |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 13:33:12
|
VT je ten graf stejne nakej divnej :)
v ramci kazdorocnich oslav prave funcom oznamil ze AO ma momentalne nejvetsi pocet platicich subscriberu za dobu existence :) tak nevim nevim kde se berou cisla do toho grafu |
|
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 15:04:29
|
Mno neni problem si cokoliv vycucat z prstu... i kdyz osobne si myslim, ze ty cisla jsou od zacatku dost nepresna a u vseho nadhodnocena... ale pomer hracu mezi hrama +- asi sedi |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 08:10:15
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Mno neni problem si cokoliv vycucat z prstu... i kdyz osobne si myslim, ze ty cisla jsou od zacatku dost nepresna a u vseho nadhodnocena... ale pomer hracu mezi hrama +- asi sedi
no nevim :) protoze podle toho grafu ma ao stalou a vyrazne klesajici tendenci a najednou se dozvime, ze ma nejvic subscriberu od releasu
to vypada jako by si to ten clovek cucal z prstu a u ao to proste zjevne nevyslo
to ze si to cuca z prstu je jasny protoze vetsina her vubec verejne pocty hracu neuvadi :) |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/06/2005 : 03:23:45
|
2VT: AO "neni zdarma" ma v podstate rozsireny trial, kdy se zdarma de hrat CAST hry ... k plnohodnotne "AO experience" to ma stejne daleko jako tydeni trial "full verze" v tom grafu nejsou afree accounty vubec (logicky) zapocitany
jinak ma Pertha pravdu, ty cisla sou vice ci mene odhad, postaveny nekdy na konkretnejsich cislech (pocet prodanych kopii, odhad odlivu hracu, poctu serveru a jejich populace, ...) a v pripade AO se pravdepodobne trochu (vic nez obvykle) seknul.
Nechci tim rict ze ty grafy nemaji zadnou vypovidajici hodnotu, ale operovat nad nim s nejakyma cislama na urovni 35K, (tj v presnosti na tisice) je realite dost vzdaleny |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
|
Topic  |
|