Ja uz nemam problemy zadne, nejak se to cele zlepsilo. Jinak hravam na ranked offic. serverech s pingem 40-100 ms, staci na vybrany server neustale klikat a do 2 minut tam jsem. Jinak mam odemcenou druhou sniperku a doporucuji, je to pekne "delo" . Mate nekdo zkusenost s druhou assault zbrani ?? je lepsi ??
jak vlastne dosahnu toho, ze dostanu tu druhou zbran? Odviji se to od hodnosti?
ja myslim ze od hodnosti. Kazdopadne muzes je dostavat po jedne a kdyz vidim jak mi to ted leze pomalu tak to bude fuska, (psal jsem ti na icq, tak snad se vecer potkame )
ja myslim ze od hodnosti. Kazdopadne muzes je dostavat po jedne a kdyz vidim jak mi to ted leze pomalu tak to bude fuska, (psal jsem ti na icq, tak snad se vecer potkame )
ok, budu doma z prace tak kolem pul sedme. Pak zkusime najit nejaky server a pripojime se. Pridaji se jeste dva kamaradi.
Čau lidi, jsem tady nový, ale stejně jako vy hraju Battlefield 2 a líbí se mi čím dál víc. Je to prostě mazec, ale taky je na hře pořád co zlepšovat...
mazec to fakt je, uz mam na tom zavislost. Jinak prvni patch opravi hlavne problemy s browserem coz je supr, takze snad tento tyden.
JJ, ten browser je fakt celkem na prd, doufám, že to fakt opraví. Jinak mám otázku ohledně odemykání zbraní. Někde jsem četl, že se zbraně odemykají po jedné. Jak to teda je? A jakou musím mít hodnost, aby se mi odemkly?
Tak co patch ?? pomohlo vam to ?? ja jsem ted spokojenej maximalne!
ten browserem serveru aspon pro me moc nevylepsili, ted nemuzu vyfiltrovat zadne eu servery, pred patchem stacilo do jmena serveru zadat EU a vypsalo to hodne evropskych serveru, ted nic :((
Zdravím mám dotaz před asi rokem jsem začal hrát poprve po netu byl to vietcong a protoze ma spoustu chyb a dalsich nedodelavek jsem ho prestal hrat kdyz jsem si precetl recenzi na BF2 dost me to zaujalo a koupil bych si origos ale predtim bych se chtel zeptat jestli to hraje hodne cechu a jestli to stoji opravdu zato.
Nevim kolik cechu ho hraje a podle mne to ani neni moc dulezite. Zabava je to naprosto prvotridni pokud jsi akcne zalozeny. Myslim ze jeste muzes testnout demo aby jsi zjistil jake to je. Ja rozhodne doporucuji koupit!
Zdravím mám dotaz před asi rokem jsem začal hrát poprve po netu byl to vietcong a protoze ma spoustu chyb a dalsich nedodelavek jsem ho prestal hrat kdyz jsem si precetl recenzi na BF2 dost me to zaujalo a koupil bych si origos ale predtim bych se chtel zeptat jestli to hraje hodne cechu a jestli to stoji opravdu zato.
ty potrebujes na strilecku cechy?
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
ty potrebujes na strilecku cechy?
no ak nevie po anglicky, tak by bol bez niekoho, komu rozumie, o velku cast tej hry ochudobneny. mne to nepride ako blby poziadavok... kazdopadne, hra je super, zacinam byt addicted ;-) skoda len, ze aj ked je tak velmi teamovo zamerana, vela ludi to teamovo nehra, ale to sa casom podla mna utrasie...
to snad pochopi kazdy 5 lety dite kery hraje hry kdyz nekdo da need ammo o co jde
to urcite ano, ale tato hra je napriklad aj o VOIP, a tam to uz asi o pochopeni 5 rocneho dietata nebude, tam sa potom celkom hodia ceski/slovenski spoluhraci...
Jde hrat BF2 bez originalniho CD? Rad bych si koupil pouze CDKEY.
Jo jde, muzes pouzit virtualni MiniImage cd a namountovat ho ve daemonovi misto originalniho cd.
A to sezenu kde?
Na www.gamecopyworld.com, dej si vyhledat battlefield 2. Nemuzes to minout, je tam vic verzi, ja pouzivam Battlefield 2 [ALL] No-CD/Fixed Image #2 od Bleh! (2,5MB)