Author |
Topic  |
|
Lumpy
Starting Member
2 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 11:45:28
|
Předem se omlouvám, že kvůli tomu tvořím novej topic, ale je to dost nutný. Nevíte někdo jak mám zrušit placení? prostě zrušit acc..Já se dostanu na stránku kde se mě ptaj proč chci odejít atd. a pak tam něco napsat svýho, jenže tam nikde neni potvrdit nebo něco takovýho(je to tahle stránka https://www.wow-europe.com/account/cancel-account.html)..fakt tam ten čudl nikde nevidim.
|
O.o |
|
| |
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 12:46:52
|
je to v sekci platba a melo by tam byt cancel substriprion nebo cancel account ja to delal asi pre 3ma tydnama tak si to uz nepamatuju a ten cudl je rovnou i na homu, kdyz se lognes...., urcite na strankach maj nejake faq k tomu tak kdyztak tam koukni.. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 13:07:52
|
quote: Originally posted by Gorog
je to v sekci platba a melo by tam byt cancel substriprion nebo cancel account ja to delal asi pre 3ma tydnama tak si to uz nepamatuju a ten cudl je rovnou i na homu, kdyz se lognes...., urcite na strankach maj nejake faq k tomu tak kdyztak tam koukni..
A fakt ti pak telefonovali jak tam slibujou? :))) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 02/06/2005 : 18:49:55
|
Ne netelefonovali..)) Tam to myslim napsano ze tam muzes zavolat nebo neco nevim, este pristi tyden a snad uz aktivuju..)) |
 |
|
|
Topic  |
|