Author |
Topic  |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 19/05/2005 : 13:09:23
|
Mohl by mi nekdo napsat ktery zbrane delaj jaky typ dmg, dik.
|
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
| |
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 08:37:29
|
Crush - kladiva, palcaty a remdichy Slash - mece, sekery, (leafblade) Piercing - dyky, rapiery, (kopi)
Neni to za zadnych officialnich zdroju. Proste empiricky vyzkum. U tech leafblade a kopi si nejsem jisty. Jinak kdyz si u brokera das filter podle druhu dmg, zjistis to raz dva. |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
Edited by - Raady on 20/05/2005 08:38:31 |
 |
|
Kwah
New Member

423 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 09:17:10
|
kopi sou urcite piercing. proto sem si jedno vyrobil at mam kompletni skalu dmg. na crushing Screaming mace, na slashing Blood fire a na piercing pristine imbued ebon spear  |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 20/05/2005 : 17:12:32
|
quote: Originally posted by Kwah
kopi sou urcite piercing. proto sem si jedno vyrobil at mam kompletni skalu dmg. na crushing Screaming mace, na slashing Blood fire a na piercing pristine imbued ebon spear 
Prave proto se ptam, chci mit na raidy komplet sbirku :)
Coz jako scout stejne mit nebudu.... |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
Edited by - Eskel on 21/05/2005 03:18:16 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 08:40:08
|
jakou scout crushing udelas jedine lukem s tema jednema sipama |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 10:52:43
|
Na co je treba mit vic typu dmg? To sou nektery potvory na nektery typ dmg imuni? |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 11:01:08
|
quote: Originally posted by Giltanas
Na co je treba mit vic typu dmg? To sou nektery potvory na nektery typ dmg imuni?
ano , bud imunni nebo proste resistentni takze se vyplati pouzit jinou zbran typicky kostlivci jsou imunni tusim na piercing , vulnerable na crushing a slash je prumer |
|
Edited by - Pertha on 23/05/2005 11:02:10 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 11:15:58
|
Hmmm konecne hra ktera se mi libila a oni to tak po.... :-) Me se nelibi nic jinyho nez mec :-) prece nebudu na stary kolena pouzivat hnusny palice. No co mec mam imbued tak mam 5% sanci ze ublizim cemukoliv :-) teda pokud se ta sance nespousti pri zasahu jako HO :-) |
 |
|
Kwah
New Member

423 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 12:25:52
|
Screaming mace rulez  a nez abych nosil crafteny mec to si radsi ukovam sekeru. assault axe sice vypada blbe, ale prece nejsem modelka   |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 12:41:55
|
Screaming mace rulez  a nez abych nosil crafteny mec to si radsi ukovam sekeru. assault axe sice vypada blbe, ale prece nejsem modelka  
ja to vidim takhle pierc: Bone Razor a SBD slash: Ykesha a prismatickej mec crush: sipy
Mozna si misto Ykeshy jeste necham udelat ebonovou sekyrku od kwaha  |
|
 |
|
Kwah
New Member

423 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 12:57:35
|
quote: Originally posted by Eskel Mozna si misto Ykeshy jeste necham udelat ebonovou sekyrku od kwaha 
jen vic takovych napadu. z ebonu sem zatim delal battle hammer a spear, takze kazda jina zbran me zas posune o nejake to procento bliz k 50  |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 13:12:55
|
Ja to mam jednoduchy. Co je hnusny neni pro me :-) Ja nosim jen to nejhezci. Cili mece. :-) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 13:30:38
|
quote: Originally posted by Eskel
Screaming mace rulez  a nez abych nosil crafteny mec to si radsi ukovam sekeru. assault axe sice vypada blbe, ale prece nejsem modelka  
ja to vidim takhle pierc: Bone Razor a SBD slash: Ykesha a prismatickej mec crush: sipy
Mozna si misto Ykeshy jeste necham udelat ebonovou sekyrku od kwaha 
ja mam na pierce bone razor a stilleto of graverober slash ykesha a neco musim sehnat crush jeden woowdworker me urcite udela sipy :D |
|
 |
|
Kwah
New Member

423 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 13:34:50
|
dodej ebon a ja ti neco zbastlim  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 13:39:50
|
dodej ebon a ja ti neco zbastlim 
nj kde vzit a nekrast ? :) |
|
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 15:57:14
|
dodej ebon a ja ti neco zbastlim 
Na tu sekyrecku taky budes muset chvili pockat, koupil jsem si o vykendu mastera, takze jsem zase pod platinou  |
|
 |
|
|
Topic  |
|