Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Playstation 3
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mendax
Starting Member

55 Posts

Posted - 17/06/2005 :  17:30:07  Show Profile  Send Mendax an ICQ Message Send Mendax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beholder

quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by beholder

považuju za vtip
To ze ma TV maly rozliseni je sice pravda, ale ty efekty jaky to umi realtimove pocitat zadnej domaci komp nedokaze.

je naprosto supr mit konzoli co umi spocitat spoustu veci ale neumi je zobrazit :)

Tyhle paradoxy neresim ;) Ja predpokladam, jak tady i nekdo nastinil, ze existuje zpusob jak to dostat i jinam nez na televizi.

na tom niecom inom to bude v televiznom rozliseni vyzerat riadne hnusne ;-)

http://bf2s.com/player/kormi/
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/06/2005 :  17:31:43  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
To je zase výkřik. Pokud vím, tak PS3 bude umět 1900x1200.
Go to Top of Page

WINNOWING
Starting Member

2 Posts

Posted - 18/06/2005 :  10:13:13  Show Profile  Visit WINNOWING's Homepage  Send WINNOWING an ICQ Message Send WINNOWING a Private Message  Reply with Quote
V prvom rade si budes musiet kupit novu telku. Lebo tie terajsie nesplnaju minimalne rozlysenie:) CO je smutne, ale aj tak som chcel mat uz vacsiu telku nez 55cm, terazp ozeram na jednu 152cm plazmu
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 18/06/2005 :  12:15:01  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
ja myslel ze vsechny televize maj stejny rozliseni

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/06/2005 :  15:28:04  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

ja myslel ze vsechny televize maj stejny rozliseni

nemaj respektivě maj všechny 50 Hz analogy. Plazmy, LCD, a některé velmi kvalitní 100 Hz klasické televize mají vyšší rozlišení já mám např. TV s rozlišením 2386x833 a přestože obraz z třeba DVD je naprosto brilantní, grafika her z PS2 má podle mého do grafiky z PCčka hodně ale hodně daleko.

jinak k debatě, taky si neumím představit jak na PS hraju online hry ebo strategie ale např. na simulátory, plošinovky mě přijde lepší než PC. Podle mě budou obě platformy rovnocenné.
Mě osobně konzole naprosto nesedí.

Noe

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 18/06/2005 :  16:21:17  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemaj respektivě maj všechny 50 Hz analogy. Plazmy, LCD, a některé velmi kvalitní 100 Hz klasické televize mají vyšší rozlišení já mám např. TV s rozlišením 2386x833 a přestože obraz z třeba DVD je naprosto brilantní, grafika her z PS2 má podle mého do grafiky z PCčka hodně ale hodně daleko.

co to je za kino ? (: a ten pomer je nejakej moc sirokej ne ? na hdtv to ma malo radku

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/06/2005 :  16:56:38  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk
co to je za kino ? (: a ten pomer je nejakej moc sirokej ne ? na hdtv to ma malo radku

Panasonic TX-36PD50F http://www.videoplaneta.cz/detail/147445/

Noe

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 18/06/2005 :  17:16:41  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Panasonic TX-36PD50F http://www.videoplaneta.cz/detail/147445/

teda cekal sem neco vetsiho (: a nema to digitalni vstup ):

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: