Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Par otazok
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Alien
Starting Member

3 Posts

Posted - 10/05/2005 :  20:23:20  Show Profile Send Alien a Private Message  Reply with Quote
Mam par otazok:
1. Rozlapem WoW na AMD 2000 XP,256 MB RAM,GF FX 5200 a dial-upe?
2. Ked budem hrat na PvP serveri za hordu,moze ma napadnut aj niekto z hordy?
3. Bude mi stacit VISA Elektron?

Vopred thx za odpovede

masseur
Starting Member

23 Posts

Posted - 11/05/2005 :  01:21:30  Show Profile Send masseur a Private Message  Reply with Quote
1) ano, ale ta RAM je krize kup si aspon 512 jeste k tomu
2) ne
3 ne
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 11/05/2005 :  08:13:18  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Alien

Mam par otazok:
1. Rozlapem WoW na AMD 2000 XP,256 MB RAM,GF FX 5200 a dial-upe?
2. Ked budem hrat na PvP serveri za hordu,moze ma napadnut aj niekto z hordy?
3. Bude mi stacit VISA Elektron?

Vopred thx za odpovede

1. 1 GB je temer nutnost ...
2. Muze, pokud polezes do Gurubashi Areny v Stranglethorn Vale :)
3. Dle Blizzardu by mela, ale pry nestaci podle hracu ... pokud ti vsak v bance daji urcity doplnovaci kod ke karte, ktery payment prostredi Blizzu vyzaduje, melo by to jit

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Spider
Starting Member

40 Posts

Posted - 11/05/2005 :  10:06:27  Show Profile  Visit Spider's Homepage Send Spider a Private Message  Reply with Quote
1) Ja mel doted 768 MB a v IF a pri raidech se to skubalo jak svine ((1024, 24bit, detaily high - Radeon9600pro 128, AthlonXP 2400+), tak jsem upgradoval na 1256 MB a ted to jede v pohode :)
2) viz nahore
3) Visa Electron opravdu nefunguje, ja si musel poridit Visa Classic a s tou to jede bez problemu

Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid
Go to Top of Page

Alien
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/05/2005 :  16:12:29  Show Profile Send Alien a Private Message  Reply with Quote
Thx.Takze teraz este nasporit dalsich 1500 SK na RAM...SHIT!A fakt na to staci dial-up?Nejako sa mi nechce verit.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 11/05/2005 :  16:31:38  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Alien

Thx.Takze teraz este nasporit dalsich 1500 SK na RAM...SHIT!A fakt na to staci dial-up?Nejako sa mi nechce verit.

staci, ale nepocitej ze se dostanes k AH v IF tak rychle a to nemluvim o raidech a vecich poctech lidi na sobe .))
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 11/05/2005 :  18:07:03  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Nejhorší je právě ta RAMka. POkud si chceš užít velkých bitek bez neustálého hrabání disku a minutových zastavení a načítání všech těch hráčů, tak nelze než doporučit 1GB+ paměti.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/05/2005 :  18:14:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja mam 768MB ram a fakt to neni bohvieco. Raidom sa vyhybam nie z HW narokov ale z mojej natury. Ale staci mi ked prijdem do OG s kocim dole z tej veze, tak to je taky 20 sekundovy zatuh kym sa mi nacitaju vsetci ti ludia pri banke a AH.

EDIT : Kedze pozeram ze si slovak tak aj mam VISA Electronic od VUBcky kde mam zalozene StartKonto a myslim ze to funguje. Prvy mesiac som zaplatil bez problemov, druhy mesiac uz robil nejake problemy, ako ze mi prvu platbu nezobral, ale ked som znova zadal udaje o kreditke tak to islo v pohode. Tak neviem, zatial to funguje

Edited by - Pepo on 11/05/2005 18:15:56
Go to Top of Page

Alien
Starting Member

3 Posts

Posted - 16/05/2005 :  21:29:11  Show Profile Send Alien a Private Message  Reply with Quote
No a na tom dial-upe to rozlapem?Mam 56Kb/s ale pripaja ma to len 52Kb/s.
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 17/05/2005 :  11:14:02  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
Ano, já to hrál doma na dial-up, jede to. Občas se stane že se to škubne, no ale co bys chtěl od dial-upu.

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000