Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Zakernej problem ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/05/2005 :  21:50:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Kdyz se nalognu do hry a jsem v meste nebo treba i v crossroads tak se nenactu postavy kolem ( jsou nahy ) a vetisna je unknown entity ... nemuzu psat do chatu ani bojovat, jenom stojim a ckeam nez to spadne :( Fakt uz nevim co s tim ... wow sem reinstaloval komp taky. Mam 1,5GB Ram, Athlon 3000, Radeon 9800Pro 128 MB ... Detaily mam na max, vzdalenost tak na trosku min nez pulka ... takze by to melo normalne fungovat, teda fungovalo normalne do skora :(
Pokud nekdo vi co s tim budu vdecnej. Na officila boardy psat nemuzu bo bug s forem takze sem v prdeli :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/05/2005 :  22:18:43  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Hm, mě to dělá normálně když se naloguju (někde kde je narváno, u banky nebo u AH) Potom mi to zatuhne, naswapuje a už je to ok (1.7xp, 768 ramek). Zkusil bych shodit detaily. HW teda moc nerozumím, ale zkus changenout ramku :p

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 09/05/2005 :  06:31:27  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
Ja mam zase problem so skillom tailoring... vsetko co mozem vyrobit je orandzove... stalo sa to ked som zvysil skill na 225 ale este som nevedel do 300, tak som myslel ze ked sa naucim nad 225 tak to bude zese v poho ale neni... vyrabat sice mozem vsetko ale neviem na com sa este mozem zlepsit a na com uz nie :((( nevie niekdo co s tym?
Go to Top of Page

rasanm
Starting Member

3 Posts

Posted - 09/05/2005 :  08:01:22  Show Profile Send rasanm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rixi

Ja mam zase problem so skillom tailoring... vsetko co mozem vyrobit je orandzove... stalo sa to ked som zvysil skill na 225 ale este som nevedel do 300, tak som myslel ze ked sa naucim nad 225 tak to bude zese v poho ale neni... vyrabat sice mozem vsetko ale neviem na com sa este mozem zlepsit a na com uz nie :((( nevie niekdo co s tym?

Mam uplne ten samej problem vsecko co muzu vyrobit u tailoringu mam orandzove
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 09/05/2005 :  08:34:02  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rasanm

quote:
Originally posted by Rixi

Mam uplne ten samej problem vsecko co muzu vyrobit u tailoringu mam orandzove

Vsetko su to zname problemy o ktorych Blizzard vie (z technical fora), bohuzial ich asi neriesia. Skuste to tam pozriet, mozno uz na to niekdo prisiel.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 09/05/2005 :  08:38:18  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

...
Vsetko su to zname problemy o ktorych Blizzard vie (z technical fora), bohuzial ich asi neriesia. Skuste to tam pozriet, mozno uz na to niekdo prisiel.

Heh pocitam, ze kdyby to na zaklade tehle oranzovosti zvedalo skill tak by to resili asi o dost rychlejs :-D

no mmo
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 09/05/2005 :  08:59:21  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
Takze je to vseobecny problem u tailoringu? Alebo to ma len niekto?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/05/2005 :  09:08:01  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Me spsi jde jeslti se to deje jeste nekomu, aby vedel jeslti to neni na me strane ;)

Go to Top of Page

grim-cz
Starting Member

14 Posts

Posted - 09/05/2005 :  09:23:16  Show Profile  Send grim-cz an ICQ Message Send grim-cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Me spsi jde jeslti se to deje jeste nekomu, aby vedel jeslti to neni na me strane ;)

sem tailor a taky mam vsechno oranzovy....
akorat mi pripadalo ze to zoranzovelo az po novym patchi..
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 09/05/2005 :  09:30:17  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grim-cz

quote:

sem tailor a taky mam vsechno oranzovy....
akorat mi pripadalo ze to zoranzovelo az po novym patchi..

možná bych se radši podíval na 1. post tohoto topicu

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/05/2005 :  09:45:47  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz se nalognu do hry a jsem v meste nebo treba i v crossroads tak se nenactu postavy kolem ( jsou nahy ) a vetisna je unknown entity ... nemuzu psat do chatu ani bojovat, jenom stojim a ckeam nez to spadne :( Fakt uz nevim co s tim ... wow sem reinstaloval komp taky. Mam 1,5GB Ram, Athlon 3000, Radeon 9800Pro 128 MB ... Detaily mam na max, vzdalenost tak na trosku min nez pulka ... takze by to melo normalne fungovat, teda fungovalo normalne do skora :(
Pokud nekdo vi co s tim budu vdecnej. Na officila boardy psat nemuzu bo bug s forem takze sem v prdeli :)

Mnel jsem podobny problem,pry to muze byt spusobeno nekterymi sitovimi kartami.Mne kazdopadne pomohla az reintsalace+vymazani interface...

btw: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support&t=242369&tmp=1#post242369

http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww0834p

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:14:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Reinstal wowu jsem udelal dokonce 2x kde sem to zkousel bez addonu a modifikaci UI ... stejny problem.

Sitovkou to asi nebude, testoval jsem to a poradku ... dokonce soused ma stejnou sitovku jako ja a nedela mu to :)

Me pride jako kdyby client nestihal nacist vsechni pozadavky kolem a proste spadne, pac kdyz se odlognu treba nekde v lese kde nejsou lidi tak se pak nalognu bez problemu, ovsem v orgimmaru je to des.

Go to Top of Page

grim-cz
Starting Member

14 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:17:37  Show Profile  Send grim-cz an ICQ Message Send grim-cz a Private Message  Reply with Quote
ja sem delal format disku, nainstalovani win a wow, a nepomohlo... porad oranzovej jak popelar :D

Modifikace nepouzivam, mam cistej wow.

Na blizzard forech si na to stezuje hafo lidi, takze to bude tim patchem..

Edited by - grim-cz on 09/05/2005 10:18:27
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:21:30  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Reinstal wowu jsem udelal dokonce 2x kde sem to zkousel bez addonu a modifikaci UI ... stejny problem.

Sitovkou to asi nebude, testoval jsem to a poradku ... dokonce soused ma stejnou sitovku jako ja a nedela mu to :)

Me pride jako kdyby client nestihal nacist vsechni pozadavky kolem a proste spadne, pac kdyz se odlognu treba nekde v lese kde nejsou lidi tak se pak nalognu bez problemu, ovsem v orgimmaru je to des.

koukam, ze pises ze mas 1.5GB pameti, ale kdyz ti to pada pri logu v oggrimaru a ne v lese... tak to podle me ukazuje, ze neco neni v poradku s pameti...
prece jen oggrimar = hodne objektu atd. a kdyz ti to sleti pri loadovani tam ... tak dojde bud ke konfliktu pameti a nebo pc neustoji HW pretizeni...
nereknu kdyby ti to blbo i v lese... ale pokud jen oggrimar... tak bych hledal chybu v HW

no mmo
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  10:32:27  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

koukam, ze pises ze mas 1.5GB pameti, ale kdyz ti to pada pri logu v oggrimaru a ne v lese... tak to podle me ukazuje, ze neco neni v poradku s pameti...
prece jen oggrimar = hodne objektu atd. a kdyz ti to sleti pri loadovani tam ... tak dojde bud ke konfliktu pameti a nebo pc neustoji HW pretizeni...
nereknu kdyby ti to blbo i v lese... ale pokud jen oggrimar... tak bych hledal chybu v HW

Odisntaluj cosmos. To je jeho featura :)
Pokud cosmos nepouzivas nebo to nepomuze tak se RID se presne navodem na Blizzardech s problemovajma sitovkama. A nejde o nefunkcnost sitovnky, ale o nastaveni jejiho OVLADACE!
Take jsem neveril ze by to mohlo byt tim, ale ze zoufalstvi jsem vyzkousel a uz tenhle problem nemam :) Vyresilo to jak Unknown Entity bug, tak svleceny lidi, tak disconnect pri prvnim loginu po zapnuti WoWu :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

3rr0r
Starting Member

5 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:25:57  Show Profile Send 3rr0r a Private Message  Reply with Quote
Ja mam zase jinej problem, posledni dobou se mi hodne casto stava, ze se vsechny postavicky zastavej, ty co bezeli tak bezej do zdi, a ty co se tocili nebo behali dokola tak behaj furt dokola nebo se tocej....nejde dat logout ani exitgame a pomuze jenom ALT+F4, docela dlouho sem pred tim hral a nestavalo se to.... mate nekdo podobnej problem??????
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 09/05/2005 :  13:47:56  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 3rr0r

Ja mam zase jinej problem, posledni dobou se mi hodne casto stava, ze se vsechny postavicky zastavej, ty co bezeli tak bezej do zdi, a ty co se tocili nebo behali dokola tak behaj furt dokola nebo se tocej....nejde dat logout ani exitgame a pomuze jenom ALT+F4, docela dlouho sem pred tim hral a nestavalo se to.... mate nekdo podobnej problem??????

No me se driv stavalo, kdyz sem vlezl na lod, tak sem se sekl, zustal sem stat na miste, ale furt sem kmital nozickama :) Ostatni kolem me taky, aspon teda co ja sem videl. Pri loadingu mapy se to spravilo.

Jinak posledni dobou me stvou ty lagy. Proste se vse zastavi, treba na 20sec, potom se to rozjede a vidim v mega rychlosti vse co se delo behem tech 20sec, co sem nemohl nic delat :) Takze behem 2sec vidim 20sec boj
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  14:07:34  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubu

quote:

No me se driv stavalo, kdyz sem vlezl na lod, tak sem se sekl, zustal sem stat na miste, ale furt sem kmital nozickama :) Ostatni kolem me taky, aspon teda co ja sem videl. Pri loadingu mapy se to spravilo.

Jinak posledni dobou me stvou ty lagy. Proste se vse zastavi, treba na 20sec, potom se to rozjede a vidim v mega rychlosti vse co se delo behem tech 20sec, co sem nemohl nic delat :) Takze behem 2sec vidim 20sec boj

Tak to ti zavidim, me tech 20s proste chybi, zadne zrychlene Replay se nekona :)))

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

grim-cz
Starting Member

14 Posts

Posted - 09/05/2005 :  14:18:05  Show Profile  Send grim-cz an ICQ Message Send grim-cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

quote:

Tak to ti zavidim, me tech 20s proste chybi, zadne zrychlene Replay se nekona :)))

pokud budes mit to "stesti" a vystoupis z ptaka v tarren millu, crossroads etc, v dobe raidu, tak si pis, ze minimalne 10 s lag zazijes
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  14:35:17  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grim-cz

quote:

quote:

quote:

pokud budes mit to "stesti" a vystoupis z ptaka v tarren millu, crossroads etc, v dobe raidu, tak si pis, ze minimalne 10 s lag zazijes

Ja ale nerikam ze nelaguju, jenom mi to proste skoci o tech 10-20s. A neprehrava zrychlene co se mezitim udalo :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/05/2005 :  14:46:16  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Herbicid> Cosmos sem nidky nepouzival :)

btw, mas nejaky link nebo alespon nejak navod jak tu sitovku "zprovoznit"?

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  14:50:36  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Herbicid> Cosmos sem nidky nepouzival :)

btw, mas nejaky link nebo alespon nejak navod jak tu sitovku "zprovoznit"?

Huh, je to mam pocit hned nekde na vrchu offico for, Unknown entity ... bug.

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 09/05/2005 :  14:52:17  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=14289&p=1&tmp=1#post14289

For network cards that supports “checksum offloading” (hardware check summing):

Those cards that for example do support this are: Intel Pro 100 Series, Marvell Yukon, Broadcom, 3com Cnet and Nvidia nForce 3. When using these cards you should disable this option to solve your connection problem.

- click on START -> CONTROL PANEL
- click on NETWORK -> NETWORK CONNECTIONS
- right click on your network connection -> PROPERTIES
- Click on ‘Configure’ and then on the card flagged as ‘advanced’ (?)
- go to the option ‘Checksum Offload’ and disable this option in the window on the right side
- finally click OK to save this configuration and to restart the network interface

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/05/2005 :  17:00:11  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
stejnak jsou to kecy a blizzard nas taha za nos. ten bug s unk. entity sem mel sveho casu taky, nic sem nikde nemenil pac me to nevadilo a kdybyste o tom tady nemluvili, tak si ani nevzpomenu, ze sem ho mel... chci tim rict, ze jak prisel, tak odesel a ja tomu nepomohl...
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/05/2005 :  17:28:25  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

stejnak jsou to kecy a blizzard nas taha za nos. ten bug s unk. entity sem mel sveho casu taky, nic sem nikde nemenil pac me to nevadilo a kdybyste o tom tady nemluvili, tak si ani nevzpomenu, ze sem ho mel... chci tim rict, ze jak prisel, tak odesel a ja tomu nepomohl...

:) jo, pokud si prectes tech "par" stranek co k tomu maj na foru tak k tomudle zaveru doslo hodne lidi

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/05/2005 :  17:45:22  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Me unknown entity nevadi ... me vadi ze my to po nalogovani za 20 sec spadne :)

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 09/05/2005 :  17:53:34  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

musis pockat az to blizzard vyresi,je to chyba v posledni patchi,nekomu to holt dela...jenze staci se kouknout na preplneny fora Technical supportu a je jasny ze frantici se rejpou v prdeli a zerou zaby nez aby neco resili

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 10/05/2005 :  00:06:07  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jak jsem psal, delalo mi to totez. Po prvnim nalogovani po spusteni WoW me to disonectlo do login screenu. Po dalsim nalogovani BEZ RESTARTOVANI WoWu jelo vsechno ok. Po tom co jsem udelal co Blizzard radi (mam nForce3 250 chipset s integrovanou 1Gib sitovkou) mi to delat prestalo a vse funguje jak ma hned od zacatku :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/05/2005 :  09:33:52  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jak jsem psal, delalo mi to totez. Po prvnim nalogovani po spusteni WoW me to disonectlo do login screenu. Po dalsim nalogovani BEZ RESTARTOVANI WoWu jelo vsechno ok. Po tom co jsem udelal co Blizzard radi (mam nForce3 250 chipset s integrovanou 1Gib sitovkou) mi to delat prestalo a vse funguje jak ma hned od zacatku :)

Taky sem se ridil tim navodem co jsi sem postnul od blizzardu a uz my to taky funguje. Diky :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000