Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Cash farming (lvl 40)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 04/05/2005 :  10:56:10  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Neviete niekdo o nejakom dobrom mieste kde by mohol lvl 40 warrior na solo rychlo a pomerne bezpecne zbohatnut ? Rad by som si kupil mounta ale nedavno som kupil lvl 39 polearmsku za 20g (asi blba kupa :) )a ostal som zebrak jak som aj bol. Co som cital zahranicne boardy tak tam radia Stranglethorne Valley ale nechcem behom farmenia prachov hebnut kazdu stvrt/polhodinu..

Edit: A aby som nezabudol tradeskilly mam mining/blacksmith tak nemozem zbierat koze

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 04/05/2005 10:57:28

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:03:26  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
kamos mi rikal ze nekde v badlands na zapadnutem miste huntil elementaly a mel 10g/hod a vydelal si tam na mounta...
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:20:47  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
nj, a hlavne sa vyser na BS, tahaj iba gathering skilly min/skin a pod
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:22:20  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
U elmu vecne nekdo je, ale jinak je pravda, ze z kazdeho vetsinou padne nekolik sutru, takze tech 10g/hod se da. Spis musis cekat na respawn a mezitim zabijet jine potvory. Obecne si najdi nejake misto, kde jsou zvirata o cca 5-10lvl nizsi (ty muzes zabijet velice rychle) a vse sbirej.

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:44:21  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jestli nema skin tak jsou jednoznacne lepsi humanoidi, bo z tech jednak padaj obcas i dropy, padaj z nich prachy a obcas vlna...

z beastu velice casto nepadne vubec nic a mas ziska akorat ze skinnu...

ja si na koda vydelaval ve feralasu na vlcich a medvedech, ale jsem skinner...

no mmo
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:54:09  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no ty elementali su dobry spot ale je tam spusta lidi, a nedropi ziadne veci na bandeze, jidlo tak to dost spomaluje pokial nemas hafo bandazi. Inac tych elementalov su 4 spoty. jeden je vpravo dole ( tam chodi strasne malo ludi bo to je zapadnute a malo ludi o tom vie)

inac ta halapartna bola asi debilna kupa ked mas whirlwind axe z questu.
ked si miner tak mozes napr v badlands obiehat iron/mithrill spoty. tam sa da rychlo tiez zarobit. ja som chodil na sever od taren milu ku ogrom su tam asi 4 mitril spoty a 2 irony. slo to tam hezky aj ked teraz po patchi to moze byt nebezpecne

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:06:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
scarlet monastery - potrebujes sice partu, ale jen tam sem na lvl40 vydelal 30g za den
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:45:58  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

scarlet monastery - potrebujes sice partu, ale jen tam sem na lvl40 vydelal 30g za den

To nechapu... ja tam byl asi 4x a zadnej uzasnej vydelek z toho nebyl. To za dve hodinky ve Faralasu vydelam vic obycejnym dropem.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:53:45  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

No 30g za den vydelam i v Ogrimaru

Black
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/05/2005 :  14:04:28  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ehm nechci byt stoural, ale jelikoz asi vsichni hrajeme na SM tak ti tezko nekdo bude vykladat sve oblibene spoty, aby si mu tam sam chodil...
zvlast kdyz je zhruba na stejnem lvl jako ty

elmove jsou ok, stejne jako kazde jine prisery, dulezite je jen vytrvat na dobrem (rychle se respawnovacim) spotu a neztracet cas cestovanim

skinning/mining jsou zakladni skilly na vydelavani

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

aja
Starting Member

15 Posts

Posted - 04/05/2005 :  14:23:26  Show Profile  Send aja an ICQ Message Send aja a Private Message  Reply with Quote
Anebo jako ja , v klidu jsem se venoval instancim (moje oblibena cinnost) semtam placani mobu, skilly u trenera nakupoval vsechny a na mounta jsem si vydelal do 46lvl. Aspon se nestavalo ze bych nejakej totem nemel ze "setrim" anebo si od nekoho pujcovat a pak tezko vracet.
Chci rict ze behat kolecko u nejakejch elementalu a cekat na respawn nestoji zato IMHO.

Aja Taurenka Shamanka
Drak'thul, My life for the horde!
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/05/2005 :  14:40:59  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:

No 30g za den vydelam i v Ogrimaru

tak porad jak, predstav si ze ses lvl40, v kapse mas 20g a potrebujes vydelat tak 100g na mounta a skilly na lvl40
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 04/05/2005 :  15:07:47  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
Moje zkušenost je, že nejlépe se vydělává v instancích. Na lvl 40 jsem ve scarlet monastery taky vydělal 20-30g za jednu výpravu..

Zabíjet na jednom místě 2-3 hodiny pořád ty samé moby mi připadá jako pěkná nuda a o tom ta hra není ne? Lepší si počkat a nezbláznit se, že nemám mounta hned na lvl 40. Já ho koupil taky až na lvl 42.

PS: Dobrá instance pro lvl 40 je taky Razorfen Downs

Cerrbion - Night Elf Priest

Cerrbion

Edited by - Cerrbion on 04/05/2005 15:11:16
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/05/2005 :  15:14:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jo, ja ho mel az na lvl43 protoze nenavidim farmeni a takhle sem obetoval dva vecery scarlet monastery a bylo to
ted sem uz asi mesic lvl60 a taky jeste nemam epica, proste k farmeni me nikdo nedonuti
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 04/05/2005 :  16:58:00  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cerrbion

Moje zkušenost je, že nejlépe se vydělává v instancích. Na lvl 40 jsem ve scarlet monastery taky vydělal 20-30g za jednu výpravu..

Zabíjet na jednom místě 2-3 hodiny pořád ty samé moby mi připadá jako pěkná nuda a o tom ta hra není ne? Lepší si počkat a nezbláznit se, že nemám mounta hned na lvl 40. Já ho koupil taky až na lvl 42.

PS: Dobrá instance pro lvl 40 je taky Razorfen Downs

True...
Ja som mal mounta asi na 45? alebo tak nejak.
Imo epic je overrated.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:05:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja jako spravnej alibista si porad rikam, ze je lepsi investovat usili/penize spis do vybavy, ktera mi pomuze v instanci i v pvp nez to vyhodit za epica

je jasny ze rychlejsi zdechlina by se mi hodila, ale kdyz neni tak neni
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:09:33  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja jako spravnej alibista si porad rikam, ze je lepsi investovat usili/penize spis do vybavy, ktera mi pomuze v instanci i v pvp nez to vyhodit za epica

No diky tomu mountovi (na kteryho sem mel hypoteku 23G) vydelavam urcite vic, vic toho stihnu vobjet, tudiz i nasbirat atd.

Ja si zas myslim ze je lepsi ty penize syslit a veci si skoro nekupovat bo dycky asi najdu lepsi v instancich , akorat za kouzla utracet.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:18:29  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tran: Presne tak... nechapu, ajk nekdo muzze nakupovat v AH, kdyz neni lv 60... stoji ho to majlant a za par levelu to muze stejne hodit do kose. ja si za celou dobu co hraju nekoupil NIC a imho nemam spatnou vybavu.

Tragedy
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:20:23  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec

Ja si zas myslim ze je lepsi ty penize syslit a veci si skoro nekupovat bo dycky asi najdu lepsi v instancich , akorat za kouzla utracet.

nektery veci ale maj moc malej drop na to aby je sam farmil...
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:20:25  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prave preto ze vsetko som vrazal do equipu nemam teraz ani na trening skillov preto by sa fakt nieco dobre hodilo ;) Inac dik za rady ;)

Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 04/05/2005 17:20:48
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:22:36  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja nevim co furt prudite s nakupovanim v AH
ja sem v ah nic nekupoval a na lvl 40 sem mel asi 30g
nejde o to nic nenakupovat, ale vydelavat
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:32:34  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Tran: Presne tak... nechapu, ajk nekdo muzze nakupovat v AH, kdyz neni lv 60... stoji ho to majlant a za par levelu to muze stejne hodit do kose. ja si za celou dobu co hraju nekoupil NIC a imho nemam spatnou vybavu.

Neviem aky hras char ale warrior by v takom equipe moc nevydrzal. Zasadne modra zbran (od lvl 20 som inu nemal), a par modrych casti brnka tiez neuskodi. 90% casu solujem takze musim byt fakt fit ;)

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:40:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

quote:

Neviem aky hras char ale warrior by v takom equipe moc nevydrzal. Zasadne modra zbran (od lvl 20 som inu nemal), a par modrych casti brnka tiez neuskodi. 90% casu solujem takze musim byt fakt fit ;)

Hraju maga a par modrych veci mam... z questu a instanci. War snad equip ziskava stejnou cestou, ne?

Tragedy
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:41:55  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hraju maga a par modrych veci mam... z questu a instanci. War snad equip ziskava stejnou cestou, ne?

Ja mam 99% veci z AH.. ale nebudeme sa tu teraz o tom dohadovat..

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:44:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Thundeer: Ano... a proto nemas penize :)

Tragedy
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 04/05/2005 :  17:50:13  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Pokud jedeš skinning/mining, tak to děláš proto, abys měl prachy na nákup v AH. Pokud ale děláš standardně questy+instance, tak pravděpodobně máš výbavu docela slušnou, a stačí jen nakoupit/vylepšit zbytky. Moje zásady nakupování:

- kupovat jen náhradu za velmi zastaralé věci
- zbraně (u ne-casterů) kupovat naopak velmi často, protože značně zrychlí zabíjení, ostatní ale není třeba
- kupovat jen zelené věci, modré (nebo nedej bože fialové) věci se nevyplatí, když steně za 10-15 lvlů budou lepší
- zbraně nemusí mít ideální statistiky (třeba Sta/Spi zbraň bude pro warriora podhodnocená oproti Sta/Str a přitom kvalita je skoro totožná)
- pokud cena není triviální nebo to není absolutně nutné (třeba velmi zastaralá zbraň), nekupovat na buyout
- chce to trpělivost a pokud je to alt, tak i nakupovat dopředu

Do lvl 35 jsem měl skinning/tailoring a asi 30g, pak jsem respecnul na skinning/mining a do lvl 40 jsem měl 75g (hráno téměř 100% s rested XP), půjčil jsem si těch 15g a na lvl 42 je splatil. Zatím jsem na AH utratil asi 5g.
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 04/05/2005 :  18:00:44  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja mam 99% veci z AH.. ale nebudeme sa tu teraz o tom dohadovat..

Utrácet za modré věci, které nejsou end-game, je vyhazování peněz oknem.

Takže tady bych viděl tvůj hlavní problém.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 05/05/2005 :  02:44:57  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
badlands rock elementov
feralas hipogryfi

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 05/05/2005 :  07:13:46  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

DmgDealer bez modre zbrane je naprd a navic ty zbrane nepadaji tak casto, aby si to clovek mohl nafarmit, takze AH je nejlepsi misto, kde ziskat zbran pro lvl 10-40+-

IMHO ja v AH utracim jedine za recepty do alchy, ktere nejdou koupit od vendoru. Plus jsem si koupil udici +20

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 05/05/2005 :  07:32:04  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jo, je, ale většinou dostaneš dobrou zbraň z nějakého questu(většinou instance). Imho se s tím dá vyjít. Momentálně lvluju warra a ještě jsem neměl potřebu (Nj, lvl 40 jen) koupit zbraň. Vždy se nějaká modrá našla(craft, instance, potom whirlwind etc.)
Ale ohledně receptů s tebou souhlasím, to je jedna z věcí, která se tam opravdu oplatí koupit :)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:27:26  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Zarobit 20 - 30 g za jeden SM run to ma teda zaujalo, neviem si to nijako predstavit, ale netvrdim ze sa to neda.
Vyborne sa farmi v Molten Core, moj zisk bol -5g
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/05/2005 :  10:39:11  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Hoši, to jste družstevníci? ;)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/05/2005 :  12:59:16  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Jo, je, ale většinou dostaneš dobrou zbraň z nějakého questu(většinou instance). Imho se s tím dá vyjít. Momentálně lvluju warra a ještě jsem neměl potřebu (Nj, lvl 40 jen) koupit zbraň. Vždy se nějaká modrá našla(craft, instance, potom whirlwind etc.)
Ale ohledně receptů s tebou souhlasím, to je jedna z věcí, která se tam opravdu oplatí koupit :)

Ja svemu altovi koupil fialovej luk a hned je o 30% silnejsi ney ostatni hunteri stejneho levlu >]

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 05/05/2005 :  14:12:53  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jo, šak to je vcelku i logické :) ale kde na fialový luk vemeš normálně prachy?(jasně, říkáš alt, tak to je potom jasné). Jako fialové věci sou supr, obzvlášť když nějakou najdeš sám od sebe, ale kupovat to, když musíš šetřit peníze na mounta nebo něco? Na druhou stranu, k čemu ty peníze ve hře jsou, že...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 05/05/2005 :  17:59:22  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

DmgDealer bez modre zbrane je naprd a navic ty zbrane nepadaji tak casto, aby si to clovek mohl nafarmit, takze AH je nejlepsi misto, kde ziskat zbran pro lvl 10-40+-

IMHO ja v AH utracim jedine za recepty do alchy, ktere nejdou koupit od vendoru. Plus jsem si koupil udici +20

1. True, ale warrior nie je damage dealer a tanking stuff si moze nafarmit aj v instancoch.
2. tiez :P (minus udica).

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/05/2005 :  18:20:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

quote:

quote:

1. True, ale warrior nie je damage dealer a tanking stuff si moze nafarmit aj v instancoch.

:) zajimave podle me war s modrou zbrani tankuje 2x lepe nez ten chudacek se zelenou(a jde to hodne poznat)...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 05/05/2005 :  18:33:16  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
War není dmg dealer? Bez dmge dobrého tanka nikdy dělat nebudeš(imo)... protože když není dmg, není rage, nejsou ability. A vvvo tom to je

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Son-Draken
New Member

165 Posts

Posted - 05/05/2005 :  23:22:56  Show Profile Send Son-Draken a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

quote:

quote:

hehe neni?:) nahraj si ten adon ketrej ukazuje kdo kolik udelal celkove dmg v instanci a di snakym dobrym warem co jede 2h

naposledy v BRd war 300kdmg..druhej rogue 160K..sice rozdil v lvl 3 ale i tak

Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/05/2005 :  00:32:29  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
omg, tak warriori uz sou na damage dealing
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 06/05/2005 :  09:24:27  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Son-Draken

hehe neni?:) nahraj si ten adon ketrej ukazuje kdo kolik udelal celkove dmg v instanci a di snakym dobrym warem co jede 2h

naposledy v BRd war 300kdmg..druhej rogue 160K..sice rozdil v lvl 3 ale i tak

Tankuje se 1H+štít v Defensive mode. A k držení aggra se používají takové ty ability, které způsobují vysoký threat. Damage pomáhá, ale není úplně to hlavní.

Ten rogue měl buď špatné zbraně anebo se musel strašně držet vzadu, aby nepřetáhl aggro.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/05/2005 :  09:32:17  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
at delame co delame, tak u nas vzdycky nejvetsi damage da mage (aoe) potom rogue a pak ten zbytek (shamani...) a uuuplne na konci je warrior (ten vlastne damage nedava, jen chyta agro)
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 08/05/2005 :  08:25:57  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
tady mate cash farming :D

http://www.mysupersales.com/mg/search.asp?gid=37&sid=474
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/05/2005 :  09:03:40  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak ja neviem, co sme boli vcera v SM tak sme to nejak zlamili a pullnuli sme naraz asi 7 mobov ..... vsetkych 7 bolo na Korkovi a nech som ho healoval ako chcel (tak isto aj nas priest) tak som nemal ani jedneho moba na sebe ... tak neviem ako mozete mat problem udrzat agro, ked on udrzal 7 naraz.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/05/2005 :  09:25:14  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Jen pro dodatek moby byly high zelené/žluté (war 37 a bylo to v library). A budu si stát za svým, že se agro dá udržet v battle stance za použití normálního dmge a shoutů (nepočítám ae taunt-nevím název skillu). Já většinou normálně chargnu, hodím demoralizing shout, poté thunderclap, kliknu na ten kravinec co dá insta 10% rage, udělám párkrát cleave(rage jede rychle nahoru, bo do mě hituje 4+ mobů) a poté teprve přezbrojím na shield a hodím se do def. modů (hlavně kvůli redukci dmg). Samozřejmě tactical masteries 5 je nutnost a po té, když třeba mob dodgne tak se hodit do ag. stance kvůli dodge apod. Škoda, že ten fight ze včera nemám na frapsu, opravdu jsem nechápal, jak jsme to mohli dokázat a jak mě healeři udrželi při životě.
PS. co taky dělá vcelku služný threat je sunder armor(navíc použitelný ve všech stances, ale to je tady možná už někde napsané).
A proč vůbec přišlo 7 mobů? Protože sme lamy a jeden nám na začátku zdrhl a zavolal o pomoc :) takže sme stejně jen banda noobů(já a pepo) co to neumejí hrát, peace...
Heh teď jsem si ještě uvědomil, že jsme byli jen 4. 37 war,druid,priest, 38 rogue... no shit

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 08/05/2005 09:27:28
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/05/2005 :  10:21:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jak sa vola ten ADDon ktory pocita dmg grupy/raidu ???
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 08/05/2005 :  10:52:55  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Jak sa vola ten ADDon ktory pocita dmg grupy/raidu ???

Myslíš toto? http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=791
DamageMeters

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/05/2005 :  11:14:44  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Thats it

A este som tu videl ze tu niekdo pisal, neviem kdo, ze ma taky ADDon, ktory ked sa morfne do medu tak mu prehodi itemy z +int na +str itemy napriklad, neviete ktory je to addon ?
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 08/05/2005 :  19:53:16  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
di snakym dobrym warem co jede 2h

dobry war s 2h v instanci tak to ho bych nechcel healit

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 08/05/2005 :  19:56:13  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

quote:

Nasa guilda chodievame bezne 2 warrovia obidvaja 2h a 1 priest a nikdy sme nemali problem. Ale ten priest je fakt dobry

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 08/05/2005 :  20:30:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Sacrifice

quote:

Nasa guilda chodievame bezne 2 warrovia obidvaja 2h a 1 priest a nikdy sme nemali problem. Ale ten priest je fakt dobry

tohle by jsi mu mel rikat den co den, hodinu co hodinu na guild chatu nebo se sbali a pujde si hrat s hunterem :-D

no mmo
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/05/2005 :  22:13:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Teda nejako nestiham sledovat co ma korka prave v prackach, ale problem s healovanim nemam a vzdy ma agro .... a dmg tiez celkom slusny.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000