Author |
Topic  |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 10:07:40
|
Prosím všechny přihlášené na Sraz online hráčů Turnov - Hlavatice (24.-26.6. 2005) aby zaslali zálohu 700 Kč / osoba na tento účet: 19-1354230297 / 0100 Komerční banka Turnov Do informace pro příjemce při platbě prosím uveďte svůj nick který používáte zde na fóru abych mohl rozpoznat platby. Zároveň s platbou prosím zašlete e-mail s informací o platbě na noe@tisk.cz kde uveďte jméno, číslo účtu z kterého jste zaslali peníze nebo variabilní symbol (kvůli identifikaci plátce) a svůj nick.
Zálohu prosíme uhradit nejpozději do 10.6. 2005 - v případě neuhrazení zálohy do této doby bude Vaše rezarvace zrušena a poskytnuta dalšímu zájemci. Pokud se Vás domluví více a zašlete to jako jednu platbu tím lépe :)
Záloha 700 Kč obsahuje ubytování se snídaní za dva večery. Pokud přijíždíte pouze na jeden den stejně je třeba uhradit 700Kč za oba dva dny stím že se pochopitelně můžete s někým domluvit na tom, že si druhý den od Vás koupí.
Grilování: stejně jako loni se snad grilování zajistí sponzorsky z vlastních řad a to na oba dva dny. Na první hlavní grillovací večer plánujeme zřejmě pečené sele (3-5 tis.) a uzené kýty (cca 4.000) což je třeba zajistit sponzorky (celkem tedy je třeba cca 8-10k), Druhý den je v plánu lehčí grilovačka na plynovém lávovém grilu pojatá spíše jako zpestření (nějaké steaky a grilované ryby) - již zajištěno sponzorsky Pokud tedy můžete něco přispět budete jen a jen vítáni 
Sponzoři grilování: Sedi - generální sponzor prvního dne: sponzorský dar 4000,- Kč Noe - generální sponzor druhého dne: sponzorský dar 2500,- Kč Trageda & Julieta: sponzorský dar 600 Kč Bearson: sponzorský dar 300 Kč Lucky_Lee: sponzorský dar 300 Kč Kabatnik, Feky, Geek, Atok, Mate: sponzorský dar 1500 kč Pertha: sponzorský dar 1000 Kč Isac: sponzorský dar 500 Kč Petr Vok: sponzorský dar 300 Kč Black: sponzorský dar 300 Kč Bantu: sponzorský dar 300 Kč Unknown: sponzorský dar 300 Kč Tibor: sponzorský dar 300 Kč Drewinek & Drewinka: sponzorský dar 400 Kč Curtis: sponzorský dar 1000 Kč Dark Doomer: sponzorský dar 100 Kč Triplex, Edrisk, Locky, Frenki, TygrClaw: sponzorský dar 2000 Kč Pulec: sponzorský dar 300 Kč Riddle: sponzorský dar 300 Kč
Rezervace zaplacena: Tragedy & Julieta Lucky_Lee Bearsson Pedro Sedi Kabatnik, Feky, Geek, Atok, Mate Araya Pertha Sir Lucas Bumbays Isac Khaot Petr Vok Little Black Arnwald Bantu Meddy Patas Orhor Johnny_7 Demawend Unknown Tibor Juf Dorlas Dark Doomer Drewinek & Drewinka Curtis Nat Pulec Triplex Erdisk Locky Frenki TygrClaw Cesar Kajman
|
Noe
|
Edited by - Noe on 20/06/2005 13:19:29
|
|
| |
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 14/06/2005 : 21:51:07
|
GRILL INFO: Dnes jsem uzavřel účetní bilanci jelikož krom dvou míst jsou všechny místa uhrazena a na mém účtu. Díky záplavě sponzorů se podařilo získat na grilování sponzorsky neočekávanou částku 16000 Kč. 14000 Kč z této částky bude použito na úhradu objednaného dvoudenního grillování. O zbylých 2000 Kč, rozhodne na místě generální sponzor Sedi, který určí přísným výběrem ten nápoj který slavnostně všichni prolijeme hrdlem na počest nadcházejího srazu.
Aby nedošlo k jakýmkoli spekulacím připojil jsem do prvního postu i poukázané sponzorksé částky. Pokud jsem náhodou některé částky přehodil nebo uvedl jinak což se doufám nestalo, prosím aby jste mě upozornili mailem a vše opravím. (chybka se vloudit mohla jelikož jsem některé platby musel vydedukovat díky nezobrazení se žádných indicií).
Díky Všem a těším se na super akci.  |
Noe
|
Edited by - Noe on 17/06/2005 16:00:07 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 10:19:39
|
Mapa jak najít Penzion pod Hlavaticí. |