Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Mirrory pro 1.4 EN
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/04/2005 :  14:55:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Blizzard tezce zabodoval a tak sou ty jejich torrenty dost problemove.
Primo jednotlive .exe naleznete zde:
http://www.filemirrors.com/search.src?file=WoW-1.3.1.4297-to-1.4.0-enGB-patch.exe&size=34170064

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 22/04/2005 :  14:57:08  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Ja s tim Blizz torrentem nemel nikdy zadny problem, taha mi to v poho na max rychlost, co dovoluje moje linka.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 22/04/2005 :  14:59:48  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Já stím mám problém vždy, mám 1Mbit a rozhodně si to rychleji stáhnu normálně z webu.

Dík za link Rodiere
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:01:15  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
nevim jak vas ale me osobne blizzard prijemne potesil, stazeni 3.1->4.0 za app 15 minut. nadhera. Ale asi to bude vecer mnohem horsi

no takze abych pomohl tem Vam kteri sou na tom spatne se stahovanim tak umoznuju stahovani tohoto maleho patche na adrese
http://eastmopmb.cz/patch.exe
tedka v 15:03 zacinam uploadovat. Odchazim odsud a pridu kolem 17:30 do teto doby nezarucim ze budete stahovat kompletni soubor (predpokladam ze to bude uploadly do 16:00 ale buh vi co se stane)
v 17:30 to editnu a napisu

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.

Edited by - Murdoc_ on 22/04/2005 15:04:24
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:07:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ja obecne taky nemam problem s torrenty, ale dneska mi hafo lidi psalo ze jim to proste jede pomalu ze to je desne zatizene.. holt to je Torrent, je to o stesti ;-)

Murdoc > na co to tam uploadujes, kdyz tam na tom filemirrors jsou ted 3 mirrory (rano nebyl zadnej) vecer uz jich tam bude tak 20 ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 22/04/2005 15:08:56
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:16:07  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Stáhl jsem dnešní patch z linku co sem hodil Rodier, cca za 4min.
Kdyby mi systém od Blizu jel normálně tak to neřeším, 4 nebo 15min to je fuk když servery stejně nejedou, ale mě se to downloaduje děsně (2 - 16kb)
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:17:44  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
to mas jedno stejne to nejede
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:48:33  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ko56

to mas jedno stejne to nejede

no jedno to urcite neni. uz teraz mam hruzu ked vychadza novy patch...a ze ich este bude z webu tomma stahnute za 8min. kym na tom ich patchery som nemal ani 1mb

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:50:27  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
A máte správně otevřené porty pro ten patcher?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/04/2005 :  15:59:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem za routerem (mam adsl router modem) a i kdyz nemam otevrene tak mi to dycky jelo aspon 30-40kb/s :)) vtom to neni i BT warez mi jel.. sice zlute ale jel..
Oni to meli a maji stale pretizene a je to hodne o tom koho vyfasnes.
BT je proste p2p system. A jedina moznost jak aspon trosicku ovlivnit ke komu se client napoji, je proste se odpojovat a zase napojovat.
Jinak pokud mas smulu a proste te to napoji na 30 lidi, pricemz kazdej z nich to ma omezene na 0.05kb/s tak mas proste smulu no ;-D

Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 22/04/2005 :  17:10:01  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
Ja sem ted docela huste v pr***i. Mam totiz podivnej problem a to ten ze se mi to pri stahovani vzdycky zastavi presne na 12,5 MB a odmita to pokracovat. Nevim proc a nevim jak by to slo resit. Tudiz -> no patch -> no game. Takze ted si nezahraju vubec... nevite nekdo kde by mohl byt problem ??

A ano zkousel sem vsechny mirrory i nekolik download manageru i bez nich .. stale stejny vysledek.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/04/2005 :  21:25:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm tak to je fakt divne.. kdysi se mi neco podobneho delo kdyz sem byl za nejakou shitskou 3com proxy.. jedina moznost je, ze ti to nekdo rozdeli na mensi fajly.

Go to Top of Page

nairam
Starting Member

10 Posts

Posted - 23/04/2005 :  12:38:50  Show Profile Send nairam a Private Message  Reply with Quote
nema nekdo link na rozdilovy patch 1.2.3.-1.2.4 EU verze?

quote:
Originally posted by Rodier

hmm tak to je fakt divne.. kdysi se mi neco podobneho delo kdyz sem byl za nejakou shitskou 3com proxy.. jedina moznost je, ze ti to nekdo rozdeli na mensi fajly.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000