Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Live update #7
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 18/04/2005 :  12:50:08  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Změna restartů bude až zítra.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 18/04/2005 :  13:47:11  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:
Originally posted by ehivar

Ja ti vam nevim. Hral sem monka do levelu 26 a pripadne me takovej nemastnej ... neslanej ... ze by neco poradne evadnul se teda rict neda .. respektiver kdzy chytne aggro tak toho moc nevydrzi. A dmg ? Takove stredni solichani :) I kdyz .. ma dost uderu, co maji vedlejsi efekt .. ruzne stunny, rooty nebo breaknuti mobovi ability ... kouzleni.

Nevis o cem mluvis a monk je oproti bruiserovi slabotka....

Jak nevim o cem mluvim ? Nechapu ... jen sem rekl, ze Monk me pripadle takovej nijakej .. nesrovnaval sem ho s zadnym jinym classem ve hre. Ale ma podle me ve hre nejorig. AQ brneni :) Ten oblecek je bozi a skvele se k tomu classu hodi. Skoda jen, ze nema podobne verze i pro vetsi level ...30+ apod. Treba i v jine barve, popripade ve trochu jine designove modifikaci .. ale yaklad stejny.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/04/2005 :  13:55:42  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Jestli tu hodlas vykladat postrehy z charu pod lvl 35, tak jdi vis kam.

Bruiser (a porresha) ma nejvetsi DPS ve hre (jedno z nejvetsich - zalezi, jak pocetny je encounter) - vcera lvl 50 moba odnul vsechny (^^^ x2) a i na jinych very_high_HP_mobs vitezi.
Je ji vicemene jedno, jestli moba mlati zepredu, z boku, ci ze zadu, na rozdil od jinych charu.
Ma nechutny heal (2K jako hnus).
Dokaze tankovat a hlavne dokaze vyznamnou merou prispet k reseni problemovych situaci - treba fearem mobu.

Verim, ze sve pocity z hrani vedle bruiser ti sem napise i Pertha (assasin) a Trisania (nudista)

Edited by - Khaot on 18/04/2005 13:57:19
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:05:40  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
...

Jestli tu hodlas vykladat postrehy z charu pod lvl 35, tak jdi vis kam.

Bruiser (a porresha) ma nejvetsi DPS ve hre (jedno z nejvetsich - zalezi, jak pocetny je encounter) - vcera lvl 50 moba odnul vsechny (^^^ x2) a i na jinych very_high_HP_mobs vitezi.
Je ji vicemene jedno, jestli moba mlati zepredu, z boku, ci ze zadu, na rozdil od jinych charu.
Dokaze tankovat a hlavne dokaze vyznamnou merou prispet k reseni problemovych situaci - treba fearem mobu.

Verim, ze sve pocity z hrani vedle bruiser ti sem napise i Pertha (assasin) a Trisania (nudista)

To bude nerf :))
Neni mozny aby jedna classa mela ve hre tak moc navrh, drive nebo pozdeji bruisery musi zasahnout balance.

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Edited by - Eskel on 18/04/2005 14:06:40
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:08:41  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

¨

Asi budě něco na těch proporcich co má,přece jen když tě kopne něco tak "objemnýho" tak musí bolet.Popravdě bych ale nečekal,že zrovna bruiser bude mít top dmg.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:11:42  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
No az budem delat toho Magolemuse priste tak se vykaslu na nejaky manafeedy a pojedu dmg co to jde (jen tak pro porovnani). Kdyz jsem videl ze Duseiovi dochazi stava na taunty tak jsem prakticky jen stal a porad doplnoval manu. A navic jsem jeste nemel Ice Comet (nejvetsi wizardi pecka). Jinak ale ma bruiser nejvetsi konstatni dps za celou dobu co spolu hrajem. Rekl bych nejuniverzalnejsi char na solovani, de fakto takova 1-clenna full grupa. Leci se sam velmi dobre, podle buffu co si nahodi ma bud lepsi defenzi nebo ofenzi, ma instakill...co vic si prat. Akorat cekam kdy dostane evac a invis.

P.S. btw Porresha pry nejradsi zezadu...

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:17:54  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

No az budem delat toho Magolemuse priste tak se vykaslu na nejaky manafeedy a pojedu dmg co to jde (jen tak pro porovnani). Kdyz jsem videl ze Duseiovi dochazi stava na taunty tak jsem prakticky jen stal a porad doplnoval manu. A navic jsem jeste nemel Ice Comet (nejvetsi wizardi pecka). Jinak ale ma bruiser nejvetsi konstatni dps za celou dobu co spolu hrajem. Rekl bych nejuniverzalnejsi char na solovani, de fakto takova 1-clenna full grupa. Leci se sam velmi dobre, podle buffu co si nahodi ma bud lepsi defenzi nebo ofenzi, ma instakill...co vic si prat. Akorat cekam kdy dostane evac a invis.

/delete Eskel Brigand

/create Velka Zadnice Bruiser

pokud budu chtit vetsi dps tak to jinak nevidim :)

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:20:58  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
To zas nee..On je na druhou stranu uplne blbeee a porad pada do lavy :p

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:22:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hrani vedle bruisera s assasinem ?
to je jednoduchy cim dyl hrajete tim vetsi mate pocit ze ste tam uplne nanic protoze disarm neni potreba a dmg je smesna a draha
equip nekolikanasobne drazsi
kdyz dojde power tak uz dmg vubec neni
debufy da lepsi kde kdo

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 18/04/2005 14:24:31
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:24:23  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

ROFL, zezadu to ja raaada.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:25:35  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

hrani vedle bruisera s assasinem ?
to je jednoduchy cim dyl hrajete tim vetsi mate pocit ze ste tam uplne nanic protoze disarm neni potreba a dmg je smesna a draha
equip nekolikanasobne drazsi
kdyz dojde power tak uz dmg vubec neni
debufy da lepsi kde kdo

Co udelat alti grupu 6x bruiser. Kdo de do toho se mnou? :D

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:35:53  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

To zas nee..On je na druhou stranu uplne blbeee a porad pada do lavy :p

Ja delat pouze bum bum!
Cloveku to jednou lagne jak to nestihalo nacist to lavove pole a uz je z toho furt...
Na padani do lavy mame jineho experta.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 18/04/2005 :  14:43:01  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
quote:

No az budem delat toho Magolemuse priste tak se vykaslu na nejaky manafeedy a pojedu dmg co to jde (jen tak pro porovnani). Kdyz jsem videl ze Duseiovi dochazi stava na taunty tak jsem prakticky jen stal a porad doplnoval manu.

Pokud nebudu mit power na taunt tak se mob otoci a postupne vsichni poletite do lavy nebo Vas rozmazne (v lepsim pripade).

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 19/04/2005 :  07:06:52  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Ja nevim co silite .. jen klidne at je char ve hre co ma takove uber dmg. apod. Proste sou ve hre jedn. classy a kazdy je na neco. Nemuzou bejt vsichni uber dmg a uber vydrzet a uber evadnout a uber vypadat (Poreshiny pulky) a uber ja nevim co :)
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 19/04/2005 :  07:08:09  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Jinak Posersho ja mam v RL rad takovy "samice" .. a do tebe bych sel hned ¨

Me proste tintitka nic nerikaj

Edited by - ehivar on 19/04/2005 07:08:44
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 20/04/2005 :  16:04:12  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
Dnes je downtime 4 hodiny, vypada to na LU 7

Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 20/04/2005 :  16:54:01  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eskel

Dnes je downtime 4 hodiny, vypada to na LU 7

v launchpadu uz jsou release notes
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page