Author |
Topic  |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 12:50:08
|
Změna restartů bude až zítra. |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 13:47:11
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by ehivar
Ja ti vam nevim. Hral sem monka do levelu 26 a pripadne me takovej nemastnej ... neslanej ... ze by neco poradne evadnul se teda rict neda .. respektiver kdzy chytne aggro tak toho moc nevydrzi. A dmg ? Takove stredni solichani :) I kdyz .. ma dost uderu, co maji vedlejsi efekt .. ruzne stunny, rooty nebo breaknuti mobovi ability ... kouzleni.
Nevis o cem mluvis a monk je oproti bruiserovi slabotka....
Jak nevim o cem mluvim ? Nechapu ... jen sem rekl, ze Monk me pripadle takovej nijakej .. nesrovnaval sem ho s zadnym jinym classem ve hre. Ale ma podle me ve hre nejorig. AQ brneni :) Ten oblecek je bozi a skvele se k tomu classu hodi. Skoda jen, ze nema podobne verze i pro vetsi level ...30+ apod. Treba i v jine barve, popripade ve trochu jine designove modifikaci .. ale yaklad stejny. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 13:55:42
|
quote: Originally posted by ehivar ...
Jestli tu hodlas vykladat postrehy z charu pod lvl 35, tak jdi vis kam.
Bruiser (a porresha) ma nejvetsi DPS ve hre (jedno z nejvetsich - zalezi, jak pocetny je encounter) - vcera lvl 50 moba odnul vsechny (^^^ x2) a i na jinych very_high_HP_mobs vitezi. Je ji vicemene jedno, jestli moba mlati zepredu, z boku, ci ze zadu, na rozdil od jinych charu. Ma nechutny heal (2K jako hnus). Dokaze tankovat a hlavne dokaze vyznamnou merou prispet k reseni problemovych situaci - treba fearem mobu.
Verim, ze sve pocity z hrani vedle bruiser ti sem napise i Pertha (assasin) a Trisania (nudista) |
Edited by - Khaot on 18/04/2005 13:57:19 |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:05:40
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by ehivar ...
Jestli tu hodlas vykladat postrehy z charu pod lvl 35, tak jdi vis kam.
Bruiser (a porresha) ma nejvetsi DPS ve hre (jedno z nejvetsich - zalezi, jak pocetny je encounter) - vcera lvl 50 moba odnul vsechny (^^^ x2) a i na jinych very_high_HP_mobs vitezi. Je ji vicemene jedno, jestli moba mlati zepredu, z boku, ci ze zadu, na rozdil od jinych charu. Ma nechutny heal (2K jako hnus). Dokaze tankovat a hlavne dokaze vyznamnou merou prispet k reseni problemovych situaci - treba fearem mobu.
Verim, ze sve pocity z hrani vedle bruiser ti sem napise i Pertha (assasin) a Trisania (nudista)
To bude nerf :)) Neni mozny aby jedna classa mela ve hre tak moc navrh, drive nebo pozdeji bruisery musi zasahnout balance. |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
Edited by - Eskel on 18/04/2005 14:06:40 |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:08:41
|
quote: Originally posted by Khaot
¨
Asi budě něco na těch proporcich co má,přece jen když tě kopne něco tak "objemnýho" tak musí bolet .Popravdě bych ale nečekal,že zrovna bruiser bude mít top dmg. |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:11:42
|
No az budem delat toho Magolemuse priste tak se vykaslu na nejaky manafeedy a pojedu dmg co to jde (jen tak pro porovnani). Kdyz jsem videl ze Duseiovi dochazi stava na taunty tak jsem prakticky jen stal a porad doplnoval manu. A navic jsem jeste nemel Ice Comet (nejvetsi wizardi pecka). Jinak ale ma bruiser nejvetsi konstatni dps za celou dobu co spolu hrajem. Rekl bych nejuniverzalnejsi char na solovani, de fakto takova 1-clenna full grupa. Leci se sam velmi dobre, podle buffu co si nahodi ma bud lepsi defenzi nebo ofenzi, ma instakill...co vic si prat. Akorat cekam kdy dostane evac a invis.
P.S. btw Porresha pry nejradsi zezadu... |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:17:54
|
quote: Originally posted by Iani
No az budem delat toho Magolemuse priste tak se vykaslu na nejaky manafeedy a pojedu dmg co to jde (jen tak pro porovnani). Kdyz jsem videl ze Duseiovi dochazi stava na taunty tak jsem prakticky jen stal a porad doplnoval manu. A navic jsem jeste nemel Ice Comet (nejvetsi wizardi pecka). Jinak ale ma bruiser nejvetsi konstatni dps za celou dobu co spolu hrajem. Rekl bych nejuniverzalnejsi char na solovani, de fakto takova 1-clenna full grupa. Leci se sam velmi dobre, podle buffu co si nahodi ma bud lepsi defenzi nebo ofenzi, ma instakill...co vic si prat. Akorat cekam kdy dostane evac a invis.
P.S. btw Porresha pry nejradsi zezadu...
/delete Eskel Brigand
/create Velka Zadnice Bruiser
pokud budu chtit vetsi dps tak to jinak nevidim :) |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:20:58
|
To zas nee..On je na druhou stranu uplne blbeee a porad pada do lavy :p |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:22:30
|
hrani vedle bruisera s assasinem ? to je jednoduchy cim dyl hrajete tim vetsi mate pocit ze ste tam uplne nanic protoze disarm neni potreba a dmg je smesna a draha equip nekolikanasobne drazsi kdyz dojde power tak uz dmg vubec neni debufy da lepsi kde kdo |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 18/04/2005 14:24:31 |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:24:23
|
quote: Originally posted by Iani P.S. btw Porresha pry nejradsi zezadu...
ROFL, zezadu to ja raaada.  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:25:35
|
quote: Originally posted by Pertha
hrani vedle bruisera s assasinem ? to je jednoduchy cim dyl hrajete tim vetsi mate pocit ze ste tam uplne nanic protoze disarm neni potreba a dmg je smesna a draha equip nekolikanasobne drazsi kdyz dojde power tak uz dmg vubec neni debufy da lepsi kde kdo
Co udelat alti grupu 6x bruiser. Kdo de do toho se mnou? :D |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:35:53
|
To zas nee..On je na druhou stranu uplne blbeee a porad pada do lavy :p
Ja delat pouze bum bum!  Cloveku to jednou lagne jak to nestihalo nacist to lavove pole a uz je z toho furt... Na padani do lavy mame jineho experta.  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 14:43:01
|
No az budem delat toho Magolemuse priste tak se vykaslu na nejaky manafeedy a pojedu dmg co to jde (jen tak pro porovnani). Kdyz jsem videl ze Duseiovi dochazi stava na taunty tak jsem prakticky jen stal a porad doplnoval manu.
Pokud nebudu mit power na taunt tak se mob otoci a postupne vsichni poletite do lavy nebo Vas rozmazne (v lepsim pripade). |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 07:06:52
|
Ja nevim co silite .. jen klidne at je char ve hre co ma takove uber dmg. apod. Proste sou ve hre jedn. classy a kazdy je na neco. Nemuzou bejt vsichni uber dmg a uber vydrzet a uber evadnout a uber vypadat (Poreshiny pulky) a uber ja nevim co :)
|
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 07:08:09
|
Jinak Posersho ja mam v RL rad takovy "samice" .. a do tebe bych sel hned ¨
Me proste tintitka nic nerikaj  |
Edited by - ehivar on 19/04/2005 07:08:44 |
 |
|
Eskel
New Member

390 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 16:04:12
|
Dnes je downtime 4 hodiny, vypada to na LU 7 |
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 16:54:01
|
quote: Originally posted by Eskel
Dnes je downtime 4 hodiny, vypada to na LU 7
v launchpadu uz jsou release notes |
 |