Author |
Topic  |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 10/05/2005 : 09:37:22
|
quote: Originally posted by MegaDeath
Rau - Warrior (pokud se nepletu tak The Core Within)
sebevrah v akci, to posledni co ho zajima je kolik maj casteri many a aby toho nebylo malo tak ve stratholme se vesele rozbehnul smerem na ramstajna, cimz se mu povedlo mrizi nenavratne rozdelit druzinu na dve  kdyby to byl novacek co tam nikdy nebyl, nehnu brvou a jen se hystericky zasmeju, ale tohle... zkazenej vecer
Rau bol donedavna guildless s equipom na lvl 40. Musim suhlasit. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 06:52:08
|
Coldice (Run like the hell) - Shadowmoon, aliance
učebnicovej příklad ninjy |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
Edited by - frantar on 17/05/2005 10:10:00 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 07:40:33
|
quote: Originally posted by cracky
Sepultura - Mage - netusim z jake je guildy, looter a kdyz de do tuhyho tak leavne grupu...fakt dobrej spolecnik...
Hehe zjistil jsem ze lidi co maj ve jmene nazev kapely nejake jsou pekny dementi jako treba Offspring to je taky pako |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 07:55:10
|
quote: Originally posted by Araya
quote: Originally posted by cracky
Sepultura - Mage - netusim z jake je guildy, looter a kdyz de do tuhyho tak leavne grupu...fakt dobrej spolecnik...
Hehe zjistil jsem ze lidi co maj ve jmene nazev kapely nejake jsou pekny dementi jako treba Offspring to je taky pako
omg, no nevedel sem jestli to jenom nazor lidi kolem me, ale koukam ze offspring je taky velmi popularni :D obzvlaste jeho oblibene teckovani kdyz se ho nekdo na neco pta jeho odpoved zni .. :D to me fakt dostavalo |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 17/05/2005 : 08:06:20
|
Mezi idioty bych zaradil lidi z alliance, co vylezou napriklad z Molten Core a s jiz bindnutyma epicama v IF spamuji WTS ...
To je chovani urovne idiotu a je jich v posledni dobe az moc, bohuzel, radi se mezi ne i Cesi :( |
http://motion.parba.cz |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 19/05/2005 : 00:07:27
|
Gfunk - Eternal Skywalkers v ubrs vsichni passli na loot z drakkisatha a nez se zaclo rollovat tak vsechno sebral a dal heartstone ------- guild leader od eternal skywalkers to nechtel resit, tudiz od tedka Eternal Skywalkers = SVINE |
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 06/06/2005 : 00:47:28
|
ninja ci len blb ? alebo aspon zo zaznamu :
 ale priklanam sa k druhej moznosti ... najma ked sa jedna o shamana co sa v grupe s 2 warrmi a 1 higher lvl hunterom hra na pullera ( a zabudne na dobre rady tak po 5 moboch) :) tak ho tam (tusim black division) pls poucte ako sa hra v instanciach :) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/06/2005 : 09:45:44
|
ten je od nas? omfg  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 06/06/2005 : 10:51:09
|
quote: Originally posted by MegaDeath
ten je od nas? omfg 
hehe to me zajima, dej pak vedet jak to dopadlo MD  |
 |
|
darkone
Starting Member
5 Posts |
Posted - 06/06/2005 : 23:06:58
|
Pozrite, je smutne co sa stalo. Neviete si predstavit ako ma to mrzelo. Dokonca ma vyhodili z guildy za to. Ale to ze som sa kazdemu ospravedlnil a poslal 5g - viac som zialbohu nemal. (Mal som presne 25G) a ze som tomu magorovi Dakkonovi ponukol ze mu kupim podobnu vec na AH a ze som na neho cakal hodinu aby som mu to povedal a ospravedlnil sa mu, to sem uz nikto nenapise. Nehram to kazdy den ako magor a ked sa vie niekto takto nahnevat za taku somarinu, je mi to fakt luto. Sorry. Bola to chyba ano, ale asi ste tu vsetci dokonali. Neveim co viac mozem urobit aby som to napravil?? Asi nic, ludia to proste nechcu pochopit a ja vas nazor nezmenim. Dakujem. A dakujem aj Pukimu. Neviem odkial ma pozna a neviem ako sa dostal k tomu screenu. Ale ked s tym ma problem kludne sa o tom porozpravam predtym nez o mne nieco uverejni. Hram na shadowmoone a nick mam Darkkone. |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 06/06/2005 : 23:19:25
|
Myslim, ze pokud si to neudelal zamerne a schvalne, tak se proste neda nic delat a omluva, kterou si alespon zkusil nabidnout, te slechti. Jestli to neumel nekdo akceptovat, tak je to chudak, vim, o cem mluvim, protoze se nam s jednim memberem stalo taky neco podobneho, ale my se za nej postavili, omluvili se i leaderovi druhe guildy za chybu a pohoda. Jen ten, komu to omylem ninjnul, vyvadel jak dobytek a vyhrozoval mu, i kdyz hned potom dostal penize od toho hrace atd., navic ten ninja loot okamzite znicil, takze z nej nemel prospech, tak toho hrace jsem poslal do ... a je klid. Pokud te guilda vyhodila za jednu a jeste nechtenou chybu, tak to nebyla guilda pro tebe, zrejme jsou tam opravdu asi vsichni dokonali ...
Brutus: no myslim, ze to s prominutim az trochu moc zeres, presne tenhle topic je dukazem toho, ze uz to pro vas neni hra a to je, bohuzel, skoda, protoze to HRA je :(
Na slusnem boardu by takovyto topic byl locknuty ... |
http://motion.parba.cz |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 00:28:11
|
Uh no nevim, ale pokud by mi tohle člověk udělal, tak jde okamžitě do ignore. Takovou chybu může udělat jen totální noob a s takovým bych já osobně už nikdy nehrál. Neřeknu kdyby to byla jedna věc, ale u 2 věcí naráz a ještě když vidí, že všichni dávají pass... Na druhou stranu, kdyby mi potom člověk poslal 5g tak bych mu to odpustil, ale do grupy bych s ním už nikdy rozhodně nešel. A ještě potom THX THX, to by mě asi dožralo úplně nejvíc  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 00:37:27
|
mno neznam asi vsechny souvislosti, ani miru uprimnosti omluvy, ale myslim si ze v ramci moznosti udelal maximum co mohl udelat ... z guildy bych ho asi hned nekickoval |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 00:37:50
|
quote: Originally posted by Kořka
Uh no nevim, ale pokud by mi tohle člověk udělal, tak jde okamžitě do ignore. Takovou chybu může udělat jen totální noob a s takovým bych já osobně už nikdy nehrál. Neřeknu kdyby to byla jedna věc, ale u 2 věcí naráz a ještě když vidí, že všichni dávají pass... Na druhou stranu, kdyby mi potom člověk poslal 5g tak bych mu to odpustil, ale do grupy bych s ním už nikdy rozhodně nešel. A ještě potom THX THX, to by mě asi dožralo úplně nejvíc 
Nauc se cist, byli tam 2 lidi s podobnym jmenem: Dakkon a Darkkone
IMHO roll na BOP itemy se nekdy proste posere uz jen kvuli tomu posranemu loot systemu, ktery to neni schopen osetrit. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
darkone
Starting Member
5 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 00:44:57
|
Uh no nevim, ale pokud by mi tohle člověk udělal, tak jde okamžitě do ignore. Takovou chybu může udělat jen totální noob a s takovým bych já osobně už nikdy nehrál. Neřeknu kdyby to byla jedna věc, ale u 2 věcí naráz a ještě když vidí, že všichni dávají pass... Na druhou stranu, kdyby mi potom člověk poslal 5g tak bych mu to odpustil, ale do grupy bych s ním už nikdy rozhodně nešel. A ještě potom THX THX, to by mě asi dožralo úplně nejvíc 
No jedna vec je ta ze som nepoznal system lootovania. No proste som sa s nim dovtedy nestretol. To THX THX som myslel tak , ze mi to proste dali preto ze som to potreboval.(Asi velka naivita-priznavam). A tu prilbu som lootol koli greedu. Bolo uz dost neskoro a v tej rychlosti som si neuvedomil ze dali pass. Ale preco hned do ignore listu. Jasne ze to uz neurobim. Niesom vsak total noob, jedna chyba este neznamena ze som uplny magor. Chapem toho az dost a rozhodne som to neurobil z nejakej vypocitavosti alebo chamtivosti. Noob je clovek co to nedokaze pochopit.....asi |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 00:46:28
|
quote: Originally posted by Seth Nauc se cist, byli tam 2 lidi s podobnym jmenem: Dakkon a Darkkone
No a? Nějak nechápu... Nevím, mě přijde loot system docela povedený. To, že ho idioti nedokážou pochopit nebo ho ninjalooteři využívají ve svůj prospěch už není můj problém. Já s takovýma lidma nerhaju, takže s tím nemám problém. Horší to ale bude, až začnnu raidovat 60kové instance *sigh*. Jsem teprv 55... i když teda už podruhé :P Ohledně omluvy. Ano, udělal co se dalo, ale já bych s takovým nubikem, který ani nechápe pravidla lootání, do grupy znova nešel. A v guildě bych ho taky nenechal(já osobně). |
Arokh Estarioll |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 00:49:13
|
quote: Originally posted by darkone No jedna vec je ta ze som nepoznal system lootovania. No proste som sa s nim dovtedy nestretol. To THX THX som myslel tak , ze mi to proste dali preto ze som to potreboval.(Asi velka naivita-priznavam). A tu prilbu som lootol koli greedu. Bolo uz dost neskoro a v tej rychlosti som si neuvedomil ze dali pass. Ale preco hned do ignore listu. Jasne ze to uz neurobim. Niesom vsak total noob, jedna chyba este neznamena ze som uplny magor. Chapem toho az dost a rozhodne som to neurobil z nejakej vypocitavosti alebo chamtivosti. Noob je clovek co to nedokaze pochopit.....asi
No jo, za omluvu bych tě asi do ignore nedal(otázkou je, aby to nebylo pozdě). Ten crap stejně dropuje v SM skoro pořád a tu isntanci jde každý člověk aspoň 10x, takže to není problém. Jenže nejhorší je, že takových noobů, co se ani neomluví a opravdu to nechápou(bo 13 let), je opravdu hodně, takže bych tě ihned zařadil do stejné kategorie(bohužel). Ale zase, pokud všichni napíšou all pass, tak dám prostě pass, ne? To, že bylo pozdě večer je imho trošku blbá výmluva. No a proč si teda dal na tu helmu greed? Napsal to tam někdo z grupy? Tebe třeba nenapdalo, že by ji někdo potřeboval? /sigh |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 07/06/2005 00:50:49 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 01:06:04
|
hehe pan bezchybny s tebou musi byt asi ohromna legrace |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
darkone
Starting Member
5 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 01:15:11
|
quote: Originally posted by darkone No jedna vec je ta ze som nepoznal system lootovania. No proste som sa s nim dovtedy nestretol. To THX THX som myslel tak , ze mi to proste dali preto ze som to potreboval.(Asi velka naivita-priznavam). A tu prilbu som lootol koli greedu. Bolo uz dost neskoro a v tej rychlosti som si neuvedomil ze dali pass. Ale preco hned do ignore listu. Jasne ze to uz neurobim. Niesom vsak total noob, jedna chyba este neznamena ze som uplny magor. Chapem toho az dost a rozhodne som to neurobil z nejakej vypocitavosti alebo chamtivosti. Noob je clovek co to nedokaze pochopit.....asi
nema cenu to asi nikomu vysvetlovat. aj tak sa najde clovek co proste radsej zhodi niekoho ked sa to da ze? Zauijmalo by ma ze ci si zapol tu HRU s tym ze si o nej vedel vsetko??? Asi ano, co? Nejak neviem kde ucia pravidla lootovania. Ale je to jedno. Myslite si co chcete, ak berite iba ludi co neurobia chybu prosim, len neviem ci je takych vela? Inac vdaka vm vsetkym co ste ma pochopili, velmi mi to pomohlo.....Dik
No jo, za omluvu bych tě asi do ignore nedal(otázkou je, aby to nebylo pozdě). Ten crap stejně dropuje v SM skoro pořád a tu isntanci jde každý člověk aspoň 10x, takže to není problém. Jenže nejhorší je, že takových noobů, co se ani neomluví a opravdu to nechápou(bo 13 let), je opravdu hodně, takže bych tě ihned zařadil do stejné kategorie(bohužel). Ale zase, pokud všichni napíšou all pass, tak dám prostě pass, ne? To, že bylo pozdě večer je imho trošku blbá výmluva. No a proč si teda dal na tu helmu greed? Napsal to tam někdo z grupy? Tebe třeba nenapdalo, že by ji někdo potřeboval? /sigh
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 01:22:39
|
Stat se to muze kazdemu, pokud by to udelal podruhe tak uz asi premyslim co tim sleduje . Nahodou budte radi, ze se mu to stalo v takove low instanci, ted uz si to bude pamatovat a da si pozor.
BTW Korko, nevyhodil ja jsem te z MdK guildy v DAOC protoze jsi byl noob?  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 07/06/2005 01:23:24 |
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 01:52:46
|
darkone ... grupa bola pre mna pickup, zacala pre mna pred katedralou a skoncila po nej. S nikym som sa predtym nepoznal a screenshot je moj kedze som v tej grupe bol. Len lezal vdaka sluzobke par dni na disku domaceho pc ... neviem ci tvoja veta ohladom povodu screenshotu svedci ze si ma prehliadol v tej grupe, ale nedostala sa mi za ten cas ziadna posta (se**m na gold) a povodne ani ziaden tvoj whisper (tych 30-40min co som bol vtedy este nalogovany). Na party chate bolo okrem screenu uz len par riadkov nadavajucich ti do ninjalooterov, pokial ta nastvany Dakkon z party nekickol a portlo ta prec. Preco sa ti neozval neviem, isli potom este jeden run katedraly a vlastne to je medzi vami... toto pisem z mojeho pohladu Tak preco som to sem dal, ako priklad toho ako to moze vyzerat a prvotne som vobec nesudil, dal som navyber. Na klasicky ninja-loot jaksi chybal jednoznacny odchod, ale na druhu stranu ... z mojho pohladu jeden riadok ako sorry mi nestaci a ani ma nepresvedci... Skor som tym obrazkom a najma riadkami pod min chcel dat najavo, ze si hral zbrklo a to moze pokazit ludom viac zabavy ako nejaky predmet co sa da nafarmit za kusok herneho casu. Ak vravis, ze to bolo ako bolo, tak uz len tuto zbrklost dokazuju casy klikania na roll podla obrazku, nehovoriac o tom ze pass on BoP bol spominany uz na zaciatku... vlastne z konca tej instancie som mal pocit tvojej zbrklosti v hrani ... mozno pretoze zvysok grupy sa uz ako tak slusne spraval na pracu v instanciach len z casu na cas mi 'nejaky' shaman rozhadzal pull a skoncil po par sekundach s 3 mobmi na sebe a menej ako polkou zdravia ...spolu stym koncom si mi takto utkvel v pamati ... aj preto som nenapisal aby tak kickli, len aby ta naucili spravat sa v instanciach (ako aj nenapadne upozornenie inym ze ja ta nedoporucujem po tychto skusenostiach) a ako sa k tomu postavil guild ... predpokladam ze kazdy velky slusny guild ma nejake tie pravidla na ktore si pristal ako clen a snad aj guild sa podla nich bude spravat... |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 02:04:48
|
quote: Originally posted by puki
... predpokladam ze kazdy velky slusny guild ma nejake tie pravidla na ktore si pristal ako clen a snad aj guild sa podla nich bude spravat...
v pickup grupe snad plati pravidla jake se urci na zacatku ne? nema to s guildou co delat |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 02:10:52
|
quote: Originally posted by Seth
v pickup grupe snad plati pravidla jake se urci na zacatku ne? nema to s guildou co delat
no to bolo myslene na ten kick z guildy za tuto udalost ... v nasej by sa to riesilo najskor konfrontaciou oboch stran, ale podla pravidiel si moze guildmaster povedat co chce ak ho podporia obaja top officeri
PS tak ma napada existuje nejaky sposob extakcie/zaznamenavania logov z WoW ? |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 06:09:19
|
quote: Originally posted by Demawend BTW Korko, nevyhodil ja jsem te z MdK guildy v DAOC protoze jsi byl noob? 
Pokud se dobře pamatuju tak to bylo z důvodu neaktivity (šel jsem na MLF). Nebyl si to dokonce ty, kdo mě kickl? Po napsání tellu, že na skalda seru, bo se do grupy stejně nikdy nedostanu=>přesun na MLF(Ty+Wock hráli 24 hodin denně a byli větši rank. Jeslti tohle považuješ tohle za newbieství,(ze jsem tehdy nehrál cca 10+ hodin denně jako ty) tak prosím...
quote: Originally posted by Seth
hehe pan bezchybny s tebou musi byt asi ohromna legrace
Bezchybný určitě nejsem, ale tohle se mi zatím nestalo. Pravidla lootování se většinou určují na začátku kažedého runu a stačí umět číst(což já teda podle Setha neumím, i když stále nevím proč). A jeslti je se mnou sranda, to já neposoudím, to tí musí říct jiní, ale já od hraní očekávám asi něco jiného než ty. Nechci se nazvat powergamerem, ale když už du do instance, tak chci, aby to odsípalo a lidi dělali co mají. Což je s pickupama ala tahle docela těžké(protože když člověk nepochopí lootsystem, jak musí potom vypadat jeho hraní), takže už víceméně chodím intance pouze s lidma, kterým věřím a s kterýma jsem se za tu dobru co hraju seznámil(Aneb ST v grupě 50-53lvl bez mága, včetně Eranikuse).
|
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 07/06/2005 06:16:33 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 08:26:13
|
Nekdy je to fakt tezky.... dostanes se treba do situace, ze mas 4 z 5ti lidi z guildy a potrebujete 5tyho... tak proste nekoho vemete...
pak mate treba v groupe nejakyho rusaka, kterymu behem ZF runu ze zacatku asi 4x reknes jak si predstavujes loot, kdo je puller apod.
ten to stejne nedodrzuje... tak se proste prizpusobis a nez aby vsecko zustalo jemu tak proste rollujes na vsecko jako on. Jasne, ze v takove situaci by jsi ho mel kicknout a sbohem... ale pokud jsi predtim 1-2 hodiny shanel patyho a nikdo proste nebyl... tak jses rad, ze to muzes aspon dojit byt i s pitomcem...
Nehlede na to, ze jak uz tu nekdo napsal... tak zrovna stit v SM katedrale pada docela casto a jsou to "jen" blue itemy... pro dotycneho chybujiciho je to urcite pouceni do priste a do budoucna... lepsi to zvorat tedka nez potom v MC... |
no mmo
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 08:51:47
|
quote: Originally posted by Kořka Bezchybný určitě nejsem, ale tohle se mi zatím nestalo. Pravidla lootování se většinou určují na začátku kažedého runu a stačí umět číst(což já teda podle Setha neumím, i když stále nevím proč). A jeslti je se mnou sranda, to já neposoudím, to tí musí říct jiní, ale já od hraní očekávám asi něco jiného než ty. Nechci se nazvat powergamerem, ale když už du do instance, tak chci, aby to odsípalo a lidi dělali co mají. Což je s pickupama ala tahle docela těžké(protože když člověk nepochopí lootsystem, jak musí potom vypadat jeho hraní), takže už víceméně chodím intance pouze s lidma, kterým věřím a s kterýma jsem se za tu dobru co hraju seznámil(Aneb ST v grupě 50-53lvl bez mága, včetně Eranikuse).
mno, tak kdyz chodis jen s lidma, kterym veris, tak by me zajimalo jak budes chodit raid, Stratholme, Scholo, BRS. Uz vidim, jak poskladas pokazdy vyvazenej raid jen z duveryhodnych lidi
|
 |
|
Son-Draken
New Member

165 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 09:43:56
|
quote: Originally posted by plussminuss
quote: Originally posted by Kořka ...........................
mno, tak kdyz chodis jen s lidma, kterym veris, tak by me zajimalo jak budes chodit raid, Stratholme, Scholo, BRS. Uz vidim, jak poskladas pokazdy vyvazenej raid jen z duveryhodnych lidi
da se bez nejmensich problemu |
Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 10:15:02
|
Ako to tu cele citam, tak zistuje, ze niektorym ludom tu z tej hry zacina kvalitne zajebavat. Skoda, pretoze je to len hra a aj v hre sa robia chyby. Myslim, ze dotycny sa poucil dostatocne a ked mam povedat za seba, tak by som nemal problem ho zobrat do grupy niekam. Tak uz prosim prestante s tymi HC kecami. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 10:40:59
|
IMHO to NEBYL ninja loot. Kdyz se podivate pozorne, tak na prvnich radcich toho chatu napsal Neeed. Pokud je zvyklej na loot pravidla - roll na need, pass na ostatni tak to je cele IMHO nedorozumeni. On system Roll BoE, pass BoP je relativne nove pouzivany a velmi casto dochazi ke zmatku kdyz se grupa snazi dohodnout co se bude pouzivat. Nemluve o tom ze VELMI nahrava Ninjum. Takze pokud mate v grupe nekoho koho neznate tak je idealni Master looter nebo N-G system.
AD Eranikus - ten je kapitola sama pro sebe. Protoze Mailova helma Horns of Eranikus pri lootu u sebe NEMA napsano ze je mail, a pokud o tomhle bugu nevis, tak si na ni rolne i kdejakej clother, protoze ma fakt pekny staty. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 10:48:09
|
Bezchybný určitě nejsem, ale tohle se mi zatím nestalo.
to bud rad, me uz se to jednou povedlo a prijemny pocit to teda neni... nastesti to tu nikdo nerozebiral, asi mi verili ze to bylo nedorozumeni  |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 10:57:16
|
quote: Originally posted by Warlord
Bezchybný určitě nejsem, ale tohle se mi zatím nestalo.
to bud rad, me uz se to jednou povedlo a prijemny pocit to teda neni... nastesti to tu nikdo nerozebiral, asi mi verili ze to bylo nedorozumeni 
Naprosto presne vim o cem mluvis. Viz me upozorneni na Horns of Eranicus  |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 07/06/2005 10:57:36 |
 |
|
darkone
Starting Member
5 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 10:58:31
|
darkone ...
Chcem sa to ospravedlnit za ten loot v tenj parte. Bol som z toho dost mimo a snazil som sa to vynahradit vsetkym, je mi vekmi luto ze som na teba zabudol. Ak chces tak ti ponukam, ako kazdemu, ze ked si chcel nieco z toho lootu kupim ti nieco podobne na AH. Chcel by som sa vsak obhajit s tymi tvrdeniami ako na picu hram , lebo mi to nepripada az take strasne. Inst. partu hned na druhy den som celu podrzal a nebyt mna tak ju ani neprejdu, pamatam si s tade arrwa ten to moze dosvacit. Nechcem sa tu nejak vychvalovat alebo co, to nie. Ja len ze je velmi tazke hrat hru, ktora je takto strasne masovo rozsirena a kde sa stale najde niekto novy alebo menej skusneny. A ked nerobi nieco presne podla ocakavani je mu dost nadavane, je zhadzovany a pod. Myslim ze v takejto hre treba aj trocha tolerancie a priznavam ze to bola velka hlupost a zbrklost co som urobil, ale za to si uz nemam nikdy zahrat??? |
Edited by - darkone on 07/06/2005 11:02:34 |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:05:06
|
quote: Originally posted by darkone
darkone ...
Chcem sa to ospravedlnit za ten loot v tenj parte. Bol som z toho dost mimo a snazil som sa to vynahradit vsetkym, je mi vekmi luto ze som na teba zabudol. Ak chces tak ti ponukam, ako kazdemu, ze ked si chcel nieco z toho lootu kupim ti nieco podobne na AH. Chcel by som sa vsak obhajit s tymi tvrdeniami ako na picu hram hram, lebo mi to nepripada az take strasne. Inst. partu hned na druhy den som celu podrzal a nebyt mna tak ju ani neúrejdu, pamatam si s tade arrwa ten to moze dosvacit. Nechcem sa tu nejak vychvalovat alebo co, to nie. Ja len ze je velmi tazke hrat, ktora je takto strasne masovo rozsirena a kde sa stale najde niekto novy alebo menej skusneny. A ked nerobi nieco presne podla ocakavani je mu dost nadavane, je zhadzovany a pod. Myslim ze v takejto hre aj trocha tolerancie a priznavam ze to velka hlupost a zbrklost co som urobil, ale za to si uz nemam nikdy zahrat???
smaria :) na to sa uz vyser, bola snaha z tvojej strany, bola. Si sa ospravedlnil, aj bola snaha to nejak nahradit. Nejde o nijak rare drop, co si tym rollom ziskal, stalo sa to, nabuduce si das pozor. Ja tu hru tiez hram koli zabave a nie aby som bol najlepsi, mal najlepsie veci a podobne, preto ma priam fascinuje napr to, ze ta hned koli tomu vyrazili z guildy, myslim, ze je to pre teba takto lepsie, lebo radsej hraj s ludmi, ktori to mozno neovladaju na 100% ale si s nimi rozumies, ako s bandou chujov |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:08:35
|
Darkone kasli na Korku, ten clovek ma zjavne jediny problem v zivote a to je jeho equip vo WoWe, vsetci ostatni, zjavne zrelsi ludia ta chapu, a ja s tebou pojdem hocikedy do grupy bez problemov. To ze Korka chodi instancie len s ludmi ktori ho znesu je len dobre. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:14:51
|
quote: Originally posted by ripptor
Darkone kasli na Korku, ten clovek ma zjavne jediny problem v zivote a to je jeho equip vo WoWe, vsetci ostatni, zjavne zrelsi ludia ta chapu, a ja s tebou pojdem hocikedy do grupy bez problemov. To ze Korka chodi instancie len s ludmi ktori ho znesu je len dobre.
oO A takovou dedukci jsi zjistil z 3 nebo 4 postů? Člověk má jiný názor než někdo jiný a už je to nerd, který sedí 24/7 u WoWu a shání pouze gear? No nevím, já nemám ještě ani lvl 60. Šak já tady nikomu neříkám, ať s Darkonem nechodí do grupy ,jen jsem sdělil svůj názor v Diskuzním klubu hráčů online her... To, že od hry chci, abych se u ní bavil a né abych se vztekal s lidma jako je Darkone(byť jen jednou jedinkrát) je problém? |
Arokh Estarioll |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:17:06
|
Moderatooor! :))) Sklouzava nam to do prumeru :))
( post +1, konecne mam dve Hvezdy MUHAHAHAHA   ) |
|
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:21:02
|
S postov si sa ukazal ako avsilutne nekompromisny clovek co nema kusok pochopenia, pre chyby druhych, zjavne ho to velmi mrzi ale ty si dalej vypisoval aky je to noob. Proste si sa chudacky vyvysoval, trepal nieco o pochopeni a nepochopeni loot systemu. Tkaze na zaklade toho som si urobil nazor, velmi jednoducho |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:21:48
|
Darkone kasli na Korku, ten clovek ma zjavne jediny problem v zivote a to je jeho equip vo WoWe, vsetci ostatni, zjavne zrelsi ludia ta chapu, a ja s tebou pojdem hocikedy do grupy bez problemov. To ze Korka chodi instancie len s ludmi ktori ho znesu je len dobre.
oO A takovou dedukci jsi zjistil z 3 nebo 4 postů? Člověk má jiný názor než někdo jiný a už je to nerd, který sedí 24/7 u WoWu a shání pouze gear? No nevím, já nemám ještě ani lvl 60. Šak já tady nikomu neříkám, ať s Darkonem nechodí do grupy ,jen jsem sdělil svůj názor v Diskuzním klubu hráčů online her... To, že od hry chci, abych se u ní bavil a né abych se vztekal s lidma jako je Darkone(byť jen jednou jedinkrát) je problém?
no, tak neni problem, niektori ludia tu tiez vyjadrili svoj nazor, ze taka vec sa moze stat kazdemu a koli tomu ho hned neodpisu. tak to tu uz neriesme. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:23:20
|
quote: Originally posted by Herbicid
( post +1, konecne mam dve Hvezdy MUHAHAHAHA   )
Grats :o) Ano, pokud člověk nedokáže pochopit lootsystém, i když se o něm grupa zjevně bavila, tak je to pro mě hráč, se kterým bych znova nehrál. To je prostě můj názor a ty ho buď můžeš přijmout, nebo ne. Ale nemusíš hned začít urážet ^^ |
Arokh Estarioll |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:24:13
|
S postov si sa ukazal ako avsilutne nekompromisny clovek co nema kusok pochopenia, pre chyby druhych, zjavne ho to velmi mrzi ale ty si dalej vypisoval aky je to noob. Proste si sa chudacky vyvysoval, trepal nieco o pochopeni a nepochopeni loot systemu. Tkaze na zaklade toho som si urobil nazor, velmi jednoducho
nj, to je tiez pravda mozno co pises, ale teraz vlastne robis to, co spravil on, usudzujes podla jednej situacie. *ach, ten zivot je miestami zlozity* :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:25:06
|
quote: Originally posted by Murro tak to tu uz neriesme.
Kk (někde ten postcount musím nahnat :|) |
Arokh Estarioll |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 11:39:18
|
Ano vyjadril si nazor, ktory sa mi nepacil, ktory bol tvrdy a utocil na cloveka, ktory ukazal vela snahy na napravenie situacie. Ten nazor sa mi velmi nepacil a preto som sa vyjadril. Inak v tomto nevidim offtopic, snad je normalne ze "idioti a ninjalooteri" sa mozu aj branit, pripadne sa k tomu moze niekto vyjadrit nie? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 12:33:00
|
( post +1, konecne mam dve Hvezdy MUHAHAHAHA   )
smarja no joooo, vzdyt ja uz je mam vlastne taky  |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 13:11:47
|
Lidi nechte ho...jestlize to udelal jednou nedorozumenim...no to se toho stalo...
Ja kdyz sel svou prvni instanci (WC) tak sem ninjalootnul truhlu ani sem nevedel ze existuje nejakej /roll - je fakt ze tohle je neco jineho ptze to bylo poprve a nevedel sem, guildmembers mi to vysvetlili, a ted uz vim.
V Uldamanu se nam taky stalo ze mag zaroloval na BoP (ikdyz bylo predem dohodnute lootrule BoE roll everyone, BoP all pass random roll who needs)...vysvetlilo se to jako preklep a jelo se dal (zadnej kick)...sice to nastve ale stane se. Urcite bych za to hlavu netrhal zvlast kdyz se omluvi.
neco jineho je klasicky ninja ... loot + HS ... ale tohle je IMHO jiny pripad
ono kdyz si precete ten log, mozna to pochopil tak ze kdyz napsal need a leader (ci kdo to byl) psal all pass...myslel ze mu to nechaji tak na to rollnul (ale to uz spekuluju hehe) proste obcas se to stane |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 13:57:21
|
... Chcel by som sa vsak obhajit s tymi tvrdeniami ako na picu hram , lebo mi to nepripada az take strasne. Inst. partu hned na druhy den som celu podrzal a nebyt mna tak ju ani neprejdu, pamatam si s tade arrwa ten to moze dosvacit. Nechcem sa tu nejak vychvalovat alebo co, to nie. ...
nehovorim ze si hral 'napicu', keby to tak bolo a ohrozoval tym instanciu tak by si si vysluzil kick este pred bossom... svoju postavu si ovladal asi tak dobre ako ostatny, len ta spolupraca sa vyznacovala znamkami zbrklosti ... pokial si sa tu neozval na tento prispevok si pre mna bol nevyspytatelny hrac spravajuci sa ako nejaky nevycvalany fagan ktory klika na vsetko co vidi ... je smola, ze az to co tu nastalo ta prinutilo ozvat sa a tym zmenit moj nazor (tym ze tu pises rozumne, stacilo by keby si si spomenul dopredu a len par slov z toho by prislo na ingame mail).. co sa stalo uz sa neodstane ...
aby som to ukoncil... clovek sa uci z chyb, mozno si mal len blby den, ale z mojich informacii som to nemal ako vediet. sorry, ale navonok (v hre) sa takto (do momentu pokial si sem nepisal!) prejavuje dost ludi a ja nemam cas u kazdeho zistovat ci je ten clovek blby alebo mal len blby den
IMHO to NEBYL ninja loot. Kdyz se podivate pozorne, tak na prvnich radcich toho chatu napsal Neeed. Pokud je zvyklej na loot pravidla - roll na need, pass na ostatni tak to je cele IMHO nedorozumeni. On system Roll BoE, pass BoP je relativne nove pouzivany a velmi casto dochazi ke zmatku kdyz se grupa snazi dohodnout co se bude pouzivat. Nemluve o tom ze VELMI nahrava Ninjum. Takze pokud mate v grupe nekoho koho neznate tak je idealni Master looter nebo N-G system.
(vseobecne) hmm ked sa nazaciatku povie, ze 'BoE all roll ask later' + 'BoP first all pass then decide' ci 'NG loot system' tak snad je to kazdemu jasne a zrozumitenle alebo sa opyta... hej predpokladat ze niekto prehltne hrdost a povie ze nevie, tak sa mu to vysvetli a pripadne prisposobi hra ( uz som sa stretol s clovekom co nevedel co je to BoP, bolo mu to vysvetlene, podakoval sa, pred bossom mu bolo pripomenute a vsetko prebehlo ok)
(v darkoneho pripade) priznavam ze mohla to byt scasti aj moja chyba. postupne ako som prebral po dakkonovi iniciativu v grupe (aspon co sa mobov tyka) som na loot dost kaslal, ono pri tom zelenom odpade to ako tak fungovalo,nebol dovod domnievat sa ze prave pri BoP to niekto chtiac-nechtiac porusi |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 14:01:55
|
... Chcel by som sa vsak obhajit s tymi tvrdeniami ako na picu hram , lebo mi to nepripada az take strasne. Inst. partu hned na druhy den som celu podrzal a nebyt mna tak ju ani neprejdu, pamatam si s tade arrwa ten to moze dosvacit. Nechcem sa tu nejak vychvalovat alebo co, to nie. ...
nehovorim ze si hral 'napicu', keby to tak bolo a ohrozoval tym instanciu tak by si si vysluzil kick este pred bossom... svoju postavu si ovladal asi tak dobre ako ostatny, len ta spolupraca sa vyznacovala znamkami zbrklosti ... pokial si sa tu neozval na tento prispevok si pre mna bol nevyspytatelny hrac spravajuci sa ako nejaky nevycvalany fagan ktory klika na vsetko co vidi ... je smola, ze az to co tu nastalo ta prinutilo ozvat sa a tym zmenit moj nazor (tym ze tu pises rozumne, stacilo by keby si si spomenul dopredu a len par slov z toho by prislo na ingame mail).. co sa stalo uz sa neodstane ...
aby som to ukoncil... clovek sa uci z chyb, mozno si mal len blby den, ale z mojich informacii som to nemal ako vediet. sorry, ale navonok (v hre) sa takto (do momentu pokial si sem nepisal!) prejavuje dost ludi a ja nemam cas u kazdeho zistovat ci je ten clovek blby alebo mal len blby den
(vseobecne) hmm ked sa nazaciatku povie, ze 'BoE all roll ask later' + 'BoP first all pass then decide' ci 'NG loot system' tak snad je to kazdemu jasne a zrozumitenle alebo sa opyta... hej predpokladat ze niekto prehltne hrdost a povie ze nevie, tak sa mu to vysvetli a pripadne prisposobi hra ( uz som sa stretol s clovekom co nevedel co je to BoP, bolo mu to vysvetlene, podakoval sa, pred bossom mu bolo pripomenute a vsetko prebehlo ok)
(v darkoneho pripade) priznavam ze mohla to byt scasti aj moja chyba. postupne ako som prebral po dakkonovi iniciativu v grupe (aspon co sa mobov tyka) som na loot dost kaslal, ono pri tom zelenom odpade to ako tak fungovalo,nebol dovod domnievat sa ze prave pri BoP to niekto chtiac-nechtiac porusi
No, IMHO hlavne bylo docela nefer sem hned postovat ten Screenshot... |
|
 |
|
Bajaja
New Member

168 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 14:49:07
|
Tenhle topic je podle mě - anglofanatici si doplní oblíbenou zkratku - podpásovka. Svým zaměřením patří někam mezi klepy starých babek a ožralecké kecy o fotbale.
Pro všechny, kteří sem někoho dali mám ještě další dvě jména. Jsou to moje postavy za ali na SM. Cyril - druid Guri - warlock Jsou to nejhorší noobové a ninjalooteři a zaslouží si, aby je nikdo nikdy nebral do grupy/raidu/gildy/instance. Jsou nešikovní, mají špatný equip, pletou si prsty na klávesnici, neznají význam spousty zkratek. Jsou pomalí, furt se na ně čeká. Jsou moc rychlí, hrají zbrkle. Neumí dobře anglicky a často se pletou. Je jim maximálně 13 let a jsou to puberťáci. Když jim někdo whisperuje, zásadně nereagují.
Nejlépe uděláte, když jejich jména předáte Hordě, ona se postará...
PS. Poslední dvě strany topicu už jsem prostě psychicky neunesl. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 16:06:31
|
Zijova tohle vsechno zvladnes sam? Kolik let uz si profesionelni n00b, ja uz trenuju od svych ctrnacti let a porad mi jeden bod moc nejde :\
edit: smajlik, OMG l00seR amI |
Edited by - Rahman on 07/06/2005 16:09:24 |
 |
|
puki
Starting Member
39 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 16:13:43
|
No, IMHO hlavne bylo docela nefer sem hned postovat ten Screenshot...
fer ... nefer, ber to z mojej doterajsej skusenosti, stretol som sa zatial s lootingom ziadaneho BoP predmetu asi 4 krat : 1x klasicky ninja (all pass system), 2x greed roll napriek dohode o tom kto to ma dostat (N/G system) a 1x omyl ... omyl sa hned ospravedlnil a odskodnil co mohol, ale ti ostatni - vysledok : 2x ignoracia (na 2 ci 3 whispery/maily guildmemberom) a 1x dokonca vysmech od guildy nejakych skandinavskych hormonov jednoducho uz som bol znechuteny, takymto typkom nevenujem viac ako par minut na zosmolenie mailu/postu, dal som to sem lebo som vedel, ze sem chodia aj ludia z Black division a tym som to povazoval za ukoncene, ziadne ocakavania ... je mi luto, ze akurat tento reporting vysiel v tom nespravnom pripade to je to preco som to dal 'hned' sem ... (predpokladam ze 'hned' si myslel priamy post a nie tych 5 dni co som cakal po tom ako sa to stalo...) co sa stalo, stalo sa, dal som to sem tak aby sa ta informacia dostala aj k druhej strane (nebudem sem davat zahranicnych ludi co sa nemozu vyjadrit), dostalo sa ku konfrontacii nazorov, nazory padli, ja sa neskryvam... ked mi to spravi niekto najblizsie pouzijem stary sposob, ak to bude niekto s CS tak si dam tu pracu a prekutam tu zoznam hracov a guild a posnazim sa najst priamo guildmastera (ak si niekto iny neda tu pracu a nespravi/updatne zoznam CS guild + masterov) |
 |
|
darkone
Starting Member
5 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 16:25:06
|
No, IMHO hlavne bylo docela nefer sem hned postovat ten Screenshot...
fer ... nefer, ber to z mojej doterajsej skusenosti, stretol som sa zatial s lootingom ziadaneho BoP predmetu asi 4 krat
Sorry kamo ze som na teba zabudol, poslal som ti ospravedlnenie v ingame maily a dufam ze tymto je ta vec uzavreta. Nechcem sa k tomu viac vracat, nemam z toho dobry pocit to urcite nie. Dakujem vsetkym za pochopenie a neprajem to nikomu. Ciao |
 |
|
Topic  |
|
|
|