Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Zkouskovy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/05/2005 :  19:12:43  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

quote:
Originally posted by Warlord

je to dobry, wow sem nepustil a pekne sem se ucil

Otázkou je s jakými výsledky

trosku opozdene ale prece: vysledek byl B (1-)

uz se ucim na dalsi zkousku co mam v pondeli 30.5.... brrr uz aby byl cervenec
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2005 :  22:47:09  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Som zvedavy ako ja dopadnem, kamos si na posledny mesiac dal pokoj od PC a tento tyzden maturoval a chytil dve 4ky. Tak to som zvedavy ako dopadnem ja ked hram este aj cez akademicky...
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 25/05/2005 :  08:40:25  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otázkou je s jakými výsledky
trosku opozdene ale prece: vysledek byl B (1-)

Kurnik ty nebudeš tak blbej jak vypadáš

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2005 :  09:15:32  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja mam taky 30.5 zakernu zkousku :) pak potom do 19. zase nejaky veci ... do toho my ted celkem leze prace pac je ji hodne a navic se snazim hrat wow :D no bude to zajimavy ...

Ale co me nejvic nasralo ze tohle leto budu v praze a makat ... mel sem nejaky plany ale je to ted v prdeli :) Ach jo ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  12:57:36  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
JOOOOOOOOO MATURA JE TO TAAAAM

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:02:11  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
gratz !

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:12:19  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

gratz !

diky kamo

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:28:13  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

JOOOOOOOOO MATURA JE TO TAAAAM

Hehe přesně si pamatuju ten opojný pocit. když jsem to udělal a odcházel domů.

Kurva, akorát že to bylo v roce 1990

Ale zase bylo čerstvě po revoluci a tím se to násobilo :-)

Grats.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:38:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale co me nejvic nasralo ze tohle leto budu v praze a makat ... mel sem nejaky plany ale je to ted v prdeli :) Ach jo ...

Po maturite (1994) jsem asi pul roku nemakal :) Nikdo by mne k tomu nedonutil :) V postate jsem tento pul rok den co den slavil uspesne slozenou maturitu ...

Bohuzel mi potom asi po peti letech prislo ze socialky, ze v te dobe nikdo za mne neplatil zdravotni a socialni pojisteni (nikdy jsem ani nebyl prihlasenej na pracaku) a chteli ty mrchy po mne asi o 1000% vic, nez byl realny dluh oo.

Edited by - VT on 25/05/2005 13:40:39
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:52:48  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Grats Shimi.

quote:
Originally posted by Gabriel

Gabe nic si z toho nedelej

quote:
Originally posted by Van Tassel
Bohuzel mi potom asi po peti letech prislo ze socialky, ze v te dobe nikdo za mne neplatil zdravotni a socialni pojisteni (nikdy jsem ani nebyl prihlasenej na pracaku) a chteli ty mrchy po mne asi o 1000% vic, nez byl realny dluh oo.

To jsi mi pripomnel, jak jsem byl chvilku OSVC a jednou nezaplatil zdravotni. Ne, aby dali vedet v nejaky rozumny cas, ale dostal jsem slozenku za tri roky. Parchanti.

Jinak o sve maturite nebudu ani psat. Ja skoncil skolu a hned jsem sel na vojnu.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 25/05/2005 13:53:55
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 25/05/2005 :  13:57:09  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth
Jinak o sve maturite nebudu ani psat. Ja skoncil skolu a hned jsem sel na vojnu.

Njn ja v podstate tiez :P, ale ak sa vsetko podari tak 3.6. by som mohol byt Ing.

Anyway gratz :P

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  14:02:15  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
diky vsem
fakt to ze me spadlo,proste clovek ma ted uplnou pohodu,sem strasne stastnej hrozne mooooc
ted nastava pul roku temna,pul roku straveny v lihu

1,1,1,2 doufam ze pribuzny budou solit

Edited by - SHIMI on 25/05/2005 14:03:06
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/05/2005 :  14:09:57  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mat z maturity 1 1 1 2 tak na toto forum nepostujem tak dva tyzdne pretoze by som nevladal chodit a uz vobec by moj mozok plavajuci v liehu nedokazal pisat na klavesnici...

Gratz
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/05/2005 :  14:14:57  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
1,1,1,2 doufam ze pribuzny budou solit

h4x imo... ale grats Já až za rok(resp. už jen za rok ><)

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 25/05/2005 14:15:34
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  14:41:23  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mat z maturity 1 1 1 2 tak na toto forum nepostujem tak dva tyzdne pretoze by som nevladal chodit a uz vobec by moj mozok plavajuci v liehu nedokazal pisat na klavesnici...

no musel sem si to uzit a podelit se o svy zazitky...s pribuznejma a tak...a hlavne se rozloucit protoze me ted asi dlooouho neuvidej a pokud jo tak me ani vlastni mati nepozna

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:15:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Grats Shimi.

quote:

Neser ! No nic, jdu se svým synem na inlajny, nějak tu iluzi mládí musím vyvolávat :-)

:-)
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  15:32:14  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
lolz

pekna helma gabe

Edited by - SHIMI on 25/05/2005 16:13:26
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:20:29  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
fotka nefunguje

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:47:30  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

fotka nefunguje

dej refresh nebo F5 :)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 25/05/2005 :  16:53:58  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
uz to vidim ... haha, husta fotka :)

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/05/2005 :  18:04:10  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Grats Shimi.

quote:

Neser ! No nic, jdu se svým synem na inlajny, nějak tu iluzi mládí musím vyvolávat :-)

Hlavne si nevyvolej zlomenou nohu.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 25/05/2005 :  18:20:35  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote

quote:
Hlavne si nevyvolej zlomenou nohu.

jo,neco ti vlitlo do voka,to je raz dva

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 25/05/2005 :  19:10:31  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

lolz

pekna helma gabe

http://www.pbase.com/image/43809273

Tady ji máš v detailu :-)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/05/2005 :  19:40:47  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

lolz

pekna helma gabe

LOL
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2005 :  08:26:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nahodou .... ked budem niekedy kuopvat helmu tak si kupim presne taku
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 26/05/2005 :  13:14:35  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

lolz

pekna helma gabe

tak tady ma gabe hodne odhodlanej vyraz

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 26/05/2005 :  21:40:36  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Fuj mně je špatně, zítra zkouška z Makra

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 26/05/2005 :  21:44:47  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

good luck

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/05/2005 :  10:52:06  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jak, povidej, prehanej...
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 27/05/2005 :  12:19:27  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja v pondeli jdu na ucetnictvi ... sem s toho nasranej, blbej prdemet a moc sem se neucil :p

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/05/2005 :  12:31:33  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja v pondeli jdu na ucetnictvi ... sem s toho nasranej, blbej prdemet a moc sem se neucil :p

ja jdu v po na materialy a taky umim prdlacku, ale jeste mame vikend ne?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 27/05/2005 :  15:11:06  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jeste furt mate noc z Nedele na Pondeli ;)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 27/05/2005 :  15:13:48  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

quote:

Jeste furt mate noc z Nedele na Pondeli ;)

spis pondelni rano

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 27/05/2005 :  17:30:24  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak jak, povidej, prehanej...

Za C , jdu to oslavit na Flashovi narozeniny. Budou tam kluci z cele ČR a SR z naší guildy, tak jsem zvědav na ty xichty Fuj mě bude zase špatně...ale tentokrát to bude naštěstí jen z piva .

P.S.: Škoda, že Miro nemůžeš ...

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/05/2005 :  08:54:07  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
vcerejsi materialy za B ...tak, vcera vecer sem si odpocinul tak snad abych se pustil do dalsiho predmetu.. matika II brrrr
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 31/05/2005 :  09:27:53  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
gratz negre je videt ze jsi vzornej student :P Ja sem jeden predmet posral, no uvidime ten dalsi ... :/

Edited by - Colldor on 31/05/2005 09:28:31
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/05/2005 :  09:49:44  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

gratz negre je videt ze jsi vzornej student :P Ja sem jeden predmet posral, no uvidime ten dalsi ... :/

hele negre, kde mas toho negra z avataru?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 31/05/2005 :  10:30:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak ja som mal vcera slovinu, ustna odpoved na 1 ale sloh som trosku , no ehm posral, tak teda sloh mam za 4, ale to nikoho nezaujima, aspon vidno ze zo mna nebude spisovatel.

Tak a dneska sa byflit ekonomiku, pozemne stavitelsto, stavebnu mechaniku, uctovnicto a dalsie veeelmi zaujimave predmety

Edited by - Pepo on 31/05/2005 10:31:13
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 31/05/2005 :  11:20:28  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hele negre, kde mas toho negra z avataru?

Uz je zpatky

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 02/07/2005 :  09:58:27  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Tak co jak jste to s wow zvládli? Já kupodivu úspěšne, mám všechny zkoušky a teď mi příjde, že mám tisíce času (už chodím jenom do práce ). Můžu teď vesele pařit wow do aleluja

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000