Author |
Topic  |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:14:27
|
Taky vam prijde ze EK je vic zamerene na hrani v grupe a Kalimdor zase na solo hru? Hraju ted se sekundarnim charakterem, protoze 2/3 guildy ted nemuzou hrat a uz ja uz ted jsem o cca 5lvl vejs, takze ne ne "cekam". Kdyz jsem zacatkem retailu hral s "primarem", tak jsem na nejakem 13lvl presel questovat do Xroads, kde se dalo v pohode solovat a to i pozdeji ve Stonetalon mountains, Ashenvale atd, zatimco s tim novym si uzivam questy na EK, ktere jsem predtim logicky nedelal a bez grupy tu docela zacinam mit problemy. Mozna to je tim ze Blizzadri upravili v nekterych mistech respawn. Ted zrovna delam Arugal's foly, kdy se ma vymlatit dul jihovychodne od Sepulcheru a kdyz tam zarvu, tak nez se stacim vratit ze hrbitova, coz je tak max minuta, tak 2/3 mobu uz jsou zase zpatky a to ze tam umrit fakt neni problem, precejen ani warrior na 14lvl sam neustoji 3 13-14lvl Darksoul Whitescalpy :( ALe nevim, tenhle Q jsem zrovna s primarem udelal za pomoci 17lvl priesta ktereho jsem pred dolem potkal, takze si nejsem s tim respawnem jist.
|
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:17:24
|
Nevim... ja tam odehral 80% hry a prislo mi to v pohode. Zrovna tenhle quest sem delal solo. Jsem mage. Samozrejme tam jsou useky, kam je grupa nutnosti, ale to je imho jen dobre. Bavilo me to tam vic nez v Barrens, kam jsem pro zpestreni obcas zavital. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:29:20
|
quote: Originally posted by Tragedy
Nevim... ja tam odehral 80% hry a prislo mi to v pohode. Zrovna tenhle quest sem delal solo. Jsem mage. Samozrejme tam jsou useky, kam je grupa nutnosti, ale to je imho jen dobre. Bavilo me to tam vic nez v Barrens, kam jsem pro zpestreni obcas zavital.
Prave, ted hraju s warriorem a Trisfal jsem dal naprosto v pohode a bez problemu, kdyz to srovnam s tim jak jsem hral s warlockem. Umrel jsem tam jen dvakrat a to az Agamads tomb, kdy jsem na sebe naagroval tri Wailing spirity najednou :) Prvni tretina Silver pine taky naprosta zivacka. Ale ted se to nejak zacina kazit :) Jak rikam, mam pocit ze bud Blizzardi upravili cas respwnu a nebo je to tim, ze v soucasne dobe je v beginer zonach lidi fakt pomalu, takze nejsou tak vymlaceny jako pred tim mesicem a pul a vsechno clovek tahne sam :)
BTW: NA kterem levelu jsi to delal si uz asi nevzpomenes co :) Uz jsem totiz taky uvazoval nad tim, ze bych si odskocil do Xr odvezt ten vzorek Worghiho srdce, trochu tam polevlovat a pak se tak na 16lvl vratit a rozsek jim zadnice :))) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 05/04/2005 12:31:52 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:32:17
|
Herb: NO neco na tom bude, kdyz sem tam poihal kvuli herbalismu, tak tam nebylo ani zivacka... sem si rikal, jakou mam kliku, ze nemusim zacinat az ted :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 13:05:43
|
quote: Originally posted by Tragedy
Herb: NO neco na tom bude, kdyz sem tam poihal kvuli herbalismu, tak tam nebylo ani zivacka... sem si rikal, jakou mam kliku, ze nemusim zacinat az ted :)
Zivacku tam nebylo moc nikdy, leda nezivacku :)) A este jedna vec se v Silverpine zmenila, projizdeji tam kyble Alliance mirici do Scarlet Monastery :)) |
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|