Author |
Topic  |
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 05/03/2006 : 10:05:10
|
Mám zase problém. Skončil předplacený měsíc, tak sem si chtěl předplatit dál. Vlezu do Account Manageru a tam píšou:
quote: Account Status: Active This account is active and can be used for playing.
A v payment history je platba, kterou sem nikdy neprovedl, ale má pending. Chtěl sem zadat novou, všechno šlo bez problémů a napsaloto:
quote: Credit Card Entry Success! Congratulations! Your credit card has been successfully recorded!...
Ale v historii plateb mi nic nepřibylo a stejně to nejde. Probere se to nebo co s tím mám dělat? |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104 |
 |
|
Arci
Starting Member
7 Posts |
Posted - 14/03/2006 : 23:31:51
|
ja mam virtualnu pk od VUB Visa Web Student - mala by to byt virtualna visa classic. ako normalne som tam zadal cislo karty cvv kod a vsetko zobralo, ked doslo na platenie tak som pozeral ze mi vcera freezli account a dnes som pozrel na internet banking a vidim tam: "Rezervovaná / vinkulovaná suma (napr. po použití platobnej karty): 489,52 SKK" tak som si povedal ze uz asi stahli, ale ked som vosiel do acc. managementu tak mi zmizol moj subscription visou classic, a ked ho tam chcem dat znova tak pise ze su neplatne udaje, pritom su na 100% dobre, takze teraz mam frozen acc a peniaze na ucte cakaju kym si ich blizz vezme, ak si ich vezme... som zvedavy ci si este vobec zahram dost ma to teda nasralo a hlavne to ze mi zmizol ten subscription :( a peniaze blokle a houby ani hrat sa neda :'( |
 |
|
krema
Starting Member
1 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 22:22:27
|
Může mi někdo pls napsat kolik zaplatím na poplatcích bance při platbě wow, mám KB. Díky |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 24/03/2006 : 23:01:50
|
Platby kartou obvykle nejsou zpoplatněny - respektive banka si strhne procenta z platby, ale to Tě nemusí trápit.
Takže zaplatíš jen to co platíš za vystavení karty... Samotné platby jsou pak zdarma (jakkoli přiblble to zní ) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 01:56:54
|
quote: Originally posted by Marigold
Platby kartou obvykle nejsou zpoplatněny - respektive banka si strhne procenta z platby, ale to Tě nemusí trápit.
Takže zaplatíš jen to co platíš za vystavení karty... Samotné platby jsou pak zdarma (jakkoli přiblble to zní )
tak tak, jako klient ebanky jsem se zatim v zadnem internetovem obchode ani u placeni jakekoliv online hry nesetkal s nejakymi poplatky za online transakce - a je to imho stejne u vsech ceskych bank.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 25/03/2006 01:57:13 |
 |
|
AmoresPeros
Starting Member
47 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 10:43:36
|
Nedávno jsem si vyřídil Ekartu MasterCard od KB, ale jak to tak slyším tak z hrůzou očekávám první platbu :// |
 |
|
HADESCZ
Starting Member
4 Posts |
Posted - 28/06/2006 : 13:55:11
|
Mám účet u ČSOB a kartu Visa Electron, je už teď možné pomocí této karty WoW platit nebo si budu muset pořídit plnou kartu Visa? V bance mi trvdí že to jde. Ta karta má i čip a vzadu je to kontrolní trojčíslí. |
Edited by - HADESCZ on 28/06/2006 14:02:01 |
 |
|
Topic  |
|