Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Platebni karty a banky
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 05/03/2006 :  10:05:10  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Mám zase problém. Skončil předplacený měsíc, tak sem si chtěl předplatit dál. Vlezu do Account Manageru a tam píšou:
quote:
Account Status:
Active
This account is active and can be used for playing.

A v payment history je platba, kterou sem nikdy neprovedl, ale má pending. Chtěl sem zadat novou, všechno šlo bez problémů a napsaloto:
quote:
Credit Card Entry Success!
Congratulations! Your credit card has been successfully recorded!...

Ale v historii plateb mi nic nepřibylo a stejně to nejde.
Probere se to nebo co s tím mám dělat?

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

Arci
Starting Member

7 Posts

Posted - 14/03/2006 :  23:31:51  Show Profile Send Arci a Private Message  Reply with Quote
ja mam virtualnu pk od VUB Visa Web Student - mala by to byt virtualna visa classic. ako normalne som tam zadal cislo karty cvv kod a vsetko zobralo, ked doslo na platenie tak som pozeral ze mi vcera freezli account a dnes som pozrel na internet banking a vidim tam: "Rezervovaná / vinkulovaná suma (napr. po použití platobnej karty): 489,52 SKK" tak som si povedal ze uz asi stahli, ale ked som vosiel do acc. managementu tak mi zmizol moj subscription visou classic, a ked ho tam chcem dat znova tak pise ze su neplatne udaje, pritom su na 100% dobre, takze teraz mam frozen acc a peniaze na ucte cakaju kym si ich blizz vezme, ak si ich vezme... som zvedavy ci si este vobec zahram dost ma to teda nasralo a hlavne to ze mi zmizol ten subscription :( a peniaze blokle a houby ani hrat sa neda :'(
Go to Top of Page

krema
Starting Member

1 Posts

Posted - 24/03/2006 :  22:22:27  Show Profile Send krema a Private Message  Reply with Quote
Může mi někdo pls napsat kolik zaplatím na poplatcích bance při platbě wow, mám KB. Díky
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 24/03/2006 :  23:01:50  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Platby kartou obvykle nejsou zpoplatněny - respektive banka si strhne procenta z platby, ale to Tě nemusí trápit.

Takže zaplatíš jen to co platíš za vystavení karty... Samotné platby jsou pak zdarma (jakkoli přiblble to zní )
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/03/2006 :  01:56:54  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Platby kartou obvykle nejsou zpoplatněny - respektive banka si strhne procenta z platby, ale to Tě nemusí trápit.

Takže zaplatíš jen to co platíš za vystavení karty... Samotné platby jsou pak zdarma (jakkoli přiblble to zní )

tak tak, jako klient ebanky jsem se zatim v zadnem internetovem obchode ani u placeni jakekoliv online hry nesetkal s nejakymi poplatky za online transakce - a je to imho stejne u vsech ceskych bank..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 25/03/2006 01:57:13
Go to Top of Page

AmoresPeros
Starting Member

47 Posts

Posted - 25/03/2006 :  10:43:36  Show Profile Send AmoresPeros a Private Message  Reply with Quote
Nedávno jsem si vyřídil Ekartu MasterCard od KB, ale jak to tak slyším tak z hrůzou očekávám první platbu ://
Go to Top of Page

HADESCZ
Starting Member

4 Posts

Posted - 28/06/2006 :  13:55:11  Show Profile Send HADESCZ a Private Message  Reply with Quote
Mám účet u ČSOB a kartu Visa Electron, je už teď možné pomocí této karty WoW platit nebo si budu muset pořídit plnou kartu Visa?
V bance mi trvdí že to jde. Ta karta má i čip a vzadu je to kontrolní trojčíslí.

Edited by - HADESCZ on 28/06/2006 14:02:01
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000