Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Group content vs solo content v EQII
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/03/2005 :  12:38:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

No pro me je jediny rozdil opravdu ten defence buff. Bez nej du dolu, at uz mam ostani buffy up, nebo ne. Uprimne si myslim, ze pro healera je jedno jestli ma agi 130 nebo 80. Stejne bude dostavat kapky, kdyz bude chtit solovat neco poradnyho. V grupe, kde dostanes jenom sem tam nejakou ranu, je to zase fuk protoze to nikdo nepozna. Tak snad jenom na raidech, kde te muze monstrum zabit na jednu ranu jako healera. Tam i kazdy maly promile, ktery zvysi tvou sanci na evade pomuze asi.

jak je napsano vys , agilita ma dost podstatnej rozdil - podle zverejnenych cisel do cca 130, pak uz se to dost stira jestli 130 nebo 170, ale tvuj uverejnovany rozdil 80 a 130 je naprosto zasadni

napriklad pro me jako assasina, bez bufu mam agilitu cca 100- mob na me zelenej dves piky me hitne kazdou druhou ranou, nabufuju - agilitu mam cca 140 - nehitne me ani jednou

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 21/03/2005 :  12:41:12  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
No ja nevim, imho AGI podstatna je, ja to celkem poznavam pri solo boji. STA je asi taky uzitecna bo hp, coz zvlaste u melee, kde jde o max hp, hraje zasadni roli.

STR by mela byt do ran, ale nikdy jsem to nemeril tak nevim.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/03/2005 :  12:43:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
str ovlivnuje ucinnost zbrane - podle toho je jeji bezna dmg , dmg ze specek to neovlivnuje
napriklad zbran kterou mam ja se str 100 dmg max 41 , ma nekdo se str 130 dmg max 52

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 21/03/2005 :  12:45:32  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Docela by mě zajímalo,co bysme měli jako healerové zvedat za vlastnosti.Nenapadá mě nic co by mělo nějakej plusovej význam.Asi by možná stálo za pokus najít na sólování nějakej rozumnej poměr wisdom/agilita, ale nevím zda to bude mít u healerů vůbec nějakej rozeznatelnej rozdíl.

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen

Edited by - Drew on 21/03/2005 12:54:37
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/03/2005 :  12:53:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drew

Docela by mě zajímalo,co bysme měli jako healerové zvedat za vlastnosti.Nenapadá mě nic co by mělo nějakej plusovej význam.Asi by možná stálo za pokus najít na sólování nějakej rozumnej poměr wisdom/agilita, ale nevím zda to bude mít u healerů vůbec nějakej rozeznatelnej rozdíl. U scoutů asi určitě,jenže u nich je to dle mě asi ta nejduležitější vlastnost.

kousek vejs to mas od khaota , ten je defiler ze ma na solovani specialni set itemu , ktery davaj agilitu aby mohl solovat a jaky to ma efekt

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 21/03/2005 :  12:55:23  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Docela by mě zajímalo,co bysme měli jako healerové zvedat za vlastnosti.Nenapadá mě nic co by mělo nějakej plusovej význam.Asi by možná stálo za pokus najít na sólování nějakej rozumnej poměr wisdom/agilita, ale nevím zda to bude mít u healerů vůbec nějakej rozeznatelnej rozdíl. U scoutů asi určitě,jenže u nich je to dle mě asi ta nejduležitější vlastnost.

Podle me jako hrace, ktery bere healera primarne do grupy ci raidu ma healer zvysovat wis (snad je z toho nejaka power a mozna i neco s kouzlama?) a pak hlavne STA. Duvod pro STA je vice zivotu a fakt, ze healerovi v grupe a na raidu hrozi nejvice od mobu AE a tam se uplatni jen pocet zivotu (a samozrejme resisty)

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 21/03/2005 :  12:57:12  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Ja mam spis jeste jinou myslenku hlavne v souvislosti s respecem a tak a to, jestli nekdo vypozoroval, zda jsou soft a hard capy na staty. Traity umozni zvysovani statu a je otazkou, zda to ted kolem levlu 50 nezmenit

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/03/2005 :  13:03:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Ja mam spis jeste jinou myslenku hlavne v souvislosti s respecem a tak a to, jestli nekdo vypozoroval, zda jsou soft a hard capy na staty. Traity umozni zvysovani statu a je otazkou, zda to ted kolem levlu 50 nezmenit

je cap 200 - pak uz se vyssi cislo nepocita

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 21/03/2005 13:04:04
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 21/03/2005 :  13:32:13  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Kde se da tahle informace najit?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/03/2005 :  13:42:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

quote:

quote:

Kde se da tahle informace najit?

bylo to pred nedavnem v detailech k patchnotes, - jinak ten cap je jen na defcheck na powerpool se pocita i nad 200

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 21/03/2005 :  13:47:45  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Asi takhle. +10 defence ma pro me vetsi vyznam nez rozdil mezi 80 a 130 agi. To je imho spatne.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/03/2005 :  13:55:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

Asi takhle. +10 defence ma pro me vetsi vyznam nez rozdil mezi 80 a 130 agi. To je imho spatne.

ja bych to asi rekl takhle jak mam ja pocit ze hry
+10 defence jsou 2 levely
ten rozdil v agilite je asi jako jeden level , akorat s tim, ze agilitu si muze zvednout kazdej buf na defenze kazdej nema

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 21/03/2005 :  14:01:30  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
200 neni cap, ale pak jde bonus za vysoke staty hodne dolu.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 21/03/2005 :  14:27:53  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
No ja to vidim tak, ze mam buf 7 do vsech ofense a defense za 2 con a buf cca 40 do STR/STA/AGI za 1 con. Oboji na grupu. Pak 3,5 def = cca 40 AGI . Cili 1 def = cca 10 AGI. Brutalni vypocet hehe

Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 21/03/2005 :  14:48:54  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Pokud je ta formula, jak rika Jaris .. 3.5 defence = 40 agi, tak v tom pripade by to davalo trochu smysl. Pet co pouziva nas mag ma 200 agi a tankuje fakt huste.
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 21/03/2005 :  14:50:01  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
Tohle sem zřejmě nepatří,ale přesto se zeptám.Zahlédl jsem na pár healerech super hruďas Rallosian Chestplate,pokud to tedy píšu správně.Nikde jsem ale nenašel jestli je to reward nebo loot záležitost.Nevíte o něm něco?

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 21/03/2005 :  15:00:50  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tohle sem zřejmě nepatří,ale přesto se zeptám.Zahlédl jsem na pár healerech super hruďas Rallosian Chestplate,pokud to tedy píšu správně.Nikde jsem ale nenašel jestli je to reward nebo loot záležitost.Nevíte o něm něco?

Je to loot, Kuzma ho shani. Udajne pada na jedne z access lodi, nevim ktere (mozna FR nebo EF).

PS: alespon doufam, ze nekecam a ze to je ten BP s hodne WIS...

Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 21/03/2005 :  15:18:58  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to loot, Kuzma ho shani. Udajne pada na jedne z access lodi, nevim ktere (mozna FR nebo EF).

To je přesně on,ale vzhledem k lokaci lootu a jeho statům je jeho získání asi dost nepravděpodobný.

Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 25/03/2005 :  13:50:06  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Be cerefull while reading ... flame post incoming.

Teda reknu vam po tom co sem cetl na ofic forech nejakeposty o solo kontentu atd. nasledujici.

EQ2 je proste group oriented a hotovo. Jeste bych rekl OK pridejme nejakej zakladni solo kontent do velkejch zon jako TS NF apod. Ale solo whineri uz se zacinaj srat uplne do vseho .. uz by chteli solovat i velke Q .. celke dungy apod. At tahnou hrat nejakou solo oriented gamesu a nekazej EQ :((

No a mam to za sebou ... ted se do me muzete pustit ... kdo zacne ?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:21:45  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

Be cerefull while reading ... flame post incoming.

Teda reknu vam po tom co sem cetl na ofic forech nejakeposty o solo kontentu atd. nasledujici.

EQ2 je proste group oriented a hotovo. Jeste bych rekl OK pridejme nejakej zakladni solo kontent do velkejch zon jako TS NF apod. Ale solo whineri uz se zacinaj srat uplne do vseho .. uz by chteli solovat i velke Q .. celke dungy apod. At tahnou hrat nejakou solo oriented gamesu a nekazej EQ :((

No a mam to za sebou ... ted se do me muzete pustit ... kdo zacne ?

Zvlastni, ze WoW s timhle problem nema. Tam se proste group instance na srovnatelnem levlu solovat nedaji a nikomu to neprijde divne, ani solo whinerum ;)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/03/2005 :  15:25:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
zeby to bylo tim, ze nejtezsi veci v wow sou omezeny na max 10 lidi ? :) tj skoro solo ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 25/03/2005 :  19:09:39  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je přesně on,ale vzhledem k lokaci lootu a jeho statům je jeho získání asi dost nepravděpodobný.

Ty super Rallosian chest armory uz ani na jednom eventu (lodi) nepadaj. Take jsem shanel Rallosian Gown (+12INT) a po dlouhem hledani jsem se to dozvedel na ofic. foru. Padaj tam ted podobne nazvane armory, nicmene staty uz maj daleko daleko nizsi. Puvodni dropy, pokud nebyly vyjmuty ze hry uplne, by nyni mely padat z T5 namedu jako rare drop.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 26/03/2005 :  04:43:47  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

zeby to bylo tim, ze nejtezsi veci v wow sou omezeny na max 10 lidi ? :) tj skoro solo ?

Pertho Pertho, zapominas, ze jsem hral na docela zajimavych levlech v AOcku. Max 24 lidi na raidu? Lol, to je prece skoro solo :o)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/03/2005 :  07:47:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Pertho Pertho, zapominas, ze jsem hral na docela zajimavych levlech v AOcku. Max 24 lidi na raidu? Lol, to je prece skoro solo :o)

njn ono nastesti neni v eq to omezeni proto, ze ve 30ti by to uz byl zerg harvest :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 26/03/2005 :  17:36:11  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
v AO jso bezne raidy s ucasti 100+ lidi a i tak se klidne muze stat, ze cely raid vychcipa. Omezeni na maximalni pocet lidi v konkretnich instancich ma zjevne neco spolecneho s tim, co si rekl ty. Jestli je to pro 10 nebo 24 lidi je momentalne vceku irelevantni, az bude dostatecna zakladna top level hracu, da se zajiste uvazovat i o necem trochu masivnejsim, momentalne mate zda se celkem problem sehnat 24 lvl 50 hracu i vy v EQII...
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 28/03/2005 :  14:44:03  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
No one je dost fuk pro kolik hracu raid je. Jediny na cem zalezi, jestli to ma nejakou uroven a je to challange. V EQ2 to neni challange ani omylem, je fuk jaky mas equip nebo jaky mas skill jako hrac, vsechno na cem zalezi jsou buffy a spammovat kouzlama co to jde.

Proto s EQ2 aspon docasne koncim, a du zpatky do city of heroes, ktery se hraje jenom pro pozitek z hrani jako takovyho, ale neni tam zadny vyssi cil jako v ostatnich hrach (snad krome Toontown :)).

Ja sem premyslel co my chybi oproti EQ1. Je to ho vic ale nekolik bodu je pro me osobne do oci bijici. V EQ1 byl klicem FD pull, coz nebylo puvodne zamysleno ale vyslo to vyvojarum neskutecne dobre. Kdyz nekdo neco posral, byl to wipe. Kdyz nekdo udelal spatny krok v Chardoku nebo Sebilisu, sesypalo se na vas tollik sracek ze ste se z tohu uz nevzhrabali. Prote tam byl na prvnim miste skill hrace, pak equip a nakonec kouzla. Mimochodem omezeni poctu namemorizovanych kouzel na 8 bylo neskutecne limitujici, ale zaroven challenge. Tedka kazdy udela Shift+37 a ma skill rdy. Pullne kdokoliv cokoliv, nic se neprida. Tank co neumi do 5 pocitat je na max lvlu rychle jako kdokoliv jinej a tauntuje a tankuje vubec z 80-90% stejne dobre jako nejlepsi tank na serveru. Je to dost o nicem. Bohuzel vsechny novy hry jsou vicemene stejne. Skoda. Takze kdyby me nekdo hledal sem na par mesicu zpatky u Warcraft 3 DOTA ALLSTAR a v City of Heroes. :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/03/2005 :  18:00:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
musim rict, ze moje "znechuceni" tim kam se eq2 riti uz se pomalu taky blizi hranici kdy s tim seknu a nejspis opet aktivuju ucet v AO

EQ2 v okamziku releasu byla dle myho mineni mnohokrat lepsi hra nez dnes kdy je udajne priblizena solo hracum na coz ja skutecne s..u

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 28/03/2005 :  21:49:09  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

musim rict, ze moje "znechuceni" tim kam se eq2 riti uz se pomalu taky blizi hranici kdy s tim seknu a nejspis opet aktivuju ucet v AO

EQ2 v okamziku releasu byla dle myho mineni mnohokrat lepsi hra nez dnes kdy je udajne priblizena solo hracum na coz ja skutecne s..u

ja ani nevim, jeslit je ted more solo friendly. zmenilo se hodne veci, ale pridani solo potvor bez rozmyslu neni zrovna idelani reseni. ale netusim, co tak strasne zmenili na raidech a top level dunzich, co treba ten nejnovejsi pro lvl 50 hrace?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 29/03/2005 :  07:56:06  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik

quote:

ja ani nevim, jeslit je ted more solo friendly. zmenilo se hodne veci, ale pridani solo potvor bez rozmyslu neni zrovna idelani reseni. ale netusim, co tak strasne zmenili na raidech a top level dunzich, co treba ten nejnovejsi pro lvl 50 hrace?

Nezmenilo se nic v t5 zonach a dungech. Sam si absolutne neskrknes pokud to nemas zelene, nebo sede. Akorat ty questy jsou nechutne kampovani namedu, ale je to oproti AO jeste svate...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/03/2005 :  09:44:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
zmenilo se toho na zprimitivneni hry hodne od zacatku
snizeni dmg potvor
snizeni hp potvor
snizeni spell a spec castingu

zvyseni schopnosti evade, zvyseni mitigaion , zvyseni celkovyho dmg outputu skupiny

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 29/03/2005 :  09:54:25  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
No ja pozoruju presny opak. Cim vyse jsem tim vice dmg dostavam a mob co jsem predtim slozil na 25% poweru me vysaje do dna nez padne.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/03/2005 :  10:04:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

No ja pozoruju presny opak. Cim vyse jsem tim vice dmg dostavam a mob co jsem predtim slozil na 25% poweru me vysaje do dna nez padne.

to je ale samozrejmy
tvoje mitigation se s levelem skoro nehejbe ani vuci "nizsim" potvoram ale ty s levelem samozrejme maji vetsi dmg output aby na prislusnym lvl delali neco tankum, kterym se mitigation zveda dost zasadne

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000