Author |
Topic  |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 12:22:30
|
No mam taky problem, vybral som si povolania ktore mi nevyhovuju (chcel som proste trochu experimentovat). Ma enchanting na 160 a tailoring na 185, chcem to cele zabalit a zacat mining/blacksmithing. Co myslite kolko mi moze trvat sa dostat aspon na tych 160/160. Nie je to prilis casovo narocne? Napr. skinning leatherworking ide celkom rychlo.
|
|
| |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 12:25:33
|
mělo by to jít stejně rychle, jde ale o to že není ve hře tolik "ložisek na těžení" jako u třeba skinning, ale pokud víš kde hledat, tak věřím že bys to zvládnul stejně rychle jako u skinning, ale pokud máš hodně nízký skill na mining a zkoušíš oranžové mining nodes, tak to má tendenci stoupat i po dvou bodech občas a tím že jsi vyšší level, tak bys měl k těm oranžovým nodům mít rychlý přístup  |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 12:28:05
|
quote: Originally posted by ripptor
No mam taky problem, vybral som si povolania ktore mi nevyhovuju (chcel som proste trochu experimentovat). Ma enchanting na 160 a tailoring na 185, chcem to cele zabalit a zacat mining/blacksmithing. Co myslite kolko mi moze trvat sa dostat aspon na tych 160/160. Nie je to prilis casovo narocne? Napr. skinning leatherworking ide celkom rychlo.
jestli nebude lepsi to jeste prehodnotit ... pokud hrajes na Pvp serveru tak je asi fakt nejlepsi alchemy, z dropu a kvestu padaji lepsi veci nez muzes ty vyrobit a hlavne je vyroba docela narocna a nakladna
ale je to o tobe :) ja ted presel taky z leather na alchemy a musel jsem se vratit do startovnich zon, ale za 2-3 hodky jsem byl na 150 herbalismu |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 12:30:14
|
Diky za odpoved, kde su nody samozrejme viem, potom sem postnem moje skusenosti, ako stary somar zacal od nuly :) |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 12:58:44
|
2 Reyden: Hmmm, tak to si ma velmi nepotesil, teraz fakt neviem co :(, kazdopadne na enchanting sa zacina zarabat az niekde okolo 200 a ja som teraz v tom stadiu kedy som v strasnom minuse. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:11:56
|
2 Reyden: Hmmm, tak to si ma velmi nepotesil, teraz fakt neviem co :(, kazdopadne na enchanting sa zacina zarabat az niekde okolo 200 a ja som teraz v tom stadiu kedy som v strasnom minuse.
no ja se smiril s tim ze z craftu prachy mit nebudu (na to jsou imho nejlepsi instant dungy), a alchemy je fakt super support. taky jsem chtel jit neco vyrobniho, ale kdyz jsem se mrknul co muzu vyrobit, co me to bude stat a co pada z potvor tak jsem si to (i po doporuceni lidi z guildy :) rozmyslel ..
ale kazdopadne vyzkouset si muzes cokoliv, kdyz ti to nebude vyhovovat tak to muzes zase zmenit .) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:14:45
|
me se zas zda, ze z blacksmithingu muzes vydelat nejvic, to samy kvalitni enchanting - tam sou ceny na shadow moonu zatim silene vysoko |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:17:42
|
Napr. kamos je skinner/leatherworker, jeho skill predbieha jeho level (je lev 34 a moze vyrobit veci lev 38)a nakupuje recepty v roznych vzdialenejsich oblastiach a mam na sebe vela veci co vyrobil, to mas pravdu ze z dropov su lepsie veci, ale o tom ze to dropne mne mozem akurat snivat a v aukcii tieto veci stoja casto aj viac ako 10g. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:18:41
|
quote: Originally posted by MegaDeath
me se zas zda, ze z blacksmithingu muzes vydelat nejvic, to samy kvalitni enchanting - tam sou ceny na shadow moonu zatim silene vysoko
no na druhou stranu co jsem mel zatim tu cest s online hrama tak vzdy meli nejvetsi prijmy vyrobci spotrebniho "zbozi" ... brneni si koupis jednou a dost (treba to nejlepsi co se da vyrobit), heal a mana lahvicky budes potrebovat stale |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:20:43
|
Napr. kamos je skinner/leatherworker, jeho skill predbieha jeho level (je lev 34 a moze vyrobit veci lev 38)a nakupuje recepty v roznych vzdialenejsich oblastiach a mam na sebe vela veci co vyrobil, to mas pravdu ze z dropov su lepsie veci, ale o tom ze to dropne mne mozem akurat snivat a v aukcii tieto veci stoja casto aj viac ako 10g.
veci ktere jsou pro level 38 se prodavaji za ceny kolem 10G? to se mi nechce verit, hlavne proto ze na podobnem levelu jsem s leatherworkingem sekl .. a i ted si musim nakupovat leather brnco a ceny jsou trosku jine :) |
 |
|
ripptor
Starting Member
76 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:30:09
|
Jaj som to asi zle napisal, tak este raz. Najlepsie veci co moze vyrobit pouzivam, a su na urovni nadprimerneho lootu. Keby som chcel lepsie veci tak ja ich urcite nelootnem (som looter looser :)) a kupit si ch v aukcii nemozem dovolit. takze si myslim ze jeho leatherworking nas celkom slusne supportuje. mozno sa nas pohlad rozchadza na tom ze moja priorita je questovat a mat postavicku podla mojho gusta, nie je pre mna az tak dolezite aby som vsetko podriadil vytazstvu v PvP, pre mna je PvP adrenalin navyse, ale urcite nie priorita. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:42:37
|
leather + skinning je taková pohoda ... za hodku 1g v pohodě  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 15:14:01
|
quote: Originally posted by spajdr
leather + skinning je taková pohoda ... za hodku 1g v pohodě 
ten jeden gold vydelas i bez leather workingu, staci stahovat vsechno co zabijes |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 15:14:49
|
quote: Originally posted by reyden
me se zas zda, ze z blacksmithingu muzes vydelat nejvic, to samy kvalitni enchanting - tam sou ceny na shadow moonu zatim silene vysoko
no na druhou stranu co jsem mel zatim tu cest s online hrama tak vzdy meli nejvetsi prijmy vyrobci spotrebniho "zbozi" ... brneni si koupis jednou a dost (treba to nejlepsi co se da vyrobit), heal a mana lahvicky budes potrebovat stale
jasne, bud mas prubezne hodne malejch castek, nebo prodas na konci jednu sekeru za 500gold, da se to delat ruzne, dulezity je aspon neco produkovat |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 15:16:02
|
ten jeden gold vydelas i bez leather workingu, staci stahovat vsechno co zabijes
No jasně, jenomže já šiju proto abych si zvyšoval leatherworking skill a taky z toho měl peníze, ale mrknu za kolik se vlastně medium leather prodává, kolik bych měl za 140 kousků. |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 15:21:27
|
ten jeden gold vydelas i bez leather workingu, staci stahovat vsechno co zabijes
a kdyz nebudes strcet cas stahovanim tak vydelas vic, protoze zabijes vic mobu a drop ma vetsi hodnotu nez ty kuze ;) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 15:23:39
|
Jasně, ale já potřebuju i trénovat šití a ne EXP (EXPování mě tady nějak moc nebere, jde to dost rychle i tak). |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 20:08:01
|
No pro mě jsou profese příjemným zpestřením hry. Zpočátku jsem jel herbalism/mining = na prachy, ale pak se zrodila naše guilda a já dostal chuť pomáhat našim lidem, takže jsem mining změnil na alchemy. Alechemy jsem si ale nezvolil, abych byl super připraven na PvP, jen to zatím nikdo v naší guildě neměl  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 20:24:40
|
quote: Originally posted by brutus
a kdyz nebudes strcet cas stahovanim tak vydelas vic, protoze zabijes vic mobu a drop ma vetsi hodnotu nez ty kuze ;)
Nevím, jak funguje ekonomika na Shadow Moonu, ale já osobně mám všechny Skinning/Mining z jednoho prostého důvodu: cena materiálu je větší než cena vycraftovaného zboží.
Býval jsem Skinner/Tailor ... Linen Bag: potřebuješ 6 linen cloth, tj. 6s na AH, ale ten bag prodáš za 3s a jsi rád Woolen Bag: potřebuješ 9 woolen cloth, tj. 24-36s na AH, ale ten bag neprodáš za 10s Silk Bag: potřebuješ 15 silk cloth (45s na AH) a 2 heavy leather (tj. asi 4-6s na AH), tj. zhruba 48-50s, ale ten bag prodáš za 30-35s
Poslední použitelnou věc pro mne měl Tailoring na lvl 13, dál už mám lepší z questů/dropů/AH.
Na 60. možná respecnu na něco jiného, možná vyměním skinning za engineering. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 21:48:03
|
quote: Originally posted by Tharn
quote: Originally posted by brutus
a kdyz nebudes strcet cas stahovanim tak vydelas vic, protoze zabijes vic mobu a drop ma vetsi hodnotu nez ty kuze ;)
Nevím, jak funguje ekonomika na Shadow Moonu, ale já osobně mám všechny Skinning/Mining z jednoho prostého důvodu: cena materiálu je větší než cena vycraftovaného zboží.
Býval jsem Skinner/Tailor ... Linen Bag: potřebuješ 6 linen cloth, tj. 6s na AH, ale ten bag prodáš za 3s a jsi rád Woolen Bag: potřebuješ 9 woolen cloth, tj. 24-36s na AH, ale ten bag neprodáš za 10s Silk Bag: potřebuješ 15 silk cloth (45s na AH) a 2 heavy leather (tj. asi 4-6s na AH), tj. zhruba 48-50s, ale ten bag prodáš za 30-35s
Poslední použitelnou věc pro mne měl Tailoring na lvl 13, dál už mám lepší z questů/dropů/AH.
Na 60. možná respecnu na něco jiného, možná vyměním skinning za engineering.
presne tak ,ja mam ted leatherworking 246 a prakticky odemne nikdo nic nechce koupit a kdyz tak za vykupni cenu jako vendorovi...maximalne udelam veci clenum guildy kteri mi poslou material.Proste veci z dropu je opravdu hodne a v AH se prodavaj za takove castky,ze moje craftene veci jsou na houby....craftsystem sux.
asi to dojedu na 300 jen z povinosti abych si moh udelat tu jednu dve dobre veci,ktere me zase na materialu budou stat o polovinu vice nez za kolik bych si je koupil v AH..  |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 22:36:31
|
quote:
Na 60. možná respecnu na něco jiného, možná vyměním skinning za engineering.
No, tak neviem presne ako je to s tailorom, ale viem ze korka si sije vselijake modre roby atd. a ze to aj pouziva a to je 38 lvl tak neviem, mozno nemas tie spravne recepty  |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 04/03/2005 : 09:24:52
|
quote: Originally posted by reyden ... veci ktere jsou pro level 38 se prodavaji za ceny kolem 10G? to se mi nechce verit, hlavne proto ze na podobnem levelu jsem s leatherworkingem sekl .. a i ted si musim nakupovat leather brnco a ceny jsou trosku jine :)
ty ceny jsou na itemy z dropu, sam jsem utratil peknych par zlatek a naopak i vydelal |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
|
Topic  |
|