Author |
Topic  |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 16:40:23
|
No, tak teraz mam taky zaujimavy problem.
Asi na zaciatku tyzdna mi to zacalo robit take srandy ako ze 2 minutove odozvy a tak, volal som providerovi, ten mi vravel ze s tym teraz nieco robi, ze do konca tyzdna to bude. Dneska som mu volal a vravel ze to uz urobil, ze super tak si idem zahrat.
Lenze som sa logol a stale rovnaky stav. Tak som mu teda zavolal, nastavil mi najvyssiu prioritu na moje pakety atd. lenze nic nepomaha.
Ale ked som sledoval v keriu tak stranky sa mi nacitavaju priblizne 20 +- kb/s lenze Warcraft mi prijma data maximalne 1,44 kb/s. To znamena ze ked som v meste tak mam lagy, ale ked vyjdem von do krajiny tak to ide v pohode, proste ked nemusi posielat vela dat.
Neviete kde moez byt problem ??? Ako ci som niekde nieco blbo neklikol niekde u mna na compe, ale je chyba niekde po ceste, alebo co .... pretoze dost blbo sa hra s takymi lagami.
|
Edited by - Pepo on 25/02/2005 16:55:49
|
|
| |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 17:32:53
|
nemas neco jako netlimiter ? nakej soft co omezuje rychlost stahovani jednotlivym programum? nebo mozna nejaky ten firewall. Ja uz slysel na Kerio hodne stiznosti prave kvuli hram. Jeden znamy mel ten samy problem s Ragnarok Online. Proste mu to s keriem silene lagovalo..jak ho vypnul- bylo to OK. Zkus vypnout fw na chvilku.. kdyz to bude tim.. holt to chce neco lepsiho (ono to kerio zdarma nic moc.. to uz je fakt lepsi zonealarm co je zadarmo). |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 18:28:39
|
Net limiter nemam, a robi mi to iste aj ked mam vypnuty firewall.
Chcem sa spytat, ked vypinam XPcka, tak mi nabehne uz skoro pri vypnuty modra obrazovka, kde je hlaska o nejakej chybe a dole mi nabieha Dumping physical memory to disk na 100 a potom mi restartne PC, co to ako znamena ??? Nemoze to byt ten problem ? |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 19:54:48
|
Haha, né že bych se v tom vyznal jakkoliv víc než málo, ale takovýhle hemzy sem od Windowsu nezažil od časů kdy sem jel na (tedy nechal se pořádně sjíždět od) Win 98. Tolik teda k tý modrý obrazovce.
Nastavení max rychlosti pro určitý aplikace by snad mohlo bejt i někde v ovladačích síťovky nebo modemu třeba. Já mám k síťovce "ovladač/program" kde takový záhadný věci sou.
Každopádně by neuškodilo sformátovat disk, to na ty modrý obrazovky zabírá.
Edit - tak když sem si to ještě jednou přečet, vypadá to že XPčko ti tam při tom vypínání řeší něco s pamětí. Tak to buďto můžeš řešit flegmaticky (neřešit), nebo řešit inteligentně že zjistíš o co de a vyřešíš to, a nebo řešit nekompromisně formátem. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
Edited by - Dargnon on 25/02/2005 20:02:22 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 20:11:56
|
quote: Originally posted by Pepo
Net limiter nemam, a robi mi to iste aj ked mam vypnuty firewall.
Chcem sa spytat, ked vypinam XPcka, tak mi nabehne uz skoro pri vypnuty modra obrazovka, kde je hlaska o nejakej chybe a dole mi nabieha Dumping physical memory to disk na 100 a potom mi restartne PC, co to ako znamena ??? Nemoze to byt ten problem ?
dej si vlastnosti na tento pocitac.. posledni zalozku a tam ten spodni cudlik tam si muzes odskrtat delani dumpu a takovejch kravin.. potom jeste start > spustit drwtsn32 a tam to taky vypni
Jinak imho je to na reinstall windows |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/02/2005 : 20:42:48
|
A co to vlastne znamena ??? Co to robi ???
A moze to zapricinit tie lagy ?
EDIT : Tak uz to ide, som zvedavy ako dlho. Ked som sa spytal providera, tak mi odpovedal ze s tym pohrkal a uz to ide ..... boze moj, to je idiot .... |
Edited by - Pepo on 25/02/2005 21:23:42 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|