Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

mejlaCZ
Starting Member

7 Posts

Posted - 28/03/2006 :  08:52:47  Show Profile  Send mejlaCZ an ICQ Message Send mejlaCZ a Private Message  Reply with Quote
Mám dotaz,zjistil jsem,ze jsem se nenaucil jedno kouzlo(to ktery dava instat damage za Shard) a v UC me ucitel muze naucit jen lvl 2,ale uz nenabizi lvl 1,bez kteryho se to naucit nemuzu. Nevite,kde by me to nekdo doucil? Dikas

Warlock UD
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 28/03/2006 :  08:59:39  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Na to je talent, bez talentu v destruction sa to kuzlo nenaucis ...
Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 28/03/2006 :  09:12:01  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mejlaCZ

Mám dotaz,zjistil jsem,ze jsem se nenaucil jedno kouzlo(to ktery dava instat damage za Shard) a v UC me ucitel muze naucit jen lvl 2,ale uz nenabizi lvl 1,bez kteryho se to naucit nemuzu. Nevite,kde by me to nekdo doucil? Dikas

typuju ze to bude z talentu to same je u maga u pyroblast.. rank 1 je z talentu, dale se ucis od trainera ( rank 2 , 3 , 4 ...)

EDIT: tak jo je to z talentu

Shadowburn - rank 1/1
Minimum Level: 20
Requires 10 points in Destruction Talents
105 Mana 20 yd range
Instant cast 15 sec cooldown
Reagents: Soul Shard
Instantly blasts the target for 91 to 104 Shadow damage. If the target dies from Shadowburn, and yields experience or honor, the caster gains a Soul Shard.

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Edited by - mo0dy on 28/03/2006 09:20:33
Go to Top of Page

mejlaCZ
Starting Member

7 Posts

Posted - 28/03/2006 :  09:35:02  Show Profile  Send mejlaCZ an ICQ Message Send mejlaCZ a Private Message  Reply with Quote
jasny,to me nenapadlo,to zkontrolovat v Talentech :) To vypada,ze se to asi nenaucim,pac Destruction nejedu :(

Warlock UD
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 28/03/2006 :  10:08:08  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
Warlock bez ruin hmmm......

Jinak vymaxovanej rank Shadowburnu s critem cca 1k

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]

Edited by - pucek on 28/03/2006 10:09:26
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 28/03/2006 :  10:20:43  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
SB s critem max 1,5k sem dal SB 2,5k a to mam zatim jen +430 shadow dmg a zadnej trinket

do pvp destruction nejlepsi, affliction je pve ciste, v pvp musis mit burst dmg, no a demonology je takovej mix no, nemas nej dmg, ale takdy dyl prezisej zase.
spousta locku jede shadow mastery/ruin, ale ja mam radsi conflgrate, s prichodem novych equipu ustupuje do pozadi FR, tak je to uz vyuzitelny zase pekne
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 28/03/2006 :  12:14:37  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

SB s critem max 1,5k sem dal SB 2,5k a to mam zatim jen +430 shadow dmg a zadnej trinket

do pvp destruction nejlepsi, affliction je pve ciste, v pvp musis mit burst dmg, no a demonology je takovej mix no, nemas nej dmg, ale takdy dyl prezisej zase.
spousta locku jede shadow mastery/ruin, ale ja mam radsi conflgrate, s prichodem novych equipu ustupuje do pozadi FR, tak je to uz vyuzitelny zase pekne

No ja bych nerekl, ze affliction je ciste PvE, ja affliction jedu a pri PvP (napr BG) je bomba koukat na Rogua, ktery se za vami louda 50% sve rychlosti a postupne umira + obcas zastavi s pomoci seduce ;). Affliction je podle me bomba na support, ale ani jako PvP se rozhodne neztrati ;).

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.

Edited by - necrofrost on 28/03/2006 12:18:44
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 29/03/2006 :  09:15:40  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
ok, tak affliction je primarne do pve :) bo dark pact, night fall, cursy, je to na dyl a nez to poradne zacne fungovat, tak si mrtvy ty nebo nepritel, ptze to neni vetsinou o 1v1. Nerikam, ze se to neda hrat v pvp, urcite da, ale destruction je na to lepsi
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 29/03/2006 :  09:59:09  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nerikam, ze se to neda hrat v pvp, urcite da, ale destruction je na to lepsi

tak nějak...řekl bych, že každej běžnej build je dobře použitelnej i do PvP, nestane se ti, že bys byl úplně mimo a bez šance. Je to hlavně o stylu, jakým tě baví (a jakým to umíš;-)) hrát.
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 29/03/2006 :  13:26:16  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem koukal na locka po patchi 1.10, ale nejak nechapu vetu:

Curse of Agony - The damage over time component of this curse will now only trigger periodic triggerable procs

nevite negdo co to znamena ?

PS: nepotrebuju preklad, ale vysvetleni ;)

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 29/03/2006 :  13:40:38  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
to nejsi sam
Go to Top of Page

Cthulhu
Starting Member

20 Posts

Posted - 29/03/2006 :  13:53:12  Show Profile Send Cthulhu a Private Message  Reply with Quote
Ne, to rozhodne nejsi :) Mozna nahodna vyska damage v nahodnych intervalech?
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 29/03/2006 :  14:07:22  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cthulhu

Ne, to rozhodne nejsi :) Mozna nahodna vyska damage v nahodnych intervalech?

no CoA ted fungovalo tak, ze davalo dmg napr: 60 60 60 90 90 90 120 120 120 150 150 150 konec

jak to bude ted netusim.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 29/03/2006 :  14:30:32  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
no ja tomu moc nerozumim (nejsem warlock) ale pochopil jsem z toho to, ze doted mohl kazdy tick curse of agony spustit jakykoliv proc...
ted uz bude spoustet pouze ty procy, ktere jsou spustitelne dotou...

no mmo
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 29/03/2006 :  14:33:24  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Tak tomu rozumím taky, jen mě žádný takový nenapadá
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 29/03/2006 :  16:24:22  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
mno, neni to treba to, ze to na nekoho hodis, dotycny ma na sobe nejakou vec ktera procuje, kdyz obdrzis dmg melee nebo spell?

ze doted to fungovali na vsechny proci co mel clovek na sobe (QS, Darkmoon trinket, trinket z Ragnarose atd), tak to ted bude procovat jen na ty, co maji after aflicted by spell dmg? nevim, stavim z vody, takze to muze byt blbost
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/03/2006 :  16:25:39  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nekdo pisal v inom topicu ze teraz to dava dmg stale rovnakej, proste ze tne dmg sa nestupnuje ale je od zaciatku rovnaky ..
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 30/03/2006 :  09:48:03  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
hm pekny :( komu z warlocu chodi necrosis banish timer count doom a nebo jine addons co zase pojebal blizz pokud mate uz funkcni muzete sem liinknout nebavi me furt koukat na curse gaming stranka nelze zobrazit :( achjo kdyby demence nadnasela tak blizzard je uz asi na plutu :( nesnasim patche :) alespon ze mi chodi ctraid :)

Go to Top of Page

mates
New Member

111 Posts

Posted - 30/03/2006 :  12:58:22  Show Profile  Send mates an ICQ Message Send mates a Private Message  Reply with Quote
Necrosis mi bezi, count doom bohuzel ne nezbyva nez pockat a sledovat stranky

honcka - warlock <mdk>

Edited by - mates on 30/03/2006 13:03:00
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/03/2006 :  16:57:23  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, ja som si stiahol najnovsi necrosis pred patchom a ten odisiel uplne .... skusim nejake ine verzie.

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 30/03/2006 :  18:29:03  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Nekdo pisal v inom topicu ze teraz to dava dmg stale rovnakej, proste ze tne dmg sa nestupnuje ale je od zaciatku rovnaky ..

nene, tak CoA je porad vzestupne
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/03/2006 :  19:29:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jojo, tak teda ako to upravili ? :D
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 31/03/2006 :  13:07:57  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Jojo, tak teda ako to upravili ? :D

Mno me zni pomerne logicky to co napsal Plussminuss, asi to tak bude. (pravda musel jsem si to precist asi 3x, nez jsem to pochopil )

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/04/2006 :  23:29:19  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ake je podla vas najlepsie zlozenie epicov na end game ? Myslim armoru ..... a povedzme ze ked uz budem mat vsetky tie epiky tak sa nebudem chciet specializovat na PvE takze napriklad set bonus z nemesis je mi na hovno. Nemate to nejak prepocitane a tak ?
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 04/04/2006 :  11:52:54  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
nejlepsi slozeni equipu armoru co je (zatim ale pro me celkem daleko)
3x nemesis (gloves, belt, wrist) to je prvni bonus nemesis +spell dmg, zbytek Doomcallers z AQ40 - nej kombinace co zatim ve hre muze byt bych rekl
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/04/2006 :  15:17:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Dobre, vratme sa na zem a obmedzme to na MC/BWL/ZG/AQ20, ok ?
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 04/04/2006 :  16:41:02  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
ok, takze Helma http://thotbott.com/?i=51928 , Ramena http://thotbott.com/?i=40736 , chesta http://www.thottbot.com/?i=40410 , wristy http://www.thottbot.com/?n=685338 , rukavice http://www.thottbot.com/?i=40810 , pasek http://www.thottbot.com/?i=38355 , kalhoty http://www.thottbot.com/?i=40401 , botky http://www.thottbot.com/?i=51608 no a do ruky to co mam ja :) http://www.thottbot.com/?i=51940
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/04/2006 :  17:49:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tie bracery si myslel Bracers of Arcane Accuracy ? No, vyzera to zaujimavo. A neoplati sa aspon 3 nemesis pre bonus dmg ?
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 05/04/2006 :  08:44:52  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jj, sem nejak zapomnel jeste jednou kliknout

mno bonus za 3 nemesis je "jen" +23 spell dmg, takze on to zas takovy rozdil nebude, jestli nejaky bude k lepsimu, to by si musel potom sam zkusit kombinovat, co ti prida vic, co min, kalkulacku uz se mi pouzivat nechtelo
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/04/2006 :  11:14:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Neviete aky je ,,vzorec,, na to kolko pridava + spell dmg alebo + shadow dmg do Death coil alebo siphon life ? Alebo ci to vlastne funguje, alebo ako to funguje. Pretoze mam + 250 asi shadow dmg a nepripada mi to ze by death coil pridaval o 250 health viacej.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 19/04/2006 :  11:41:54  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
vzorec nevim, ale pridava to v nejakym koeficientu, je to instant, takze je to samy jako to pridava dotkam, ted me dc healuje za necelych 700 hp :) kdyz mas up to 250 shadow dmg, tak full bonus dostanes pri castu delsim jak 3 nebo 3,5s (nepocita se do toho talenty na snizeni castu), ty presny prepocty najdes asi na wow-europe.com foru myslim
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/04/2006 :  12:07:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Aha, ok ... dik. Ale myslim ze taka CoA dostava full bonus aj ked je to insta dotka, ne ?
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 19/04/2006 :  13:10:32  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
nedostava, standartne to dostava jako vsechny ostatni dotky nebo insta casty
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 19/04/2006 :  13:23:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
afaik dotky dostavaj full bonus jelikoz se ten bonus rozdeli po celou dobu pusobeni DoTu - to samy channeled spells
death coil by mel mit mensi bonus nez obvykly instanty jelikoz ma jeste pridanej efekt (selfheal a fear)
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 19/04/2006 :  13:34:11  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
tak na to se budu muset kouknout, sem to nikdy nesledoval :) ale podle toho DC bez bonusu je 470dmg/heal a muj dc ma 670+- dmg/heal tak bych rekl, ze ten bonus je kolem 50%
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 19/04/2006 :  13:48:13  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak na to se budu muset kouknout, sem to nikdy nesledoval :) ale podle toho DC bez bonusu je 470dmg/heal a muj dc ma 670+- dmg/heal tak bych rekl, ze ten bonus je kolem 50%

kouzla s casttime 1,5sec a nizsim dostavaj bonus cca 43% (neplati pro AE)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 11/05/2006 :  17:02:21  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
a to se pocita i u Demonic Sacrifice? nebo za voida bude clovek dostavat jen ty 3% celkovych HP... nebo je proste nejakej zpusob jak to zvysit?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/05/2006 :  17:57:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
3% stale, neni sanca to percento zvysit.
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 11/05/2006 :  20:38:27  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
no dpc to je skoda a muze mi nekdo hodnej a chytrej vysvetlit funkci spellu Consume Shadows? nejsem si jist jestli sem to pochopil spravne thx
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/05/2006 :  20:50:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To myslis to kuzlo co ma voidwalker ? No, ked niesu v combatu tak to pouzijes a ono ho to vyhealuje. Co na tom nechapes ?
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 11/05/2006 :  21:01:31  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
no jen tam neni koho to healuje..tak sem myslel ze kdyz clovek neni v combatu tak by ho to mohlo vyhealovat a ne voida
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 11/05/2006 :  21:27:55  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
me tak napada ze to kouzlo Demonic Sacrifice stejne nema logiku...clovek prece nenahazi tolik bodu do vylepseni petu aby je nakonec nepouzival a chodil bez nich a jeste min logictejsi je ze tenhle talent otvira cestu k tomu poslednimu kterej naopak pritomnost peta vyzaduje..to sem z toho jelen,na co ten Blizzard mysli
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/05/2006 :  23:58:30  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, je to divne, ale teraz ked robime BWL atd. tak si neviem demonic sacrifice vynachvalit Aj na solo je demonic sacrifice proste super, nepotrebujes peta. Ale tak je to od kazdeho hraca, asi teraz niekedy respecnem na SM/ruin pre vacsi dmg.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 12/05/2006 :  08:47:14  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nicrome

me tak napada ze to kouzlo Demonic Sacrifice stejne nema logiku...clovek prece nenahazi tolik bodu do vylepseni petu aby je nakonec nepouzival a chodil bez nich a jeste min logictejsi je ze tenhle talent otvira cestu k tomu poslednimu kterej naopak pritomnost peta vyzaduje..to sem z toho jelen,na co ten Blizzard mysli

DS a MD ti dava 8 moznosti ako sa prisposobit situacii co nema ziadna ina classa

sac imp - aoe
sac void - neverending grind
sac succ - najvacsie pecky so SB za locka
sacc fel - dlhsie boss fights
md imp - znizene aggro
md void - -10phys dmg (nepouzivam)
md succ - +10%dmg
md fel - resisty
Go to Top of Page

maser
Starting Member

26 Posts

Posted - 31/07/2006 :  19:03:37  Show Profile Send maser a Private Message  Reply with Quote
chci se zeptat na vas nazor na tenhle build je to levelovaci afi
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlocks/talents.html?55002205122010050235230012200100000000000000000000
ma to cenu jet ci to mam upravit?
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 31/07/2006 :  22:38:25  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Afi build jedu porad nejen na levelovani, nemas sice samozrejme tak vysokou kratkodobou damage ale je to docela zakerny..

K tomu buildu co to mas. Urcite bych si dal improved curse of agony, je to asi druhej dot co bude pri levelovani pouzivat a urcite bych dal dark pact..nemusis furt chlastat.

Ja osobne mam jeste improved curse of exhaustion, jednak ses vybornej hlidac ve wsg, jednak ti to castokrat zachrani zivot v situaci napriklad respawnu kdy te proste mobove nedozenou. Nehlede na to ze v pvp treba proti melee classum to predstavuje pomerne ucinou zbran, zpomalenyho warra nebo rogua nebo i shamana

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 01/08/2006 :  11:36:05  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maser

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlocks/talents.html?55002205122010050235230012200100000000000000000000

Ja teda jedu klasiku 31/9/11 a rozhodne si na levelovani nemuzu stezovat kolem lvl 50 jedes tak 25-30k exp/hour. Rozhodne bych nedaval Improved curse of agony, protoze to malo dmg co Ti to prida stejne nepoznas, neb nez CoA dobehne je mob na krovkach ;). Kazdopadne urcite souhlasim s CoEx to je pomerne hodne dulezity zvlaste pri PvP, pripadne jsme s tim sundavali ve 2 moby pro partu ;). Ta vetev v Demonology mi prijde zbytecna, protoze se tim pripravis o Shadowburn a to je pro levlovani pomerne podstatny spell. Samozrejme, ze nejaky Destruction build asi leveluje rychleji, ale sila Affliction je v NF, DP apod. nicmene to jde hrat i v kombinaci s Destruction, napriklad SM/Ruin build.

Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 02/08/2006 :  09:44:50  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nevim jestli je uplne dobre v demonology jet na rychly vyvolavani kdyz ti pak chybi dalsich dest bodu na bonusy od petu nebo jejich dmg. Od zacatku jsem jel specliho voida destruction az na ruin a bylo to tezka pohoda. Ted jsem si trosku upravil talenty na PVP a PVE hlavne a zatim je to pohoda pokud obetuju voida tak pri farmu mi skoro nedojde mana a kdyz dojde a je to humaoid tak ho sezeru a jedu dal. DMG v instancich taky nemam spatnou drzim se v prvni 10tce nekdy i 5tce aoe sfinstvo :) na dmg metr :) Myslim si zedemonic sacrifice je nejlepsi abilita na farm nepotrebujes jidlo manu proste jen volny bagle. Je fakt ze equip tomu taky dost pomaha ale i tak jak mam rozlozeny talenty je to mazec. dole je odkaz na profil tak se jukni a uvidis jak to mam ja. Zatim si nestezuju a haraju to rok :)

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 02/08/2006 :  10:30:46  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

No na levelovani jak tu nekdo zminil je nejlepsi dest/affi. Jelikoz shadow bolt je jedine dobre utocne kouzlo tak je dobre do nej investovat v talentech(crit, velikost critu) a immolation je nej dotka pro levelovani protoze dava dmg na zacatku(kterej muze critnout)+docela dobre tika. Hrej co ti vyhovuje a co te bavi. Kdyz ja leveluju davam proste talenty tam kde je potreba, abych co nejrychleji zabil moba, stejne to na 60tce to predelas.
Go to Top of Page

Abskin
Starting Member

2 Posts

Posted - 07/09/2006 :  23:01:16  Show Profile Send Abskin a Private Message  Reply with Quote
Zdar lidi zajimal by me na vas nazor na tohle rozlozeni talentu - mineno hlavne na PvP:
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents.html?55000035102011250000000000000000000550005122000100
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000