Author |
Topic  |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 12:22:35
|
Mam takovej dotaz, nikde sem to nenasel tak se tu zeptam  Slysel jsem, ze normalne warrior se treba muze naucit pusky. Zajimalo by mne jak to stimhle je. Kdyz se nekdo uci neco co "mu neni dano do vinku" (jestli tam neco takoveho vubec je definovano). Zkratka jestli ten warrior ty pusky muze umet stejne dobre, jako treba hunter? Mne by to prislo dost divny a hru degradujici.. Samozrejme bych povazoval ze zase hunter se 1/2h axe nenauci tak jako treba warrior.
Tak jak to je? To to vazne mohou umet oba stejne dobre a je to jen o speckach, nebo se to muze naucit kazdy jinak dobre (vyska skillu/level)?
Diky za odpoved.
A jeste neco. co byste navrhli undead rogue krom dyk? vyplati se vubec jit i cestou vrhacich dyk, nebo je to casem vsecko o stealth akcich?
Je nejaky rozdil mezi vrhacima dykama/puskou/vrhacima sekerama/lukama/kusema, co se tyce dps ?
A jeste jedna vec ;-D mam takovej bug v cosmosui kdyz mam na levo nahore dps monitor a otevru si ho a vyberu total jako druh dmg tak uz nejde dat nic jinyho.. mate to taky nekdo ?
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 13:24:02
|
aby ses naucil ovladat zbrane ktere ovladat neumis, musis najit ve meste weapon mastera.
v Thunder Bluffu je na Guns a asi Bows v Undercity je na Swords a Polearms v Orgrimmaru je na Thrown a Axes
mozna to neni uplne presne, uz to vsechno umim a tak uz presne nevim kde sem se co ucil...
EDIT: warrior umi pouzivat vsechny zbrane krome Wands a vsechny druhy brneni, u ostatnich povolani je tech restrikci mnohem vic. Warrior je proste valecnik a tak muze pouzivat vse krom magickych hulek, imho je to v poradku. |
Edited by - Warlord on 18/02/2005 13:26:37 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 16:17:17
|
ale tohle ja vim.. mne jde o to jak dobre to muze umet. zda proste treba warrior muze stejne dobre umet pusky jako to umi hunter.. nebo treba rogue misto dyk kuse/pusky stenje dobre jako hunter? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 16:27:39
|
quote: Originally posted by Rodier
ale tohle ja vim.. mne jde o to jak dobre to muze umet. zda proste treba warrior muze stejne dobre umet pusky jako to umi hunter..
Buď klidný. Přestože Warrior může mít u pušky/luku stejně vysoký napsaný skill jako Hunter (třeba 300 na lvl 60), nikdy nebude tak efektivní, protože: - nemá autoshot (ten podstatně zrychluje střelbu) - nemá speciální skilly pro pušku/luk
Pro Warriora je puška/luk vždy jen zbraň pro pulling - tzn. natáhnout potvoru na sebe s tím, aby se přidalo co nejmíň kamarádů a používá se buď v grupách nebo když by charge byla sebevražda. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 10:59:23
|
super.. ja ted hraju za rogue.. takze nic nez vrhaci dyky/sekery nemam sanci slusne provozovat? nebudu mit autoshoot treba uluku ? |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 13:07:00
|
quote: Originally posted by Rodier
super.. ja ted hraju za rogue.. takze nic nez vrhaci dyky/sekery nemam sanci slusne provozovat? nebudu mit autoshoot treba uluku ?
nikdo krome huntera nema autoshot |
 |
|
|
Topic  |
|