Author |
Topic  |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:28:26
|
Tak nevím podle toho co píše v topicu NOE nemá smysl alchemy.
Podlo toho co mi říkal ve hře nemá mimo alchemye a engineringu nic smysl.
Tak kurnik má cenu vůbec něco dělat ???
Za pět minut mi to všechno znechutil :-(.
|
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
Edited by - Tragedy on 18/02/2005 11:37:45
|
|
| |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:37:57
|
Delej proste co te bavi. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 13:30:33
|
kazda profese ma smysl... vyber si co te nejvic laka a kasli na to co rikaj ostatni :) a pokud se ti to znechutilo natolik, ze nechces nic vyrabet, vezmi si dve gather professions a mas to :-) ...penizky se jen pohrnou ;-) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 13:58:22
|
kazda profese ma smysl |
Edited by - MegaDeath on 18/02/2005 13:58:56 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 14:12:45
|
já jsem skinner a leatherworker a dělá mi radost "škrábat" cokoliv co má kůži a dá se z toho ušít pěkné tepláky nebo košulka   |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 14:14:24
|
quote: Originally posted by spajdr
já jsem skinner a leatherworker a dělá mi radost "škrábat" cokoliv co má kůži a dá se z toho ušít pěkné tepláky nebo košulka  
skoda ze nejde stahnout mrtvej tauren, co?  |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 15:08:35
|
quote: Originally posted by MegaDeath
quote: Originally posted by spajdr
já jsem skinner a leatherworker a dělá mi radost "škrábat" cokoliv co má kůži a dá se z toho ušít pěkné tepláky nebo košulka  
skoda ze nejde stahnout mrtvej tauren, co? 
JJ, holt můj sen mít taurenské trenky asi nehrozí   |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 15:12:01
|
quote: Originally posted by Marti
Tak nevím podle toho co píše v topicu NOE nemá smysl alchemy.
Podlo toho co mi říkal ve hře nemá mimo alchemye a engineringu nic smysl.
Tak kurnik má cenu vůbec něco dělat ???
Za pět minut mi to všechno znechutil :-(.
Alchemy má velký smysl mě ale vadí, že prostě nestačí uspokojit ani mou potřebu natož abych mohl třeba grupu založit lahvema aniž bych strávil 5 dní v týdnu lítáním po realmu a sháněním kytiček.
Nevím kdo ti říkal ve hře že nic jinýho smysl nemá ale já to byl těžko o engineeringu nic moc nevím a pochybuji, že bych nějak více propagoval tento skill na úkor jiných.
|
Noe
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 16:57:08
|
Já včera začal alchemy a moc se mi to líbí. Kytky většinou sbírám za pochodu, to znamená když vidim, beru. Dobrý to je jak pro mě - takovej heal nebo defense potion se hoděj, a časem to snad i pude prodávat. Každopádně mě to zatim docela baví protože to je jednoduchý spestření hry. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 17:01:59
|
quote: Originally posted by Noe
Alchemy má velký smysl mě ale vadí, že prostě nestačí uspokojit ani mou potřebu natož abych mohl třeba grupu založit lahvema aniž bych strávil 5 dní v týdnu lítáním po realmu a sháněním kytiček.
Moc chlastáš  |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 11:02:56
|
no mne spis na engineeringu u huntera mrzelo, ze si nevyrobim nic pro sebe. Dycky kdyz sem mohl neco noveho, tak uz sem pouzival vec o X lepsi (koule/zbran) .. dynamity nic moc.. nevim co je tam dal tak suprovyho
ale pocitam ze to je u vsech skillu ze proste na sebe nikdy nic neudelas jinak by se netocil trh |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 11:56:15
|
Je na tom napriklad dobre ze si moezs vyrobit zameriavac na pusku, teda ja mam engin asi len nejak 100 takze neviem co je neskor, ale ten zameriavac potesi. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 06:12:33
|
nojo ale nerikej mi, ze by sis v aukci nekoupil lepsi.. takhle se zbytecne zhorsujes ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 13:27:18
|
Vsak na aukci si kupis mega uber neviem aku pusku a na nu si este nahodis optiku. |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 16:05:01
|
Eng. se dela hlave proto, aby ty veci clovek mohl vubec pouzit. Jde predevsim o high veci do pvp, ktery casto rozhodnou o vasem vitezstvi nebo vasi prohre. |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 09:43:37
|
Já jsem to pojal takto: Do levelu 40 pojedu gathering profese herbalist a mining a pak pak ten mining za něco vyměním, asi za alchemy. Hlavně, tyhle profese jsou o zábavě a příjemném zpestření hry (teda aspoň pro mně). |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
GZX
Starting Member
4 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 20:35:24
|
Profese se daj menit ? Normalne se naucim nejakou jinou nebo je v tom nejakej hacek Funguje treba kdyz mam Leatherworking na 150/300 a odnaucim se ho a pak bych ase ho chtel zase naucit musim jet od nuly nebo to zustane na stejnym lvl |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 20:46:00
|
Když profesi zrušíš, musíš zase od nuly. |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 21:12:55
|
quote: Originally posted by GZX
Profese se daj menit ? Normalne se naucim nejakou jinou nebo je v tom nejakej hacek Funguje treba kdyz mam Leatherworking na 150/300 a odnaucim se ho a pak bych ase ho chtel zase naucit musim jet od nuly nebo to zustane na stejnym lvl
máš alchemy 180 zrušíš, dáš si tailoring a začínáš s ním od nuly, dostaneš se třeba na 220 rozhodneš se že chceš zas alchemy, ale zase začínáš od nuly... |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 21:17:44
|
A když začneš jinou profesi, tak se ti zruší i např. recepty co jsi se naučil v daném oboru?? |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
frantar
New Member

148 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 22:13:06
|
quote: Originally posted by Mamut
A když začneš jinou profesi, tak se ti zruší i např. recepty co jsi se naučil v daném oboru??
jj kopmplet všechno |
Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 08:32:44
|
quote: Originally posted by frantar
quote: Originally posted by Mamut
A když začneš jinou profesi, tak se ti zruší i např. recepty co jsi se naučil v daném oboru??
jj kopmplet všechno
Uplne komplet vse snad ne, myslim, ze kdyz se napriklad specialuzujes na weaponsmitha pod bskem, tak to uz ti zustane i po odnauceni se bs a znovunauceni.
Nevim to ale na 100%, zkouset to nebudu :D Pisou to vsak lide na forech, takze predpokladam, ze to bude stejne pro leather i ing. |
http://motion.parba.cz |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 12:03:54
|
Kdyz sme u tech profesi, neznate nahodou nekoho z CZ / SK komunity kto by vlastnil plany na arcanite Reapera ? :-) Ja se to snazil kempit, ale stesti mi nepralo . . . |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 12:08:26
|
quote: Originally posted by Kojot
Kdyz sme u tech profesi, neznate nahodou nekoho z CZ / SK komunity kto by vlastnil plany na arcanite Reapera ? :-) Ja se to snazil kempit, ale stesti mi nepralo . . .
Nevim o nikom, kdo by to z CZ aliance umel. Nicmene, hraci cizi, kteri to umi, jsou :) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 12:10:08
|
Ja jedu Mining/Engineering ... ale asi pudu do Blacksmithing, nevim da se s tim hodne vic vydelat a ten neto-o-matic za ten engi nestoji ( nebo jo? ) :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 12:11:42
|
quote: Originally posted by Colldor
Ja jedu Mining/Engineering ... ale asi pudu do Blacksmithing, nevim da se s tim hodne vic vydelat a ten neto-o-matic za ten engi nestoji ( nebo jo? ) :)
Tezko rict, ze BSkem muzes nejak vydelat, moc bych v to nedoufal. Snad jedine byt Master a umet nejake rare plany a craftit za provizi, ze si nekdo doda material ...
Na skutecne vydelavani asi jedine gathering profese ... |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 14:02:13
|
quote: Originally posted by Noztra
quote: Originally posted by Colldor
Ja jedu Mining/Engineering ... ale asi pudu do Blacksmithing, nevim da se s tim hodne vic vydelat a ten neto-o-matic za ten engi nestoji ( nebo jo? ) :)
Tezko rict, ze BSkem muzes nejak vydelat, moc bych v to nedoufal. Snad jedine byt Master a umet nejake rare plany a craftit za provizi, ze si nekdo doda material ...
Na skutecne vydelavani asi jedine gathering profese ...
Ja jsme spokojenej Mine/Gnome Eng. Na Iron Grenades se daji trhnout slusne prachy pri prodeji vendorum (takze zadne patlani s WTS :) A navic Shrink a Death ray za to stoji :)) A Mind control helm, tu ale este nemam, takze nevim jak moc je dobra. :)) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 21/04/2005 14:10:28 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 22:06:05
|
Niekde tu kolovala nejaka mapa so zazancenymi vsetkymi polohami mining/herbalism spotov. Kedze je tu tak 5000 topicov tak netusim kde to je, ma to niekdo z vas ?
Pouzivam tento gatherer http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=44. Bude to s tym nejako kompatibilne ? Alebo s ktorym je to kompatibilne ? |
 |
|
|
Topic  |
|