Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Profese - obecna diskuse
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 18/02/2005 :  11:28:26  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Tak nevím podle toho co píše v topicu NOE nemá smysl alchemy.

Podlo toho co mi říkal ve hře nemá mimo alchemye a engineringu nic smysl.

Tak kurnik má cenu vůbec něco dělat ???

Za pět minut mi to všechno znechutil :-(.

EVE Online - Bel Gar family :-).

Edited by - Tragedy on 18/02/2005 11:37:45

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 18/02/2005 :  11:37:57  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Delej proste co te bavi.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 18/02/2005 :  13:30:33  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
kazda profese ma smysl... vyber si co te nejvic laka a kasli na to co rikaj ostatni :) a pokud se ti to znechutilo natolik, ze nechces nic vyrabet, vezmi si dve gather professions a mas to :-) ...penizky se jen pohrnou ;-)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 18/02/2005 :  13:58:22  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
kazda profese ma smysl

Edited by - MegaDeath on 18/02/2005 13:58:56
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/02/2005 :  14:12:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
já jsem skinner a leatherworker a dělá mi radost "škrábat" cokoliv co má kůži a dá se z toho ušít pěkné tepláky nebo košulka
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 18/02/2005 :  14:14:24  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

já jsem skinner a leatherworker a dělá mi radost "škrábat" cokoliv co má kůži a dá se z toho ušít pěkné tepláky nebo košulka

skoda ze nejde stahnout mrtvej tauren, co?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/02/2005 :  15:08:35  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by spajdr

skoda ze nejde stahnout mrtvej tauren, co?

JJ, holt můj sen mít taurenské trenky asi nehrozí
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/02/2005 :  15:12:01  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Tak nevím podle toho co píše v topicu NOE nemá smysl alchemy.

Podlo toho co mi říkal ve hře nemá mimo alchemye a engineringu nic smysl.

Tak kurnik má cenu vůbec něco dělat ???

Za pět minut mi to všechno znechutil :-(.

Alchemy má velký smysl mě ale vadí, že prostě nestačí uspokojit ani mou potřebu natož abych mohl třeba grupu založit lahvema aniž bych strávil 5 dní v týdnu lítáním po realmu a sháněním kytiček.

Nevím kdo ti říkal ve hře že nic jinýho smysl nemá ale já to byl těžko o engineeringu nic moc nevím a pochybuji, že bych nějak více propagoval tento skill na úkor jiných.

Noe

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 18/02/2005 :  16:57:08  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já včera začal alchemy a moc se mi to líbí. Kytky většinou sbírám za pochodu, to znamená když vidim, beru. Dobrý to je jak pro mě - takovej heal nebo defense potion se hoděj, a časem to snad i pude prodávat. Každopádně mě to zatim docela baví protože to je jednoduchý spestření hry.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 18/02/2005 :  17:01:59  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Alchemy má velký smysl mě ale vadí, že prostě nestačí uspokojit ani mou potřebu natož abych mohl třeba grupu založit lahvema aniž bych strávil 5 dní v týdnu lítáním po realmu a sháněním kytiček.

Moc chlastáš
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/02/2005 :  11:02:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no mne spis na engineeringu u huntera mrzelo, ze si nevyrobim nic pro sebe. Dycky kdyz sem mohl neco noveho, tak uz sem pouzival vec o X lepsi (koule/zbran) .. dynamity nic moc.. nevim co je tam dal tak suprovyho

ale pocitam ze to je u vsech skillu ze proste na sebe nikdy nic neudelas jinak by se netocil trh

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 19/02/2005 :  11:56:15  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Je na tom napriklad dobre ze si moezs vyrobit zameriavac na pusku, teda ja mam engin asi len nejak 100 takze neviem co je neskor, ale ten zameriavac potesi.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/02/2005 :  06:12:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nojo ale nerikej mi, ze by sis v aukci nekoupil lepsi.. takhle se zbytecne zhorsujes ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/02/2005 :  13:27:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vsak na aukci si kupis mega uber neviem aku pusku a na nu si este nahodis optiku.
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 20/02/2005 :  16:05:01  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Eng. se dela hlave proto, aby ty veci clovek mohl vubec pouzit. Jde predevsim o high veci do pvp, ktery casto rozhodnou o vasem vitezstvi nebo vasi prohre.

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 21/02/2005 :  09:43:37  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Já jsem to pojal takto: Do levelu 40 pojedu gathering profese herbalist a mining a pak pak ten mining za něco vyměním, asi za alchemy. Hlavně, tyhle profese jsou o zábavě a příjemném zpestření hry (teda aspoň pro mně).

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

GZX
Starting Member

4 Posts

Posted - 20/04/2005 :  20:35:24  Show Profile Send GZX a Private Message  Reply with Quote
Profese se daj menit ?
Normalne se naucim nejakou jinou nebo je v tom nejakej hacek
Funguje treba kdyz mam Leatherworking na 150/300 a odnaucim se ho a pak bych ase ho chtel zase naucit musim jet od nuly nebo to zustane na stejnym lvl
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 20/04/2005 :  20:46:00  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Když profesi zrušíš, musíš zase od nuly.
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 20/04/2005 :  21:12:55  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GZX

Profese se daj menit ?
Normalne se naucim nejakou jinou nebo je v tom nejakej hacek
Funguje treba kdyz mam Leatherworking na 150/300 a odnaucim se ho a pak bych ase ho chtel zase naucit musim jet od nuly nebo to zustane na stejnym lvl

máš alchemy 180
zrušíš, dáš si tailoring a začínáš s ním od nuly, dostaneš se třeba na 220
rozhodneš se že chceš zas alchemy, ale zase začínáš od nuly...

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 20/04/2005 :  21:17:44  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
A když začneš jinou profesi, tak se ti zruší i např. recepty co jsi se naučil v daném oboru??

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 20/04/2005 :  22:13:06  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

A když začneš jinou profesi, tak se ti zruší i např. recepty co jsi se naučil v daném oboru??

jj kopmplet všechno

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 21/04/2005 :  08:32:44  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frantar

quote:
Originally posted by Mamut

jj kopmplet všechno

Uplne komplet vse snad ne, myslim, ze kdyz se napriklad specialuzujes na weaponsmitha pod bskem, tak to uz ti zustane i po odnauceni se bs a znovunauceni.

Nevim to ale na 100%, zkouset to nebudu :D Pisou to vsak lide na forech, takze predpokladam, ze to bude stejne pro leather i ing.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 21/04/2005 :  12:03:54  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Kdyz sme u tech profesi, neznate nahodou nekoho z CZ / SK komunity kto by vlastnil plany na arcanite Reapera ? :-) Ja se to snazil kempit, ale stesti mi nepralo . . .

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 21/04/2005 :  12:08:26  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Kdyz sme u tech profesi, neznate nahodou nekoho z CZ / SK komunity kto by vlastnil plany na arcanite Reapera ? :-) Ja se to snazil kempit, ale stesti mi nepralo . . .

Nevim o nikom, kdo by to z CZ aliance umel. Nicmene, hraci cizi, kteri to umi, jsou :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/04/2005 :  12:10:08  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja jedu Mining/Engineering ... ale asi pudu do Blacksmithing, nevim da se s tim hodne vic vydelat a ten neto-o-matic za ten engi nestoji ( nebo jo? ) :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 21/04/2005 :  12:11:42  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Ja jedu Mining/Engineering ... ale asi pudu do Blacksmithing, nevim da se s tim hodne vic vydelat a ten neto-o-matic za ten engi nestoji ( nebo jo? ) :)

Tezko rict, ze BSkem muzes nejak vydelat, moc bych v to nedoufal. Snad jedine byt Master a umet nejake rare plany a craftit za provizi, ze si nekdo doda material ...

Na skutecne vydelavani asi jedine gathering profese ...

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 21/04/2005 :  14:02:13  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

quote:
Originally posted by Colldor

Tezko rict, ze BSkem muzes nejak vydelat, moc bych v to nedoufal. Snad jedine byt Master a umet nejake rare plany a craftit za provizi, ze si nekdo doda material ...

Na skutecne vydelavani asi jedine gathering profese ...

Ja jsme spokojenej Mine/Gnome Eng. Na Iron Grenades se daji trhnout slusne prachy pri prodeji vendorum (takze zadne patlani s WTS :)
A navic Shrink a Death ray za to stoji :)) A Mind control helm, tu ale este nemam, takze nevim jak moc je dobra. :))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 21/04/2005 14:10:28
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 05/05/2005 :  22:06:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Niekde tu kolovala nejaka mapa so zazancenymi vsetkymi polohami mining/herbalism spotov. Kedze je tu tak 5000 topicov tak netusim kde to je, ma to niekdo z vas ?

Pouzivam tento gatherer http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=44. Bude to s tym nejako kompatibilne ? Alebo s ktorym je to kompatibilne ?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000