Author |
Topic  |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 12:44:39
|
Zdravim, tak me nadseni rychlo opustilo. Totiz dosli mi 2 krabice od WoW z game.net, origos zabaleny, nerozbaleny... ale cdrom je nedokaze nacist. Porad mi to pise ze mam bud malo mista na disku a nebo to vypise nakou chybu. Pritom cd dokazu otevrit, podivat se kolik ma souboru, jakou ma velikost, ale nainstalovat a ani prekopirovat na hardisk to nejde. Takze mam prakticky 8 cd na prd. Mohli by ste se podelit o skusenosti take vy? Meli ste podobnej problem ? Cdromku mam Teac a doposud se mi jeste nestalo aby neco cdrom nedokazal precist. Dekuji
|
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
Edited by - Kojot on 14/02/2005 12:46:22
|
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 12:56:47
|
on naštěstí má open klienta na dvd pálnuté  |
 |
|
Bolfry
Starting Member
2 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 13:04:31
|
Moje CD mechanika ASUS mela taky problemy s ctenim CD WOW. Stalo se mi to poprve.. V DVD mechanice to uz ale slo precist bez problemu. |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 13:18:53
|
njn mam :-) Ale jak sem ti uz psal, jde tu o princip funkcnosti :-) Sem to ted testnul ve druhym pc a tam to uz cte normalne.. difny cd to WoW |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 14:53:46
|
quote: Originally posted by Kojot
njn mam :-) Ale jak sem ti uz psal, jde tu o princip funkcnosti :-) Sem to ted testnul ve druhym pc a tam to uz cte normalne.. difny cd to WoW
zkus udelat image, a pak to namountovat... |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
|
Topic  |
|