Author |
Topic  |
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 09/04/2005 : 09:38:00
|
quote: Originally posted by Aremi
quote: Originally posted by Chick
jj, to chapu budes je muset zacit bombardovat emaily dokud ti to neprevedou...
jeste neco, kolik zabira to video o tvorbe WoW ?
je toho plne DVD, docela zajimave, treba jak pracovali roky jenom na designu vsech stromu :)). jinak moje maily uz mazou bez cteni - chodi mi notifikace, takze US to jisti.
aha ja si myslel ze tam je dve hodiny zaber na nejaky monitor jak programator pise kod enginu, na to sems e fakt tesil, ale jak popisujes tak to bude desna nuda :( koho zajimaj nejaky stromy |
lastfm |
 |
|
Aremi
Starting Member
24 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 09:45:37
|
Vcera jsem se rozhodl, ze s Vama hrat nebudu, cekani uz bylo dost. Zaregistrovano na US. Mini Diablo vypada bozsky. |
 |
|
Chick
Starting Member
32 Posts |
Posted - 10/04/2005 : 13:33:20
|
to kdyz se jednou zaregistrujes tak uz pak ten klic nejde zmenit na EU?? |
 |
|
Stan
Starting Member
82 Posts |
Posted - 11/04/2005 : 06:47:49
|
Ne, nejde uz pouzit na EU. V budoucnu pry mozna bude mozne prevexlovat accont z US na EU, ale je to zatim ve hvezdach... |
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Kdo si hraje nezlobí.... |
 |
|
Thrakath
Starting Member

96 Posts |
Posted - 11/04/2005 : 09:41:50
|
quote: Originally posted by Aremi
Vcera jsem se rozhodl, ze s Vama hrat nebudu, cekani uz bylo dost. Zaregistrovano na US. Mini Diablo vypada bozsky.
Skoda, myslim, ze tento tyden by to uz snad melo byt, zacinam premyslet o tom, jakou sanci by mela zaloba proti Blizzardu, tohle je uz nechutne. |
 |
|
Aremi
Starting Member
24 Posts |
Posted - 11/04/2005 : 11:03:32
|
quote: Originally posted by Thrakath
Skoda, myslim, ze tento tyden by to uz snad melo byt, zacinam premyslet o tom, jakou sanci by mela zaloba proti Blizzardu, tohle je uz nechutne.
Vzhledem k tomu, ze uz jim to trva dva mesice, a stale nejsou schopni ani naznacit, kdy to udelaji, tak se domnivam, ze pokud to nekdy prevedou tak to bude skutecne v radu mesicu. Uz me vytocili dost, nemam naladu cekat dal. |
Edited by - Aremi on 11/04/2005 13:31:06 |
 |
|
Thrakath
Starting Member

96 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 07:07:09
|
Nejaky newsy, ale nic moc...
Below are quotes from a phone conversation with Blizzard billing support employee (after 20 minutes of listening to "ironforge" tune).
"We experience troubles with current key transfer system - it doesn't work"
"The board are having a meeting this week to come with a new solution"
"I am not sure that solution will be found this or next week"
"Currently we have NO ETA on a solution that will allow to transfer keys"
"There is absolutely NO way to fasten up the process"
"Once the solution is found there will be a posting on the WOW site"
"We have not yet decided if there is going to be any refund for those who got problems with key transfer"
Keep waiting guys....keep calling billing and bumping them. Do not use email - you get an automated response that states "wait". Bombard bombard bombard and maybe they will do something about it
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=59998&p=1&tmp=1
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=58580&p=1&tmp=1#post58580 |
Edited by - Thrakath on 15/04/2005 07:09:29 |
 |
|
Thrakath
Starting Member

96 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 08:30:44
|
Mam dobrou zpravu, vcera jsem napsal rediteli Blizzardu a zda se, ze se veci daly do pohybu Dokonce mi osobne odpovedel :-) a pak ze to nejde rychle ;-)
Cela vec by se mela vyresit do konce tohoto tydne.
/cheer
---------------------- The good news is that your email actually managed to speed things up internally and we will present a solution to our customers by the end of this week!
EDIT: heh, Blizard me docela prekvapil, zadatelum o transfer poslal mail s pozadavkem o zaslani krabice, cd a cdkey do Francie, manual neni treba posilat! Obratem by meli dostat CE WoW... nekteri lide jsou celkem nastvani, dalsi vydaje s postovnym... no ale alespon se to pohlo, i kdyz to neni zrovna nejjednodussi reseni.. huh
|
Edited by - Thrakath on 05/05/2005 13:18:57 |
 |
|
Aremi
Starting Member
24 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 12:55:42
|
quote: Originally posted by Thrakath
Blizard me docela prekvapil, zadatelum o transfer poslal mail s pozadavkem o zaslani krabice, cd a cdkey do Francie, obratem by meli dostat CE WoW... nekteri lide jsou celkem nastvani, dalsi vydaje s postovnym... no ale alespon se to pohlo, i kdyz to neni zrovna nejjednodussi reseni.. huh
Mne nic od Blizzu nedoslo. Asi kvuli tomu, ze jsem se uz pred mesicem, po 2 mesicich cekani zaregistroval a vesele hraji na US. Svoji US CE bych musel jinak posilat do Francie, abych dostal EU CE? Po trech mesicich hlasek typu "few days, final stage" apod. Je to opravdu zajimave reseni. Nastesti mam vyreseno. |
Edited by - Aremi on 05/05/2005 12:56:49 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 12/05/2005 : 12:51:14
|
Hlavne se timhle "resenim" skurveny francouzky buzny vyhnou tomu aby predelali klice tem co si nechali od kamarada/znameho poslat jen klic..... jsou to zkratka prasomrdi - kdybych si nekoupil po prvnich znamkach problemu EU verzi tak jsem cekal 2 mesice abych se dozvedel, ze klic sam je mne na dve veci.... hlavne ze mne:
1) potvrdili transfer 2) priznali chybu a slibili to rychle napravit 3) zvatlali o technickych problemech 4) po 2 mesicich cekani vypotili "reseni" tak aby pokud mozno co nejvic lidi diskvalifikovali....
Jsou to hajzlove. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Thrakath
Starting Member

96 Posts |
Posted - 12/05/2005 : 18:27:51
|
quote: Originally posted by brutus
Hlavne se timhle "resenim" skurveny francouzky buzny vyhnou tomu aby predelali klice tem co si nechali od kamarada/znameho poslat jen klic..... jsou to zkratka prasomrdi - kdybych si nekoupil po prvnich znamkach problemu EU verzi tak jsem cekal 2 mesice abych se dozvedel, ze klic sam je mne na dve veci.... hlavne ze mne:
1) potvrdili transfer 2) priznali chybu a slibili to rychle napravit 3) zvatlali o technickych problemech 4) po 2 mesicich cekani vypotili "reseni" tak aby pokud mozno co nejvic lidi diskvalifikovali....
Jsou to hajzlove.
LOL :-) mas pravdu, za jejich reseni by se nemusela stydet ani nektera nase ministerstva. Taky jsem si nastesti sehnal EU verzi druhy tyden po uvedeni... uplne mi stacily ty nervy prvni tyden....
Nechapu, proc nechteji/nemuzou pouzit transfer ktery predtim fungoval a mam pocit, ze je asi zbytecne se to z nich pokouset vytahnout :-) V patek jsem poslal svou krabici do Francie (jeste ze mi ji kamarad poslal z US :) budu informovat za jak dlouho a jestli vubec se neco vrati :-)))
EDIT: z Francie se mi vratila prevedena krabice WoW, cely figl jak se zda spocival ve skrtnuti US keye tenkou modrou fixkou a v nalepeni samolepky s EU CE klicek kousek vedle, zabaleni a poslani zpet na mou adresu (postovne je stalo 5,40 Euro oproti 80 Kc ktere jsem zaplatil ja)
No, jednim slovem NEUVERITELNE, a mam to zasebou :o)
|
Edited by - Thrakath on 23/05/2005 13:04:19 |
 |
|
Topic  |
|