Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 otazka na rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:08:13  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
muzete mi prosim zodpovedet tuhle otazku? (pro zasvecene, je to posledni co mi chybi)

IV. Rogue neumí:
a) Přerušit kouzlení nepřítele kopem = 2
b) Přečíst kouzelnický svitek, který přidá inteligenci = 5
c) Zmást nepřítele předstíráním smrti = 8

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:12:22  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

muzete mi prosim zodpovedet tuhle otazku? (pro zasvecene, je to posledni co mi chybi)

IV. Rogue neumí:

C je správně :) Řešíš Oralinův kvíz ? :-)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:15:17  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by Warlord

IV. Rogue neumí:

C je správně :) Řešíš Oralinův kvíz ? :-)

no jiste :-) takze si ujasnime spravnou odpoved: Rogue neumí Zmást nepřítele předstíráním smrti. jo?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:17:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to umi hunter, pouziva se to na pull exploit v instancich a fasuje se za to bannan
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:22:03  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

to umi hunter, pouziva se to na pull exploit v instancich a fasuje se za to bannan

Nebo třeba za pull bosse a následný recall od warloka :)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:23:51  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
diky, snad mam vse dobre a account o kterem to je, bude muj respektive kamose
Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 14/04/2006 :  21:58:59  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
c)

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 14/04/2006 :  23:28:42  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mo0dy

c)

lol, hax

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Mark
Starting Member

87 Posts

Posted - 16/04/2006 :  14:17:09  Show Profile Send Mark a Private Message  Reply with Quote
Dalsi otazka na rogue.. jake jsou spravne?.)
a,Rogue muze dat exp armor prez blind a gouge. ?Jestli ano,jaky je dulezity kriterium, aby to vyslo,aniz by nepritel nevysel ze stunu.
b,Jak je dlouhy stun u 5bodoveho KS ,kdyz jsem prvne pouzil KS 4bodovy pak 1bodovy a nakonec ten 5bodovy (vse se odehralo behem jedne minuty)
c,A ted neco lehciho..nejlepsi main hand pro hemo rogue je Scarlet Kris,Perditions Blade,Viskang z onyx,CTP z chrommaga,mec z fenrkise,14 rank dager,14rank sword,14 rank mace (neberme v potaz dps i kdyz je to dulezite.. ale ted na to zapomente)
d,Lord Incendius je mob,kterej se da dat solo,na co si musi dat rogue (no vlastne kazdej hrac) bacha.. kdyz se to lordovi povede ste v riti.. co to je?:) (neberte v potaz fyz a magical dmg)
e,Jakou vyhodu ma rogue pri 386spiritu? :D

D2:Mark,Max R.I.P.
UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P
W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P.
AoC -TOS 80-R.I.P.
Warhammer - WE,Shaman ....
Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 16/04/2006 :  21:15:10  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mark

Dalsi otazka na rogue.. jake jsou spravne?.)
a,Rogue muze dat exp armor prez blind a gouge. ?Jestli ano,jaky je dulezity kriterium, aby to vyslo,aniz by nepritel nevysel ze stunu.
b,Jak je dlouhy stun u 5bodoveho KS ,kdyz jsem prvne pouzil KS 4bodovy pak 1bodovy a nakonec ten 5bodovy (vse se odehralo behem jedne minuty)
c,A ted neco lehciho..nejlepsi main hand pro hemo rogue je Scarlet Kris,Perditions Blade,Viskang z onyx,CTP z chrommaga,mec z fenrkise,14 rank dager,14rank sword,14 rank mace (neberme v potaz dps i kdyz je to dulezite.. ale ted na to zapomente)
d,Lord Incendius je mob,kterej se da dat solo,na co si musi dat rogue (no vlastne kazdej hrac) bacha.. kdyz se to lordovi povede ste v riti.. co to je?:) (neberte v potaz fyz a magical dmg)
e,Jakou vyhodu ma rogue pri 386spiritu? :D

mas docela blbe moznotsi... kazda muze byt spravna,..... az na e): co kdyz nejedu spirit??

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000