Author |
Topic  |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 14:08:13
|
muzete mi prosim zodpovedet tuhle otazku? (pro zasvecene, je to posledni co mi chybi) 
IV. Rogue neumí: a) Přerušit kouzlení nepřítele kopem = 2 b) Přečíst kouzelnický svitek, který přidá inteligenci = 5 c) Zmást nepřítele předstíráním smrti = 8
|
|
| |
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 14:12:22
|
quote: Originally posted by Warlord
muzete mi prosim zodpovedet tuhle otazku? (pro zasvecene, je to posledni co mi chybi) 
IV. Rogue neumí: a) Přerušit kouzlení nepřítele kopem = 2 b) Přečíst kouzelnický svitek, který přidá inteligenci = 5 c) Zmást nepřítele předstíráním smrti = 8
C je správně :) Řešíš Oralinův kvíz ? :-) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 14:15:17
|
quote: Originally posted by Gabriel
quote: Originally posted by Warlord
C je správně :) Řešíš Oralinův kvíz ? :-)
no jiste :-) takze si ujasnime spravnou odpoved: Rogue neumí Zmást nepřítele předstíráním smrti. jo? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 14:17:27
|
to umi hunter, pouziva se to na pull exploit v instancich a fasuje se za to bannan  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 14:22:03
|
quote: Originally posted by MegaDeath
to umi hunter, pouziva se to na pull exploit v instancich a fasuje se za to bannan 
Nebo třeba za pull bosse a následný recall od warloka :) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 14:23:51
|
diky, snad mam vse dobre a account o kterem to je, bude muj respektive kamose  |
 |
|
mo0dy
Starting Member
57 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 21:58:59
|
c) |
WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)
WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)
WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 23:28:42
|
quote: Originally posted by mo0dy
c)
lol, hax  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 16/04/2006 : 14:17:09
|
Dalsi otazka na rogue.. jake jsou spravne?.) a,Rogue muze dat exp armor prez blind a gouge. ?Jestli ano,jaky je dulezity kriterium, aby to vyslo,aniz by nepritel nevysel ze stunu. b,Jak je dlouhy stun u 5bodoveho KS ,kdyz jsem prvne pouzil KS 4bodovy pak 1bodovy a nakonec ten 5bodovy (vse se odehralo behem jedne minuty) c,A ted neco lehciho..nejlepsi main hand pro hemo rogue je Scarlet Kris,Perditions Blade,Viskang z onyx,CTP z chrommaga,mec z fenrkise,14 rank dager,14rank sword,14 rank mace (neberme v potaz dps i kdyz je to dulezite.. ale ted na to zapomente) d,Lord Incendius je mob,kterej se da dat solo,na co si musi dat rogue (no vlastne kazdej hrac) bacha.. kdyz se to lordovi povede ste v riti.. co to je?:) (neberte v potaz fyz a magical dmg) e,Jakou vyhodu ma rogue pri 386spiritu? :D
|
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
 |
|
mo0dy
Starting Member
57 Posts |
Posted - 16/04/2006 : 21:15:10
|
quote: Originally posted by Mark
Dalsi otazka na rogue.. jake jsou spravne?.) a,Rogue muze dat exp armor prez blind a gouge. ?Jestli ano,jaky je dulezity kriterium, aby to vyslo,aniz by nepritel nevysel ze stunu. b,Jak je dlouhy stun u 5bodoveho KS ,kdyz jsem prvne pouzil KS 4bodovy pak 1bodovy a nakonec ten 5bodovy (vse se odehralo behem jedne minuty) c,A ted neco lehciho..nejlepsi main hand pro hemo rogue je Scarlet Kris,Perditions Blade,Viskang z onyx,CTP z chrommaga,mec z fenrkise,14 rank dager,14rank sword,14 rank mace (neberme v potaz dps i kdyz je to dulezite.. ale ted na to zapomente) d,Lord Incendius je mob,kterej se da dat solo,na co si musi dat rogue (no vlastne kazdej hrac) bacha.. kdyz se to lordovi povede ste v riti.. co to je?:) (neberte v potaz fyz a magical dmg) e,Jakou vyhodu ma rogue pri 386spiritu? :D
mas docela blbe moznotsi... kazda muze byt spravna,..... az na e): co kdyz nejedu spirit?? |
WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)
WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)
WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|