Author |
Topic  |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 19:12:18
|
Ahoj,
nechtel sem tohle motat mezi questy, ale chtel bych se zeptat na nejaky info ohledne par questu. Sem docela blazen do nich, a i kdyz je uz je reward pro me bezcenny, mam rad rad hlasku Quest Completed.
Obcas sem se ale zasekl a nenasel sem info ani ve hre, ani na webu.
The Elritch Staff - quest je triggernuty z veci v TS. Prvni krok byl zabit 100 netopyru V RoV, druhy byl zabit nejake undead v RoV. Nebylo urceno kolik, ale ja si to pocital a bylo jich zase 100+/-. Treti krok, kde ted sem, je zabit zase nejake golemy v RoV. Odhaduju, ze zase 100. Pokud jo, tak mi to zabere sakra dlouho, tak se chci zeptat, jetsli nahodou nekdo neni dal.
Acidic Liquid - Tusim ze sem ho dostal z clickie v Alchymistick laboratori v RoV (predposledni mistnost v maze pred vstupem ke golemum). text rika find someone interested in Acidic liquid. Zkusil sem nejaky alchymisty ve Freeportu, ale nic.
Help Hint? - nepamatuji si jmeno questu. dostanete ho od zamceneho halflinga (nebo co to je) nahore ve vezeni v RoV. Ukolem je posbirat nejaky veci a pak dojit za Peona The Smithy v Blableshire(sp?) v Qeynosu. No je to Tailor ale nemluvi ke mne ponevadz neumim jazyk asi. Otazka zni ... muzu se naucit jazyk Halflingu jako evil?
|
Edited by - Brum on 11/01/2005 19:13:36
|
|
| |
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 01:08:56
|
quote: Originally posted by Brum
Ahoj,
nechtel sem tohle motat mezi questy, ale chtel bych se zeptat na nejaky info ohledne par questu. Sem docela blazen do nich, a i kdyz je uz je reward pro me bezcenny, mam rad rad hlasku Quest Completed.
Obcas sem se ale zasekl a nenasel sem info ani ve hre, ani na webu.
The Elritch Staff - quest je triggernuty z veci v TS. Prvni krok byl zabit 100 netopyru V RoV, druhy byl zabit nejake undead v RoV. Nebylo urceno kolik, ale ja si to pocital a bylo jich zase 100+/-. Treti krok, kde ted sem, je zabit zase nejake golemy v RoV. Odhaduju, ze zase 100. Pokud jo, tak mi to zabere sakra dlouho, tak se chci zeptat, jetsli nahodou nekdo neni dal.
Acidic Liquid - Tusim ze sem ho dostal z clickie v Alchymistick laboratori v RoV (predposledni mistnost v maze pred vstupem ke golemum). text rika find someone interested in Acidic liquid. Zkusil sem nejaky alchymisty ve Freeportu, ale nic.
Help Hint? - nepamatuji si jmeno questu. dostanete ho od zamceneho halflinga (nebo co to je) nahore ve vezeni v RoV. Ukolem je posbirat nejaky veci a pak dojit za Peona The Smithy v Blableshire(sp?) v Qeynosu. No je to Tailor ale nemluvi ke mne ponevadz neumim jazyk asi. Otazka zni ... muzu se naucit jazyk Halflingu jako evil?
Tak s prvnim ti nehelfnu ten sem nemel.
Acidic liquid, npc se jmenuje Rebick Sprocketrock a nasel jsem ho myslim v sewerech Queynosu (vy musite mit equivalent ve FP)
Half pint help, ty tablety (jazyky) najdes v kazde mestske ctvrti ktera ma scholary (nebo sage ted nevim) jako npc merchanty, browsni je a kup si ho za 12 sp myslim. |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 11:49:50
|
dik za rady. Nevis kde v jakejch sewers to bylo. Docela pochybuju ze bude equivalent ve FP. Ale do sewers se da dostat, nemel by to byt problem.
Ty jazyky.... ja sem nenasel rec halflingu ve FP a v Q me k scriberovi nepustili guardove, ale treba sem se blbe koukal.
dikec |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 15:06:01
|
quote: Originally posted by Brum
dik za rady. Nevis kde v jakejch sewers to bylo. Docela pochybuju ze bude equivalent ve FP. Ale do sewers se da dostat, nemel by to byt problem.
Ty jazyky.... ja sem nenasel rec halflingu ve FP a v Q me k scriberovi nepustili guardove, ale treba sem se blbe koukal.
dikec
Uplne prvni sewery (tj Down Below) to npc je u vchodu(ale ma to 2 vchody), zkus voba, jestli ne tak je to na 100% npc v Baubleshire. Jinak ty jazyky, mas pravdu, my taky nemame na vyber pure evil (mam 11 celkove) tak vazne nevim jak je ziskat :/. |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
Edited by - Kromus on 12/01/2005 15:07:14 |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 12/01/2005 : 15:55:36
|
zkusim, diky |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 11:12:19
|
Kdyz uz tu ten thread je, tak ho pouziju. * Chtel sem se zeptat jen malou vec k HQ "There boots were made for..." Jen abych neco nepokazil. Kdyz mam nasbirano, tak to muzu tomu trpasovi dat a neskonci to zejo? ;)) Ja vim ze na ten quest celej asi jeste nemam, ale kdyz uz beham po Antonice tak si nasbiram ne? :) * A jeste jeden dotaz. Jak casto vam padaj totemy z gnollu? Ja dostal vcera za 4 hodiny hrani jeden. Z sedejch mi nepadli vubec (a to sem jich vykostil tak stovecku) a tenhle byl ze zlutyho (jeden z mala barevnejch v Antonice). Potom sem jeste videl zelenzho namedal, ale na toho sem si netrouf a ani nevim jestli z nich takovyhle veci vubec padaj. * Dalsi dotaz. DOstanu se na L24 sam do Skullkeepu do knihovny? Nebo sou cestou nejaky bily ^ v grupach apod? |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 12:24:33
|
quote: Originally posted by vtmar6n
Kdyz uz tu ten thread je, tak ho pouziju. * Chtel sem se zeptat jen malou vec k HQ "There boots were made for..." Jen abych neco nepokazil. Kdyz mam nasbirano, tak to muzu tomu trpasovi dat a neskonci to zejo? ;)) Ja vim ze na ten quest celej asi jeste nemam, ale kdyz uz beham po Antonice tak si nasbiram ne? :) * A jeste jeden dotaz. Jak casto vam padaj totemy z gnollu? Ja dostal vcera za 4 hodiny hrani jeden. Z sedejch mi nepadli vubec (a to sem jich vykostil tak stovecku) a tenhle byl ze zlutyho (jeden z mala barevnejch v Antonice). Potom sem jeste videl zelenzho namedal, ale na toho sem si netrouf a ani nevim jestli z nich takovyhle veci vubec padaj. * Dalsi dotaz. DOstanu se na L24 sam do Skullkeepu do knihovny? Nebo sou cestou nejaky bily ^ v grupach apod?
1* Neni to konec, ma to jeste par stepu.(ale nech si 50 kousku od kazdyho, musis to mit u sebe jak mu to budes davat) 2* Jdi do BB tak to pada dost casto, kiluj hlavne minery, ja to mel za cca 15 minut komplet 3* na 24ce to sam bez aggra neprobehnes (jestli myslis SH tj stormhold). |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:29:48
|
* Ok, takze kdyz mam od kazdyho 100 a dam mu to ted tak se nic nestane (delam prvni krok) / jsou po tom dalsi harvestovaci? :) * No zkousel sem v BB postupne vsechno / odzhora dolu (mimo pavouku, bludicek, ryb a ty straze u vychodu z pivovaru) a potom to sem to cely vycistil tak sem mel jen jeden (trvalo mit asi hodku protoze mi nejak dochazela power :)) tak mam asi smulu, ale vsechno je tam na mne uz sedy, takt o asi pada min casto :( Pritom na jiny questy mi i z sedejch padalo v BB docela casto. * Jo, myslel sem SH, ale nejak se mi to porad asociuje se Skullkeepem - kdovi odkud to mam ;) To ze na mne nekdo vbehne mi nevadi, jde jen o to abych ho zvlad. To znamena max 2 modry, nebo modrej ^, nebo zelenej ^^ pokud mozno necastici a ne v moc velkejch grupach. Navic tam mam jeste questy na underforge a sachovnici, takze bych tam nerad utikal bludistem chodbicek s chrastici grupou za zadama. |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 13:35:52
|
* Ok, takze kdyz mam od kazdyho 100 a dam mu to ted tak se nic nestane (delam prvni krok) / jsou po tom dalsi harvestovaci? :)
http://eq2.ogaming.com/db/quests/TheseBootsWereMadeFor....php |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 14:20:28
|
Jojo, uz jsem si to mezitim precet. Btw. muzete mi nekdo objasnit jak muze mit nekdo na levelu 28 vic nez 800 splnenych questu? |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 14:33:24
|
Jojo, uz jsem si to mezitim precet. Btw. muzete mi nekdo objasnit jak muze mit nekdo na levelu 28 vic nez 800 splnenych questu?
Pravdepodobne diky city taskum, ktere se asi zapocitavaji, i kdyz se ten quest jmenuje stejne. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 14:34:55
|
vsadim boty ze je to navic trairor a delal low lvl questy za obe 2 strany |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 15:18:29
|
Ještě jeden dotaz k těm "These boots were made for..." - jsem to nějak nenašel. Pokud jsem to dobře pochopil, tak trpas chce jen 1/2 a někdo nakonci chce další 1/2. Musí to bejt přesně stejnej matroš co sem naharvestoval, nebo ho můžu zahodit a nakonci si nasbírat novou 50tku? (koupit asi nepude). Jde mi o to že půlka je 6 slotů a já mám porád problémy s místem. Tak jestli bych to v mezičase moh nějak ušetřit aniž bych si vzal šanci ten quest dodělat :)
Edit: Dotaz 2: dělal jste někdo někdy sabotážní questík? Všera sem v Ant narazil na maníka co po mně chtěl abych někoho sabotoval, byl to bílej quest ale vzhledem kt omu že barvy sou většinou na kulový tak nevim jak je to těžký a jestli bycht o vůbec sólo na mym levelu zvlád :( dáte mi někdo nějakej hint?
Edit2: Aha, tak o sabotage sem si přečet... Pomůže to nějak gildě když je dělám? nebo si jen zvyšuju questy?
Dotaz 3: kdy mně vidí Queynos stráž - na jakou asi dálku? něco jako aggro radius normálních potvor? Dá se jim nějak utéct? :)
Dotaz 4: Když sjou questy (třeba sabotage) na čas. Když to nestihnu mám šanci znova? Nebo je ten quest navždycky ztranej a nesplněnej?
|
Edited by - vtmar6n on 03/03/2005 16:10:38 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 16:21:39
|
staci ti ta polovina , tu druhou muzes zahodit prodat atd.
jen si zvysujes cislo
da se strazim utect, parkrat v NQ se me to povedlo
zajdes si pro zadani znova a mas novou sanci
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 16:30:11
|
Super dikes, už si brousim klencáky :)) |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 04/03/2005 : 09:00:26
|
quote: Originally posted by vtmar6n Dotaz 3: kdy mně vidí Queynos stráž - na jakou asi dálku? něco jako aggro radius normálních potvor? Dá se jim nějak utéct? :)
Do kazde ctvrti v Queynosu se dostanes pres stoky a je to vzdy safe misto. Pak se jenom rozhlidnez na rozlozeni strazi a jak roamujou a pak uz se tam prochazis jako ve FP . A nebo pokud jsi rychly a mas stesti, tak stacis poklikat na branu nez s tebou flaknou o zem a vykopnou te ven. |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 04/03/2005 : 09:18:58
|
Hehehe :) Queynos docela znám, i stoky, takže s orientací problém nemám. Zajímalo mně spíš na jakou dálku mně viděj a začnou pronásledovat a kam mně potom vykopnou? Jestli před bránu NQ/SQ Antonika, nebo třeba až ke Q monumentu, nebo ještě dál - to by byla pruda.
Včera sem začal dělat ty T1 sabotage - žádný challenging souboje ;) ale běhání po celé Ant a hledání pidibedniček a pidilidiček. Btw. cíl questu otrávit jablka která jsou určena pro děti Queynosanů je dost morbidní :)
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/03/2005 : 10:02:45
|
Hehehe :) Queynos docela znám, i stoky, takže s orientací problém nemám. Zajímalo mně spíš na jakou dálku mně viděj a začnou pronásledovat a kam mně potom vykopnou? Jestli před bránu NQ/SQ Antonika, nebo třeba až ke Q monumentu, nebo ještě dál - to by byla pruda.
Včera sem začal dělat ty T1 sabotage - žádný challenging souboje ;) ale běhání po celé Ant a hledání pidibedniček a pidilidiček. Btw. cíl questu otrávit jablka která jsou určena pro děti Queynosanů je dost morbidní :)
cca stejna dalka jako agro potvor - vidi i v invisu atd. vyhodi te k aquaductu jak je ress point |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 04/03/2005 : 10:06:19
|
Aha, tak to ještě de, škoda že ne k majáku :))) S tim invis mně to moc netrápí, protože to sem nikdy nebyl :) |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|