Author |
Topic  |
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 17/01/2005 : 14:51:39
|
ono to neni o tom bufnuty nebuufnuty , to by riesenie moc nebolo chcelo by to naky napad , je pravda ze u knighta sranda konci si knight a co prd mozes sa promenadovat po meste a cekat ci nekdo na teba nepude aby sis zabojoval alebo len tak kosit hlava nehlava. 
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 17/01/2005 : 15:12:52
|
Z druhé packy: slyšel jsem od kamarádky (teď nevím jestli to byla Dusky, nebo Superfly, znáte to ty klepy v kantýně) že 5 (nebo 6?) JK šlo DW a že neprošli přes nějaké Ghosty??? Že prý mají nějakou částečnou resistanci na LS či co... |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 17/01/2005 : 23:48:21
|
Nejlepší by bylo Jedie zrušit. Ale to je utopie.
SOE to prostě s nima pojebalo - otevřelo Pandořinu skříňku a už je příliš pozdě s tím něco dělat. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 08:30:28
|
Neboj po CU se bude spawnovat (velmi rare) cortosis a jedi pujde do pr*ele. Cim lepsi kvalita tim lepsi deflect/absorbtion. Hmm co je lepsi :?. (Utopie 2) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 10:28:34
|
quote:Originally posted by WereHamster Druhá strana mince: a co mají proboha chudáci jediové dělat? Buď mohou v osamění (důvod proč hrát mmorpg, že?) grindit, nebo lovit hráče.. Nebo někdo zná jinou variantu? Nějaké questy, eventy, alternativní dějové linie, kde mohou uplatnit své mimořádné schopnosti?
Muj pohled :
Hmm a co maji delat normalni povolani, ktere nemaji mimoradne schopnosti, jeste chcipaji pod rukou jediu, protoze proste LS vulnerable a navic taky nemaji co jinyho delat. Jedi muze alepson grindit, protoze vyvoj povolani je narocny, ma jedi trials apod. Co muze delat master normal profession ..nic jenom dokola objizdet zname pointy, pomahat guilde, kamaradum, vylepsovat barak, sbirat veci, snazit se hrat "PvP", tedy pokud nepotka jedie . DAOC Shemiramoth & Kedethiel - retired, FF Yashibi - retired, SWG A'thiac & Sinafey - retired Lineage II Tialyn & Guenhwyvar - retired, Everquest 2 Sinafey
Edited by - Shemiramoth on 17/01/2005 10:37:51
S tímhle názorem úplně souhlasím. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 14:23:31
|
No vidis to hammie ani Jediove to nemaj v DW lehke, maj co delat  |
 |
|
imhotep
Moderator

219 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 14:54:11
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
SOE to prostě s nima pojebalo - otevřelo Pandořinu skříňku a už je příliš pozdě s tím něco dělat.
nesouhlasim, to uz by sw proste nebylo. neco jako fantazy hra bez magie. Mne by to nechytlo |
_________________________ Mummy returns...
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 15:58:06
|
quote: Originally posted by imhotep
quote: Originally posted by Jedi_Knight
SOE to prostě s nima pojebalo - otevřelo Pandořinu skříňku a už je příliš pozdě s tím něco dělat.
nesouhlasim, to uz by sw proste nebylo. neco jako fantazy hra bez magie. Mne by to nechytlo
SWG se odehrává v době po EP4. Což je pro Jedie naprosto nevhodné.
Pokud SOE plánovalo Jedie, měli hru zasadit po EP6 (což je blbost, jelikož knížky z SW čte málokdo) anebo před EP3 (což mě osobně přijde jako nejlepší řešení).
A fantasy bez magie? Co třeba takový Pán Prstenů? |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 16:13:37
|
SWG se odehrává v době po EP4. Což je pro Jedie naprosto nevhodné.
Pokud SOE plánovalo Jedie, měli hru zasadit po EP6 (což je blbost, jelikož knížky z SW čte málokdo) anebo před EP3 (což mě osobně přijde jako nejlepší řešení).
Konečně se na něčem s Jankem shodneme  Nebo to měli přejmenovat na KOTOR online  |
Edited by - Drizzt DoUrden on 18/01/2005 16:14:32 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 19/01/2005 : 15:48:32
|
Nebo mohli byt jediove jen DEV's pac par jediu existovalo. A nemo mohli nechat jen dark jedi alespon by melo imperium dalsi vyhodu  |
 |
|
imhotep
Moderator

219 Posts |
Posted - 20/01/2005 : 03:03:44
|
nesouhlasim, to uz by sw proste nebylo. neco jako fantazy hra bez magie. Mne by to nechytlo
quote: SWG se odehrává v době po EP4. Což je pro Jedie naprosto nevhodné.
A fantasy bez magie? Co třeba takový Pán Prstenů?
Whatever. Stale rikam ze by mne to nechytlo a asi spoustu dalsich lidi. Add LOTR. kdyz jsem delal Morii stal jsem pred podobnym rozhodnutim. Cloveka to ADD1 MUSI bavit, pote se muzeme bavit o hardcore dodrzeni pribehovych linii a realii.
BTW nemam rad flamy, takze bych to uzavrel. Ja napsal svuj nazor , ze by mne to nebavilo. Kazdy mame svuj. 
edit: /quote |
_________________________ Mummy returns...
|
Edited by - imhotep on 20/01/2005 03:08:07 |
 |
|
Topic  |
|